Just nu ligger vi bara och solar. Det är varmare idag än vad det var igår så vi ska gå ner och bada snart! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det har både varit blåsigt med soligt idag. Vi la oss på vår terrass för där är det skydd mot vinden så blev genast mycket varmare! Idag har vi i princip bara solat, lyssnat på musik/poddar, ätit och bara njutit.

När man åkt ifrån gråa Sverige till en solig ö i Atlanten känner jag verkligen hur mycket bättre jag mår pga vädret. Även om det inte är jättevarmt här men en stor skillnad från vädret hemma.

Nu ska jag gå en strandpromenad i solnedgången och sen ska vi äta middag!

Likes

Comments

Nu är klockan runt 18 här nere och det är fortfarande varmt och soligt dock lite kyligt när vinden kommer. När vi kom fram till hotellet åt vi först lunch, sen solande vi men vi tröttnade ganska snabbt för det blåste ganska mycket. Så vi byte om och gick en promenad runt området. Vi gick till det lilla shopping centret där det fanns så fina armband. Sen gick vi bara runt och tillslut gick vi till en mataffär och köpte lite snacks.Det har vart en väldigt bra dag. Minus var när vi flög hit, det var turbulens några gånger och jag tycker det är likaläskigt varenda gång. Men det gick bra!
Just det när vi checkade in sa de att vi hade fått det bästa hotellrummet och det har vi verkligen! Stranden och baren ligger precis utanför, det är så mysigt att gå ut på våran terrass nu på eftermiddagen!

Likes

Comments

Imorgon kl halv 5 på morgonen åker jag till Fuerteventura. Ska bli så skönt att komma iväg en vecka och och vakna upp till sol. Tänkte gå upp hyfsat tidigt varje morgon så att jag inte vänder på dygnet men också för att hinna träna och hoppas på att se soluppgången!

Likes

Comments

Skoldagen bestod av 3 lektioner så efter skolan åkte vi och köpte lite att äta. Vi åkte hem till mig, Ylva kom efter ett tag med frallor/bullar med smör och havssalt på som var så goda!

Senare på kvällen gick jag ut och sprang som gick väldigt bra faktiskt. När jag kom hem gjorde jag lite magövningar osv. Duschade, åt en gryta med ris till middag som var så god! Har hunnit bädda rent min säng, städat rummet och värmt en vetekudde som är något utav det bästa jag vet! Nu är jag så trött så skall försöka somna så att jag orkar ta mig upp halv 7 imorgon!

Likes

Comments