Just nu sitter jag på Waynes i Sickla och försöker ta ikapp det jag missade de dagarna jag låg och sov. Tog bilen hit, känns riktigt kul att ha kommit igång med bilkörningen igen. (Jag tog ju mitt körkort precis innan Kina). I pauserna mellan plugget sitter jag och kollar på espressomaskiner. Jag vill så gärna ha en hemma. Dock vill ha en riktig, en där man både maler, tampar och skummar själv. Jag vill kunna göra min kaffe från grunden. Men just dessa är de dyraste. 

Likes

Comments

Soliga dagar i Shanghai ser jag tillbaka på nu en mörk onsdagskväll som denna. Mycket plugg och en enorm förkylning = Dålig kombination. I tre dagar nu har jag legat med någon typ av förkylning/mildare influensa. Även om jag inte riktigt haft feber, har jag rätt att tycka att det suger med rinnande näsa, hosta och konstant huvud/bihålevärk. Blev lite chokladbollar kvällen till ära i alla fall. I morgon är upp till min föreläsning. Till följd av efterföljande plugg.
I år har jag varit förkyld minst 5 gånger. Det har aldrig tidigare varit så ofta. Förut sa jag alltid att "jag får en förkylning på hösten och en på våren", men det senaste året har det blivit betydligt fler gånger. Varför?


De här bilderna togs på M50, som är Shanghai Art District (Moganshan Road 50). Här var jag endast en gång, men lätt värt att se i alla fall.

Jag saknar Shanghai varje dag, dock har jag och mina norska och svenska tjejkompisar från SH reunion i Göteborg om två veckor lite drygt!!! 

Likes

Comments

Då provar vi Nouw. Efter ett halvår i Kina är jag nu tillbaka på svensk mark för att börja plugga. Just nu studerar jag nationalekonomi på SU.  

Jag saknar verkligen Shanghai! Det var en underbar tid med underbara människor, platser och möjligheter. Jag läste kinesiska och levde livet på andra sidan jorden. Helt klart. Vilken fantastisk stad, alla var glada och i varje hörn fanns något man aldrig sett tidigare. Personerna jag träffade är både vänner och kontakter för framtiden och livet.

Här står jag och kollar ut över skylinen på en takterrass. Vem kunde ana att jag skulle hamna där?

Likes

Comments