Header

Förra veckan åkte la familia Alexander och jag ut till Chris syster och hennes man och åkte ner för floden/forsen whatever you want to call it water i diverse flytobjekt! I was a hoot! Super kul! Vi spenderade totalt 5h i vattnet och alla var helt utslagna. Vi åkte tillbaka till Kim och Joseph och käkade pizza innan vi begav oss hem för att ladda inför en ny eventfull dag! (Hände inte jätte mycket trosdag) Snart kommer det ett inlägg om solförmörkelsen som tog plats tidigare idag. Nu måste jag kila!


Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

För er som har läst bloggen från början vet att Annika har varit väldigt entusiastik angående Frozen. Jag ska vara ärlig och säga att jag har tappat räkningen på hur många frozendagar vi har haft 😳 MEN jag kommer med goda nyheter! Vi har bestämt oss för att ta paus från Elsa och Frozen och ska istället bli lite smått besatt av Moana istället! Vilket känns skönt för frozen började bli liite jobbig. Vi har varit på ute bio och sett filmen och ser den nästan varje dag. När vi ska välja kläder för dagen så är det "Moana dress" som gäller. Vilket som tur är betyder en klänning med blommor hehe. I veckan så var Moana och hälsade på på utegallerian som inte är allt för långt ifrån oss så vi bestämde oss för att åka dit och träffa henne. Gissa om Både Ethan och Annika var starstruck? Affermative! Det var det enda vi pratade om resten av eftermiddagen. Barnen var glada och vi lever på den här stunden ett bra tag till!

Kram

Likes

Comments

Hey guys, I´m 20!! Hur gick min 20års dag till som egentligen? Jodu, det ska jag berätta. Jag jobbade en full dag med barnen som för en gångs skull var änglar HELA dagen. Fantastiskt. Vi gjorde fina fiskar att hänga upp på väggen chokladbollar att äta. Jag fick till och med fina kort av dom som de hade gjort själva. På eftermiddagen kom Jolien och Emmerich med blommor och ballonger och drog med mig till powells där jag köpte mig själv en bok och jag fick även en bok av Jolien. Hon gav mig även en "Clara kupong" som innebär att hon ska ta med mig på en "Clara dag" som hon har planerat själv med alla de saker som jag gillar bäst och som får mig att må bra. Tro mig, jag är VÄLDIGT exalterad över det. Efter powells så drog vi i alla fall vidare till min favorit resturang, Grassa 😍 och åt livets pasta!

Jag köpte också en egen present till mig själv. Nämligen en Hitta Doris (Nemo wtf) filt 😍 med texten "What do we do? We swim!" För er som inte vet så är hitta nemo en av mina aboluta favoritfilmer! Just a side note.

All in all så hade jag faktiskt en väldigt bra dag och som 20åring känner jag mig längre just fyi. Det är fredag idag och jag ska ut och käka lite middag nu with friends. Ha en mysig helg!


Kram

Likes

Comments

I helgen bestämde sig jag, Janina, Jolien och Sandra oss för att dra på en roadtrip. vi hyrde en bil och en air BNB och begav oss till bend där vi tog oss upp på en gammal vulkan som nu är mer utav en view point som var helt ok nice. Efter det lite shopping och mat i magen åkte vi upp på en annan view point för att se solnedgången vilket var helt otroligt! Har inga fina bilder på den att visa men den var fin. Lovar. Vi spenderade alltså natten hos ett super gulligt äldre par somvar huur mysiga som helst! och vi fick bo i två jätte fina rum! Dagen efter åkte vi till Crater Lake som var obeskrivligt vackert. Bilderna gör inte rättvisa på lång väg. Var svårt att tro att det vi tittade på faktiskt existerade då det såg ut som en målning. Galet vackert! Dock på grund av skogsbränder som låg i närheten så låg det ett tunt täcke av rök över sjön vilket var lite tråkigt men det var fortfarande otroligt vackert!

Likes

Comments

I fredags hängde jag downtown med Emmerich. Som man alltid gör så åt vi. Mycket. Jag hade aldrig varit på bluestar donuts som sägs ska ha otroliga munkar och varje gång jag ska gå dit så har dom lyckats sälja varenda munk i butiken. Bummer. Fredag förmiddag var det inte mycket folk där så vi köpte oss varsin kaffe och varsin donut. Tanken var att efter det gå och äta lunch, men det var inte behövlig alls. Munken var ok vilket var lite tråkigt då den var väldigt eftertalad.


kram

Likes

Comments

​I torsdags var jag ledig så jag bestämde mig för att ägna hela dagen åt mig själv och göra det jag ville göra allra mest. Jag for till gymmet, åkte och köpte mig själv en ny klänning, åt fantastisk pasta (med efterrätt) läste en bra bok på min favorit viewpoint över portland och åkte på utebio senare på kvällen och såg "Brave" Such a good movie! Den här dagen var guld!


Kram

Likes

Comments

Den här helgen var otroligt skön! jag och Jolien hade hyrt en liten stuga mitt i ingenstans där vi spenderade ett helt dygn. Vi åt, läste böcker och sov i stora drag. Det var heelt underbart! När jag kom hem på söndagen skulle mina hostföräldrar åka iväg på date night och jag stannade hemma med barnen. Vi övade allihopa på våra baseball skills och avslutade kvällen med att kika på Moana innan läggdags. Idag åkte familjen iväg till stranden men jag valde att stanna hemma. Ska bege mig på en cykeltur i värmen! klockan är 11:24 och termometern visar 23 grader och varmare ska det bli 😲 vi får se hur detta går..


Kram

Likes

Comments

Idag har vi gjort massor med experiment och valde att avsluta dagen med att åka till george rogers park och svalka oss i vattnet. Vi prövade att göra lava lampor, glass i en påse och egna stressbollar (Väldigt behövliga hehe) vi testade också att göra en soldriven ugn eller vad man ska kalla det.. hehe. Vi la in kex, choklad och marshmallows because smore´s 😍 men. Ett litet problem. Ugnen funkade inte riiktigt som planerat så dom blev inte jätte bra, men det är socker så barna åt ändå hehe.

Kram

Likes

Comments

i helgen var jag på min första baseball match. Det var mycket roligare än vad jag trodde att det skulle vara. Många har berättat för mig att baseball matcher är otroligt sega! Denna tog ca 3h, men det var ändå en spännande match att titta på. Min host mamma Shelly berättade och förklarade reglarna för mig lite eftersom allt hände så det gjorde allt mycket mer intressant. Det var galet varmt i lördags. 32 grader och vi satt still mitt i solen med nästan ingen vind alls 😓 vi överlevde som tur var på grund av att dom sålde snowcones där😍. Efter matchen hängde jag med några kompisar och hade en brasa och grillade smores 😍

Likes

Comments

Två veckor efter hemkomst från Sverige plockade jag och Ethan lite bär med Jolien och två utav hennes hostbarn. Vi åkte till ett ställe som heter South Barlow Berries. Ett plantage som ligger ca 30 min från huset. Vi fick hem två stora bunkar med bär 💃Om någon vecka ska vi åka ut till mimi och papas hus och plocka ännu mer! Vilket vi ser fram emot en väldans mycket!

Kram

Likes

Comments