Header

Haallååå på er!

Idag kunde jag inte vakna på bättre sätt, än att vakna med sol & en kaffe i vårt älskade uterum med täcke & bara njuta av solen. Sedan blev de träningskläderna på & de blev allt en morgonlöpning på 2km i Elljusspåret som ligger i närheten där vi bor. Min kondition har verkligen blivit så mycket bättre än va den var för ett halv årsen så de känns så skönt & bra, & de var verkligen ett sånt skönt väder att springa i, solen stekte på & samtidigt var de lite blåst..

Just nu sitter jag på tåget till jobbet & jobbar hela eftermiddag nu & efter denna dag tar jag helg. I morgon ska jag dock till Lasermediciniska Kliniken & ta bort de sista födelsedagsmärken & de kommer nog bli bra, dock kommer jag inte kunna jobba, hitta på saker m.m för ska ha plåster i ansiktet några dagar.. så de lite segt men skönt att de äntligen är dax ändå

Hoppas ni får en fin dag

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är jag äntligen ledig efter att ha jobbat 7 dagar irad. De kändes verkligen så skönt att stiga upp utvilad & sitta med en god frulle i sängen & ingen stress. Har en väldigt rolig sak jag ska berätta för er som jag är så himla kluven med men på ett sätt är jag så oerhört taggad på de.. men det kommer i ett annat inlägg. Annars då? Jo, har precis ätit en god nyttig lunch, just nu ligger jag i uterummet med en kopp kaffe & bara tänker på vad livet egentligen har att erbjuda mig.. ibland behöver jag verkligen sådana dagar då jag bara vill vara själv & bara tänker om princip allt. Men jaja runt 18 tiden ska jag på Bodypump & fick med syrran så de ska bli kul att träna med någon. Efter träningen blir det hem & ta en varm dusch & sedan förbereda lite tills i morgon då ja ska jobba!

Hoppas ni får en underbar vecka :D

Likes

Comments

Godmorgon!

Just nu sitter jag på bussen till jobbet, skulle ju vara ledig idag men lite extra pengar är ju aldrig fel.. jobbar bara några timmar sedan blir de hem & fixa mig inför ikväll!

Hoppas ni får en fin fredag

Likes

Comments

* Min nya vårblus
* Skinbyxa
* sneakers 

Likes

Comments