Åh åh åh älskade lördag!

Denna helgen var riktigt bra, jobbade lördag några timmar på dagen sedan fick jag fin besök av min familj på jobbet.. efter jobbet mötte jag upp familjen på Dorsia på en god lunch & sedan vidare till jobbet då jag fixade mig lite & sedan när vi stängde vid 18 så drog jag & tjejerna till Scandic Rubinen på deras takterass & tog varsin drink, helt underbart & vilka underbara vänner man har hittat!!

Kärlek

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Måndag - Eftee 7 dagars irad jobb så var jag äntligen ledig, tillbringade dagen med träning & träffade Amanda på en middag.

Tisdag - Jobba från öppning till stängning sedan hem & krypa ner för en ny arbetsdag

Onsdag - Klippa mig :D som jag har längtat!! & sedan jobba hela dagen.

Torsdag - Träna & Jobba

Fredag - Dejt med min kille, blir nog käk & bio

Lördag - träna på morgonen sedan är kvällen lite oklar..

Söndag - bjuden på partaj hos Elise & även jobb på dagen

Längtar tillbaka till London💭

Likes

Comments

- En fräsch jeansjacka inför våren, inte riktigt min stil men de kan bli bra ändå ;)

Likes

Comments

Hej på er!!

Min påsk var väldigt bra hade en trevlig dag med en god påskbrunch hos Jacobs föräldrar & senare på kvällen styrde jag & Jacob upp ett litet förkrök, har ju inte varit ute sen nyår typ så hade en väldigt rolig kväll med Elise & grabbarna.. söndagen var inte lika rolig för min del men de var de värt!

Denna veckan händer de inte så mycket mer än att jobba heldagar + helgen, men har såklart lite planer till helgen.. idag är de även exakt 1 månad tills jag & Amanda sitter på flyget till Spanien, längtar såå!

Hoppas ni får en bra dag

Likes

Comments

Gokväll på er!

Förlåt för väldigt dålig uppdatering men har haft fullt upp med massa jobb & roligheter så tänkte att jag skulle berätta lite hur mina dagar ser ut nu vid påsk. I morgon ska jag till stan & fixa naglar & fransar känns så skönt att äntligen kunna sminka mig & fixa mina fransar.. efter stan blir de en sväng till min kära bror & ta en lunch & sedan hem för att packa lite & dra mig till Jacob. På påskafton är dagen ännu lite oklar men det blir antagligen en påsklunch & sedan utgång med härligt folk, min syster kommer även hem så de ska bli super kul!!

Denna veckan har jag jobbat en hel del, igår var jag ledig & då vaknade jag upp med min pojk & vi drog oss till allum för en god frulle & även shoppade, tänkte att jag skulle lägga ut bilder på mina nya plagg någon dag!

Hoppas ni får en fin påsk❣

Likes

Comments