Header
View tracker

vardag

Hej på er!

Har tänkt att börja lite smått att blogga igen, nu har några pusselbitar på plats, vilket känns skönt.
Häromdagen hade jag & Jacob fixat lite jul mys i lägenhet med ljus & julmusik & slog in alla julklappar. Känns skönt att redan vara klar med alla julklappar, sköt att vara tidig & inte känna någon stress.

I morgon ser dagen ut som vanligt typ jobb, träna & sedan bara ta de lugnt!


Hoppas ni får en fin kväll😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

vardag

Hej på er!

Vilken dag det har varit & dessutom en väldigt mysig dag. Runt 12 tiden kom Jacobs föräldrar & mina föräldrar på adventmys här hos oss, vi bjöd på massa gott & hade väldigt trevligt. Sedan åkte jag & Jacob på små ärenden
& nu har vi precis ätit förrätt & huvudrätt, jättegott!
Nu ska vi lägga oss i soffan & kolla på gåsmamman & sen ska jag lägga mig, för i morgon börjar en ny arbetsvecka.

Ha en fin kväll!

Likes

Comments

View tracker

övrigt

När jag kom hem i onsdag så hade mamma & pappa fixat super mysigt & fint i ett utav rummen, så här kommer jag absolut trivas när jag är hemma på besök hos mammi & pappi!

Likes

Comments

tips

Iems hade lightbox för 199kr
Väldigt bra pris tycker jag om man jämför vad man får betala på nätet!

Likes

Comments

vardag

Hej på er!

Har haft en hel den grejer att göra nu när man har varit ledig & känns som jag nästan har fixat allt som jag skulle. I onsdags åkte jag hem till Floda innan de blev de en frulle med Alice, väldigt mysigt.. sedan åkte jag &
hämtade min lilla kusin som skulle hänga med hem & göra massa jul bak med mig & mamma, en riktig mysig dag var de, fick gjort mycket!

I går blev de en hel dag med Olivia, en sväng till allum & en lunch där sedan blev de lite små ärenden på vägen hem, skönt att vara lite hemma & träffa mina fina vänner, blir ju inte lika ofta som de var förr då man sågs varje dag i skolan & just att jag även bodde nära vissa förrut. Men skönt att träffa de!

Idag har de verkligen varit en degar dag, jag & mamma åkte till Iems då vi fick köpt massa fint Matteus, & jag är så så nöjd mitt porslin jag köpte, fick även med mig en fräsch handkräm & lightbox för super pris.. så väldigt nöjd över denna dagen. För stund sen hämtade jag ut mitt paket från Nelly.com & de blev att behålla 3/6 men är nöjd där med. Ikväll blir de räkor & mys med familjen sedan kommer även Jacob hit, så de ska bli mys!

Likes

Comments

vardag

Gokväll på er!


Efter en lång dag på jobbet så drog jag mig hemåt för att sätta på mig träningskläder & vidare till gymet för att fixa kort & träna en timme, sprang & trodde jag skulle dö, men nu ska jag banme inte ge upp & önskar att jag kommer älska att träna sedan som visa människor gör. Efter det drog jag mig hem & tog en dusch & sedan åkte jag & storhandla, så nu har vi massa god mat & så!!
Just nu kollar vi tv & snart ska jag lägga mig för ska upp tidigt i morgon & träna innan jobbet.

Likes

Comments