Gokväll på er

Idag sov vi ut då vi kom hem rätt så sent igår, vi åt på en super mysig resturang i Fuengirola efter några timmars shopping i Mirmar.
Idag har vi legat vid poolen vilket var väldigt härligt då vi hade nära & bra, De blev även en god lunch här hemma..

Just nu ska vi ta oss en dusch efter att ha spelat tennis i en timme, riktigt kul! När vi har fixat oss & så drar vi oss ner till vattnet där vi ska äta en god middag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon

Vakande för några minuter sen & ska göra lite träningspass på altanen innan jag går ner & köper lite färskt bröd & melon, idag lyser solen & de är väldigt varmt redan nu kl.9 så de kanske blir ett dopp i kalla havet. Planen ser ut så att vi ska ner till havet, fixa med oss lite lunch till havet & ligga där till 4/5 & sedan hem & fixa oss för kvällsshopping i ett super köpcenter som heter mirmar, som vi har längtat
😄

Hoppas ni får en härlig jobbbecka
👍🏾

Likes

Comments

För några veckor sen tog jag hem vinsten för en Replay tävling vi kämpade järnet, jag vann 3 par & är otroligt nöjd med dessa jeans, blev 2 Hyperflex & ett par vita pilar.. det va verkligen vad jag behövde i min lilla jeanslåda. 💪🏽😁👖


Hyperflex är något jag rekommenderar till personer som vill ha en bekväm byxa & dessutom väldigt snygg på, kom in & shoppa ett par☺️

Likes

Comments

Hej på er

Hoppas allt är fint fint med er, själv är det helt fantastiskt. Nu är det vår tredje dag & idag är de tyvärr lite molnigt vilket suger, men solen tar ändå så de känns ju bra. tänkte att jag berättar lite kort om våra dagar & bilder till de ;)


Första dagen

När vi kom fram till mitt älskade ställe så satte vi på oss strandkläder & gick & käkade. Sedan gick vi tillbaka & la oss vid polen & låg där tills klockan 8 på kvällen, riktigt härligt
Andra dagen

Vi vaknade runt halv nio & tog på oss träningskläder för en morgonpromenard, väldigt mysigt! Sedan gick vi till Supermarket & köpte oss färskt bröd & fixade en god & nyttig frukost. Efter frukosten så gick vi till Marknaden som är några meter bort från där vi bor & vi hittade varsin bikini, så nöjd. Där ifrån gick vi vidare till havet & låg där tills klockan blev 4, då vi gick & la oss vid polen i 2 timmar. Runt 8 började vi fixa oss för en god middag på de mysiga torget.
Tredje dagen

Godmorgon på er
Idag vaknade vi runt halv nio & då tog jag mig en springtur, vilket var väldigt härligt, när jag kom hem från den så hade Amanda redan börjat med frullen, bästa!!  
Just nu sitter vi i vår lounge & tar de lugnt & ska snart gå ner mot poolen & ligga där ett tag tills vi går mot alla mysiga gator & sätter oss på en uteservering med en kall, god drink & en god lunch.

Likes

Comments

Super fin blus från ett utav mina favorit märken, snyggt till sommaren med vita jeans & klackar
🌸🌸🌸🌸🌸

Likes

Comments