Hey beauties!

Long time, no see... Ja som nogen måske har bemærket, har jeg været i tvivl om hvorvidt jeg skulle fortsætte med min blogging. Jeg har fundet frem til, at det bliver noget jeg gør, når jeg føler for det, har tid, lyst og overskud til det. Det kan være alt fra et par indlæg om uden til et enkelt om måneden.

I dag har jeg tænkt mig at tage et emne op, som måske er lidt tabubelagt, men jeg synes i den grad det er relevant. Og som overskriften tyder på, står jeg personligt over for en svær udfordring, men jeg ønsker at dele den med jer i håb om, at andre derude skal vide det er helt i orden at have det som jeg har.

Jeg har i et par måneder, mest på det sidste, tænkt meget over begrebet. Jeg har altid været typen, som har elsket at være omgivet af mange mennesker, en del af en stor omgangskreds og have mange veninder. Det kan som sådan også være fint på kortere sigt. Men efter en del overvejelser, nedture og beslutninger, har jeg fundet ud af, at det ikke altid er der man finder lykken, i hvert fald ikke jeg.

Det har det sidste stykke tid, været svært for mig at finde en balance mellem min kæreste og mine venner, da jeg for det meste vælger at være hjemme med min kæreste. Jeg har haft svært ved at sætte ord på hvorfor, mest fordi jeg ikke har mod på at stå frem og sige nej tak til det store fællesskab, men det vigtigste for mig, er, at jeg er glad. Glad for de beslutninger jeg tager, og hvem jeg er sammen med, og hvis ikke jeg er det, må jeg sætte foden i. Årsagen til dette, er at jeg bliver så ked af at "venskaber" koster penge, som ikke er ægte og kun overfladiske. Hvorfor skal det hele foregå i byen, på caféer, osv hvor alle pengene bliver brændt af, KUN så vi kan tage et lækkert billede til instagram og så det ligner vi også har mange venner. Jeg er helt med på, at det selvfølgelig er hyggeligt at tage ud en gang i mellem, men det er unødvendigt at ens venskaber skal være baseret på, hvorvidt om man har råd til en tur i byen eller ej.

Fællesskabet er SÅ vigtigt for individets udvikling, men jeg synes det er en kæmpe udfordring jeg skal leve op til. Personligt taber jeg så meget ansigt, på at sige fra nu, men det er derfor jeg står frem med det, for det er sgu okay at sige nej. Det er blandt andet endnu en grund til, at jeg trækker mig, at jeg skal leve op til at holde min facade og ikke være 100% mig selv. Jeg føler mig utryg, og det har absolut intet at gøre med hvem der er en del af min omgangskreds, det er bolt mig selv som person.

Mest af alt, kommer det også bag på mig selv, at jeg pludseligt får det som jeg gør. Jeg har i bund og grund nok regnet med, at gymnasielivet ville blive noget mere eksklusivt, end hvad det har vist sig til at være. Alt dette betyder dog ikke, at de veninder og venner jeg snakker med, ikke betyder noget for mig eller jeg ikke elsker at snakke med dem, for det vil jeg til sidst pointere, at jeg gør, men det større fællesskab, kan jeg ikke leve op til, hvis jeg skal stå 100% inden for det.

Jeg håber det gav lidt til eftertanke.

Tak fordi I læste med, stay tuned!

xx, Clara <3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey Beauties!

Lang tid siden! My fault 😩

Føler mig simpelthen som den dårligste blogger, jeg har været SÅ inaktiv den sidste måned, desværre. Men i dag, kommer jeg med et nyt indlæg, som jeg håber I vil tage godt imod, eftersom nogen af jer har efterspurgt det.

I dag bliver en room tour, hvor I også kommer til at se mit julepynt + I får en Tour af mit badeværelse, fordi jeg har mit eget, så det skulle i også lige have med på vejen 😉


Til at starte med, får I lige lidt billeder tæt på af pyntet 🤶🏼

Herover ser I mit natbord, hvor mit duftlys fra Ikea, to søde julemus, en kaktus og min lampe fra Ikea står på

Herover er min kommode fra Ilva, med nogle grankogler, fyrfadslys-huse, to billeder fra ikea med et par hjerte på, og mine fjernbetjeninger

Her har I lidt af min hylde, med en fin plante, et billede fra netto, en lyskæde, et par nisser og to tøjjulemus

Igen har i min ikeahylde, dog med lidt flere (falske) planter, også fra Ikea.

Herover ser i min taburet, med tre forskellige kaktusser (ja, jeg er glad for både kaktusser og planter:)) + to søde julenisser på ski

Igen, toppen af min største kaktus, min vindueskam, og et par lyskæder i nogle glasmontre

Her har i min anden vindueskam, med min “adventskrans”

Og Sebbes og min julekalender i vindueskammen også

And here, har I min dør med en julesok, HVIS Nissen nu skulle komme forbi;), lidt af mit spejl med lyskæder i også

Jeg håber, at I synes det er sødt, for jeg synes selv, at det er blevet ret cute i år 😻

Her kommer lidt større billeder, så I ordentligt kan se mit værelse

Herover kan I lige se lidt af mit sengetøj. Puderne er vist fra ikea, og tæppet er fra en lille antik boligforetning

Her ser I mit elskede makeupbord fra ikea. Ovenpå er et spejl også fra ikea (begge spejle er fra ikea), lidt makeupbørster og smykker. Stolen og pelsen er også fra ikea

Herover ser i lidt af mit tøj, på et tøjstativ jeg købte i en genbrugsbutik, men kunne forestille mig det var fra Jysk eller Ikea

Her kan i se min vasketøjskurv fra søstrene grene, og min tøjknage

Lige et større billede af natbordet. Her kan I også se mit spejl fra Ilva eller jysk, mener jeg det er.

Og til slut min højt elskede dobbeltseng fra Jysk. Ovenover den, hænger mine to søde lamper fra ikea

Jeg synes, at vi nu skal gå videre til mit badeværelse, som ligger lige over for mit soveværelse
På billedet lige neden under, står jeg i min egen dørkarm, så I kan få en fornemmelse af hvor close det er

Badeværelset er ikke det største, men det er kun mig og Sebastian som bruger det, så det er rigeligt.

Jeg håber, at I kunne lide indlægget, og synes at mit værelse er pænt, haha. Hvis I har eventuelle spørgsmål med hensyn til ting på mit værelse, er I velkomne til at spørge mig på min Instagram direct - Bortset fra, hvis det er om julepynten!! 90% af det er rigtig gammelt, så jeg ved desværre ikke hvor diverse ting er fra.

Ellers så håber jeg bare at I nyder julen, lige så meget som jeg ❤️

Tak fordi I læste med! Stay tuned! - for snart er der et indlæg oppe igen;)

xx, Clara <33

Likes

Comments

Hey Beauties!

Hvis nogle af jer følger mig på diverse sociale medier - min instagram finder du her - har I måske bidt mærke i, at jeg er fundet sammen med en fyr. Hvis nogle af jer oven i købet har fulgt med på bloggen i noget tid, har I også læst om den omtalte S. Men hvem er han? Før har jeg lavet et indlæg om ham faktisk - læs det her. Og for en måneds tid siden lavede jeg et indlæg omkring at jeg var single, så jeg kan virkelig godt forstå, hvis nogen af jer derude er pretty much forvirrede, omkring hvorvidt om jeg er single eller har en kæreste. Men ja, jeg har ikke på nogen måde, fået en "ny" kæreste, Sebastian og jeg er bare fundet sammen igen. Tror mest af alt, vi begge havde brug for et break, så vi lige kunne finde hinanden på den rigtige måde. Jeg gider ikke gentage mig selv, så hvis I vil have hele historien omkring hvordan jeg fandt sammen med Sebastian og hvor lang tid vi har været sammen før, synes jeg, I skal læse mit tidligere indlæg, som jeg linkede til.

Jeg er helt vildt glad for min beslutning om at gå tilbage til Sebastian, selvom det måske har virket til, at vi aldrig skulle finde sammen igen, haha. Heldigvis er vi tilbage, happier than ever, og klar på at være sammen laaaang tid endnu.

Jeg synes, at I skal have nogle facts omkring S, så I lige kan lærer ham lidt bedre at kende.

1. Sebastians kælenavn er Sebbe (ifølge mig)

2. Sebbe er 18 år, dvs 1,5 år ældre end mig.

3. Sebastian er ved at uddanne sig til personvognsmekaniker, hvor han samtidig med det også arbejder lidt i Meny.

4. Sebbe har verdens sureste tæer, det er helt vildt.

5. S har kørekort og sin egen bil = min personlige chauffør ;)

6. Sebastian har det med, slet ikke at kunne styre alkoholen til festlige begivenheder, hvilket resulterer i, at 90% af gangene har Sebbe drukket en hel flaske vodka selv, og jeg må finde ham ligge begravet i sit eget bræk et sted, og være mor resten af natten:/

7. Sebastians yndlingstøjmærke er Tommy Hilfiger og han går stort set ikke i andet.

8. S er FCK fan - ligesom mig selv.

9. Sebbe (og jeg) sætter altid sovemusik på når vi lægger os til at sove, så igen når vi vågner kører musikken stadig.

10. Sebastian kysser helt vidunderligt og i burde alle sammen være dødmisundelige på mig.


Så ja, Seb vil fremover nok være et aktiv emne her på bloggen - hvis altså det interesserer jer?

I får lige lidt cutie billeder

Og så tak fordi I læste med! Stay tuned!

xx, Clara<3


Likes

Comments

Hey Beauties!

I dag har jeg taget et lidt mere cozy sæt på, men som jeg stadig synes, man sagtens kan bruge i skolen eller lignende. Det er lige pt mit yndlingssæt 😜

Jeg håber I synes om det!

Jakke: Pieces, str s

Tørklæde: Message

Bluse: Zara, str xs

Bukser: Zara, str xs

Sneakers: Puma, str 39

Tak fordi I læste med! Stay tuned!

xx, Clara<3

Likes

Comments

Hey Beauties!

Så blev det tirsdag, hvilket betyder jeg igen kommer med et nyt outfit til jer. I dag har jeg valgt er lidt finere outfit, men synes dog godt, at det kan bæres til skolebrug også.

Fik du ikke lige set gårsdagens outfit, kan du se det lige her.


Udover det, har jeg i dag også været til min mundtlige NV eksamen i biologi og kemi. Jeg kom ud med et 7 tal, hvilket jeg er herre glad for, da jeg hverken havde forberedt mig særlig meget, eller bryder mig om fagene.

Nå, men her får i lige outfittet ;)

Jeg er blevet helt vild tern, da det også bare er det shit for tiden. Herre fedt.

Blazer: h&m, str 38

Bluse: Only, str 34

Bælte: Only, str 80

Bukser: h&m, str 36

Støvler: JustFab, str 39

Tusinde tak fordi I læste med! Stay tuned!

xx, Clara <33

Likes

Comments

Hey Beauties!

En ny uge er startet og her kører jeg en serie, hvor jeg hver dag poster et indlæg med et nyt outfit. Jeg synes selv det er helt vildt inspirerende, at se andres outfits - især hvis jeg står i en tøjkrise.

I dag har jeg også været til skriftlig eksamen i almen sprogforståelse og latin. Jeg er ikke fan:/

Herover ser i dagens outfit.

Jakke: Message, str s

Velour bluse: Only, str xs

Bælte: Only, str 80

Jeans: Only: str s/34

Støvler: Billi Bi, str 39

Btw, så kan I klikke ind på billedet, hvis I vil se det i større format :*


Tak fordi I læste med! Stay tuned!

xx, Clara <3

Likes

Comments

Hey beauties!

I går var jeg i København med Emilie, som er en af mine bedste veninder (I kan følge hende på instagram lige her)

Meningen var, at vi kun skulle i Nørrebro hallen til Envii´s lagersalg, hvilket vi også startede med. Vi stod i kø i 45 minutter tror jeg, og det var herre koldt. Heldigvis så vi så mange andre piger, som kom ud med poserne fyldt med tøj, så vi havde høje forventninger. Endelig da det blev vores tur til at komme ind, blev vi helt overrasket over hvor meget tøj der var, så vi vidste slet ikke hvor vi skulle starte. Efter lidt tid, hvor vi havde kigget os godt omkring, blev vi enige om at gå. Det var SÅ skuffende, haha. Det var okay, men faldt bare ikke i Emilies og min smag, desværre.

Derefter blev vi enige om, at smutte til Strøget, så vi kunne bruge lidt penge der. Dog skulle vi lige forbi torvehallerne og købe en juice først, de kan virkelig anbefales! Anyway. Vi gik igennem strøget, og jeg blev et par nye sko, en soft bra og et par læderbukser rigere. Jeg var dagen før turen med Emilie, på strøget med min familie, hvor jeg bla. fik en ny jakke, et par skindhandsker og et megafedt sæt fra Zara med hjem.

Vi sluttede dagen med at tage hjem til mig, hvor den indre masterchef kom frem i mig (ironi kan forekomme;)) Jeg fik lavet løgringe og hakkebøffer, imens Emilie fik mixet lidt salat sammen. Vi endte på sofaen og så Vild Med Dans, som bare var super hyggeligt.

Tak fordi I læste med, stay tuned!

xx, Clara <33

Likes

Comments

Inden jeg starter det her indlæg, fik du så læst mit sidste omkring de nøgenbilleder jeg engang sendte? (det kan du i hvert fald gøre lige her)

Det er ingen hemmelighed, at jeg er blevet single. Men da jeg offentliggjorde det her på bloggen, var indlægget ikke så langt og dybdegående, fordi jeg ikke var parat til at snakke om det. Det er heller ikke fordi jeg i dag vil tale om mit breakup, kun hvad mange evt går i gennem efterfølgende.

Godt nok skrev jeg sidst, at jeg var lykkelig og glad - og det er heller ikke løgn, for det var det rigtige beslutning - men der er mange ting, som man skal bearbejde efter et brud med sin kæreste. Altid har jeg været typen, som ikke bad om hjælp, fordi jeg kunne stå på egne ben og har været stærk. Det er jeg stadig, men denne gang måtte jeg bede om hjælp (og ikke bare fra mine veninder) - og det er lige det man skal gøre; BED OM HJÆLP! Jeg er så glad for, at jeg bad om hjælp, da jeg følte, at jeg var så dybt ude, hvor jeg ikke kunne svømme.

Efter bruddet med S, startede jeg til psykolog, fordi jeg virkelig bare havde brug for, at komme ud med alle mine tanker, overvejelser og problemer, til en objektiv person. Det er noget helt anderledes, og sidde sammen med en der ikke dømmer dig (eller S, for den sags skyld), dømmer din fortid og bare kan se helt udefra hvad der foregår.

Jeg havde rigtig svært ved, om jeg skulle fortælle det til nogen, udover mine tætte veninder og venner, for det er jo kun svage folk, som går til psykolog? NEJ!! Det er lige det, det ikke er. Det er så sejt at indrømme, man har brug for hjælp. Tit og ofte bliver det faktisk kun værre, hvis ikke man får snakket om tingene. Psykologer er rigtig gode til, at få ens tankegang i gang, de ved præcis hvad de skal sige, for at det er en selv, som kommer med svarene, istedet for, at de selv lægger det hele i munden på dig.

I kender det godt; der er den her person, som I bare ikke vil have i tankerne, så I bruger al jeres energi på at tænke på, at I ikke skal tænke på personen. Det er jo sindssygt svært at lade vær - det kan lade sig gøre - men det er svært. Det er ligesom, at man godt kan få badebolden under vandet, hvis du virkelig bruger dine kræfter, men ligeså snart du slapper lidt af og giver slip, popper bolden op igen - ligesom tankerne. Det er det her problem, jeg har haft så svært ved. Jeg blev simpelthen så ked af, at skulle bruge tid og energi på at tænke på S hele tiden, når det var det jeg ikke ville. Psykologer er rigtig gode til at stille metaforer op, så du kan sætte dig ind I situationen. Så min psykolog sagde, at tanker er fuldstændig som et tog. Du står på perronen, du kan ikke bestemme hvornår toget kommer, eller hvornår det forlader perronen igen, men du kan bestemme, om du vælger at hoppe på toget eller ej. Jeg bruger den så tit nu, for det er jo sandt. Det er jo en selv, som vælger, hvad du vil tænke på, du kan jo bare ignorere tanken, hvis den kommer.

Meningen med dette indlæg er, at det er så mange ting vi kan føle os flove over, fordi det åbenbart kan være skambelagt, at snakke med en professionel om sit problem, i stedet for at i bund og grund, lægge problemet på sine veninders eller venners skuldre. Der er så mange flere end du tror, der går i gennem noget lige så forfærdeligt, som du måske gør nu, eller har gjort. Vi står altså ikke alene om problemerne, så udnyt at du har en fortrolig at snakke med. Så tænker du måske "jamen, er de ikke pisse dyre, de der psykologer?" Tit og ofte står din skole til rådighed med en skolepsykolog, og det er helt kvit og frit.

Jeg synes på ingen måde, at jeg skal skamme mig over, at jeg er bedt om hjælp.

xx, C


Likes

Comments

Hey venner.

I dag bliver et af de lidt længere og mere seriøse indlæg, jeg kommer til at lave.

Jeg vil nemlig gerne fortælle jer om dengang jeg sendte nøgenbilleder til min daværende kæreste, og hvordan det endte ud med, at mit liv i en periode faktisk var ødelagt.

Jeg har aldrig skammet mig over noget ved min krop, men det er ikke ens betydende med, at man derfor skal vise sig frem til Gud og hver mand. Det gjorde jeg bestemt heller ikke. Jeg sendte de billeder til min kæreste, som en gave og for at vise ham, min tillid til ham.

Faktisk var så godtroende og stolede så meget på ham, at jeg sagde til ham, at han godt måtte beholde billederne.

Da vi så lang tid efter gik fra hinanden, valgte han at hævne sig på mig (don’t ask me why) og delte først og fremmest mine nøgenbilleder, med sine venner og grupper på Messenger, som så hurtigt blev sendt videre, til større Facebook grupper.

I mens at billederne florede rundt havde jeg ingen anelse om, hvad der foregik, før at jeg på én uge fik tre henvendelser, om hende på billedet, som lå med spredte ben og de små A75 bryster, virkelig var mig? Jeg genkendte jo med det samme, at det var mig på billedet. Tankerne fløj rundt i hoved på mig. Hvorfor lige mig? Hvem startede alt det her? Har mine forældre set det? Hvor mange har de billeder? Jeg kunne blive ved med at spørge om svarløse spørgsmål.

Man skulle næsten tro, at jeg var nået ”klimaks” og at det ikke kunne blive værre end det. Men det gjorde det. Uger senere havde nogen printet billederne ud, og lagt dem i min postkasse, så mine forældre kunne se hvor billig jeg var, og hvor meget de skulle skamme sig over mig. Men det blev værre endnu. Noget tid efter det, blev et af billederne lagt offentligt op på Ask.fm af en pige (hvilket beviser, at det selvfølgelig ikke kun er drenge som er nogle svin, der kan finde på det), så alt og alle så mig. Den følelse du sidder med, når du bliver kimet ned med beskeder fra nær og fjern, ”Du er en luder”, ”Du skal dø, haha!”, ”Er det dig? Fuck du har små patter”, ”Jeg håber hun ikke har nogen venner”… Jeg kunne blive ved. Den følelse er så ekstrem, og laver det sorteste hul i dig, at du ikke kan sætte ord på, hvor smertefuldt det er. Jeg var ødelagt.

Det var det absolut værste for mig at finde ud af, at nøgenbillederne var blevet delt uden mit samtykke.

Det er faktisk hele budskabet med mit indlæg. Det værste nogen, nogensinde kan gøre er, at gå over andre folks grænser, og ISÆR med deling af andres nøgenbilleder, uden deres samtykke. Hvis jeg blev spurgt, burde det være en alvorlig forbrydelse, og der skulle være meget hårdere straffe, end der er nu.

Jeg vil faktisk vove og påstå, at vi mennesker (nok unge mest), ville blive så meget gladere og frie, hvis ikke vi gik rundt og skulle leve op til visse idealer og forventninger - og derimod heller ikke dømme andre på rygters rygter, og bare ville accepterer hinanden, som vi er. Førhen har menneskets nøgne krop jo været kunst - det kan den stadigvæk være, hvis man er et anerkendt idol - og er blevet set på med smukke øjne, fordi det har været det mest naturlige vi overhoved havde. Men sådan ser man bare ikke på det mere. Især den unge generation i dag, ser på kroppen som noget skamfuldt og som noget vi skal holde for os selv. Selvfølgelig skal vi også det, i en vis grad, men der skal være plads til frihed og at sende nøgenbilleder hvis man har lyst til det. FOR DET ER OKAY!

Der er så mange erfaringer og tanker jeg gerne vil dele med jer, som i kan tage med ud og tænke videre over, hvis i nu en dag står i samme situation som jeg.

Hvad er det folk, får ud af at dømme om andre, og hvad har de gjort siden, at der skal skabes så dårligt et ry om dem? Hvem fortjener det?

Uanset hvad det omhandler, burde man ikke dømme andre, for vi begår alle fejl. Vi er mennesker for fuck sake. OG DET ER OKAY AT SENDE NØGENBILLEDER. DET ER OKAY AT MISTE SIN MØDOM, NÅR MAN ER 12. DET ER OKAY AT MISTE SIN MØDOM NÅR MAN ER 24. DET ER OKAY AT ONANERE MED SINE TRE DILDOER. DET ER OKAY AT VÆRE TYK. DET ER OKAY AT VÆRE FOR TYND. DET ER OKAY AT VÆRE SIG SELV. DU HAR INTET AT SKAMME DIG OVER. DET ER HELT OKAY! Vi må simpelthen lære og lade vær med at dømme hinanden.

Mennesker lærer af sine fejl og tager den erfaring med i rygsækken. Men måske er det nemmere at begå de dumme fejl i dag. Det er nemt at tage et billede på Snapchat og sende sin nøgne krop videre. Det er for nemt, med de sociale medier at dumme sig, end førhen. Unges adfærd har ændret sig gevaldigt efter alle de sociale platforme har åbnet sig op. Både positivt, men mange vil hælde til, at det også har haft en dårlig indflydelse på unge. Det kan jeg da også godt se, men tiderne bliver ved med at ændre sig, og så må fornuften (og ikke mindst forældre, som også har et ansvar for, hvad deres børn foretager sig på nettet) snakke til én selv om det.

Jeg håber, at I har forstået mit budskab, og at I vil tage det med jer videre, og tænke over det næste gang du står i en situation, hvor dette er relevant. For tænk nu, hvis det var dig selv, de andre hviskede om, henne i hjørnet?

Tak fordi du læste med

Stay tuned!

xx, Clara<33

Likes

Comments

Josephine Emilia Ranum Schouw Petersen, (som i kan følge på instagram her) er min bedste veninde. Jeg har en masse skønne veninder, som jeg vægter rigtig højt, men I kender jo alle sammen den ene person, der er lidt mere speciel - Det er Josephine ❤

Josephine og jeg har kendt hinanden i nogle år, men vi blev virkelig tætte for 2,5 år siden. Siden da, har vi haft vores oppe og nedture, og vi så ikke hinanden i 10 måneder, fordi jeg dengang tilsidesatte Jose, frem for min ekskæreste. Jeg havde aldrig nogensinde turde håbe eller tro på, at Jose stadig ville være der for mig efterfølgende hvor jeg slet ikke havde prioriteret hende. Jeg er SÅ taknemmelig for, at Josephine er en af mine aller tætteste veninder, for jeg ville aldrig være foruden hende, i dag. Jose er den person, som aldrig ville dømme mig, ud fra de ting jeg har gjort eller gør. Vi to kan altid fortælle hinanden alt, uden at nogen af os kigger skævt på hinanden.

I ved jo alle sammen godt hvordan det er, at have en soulmate, så det pjadderkærlighed behøver vi ikke snakke om mere. Så for at I også kender hvem jeg bruger meget tid sammen med, får i lige lidt funky facts omkring Jose:

1: Jose har en kæreste, og jeg elsker de to sammen, så højt.

2: Jose har danset næsten hele sit liv, og hun er fucking nice til det!

3: Dengang Jose havde bøjle, hang hun altid fast i bla sit tøj, haha.

4: Hver gang Jose skal på toilettet, skal der være musik og åben dør fordi hun ikke kan lide, den er lukket.

5: Jose arbejder i en tøjbutik - ligesom jeg

Tak fordi du læste med!

Stay tuned!

xx, Clara <33

Likes

Comments