Hey beauties!

I går var jeg i København med Emilie, som er en af mine bedste veninder (I kan følge hende på instagram lige her)

Meningen var, at vi kun skulle i Nørrebro hallen til Envii´s lagersalg, hvilket vi også startede med. Vi stod i kø i 45 minutter tror jeg, og det var herre koldt. Heldigvis så vi så mange andre piger, som kom ud med poserne fyldt med tøj, så vi havde høje forventninger. Endelig da det blev vores tur til at komme ind, blev vi helt overrasket over hvor meget tøj der var, så vi vidste slet ikke hvor vi skulle starte. Efter lidt tid, hvor vi havde kigget os godt omkring, blev vi enige om at gå. Det var SÅ skuffende, haha. Det var okay, men faldt bare ikke i Emilies og min smag, desværre.

Derefter blev vi enige om, at smutte til Strøget, så vi kunne bruge lidt penge der. Dog skulle vi lige forbi torvehallerne og købe en juice først, de kan virkelig anbefales! Anyway. Vi gik igennem strøget, og jeg blev et par nye sko, en soft bra og et par læderbukser rigere. Jeg var dagen før turen med Emilie, på strøget med min familie, hvor jeg bla. fik en ny jakke, et par skindhandsker og et megafedt sæt fra Zara med hjem.

Vi sluttede dagen med at tage hjem til mig, hvor den indre masterchef kom frem i mig (ironi kan forekomme;)) Jeg fik lavet løgringe og hakkebøffer, imens Emilie fik mixet lidt salat sammen. Vi endte på sofaen og så Vild Med Dans, som bare var super hyggeligt.

Tak fordi I læste med, stay tuned!

xx, Clara <33

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Inden jeg starter det her indlæg, fik du så læst mit sidste omkring de nøgenbilleder jeg engang sendte? (det kan du i hvert fald gøre lige her)

Det er ingen hemmelighed, at jeg er blevet single. Men da jeg offentliggjorde det her på bloggen, var indlægget ikke så langt og dybdegående, fordi jeg ikke var parat til at snakke om det. Det er heller ikke fordi jeg i dag vil tale om mit breakup, kun hvad mange evt går i gennem efterfølgende.

Godt nok skrev jeg sidst, at jeg var lykkelig og glad - og det er heller ikke løgn, for det var det rigtige beslutning - men der er mange ting, som man skal bearbejde efter et brud med sin kæreste. Altid har jeg været typen, som ikke bad om hjælp, fordi jeg kunne stå på egne ben og har været stærk. Det er jeg stadig, men denne gang måtte jeg bede om hjælp (og ikke bare fra mine veninder) - og det er lige det man skal gøre; BED OM HJÆLP! Jeg er så glad for, at jeg bad om hjælp, da jeg følte, at jeg var så dybt ude, hvor jeg ikke kunne svømme.

Efter bruddet med S, startede jeg til psykolog, fordi jeg virkelig bare havde brug for, at komme ud med alle mine tanker, overvejelser og problemer, til en objektiv person. Det er noget helt anderledes, og sidde sammen med en der ikke dømmer dig (eller S, for den sags skyld), dømmer din fortid og bare kan se helt udefra hvad der foregår.

Jeg havde rigtig svært ved, om jeg skulle fortælle det til nogen, udover mine tætte veninder og venner, for det er jo kun svage folk, som går til psykolog? NEJ!! Det er lige det, det ikke er. Det er så sejt at indrømme, man har brug for hjælp. Tit og ofte bliver det faktisk kun værre, hvis ikke man får snakket om tingene. Psykologer er rigtig gode til, at få ens tankegang i gang, de ved præcis hvad de skal sige, for at det er en selv, som kommer med svarene, istedet for, at de selv lægger det hele i munden på dig.

I kender det godt; der er den her person, som I bare ikke vil have i tankerne, så I bruger al jeres energi på at tænke på, at I ikke skal tænke på personen. Det er jo sindssygt svært at lade vær - det kan lade sig gøre - men det er svært. Det er ligesom, at man godt kan få badebolden under vandet, hvis du virkelig bruger dine kræfter, men ligeså snart du slapper lidt af og giver slip, popper bolden op igen - ligesom tankerne. Det er det her problem, jeg har haft så svært ved. Jeg blev simpelthen så ked af, at skulle bruge tid og energi på at tænke på S hele tiden, når det var det jeg ikke ville. Psykologer er rigtig gode til at stille metaforer op, så du kan sætte dig ind I situationen. Så min psykolog sagde, at tanker er fuldstændig som et tog. Du står på perronen, du kan ikke bestemme hvornår toget kommer, eller hvornår det forlader perronen igen, men du kan bestemme, om du vælger at hoppe på toget eller ej. Jeg bruger den så tit nu, for det er jo sandt. Det er jo en selv, som vælger, hvad du vil tænke på, du kan jo bare ignorere tanken, hvis den kommer.

Meningen med dette indlæg er, at det er så mange ting vi kan føle os flove over, fordi det åbenbart kan være skambelagt, at snakke med en professionel om sit problem, i stedet for at i bund og grund, lægge problemet på sine veninders eller venners skuldre. Der er så mange flere end du tror, der går i gennem noget lige så forfærdeligt, som du måske gør nu, eller har gjort. Vi står altså ikke alene om problemerne, så udnyt at du har en fortrolig at snakke med. Så tænker du måske "jamen, er de ikke pisse dyre, de der psykologer?" Tit og ofte står din skole til rådighed med en skolepsykolog, og det er helt kvit og frit.

Jeg synes på ingen måde, at jeg skal skamme mig over, at jeg er bedt om hjælp.

xx, C


Likes

Comments

Hey venner.

I dag bliver et af de lidt længere og mere seriøse indlæg, jeg kommer til at lave.

Jeg vil nemlig gerne fortælle jer om dengang jeg sendte nøgenbilleder til min daværende kæreste, og hvordan det endte ud med, at mit liv i en periode faktisk var ødelagt.

Jeg har aldrig skammet mig over noget ved min krop, men det er ikke ens betydende med, at man derfor skal vise sig frem til Gud og hver mand. Det gjorde jeg bestemt heller ikke. Jeg sendte de billeder til min kæreste, som en gave og for at vise ham, min tillid til ham.

Faktisk var så godtroende og stolede så meget på ham, at jeg sagde til ham, at han godt måtte beholde billederne.

Da vi så lang tid efter gik fra hinanden, valgte han at hævne sig på mig (don’t ask me why) og delte først og fremmest mine nøgenbilleder, med sine venner og grupper på Messenger, som så hurtigt blev sendt videre, til større Facebook grupper.

I mens at billederne florede rundt havde jeg ingen anelse om, hvad der foregik, før at jeg på én uge fik tre henvendelser, om hende på billedet, som lå med spredte ben og de små A75 bryster, virkelig var mig? Jeg genkendte jo med det samme, at det var mig på billedet. Tankerne fløj rundt i hoved på mig. Hvorfor lige mig? Hvem startede alt det her? Har mine forældre set det? Hvor mange har de billeder? Jeg kunne blive ved med at spørge om svarløse spørgsmål.

Man skulle næsten tro, at jeg var nået ”klimaks” og at det ikke kunne blive værre end det. Men det gjorde det. Uger senere havde nogen printet billederne ud, og lagt dem i min postkasse, så mine forældre kunne se hvor billig jeg var, og hvor meget de skulle skamme sig over mig. Men det blev værre endnu. Noget tid efter det, blev et af billederne lagt offentligt op på Ask.fm af en pige (hvilket beviser, at det selvfølgelig ikke kun er drenge som er nogle svin, der kan finde på det), så alt og alle så mig. Den følelse du sidder med, når du bliver kimet ned med beskeder fra nær og fjern, ”Du er en luder”, ”Du skal dø, haha!”, ”Er det dig? Fuck du har små patter”, ”Jeg håber hun ikke har nogen venner”… Jeg kunne blive ved. Den følelse er så ekstrem, og laver det sorteste hul i dig, at du ikke kan sætte ord på, hvor smertefuldt det er. Jeg var ødelagt.

Det var det absolut værste for mig at finde ud af, at nøgenbillederne var blevet delt uden mit samtykke.

Det er faktisk hele budskabet med mit indlæg. Det værste nogen, nogensinde kan gøre er, at gå over andre folks grænser, og ISÆR med deling af andres nøgenbilleder, uden deres samtykke. Hvis jeg blev spurgt, burde det være en alvorlig forbrydelse, og der skulle være meget hårdere straffe, end der er nu.

Jeg vil faktisk vove og påstå, at vi mennesker (nok unge mest), ville blive så meget gladere og frie, hvis ikke vi gik rundt og skulle leve op til visse idealer og forventninger - og derimod heller ikke dømme andre på rygters rygter, og bare ville accepterer hinanden, som vi er. Førhen har menneskets nøgne krop jo været kunst - det kan den stadigvæk være, hvis man er et anerkendt idol - og er blevet set på med smukke øjne, fordi det har været det mest naturlige vi overhoved havde. Men sådan ser man bare ikke på det mere. Især den unge generation i dag, ser på kroppen som noget skamfuldt og som noget vi skal holde for os selv. Selvfølgelig skal vi også det, i en vis grad, men der skal være plads til frihed og at sende nøgenbilleder hvis man har lyst til det. FOR DET ER OKAY!

Der er så mange erfaringer og tanker jeg gerne vil dele med jer, som i kan tage med ud og tænke videre over, hvis i nu en dag står i samme situation som jeg.

Hvad er det folk, får ud af at dømme om andre, og hvad har de gjort siden, at der skal skabes så dårligt et ry om dem? Hvem fortjener det?

Uanset hvad det omhandler, burde man ikke dømme andre, for vi begår alle fejl. Vi er mennesker for fuck sake. OG DET ER OKAY AT SENDE NØGENBILLEDER. DET ER OKAY AT MISTE SIN MØDOM, NÅR MAN ER 12. DET ER OKAY AT MISTE SIN MØDOM NÅR MAN ER 24. DET ER OKAY AT ONANERE MED SINE TRE DILDOER. DET ER OKAY AT VÆRE TYK. DET ER OKAY AT VÆRE FOR TYND. DET ER OKAY AT VÆRE SIG SELV. DU HAR INTET AT SKAMME DIG OVER. DET ER HELT OKAY! Vi må simpelthen lære og lade vær med at dømme hinanden.

Mennesker lærer af sine fejl og tager den erfaring med i rygsækken. Men måske er det nemmere at begå de dumme fejl i dag. Det er nemt at tage et billede på Snapchat og sende sin nøgne krop videre. Det er for nemt, med de sociale medier at dumme sig, end førhen. Unges adfærd har ændret sig gevaldigt efter alle de sociale platforme har åbnet sig op. Både positivt, men mange vil hælde til, at det også har haft en dårlig indflydelse på unge. Det kan jeg da også godt se, men tiderne bliver ved med at ændre sig, og så må fornuften (og ikke mindst forældre, som også har et ansvar for, hvad deres børn foretager sig på nettet) snakke til én selv om det.

Jeg håber, at I har forstået mit budskab, og at I vil tage det med jer videre, og tænke over det næste gang du står i en situation, hvor dette er relevant. For tænk nu, hvis det var dig selv, de andre hviskede om, henne i hjørnet?

Tak fordi du læste med

Stay tuned!

xx, Clara<33

Likes

Comments

Josephine Emilia Ranum Schouw Petersen, (som i kan følge på instagram her) er min bedste veninde. Jeg har en masse skønne veninder, som jeg vægter rigtig højt, men I kender jo alle sammen den ene person, der er lidt mere speciel - Det er Josephine ❤

Josephine og jeg har kendt hinanden i nogle år, men vi blev virkelig tætte for 2,5 år siden. Siden da, har vi haft vores oppe og nedture, og vi så ikke hinanden i 10 måneder, fordi jeg dengang tilsidesatte Jose, frem for min ekskæreste. Jeg havde aldrig nogensinde turde håbe eller tro på, at Jose stadig ville være der for mig efterfølgende hvor jeg slet ikke havde prioriteret hende. Jeg er SÅ taknemmelig for, at Josephine er en af mine aller tætteste veninder, for jeg ville aldrig være foruden hende, i dag. Jose er den person, som aldrig ville dømme mig, ud fra de ting jeg har gjort eller gør. Vi to kan altid fortælle hinanden alt, uden at nogen af os kigger skævt på hinanden.

I ved jo alle sammen godt hvordan det er, at have en soulmate, så det pjadderkærlighed behøver vi ikke snakke om mere. Så for at I også kender hvem jeg bruger meget tid sammen med, får i lige lidt funky facts omkring Jose:

1: Jose har en kæreste, og jeg elsker de to sammen, så højt.

2: Jose har danset næsten hele sit liv, og hun er fucking nice til det!

3: Dengang Jose havde bøjle, hang hun altid fast i bla sit tøj, haha.

4: Hver gang Jose skal på toilettet, skal der være musik og åben dør fordi hun ikke kan lide, den er lukket.

5: Jose arbejder i en tøjbutik - ligesom jeg

Tak fordi du læste med!

Stay tuned!

xx, Clara <33

Likes

Comments

Hello there 😘

Ligesom de fleste af jer, er jeg startet i skole igen. Denne gang vendte jeg bare snuden mod gymnasiet istedet for folkeskolen. Jeg er startet på Greve Gymnasium, og jeg er ellevild med det! Jeg har fået en så skøn grundforløbsklasse, og er næsten ulykkelig over, at det ikke er min oprindelige klasse.

Hvordan var det i starten?

Jeg husker tydeligt hvor pisse akavet og nervepirrende det var den første uge på skolen, alle 2.- og 3.g'ere kiggede helt vildt meget når man kom gående på gangene. Heldigvis fandt min klasse og jeg hurtigt tryghed hos hinanden, meget bedre end forventet. Men efter den første uge, vænner du dig til alle de nye mennesker, nye rutiner, hvor tingene er og hvordan stort set alt fungerer.

Er niveauet meget sværere end i folkeskolen?

Nu går jeg jo stadig kun i grundforløbsklassen, hvilket vil sige det ikke helt er det samme som 1.g. Dog er der nye fag, nye begreber, nye lærere og måder at blive undervist på, så på den måde kan det godt være lidt sværere, men slet ikke på et stadie hvor man ikke kan følge med!

Får man hurtigt nye venner?

JA! I min klasse er vi 28 elever mener jeg, og inden jeg startede kendte jeg kun tre af dem. Nu er jeg herre gode venner og veninder med SÅ mange fra klassen, og generelt klinger hele min klasse rigtig godt sammen. Det kan selvfølgelig svinge rigtig meget fra klasse til klasse, og nogle fra min parallelklasser er da slet ikke ligeså glade for deres klasser, som jeg, men jeg vil næsten vove og påstå, at alle og enhver finder en gruppe eller lign. som de svinger godt med. Alle er så forskellige, og det er der helt vildt meget plads til. Selve skolen (i hvert fald gg) gør også rigtig meget for, at eleverne har det godt sammen, både på tværs af klasserne, men også årgange. Derfor vil jeg allerede nu, anbefale at tage til de fleste fællesarrangementer man kan komme til, for det gør en kæmpe forskel.


Når, alt i alt er jeg pisse glad for at gå på Greve Gymnasium. Lige nu handler det hele meget om hvilke studieretninger vi vær især skal vælge, og det skal lige siges, at det er den fucking sværeste beslutning ever, haha.

Stay tuned, venner. I vil snart blive opdateret!

xx, Clara

Likes

Comments

Hej alle sammen.

Som skrevet i sidste indlæg (som du kan læse her) har mit liv fuldstændig ændret sig.

Jeg er gået fra S, og det har været en kæmpe omvæltning for mig personligt. Dem der førhen har prøvet at gå igennem et breakup, ed hvad jeg snakker om. Efter bruddet ser min hverdag og mine rutiner helt anderledes ud - positivt, så længe jeg har noget at beskæftige mig selv med. S og jeg havde det meget med at skulle være sammen hver dag og hele tiden, og det bliver man i længden træt af. Årsagen til, at vi gik fra hinanden vil jeg indtil videre holde tæt på mig selv, men mest af alt havde jeg bare brug for at være mig selv.

Under alle omstændigheder er jeg rigtig glad, da det var det rigtig at gøre. Selvfølgelig er det hårdt at gå fra en du har brugt to år sammen med, men det holdte bare ikke i længden. Det er rigtig skørt, lige pludselig at have så meget tid til veninderne, træning og skolen, og kunne tillade sig så mange ting kontra førhen, men det er super rart.

Lige nu bruger jeg super meget tid med mine venner og veninder, som virkelig bare er guld værd! Jeg elsker at ses med dem så meget, istedet for at være kærestekedelig.

Men ja, jeg er single nu og skal nyde livet på fuld skrue!!

Stay tuned!! - der kommer snart et indlæg om skolestart

xx, Clara


Likes

Comments

Hey friends

Lige et mega hurtigt indlæg!!
Her til aften var jeg inde og se SKAM teaterforestillingen. Jeg kan VARMT anbefale at gå ind og se den - dog vil den have den bedste virkning, hvis du har fulgt med i serien førhen.
Jeg er helt oppe i skyerne over hvor fedt det var. Super fede skuespillere, mega fedt koncept og lige så gode idéer som fra tv serien!
Btw var der (næsten) lige så mange fyrer som der var piger inde og se den, så no excuses, boys!

Knus, og godnat 🌙

Likes

Comments

Hej venner.

Hvor er det sygt mærkeligt at skrive et blogindlæg igen, efter så lang tid. Er lidt i tvivl om I bare skal have alle mine tanker i et indlæg, eller om det bliver delt op. Det er alligevel et par måneder siden, og en helt masse er sket. Jeg er godt klar over at min blogging har været on/off, men jeg har simpelthen haft vigtigere ting at se til. Men i hvert fald har jeg fundet overskuddet til at skrive igen, og det glæder jeg mig helt vildt til.

Jeg sætter mig til at skrive nogle indlæg her til aften, som løbende bliver oploadet resten af ugen. Ville under alle omstændigheder bare sige, at jeg er på toppen, og starter på at skrive igen. Som overskriften siger, har mit liv forandret sig helt vildt, så det er nok de lidt mere "alvorlige" eller store begivenheder, der er sket, som kommer til at fylde bloggen til at starte med.

Men hey, stay tuned!!

xx, Clara

Likes

Comments

Hey beauties!

Årh, hvor starter jeg, og hvor skal jeg slutte?
Jeg har været væk i noget tid her fra bloggen, for jeg har simpelthen haft for meget at se til. Tror mit sidste indlæg var om en af mine eksamener:/ Im so sorry. Jeg har både haft en dimissionsfest at se til, S og jeg havde en dårlig periode, arbejde og nu er jeg taget på ferie.

Tænker at det bliver et længere indlæg det her, hvor jeg opdaterer omkring hvad søren der er sket på det sidste - i får en masse billeder til sidst i indlægget også ;)


Jeg lovede egentlig at fortælle jer om mine sidste eksamener, når de sluttede. Jeg endte ud med 7 i mundtlig engelsk, og 7 i mundtlig samfundsfag, det var super fint.

Derefter kom min længe ventede dimission. Det var en rigtig god afslutning jeg fik, med en masse taler, sang og gode billeder. Efter alt det 'kedelige' på skolen, fik vi et brag af en fest i Eventhuset ude i Ishøj, sammen med Nima Event - de kan klart anbefales!! Jeg kommer virkelig til at savne min folkeskole, buuuut tho, glæder mig endnu mere til Greve Gym 😜- btw jeg skal gå i 1.b

Som sagt har jeg også haft lidt mere private årsager til, at jeg ikke har været så aktiv. Selvom jeg deler mange at de ting og sager, som foregår i mit liv, synes jeg alligevel, at jeg holder S' og mine uvenskaber for mig selv. Men jeg kan sige, at vi stadig er sammen - glade! ❤

Efter alt det hurlumhejs er jeg nu smuttet til Italien, Gardasøen, med min familie. Det har været utrolig tiltrængt for mig. Jeg skal være her i 3 uger med min egen familie, og derefter kommer S med sin familie og samler mig op, så jeg kan være på ferie med dem i 2 uger - også her ved Gardasøen. Det er lidt lang tid, men jeg klager ikke ☀️

Og nu hvor jeg er på ferie, har jeg lidt mere tid til at skrive lidt i ny og næ, samt lægge nogle fine billeder op - hvilken jeg især også gør på min ig: @ClaraStaal

Stay tuned!
xx, Clara <3

Likes

Comments

Hello Beauties!!

I dag var jeg oppe til mundtlig dansk. Ooooog jeg fik 12!!!! Det går bare megasejt for mig! 🤓 Jeg er megaglad og kan slet ikke få mine arme ned😜
Nu mangler jeg kun to eksamener, mundtlig engelsk og mundtlig samfundsfag. Det skal nok gå fint. Glææææder mig bare til at få sommerferie i næste uge😻

Jeg har trukket ondskab og var oppe i novellen Vædderen, hvis nogen nu skulle være nysgerrige!
Et rigtig godt råd til alle som skal op til prøver: Ro på, smil og vær selvsikker! Så skal det hele nok gå! 💪🏼

Jeg håber, at alle dem som nu har læseferie, nyder den og at det også går godt med jeres eksamener!

Tusinde tak, fordi I læste med!
Stay tuned!

xx, Clara

Likes

Comments