Hey beauties!

Årh, hvor starter jeg, og hvor skal jeg slutte?
Jeg har været væk i noget tid her fra bloggen, for jeg har simpelthen haft for meget at se til. Tror mit sidste indlæg var om en af mine eksamener:/ Im so sorry. Jeg har både haft en dimissionsfest at se til, S og jeg havde en dårlig periode, arbejde og nu er jeg taget på ferie.

Tænker at det bliver et længere indlæg det her, hvor jeg opdaterer omkring hvad søren der er sket på det sidste - i får en masse billeder til sidst i indlægget også ;)


Jeg lovede egentlig at fortælle jer om mine sidste eksamener, når de sluttede. Jeg endte ud med 7 i mundtlig engelsk, og 7 i mundtlig samfundsfag, det var super fint.

Derefter kom min længe ventede dimission. Det var en rigtig god afslutning jeg fik, med en masse taler, sang og gode billeder. Efter alt det 'kedelige' på skolen, fik vi et brag af en fest i Eventhuset ude i Ishøj, sammen med Nima Event - de kan klart anbefales!! Jeg kommer virkelig til at savne min folkeskole, buuuut tho, glæder mig endnu mere til Greve Gym 😜- btw jeg skal gå i 1.b

Som sagt har jeg også haft lidt mere private årsager til, at jeg ikke har været så aktiv. Selvom jeg deler mange at de ting og sager, som foregår i mit liv, synes jeg alligevel, at jeg holder S' og mine uvenskaber for mig selv. Men jeg kan sige, at vi stadig er sammen - glade! ❤

Efter alt det hurlumhejs er jeg nu smuttet til Italien, Gardasøen, med min familie. Det har været utrolig tiltrængt for mig. Jeg skal være her i 3 uger med min egen familie, og derefter kommer S med sin familie og samler mig op, så jeg kan være på ferie med dem i 2 uger - også her ved Gardasøen. Det er lidt lang tid, men jeg klager ikke ☀️

Og nu hvor jeg er på ferie, har jeg lidt mere tid til at skrive lidt i ny og næ, samt lægge nogle fine billeder op - hvilken jeg især også gør på min ig: @ClaraStaal

Stay tuned!
xx, Clara <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hello Beauties!!

I dag var jeg oppe til mundtlig dansk. Ooooog jeg fik 12!!!! Det går bare megasejt for mig! 🤓 Jeg er megaglad og kan slet ikke få mine arme ned😜
Nu mangler jeg kun to eksamener, mundtlig engelsk og mundtlig samfundsfag. Det skal nok gå fint. Glææææder mig bare til at få sommerferie i næste uge😻

Jeg har trukket ondskab og var oppe i novellen Vædderen, hvis nogen nu skulle være nysgerrige!
Et rigtig godt råd til alle som skal op til prøver: Ro på, smil og vær selvsikker! Så skal det hele nok gå! 💪🏼

Jeg håber, at alle dem som nu har læseferie, nyder den og at det også går godt med jeres eksamener!

Tusinde tak, fordi I læste med!
Stay tuned!

xx, Clara

Likes

Comments

Hey Beauties!!

OMG! Lige et lille hurtigt indlæg, for jeg kan ikke gemme på det her.

Jeg har seriøst her til morgen fået FUCKING 12 i mundtlig matematik. Hvordan er det muligt? Jeg synes selv, at jeg har været så sej i dag. Forleden fik jeg min skriftlige matematik karakter at vide, og jeg fik 4. Så forventningerne omkring min mundtlige eksamen var ikke stor, hverken fra mine forældres, min kærestes eller min egen side. Efter min eksamen tog jeg derefter ud for at spise frokost med S, for at fejre det.

Btw, så tænker jeg, at I lige får et opdatering hver gang jeg har været til prøve, hvis det skulle interessere nogen af jer.

Stay tuned!

xx, Clara


Likes

Comments

Hey bloggen.

I know det har stået stille her på det sidste, men gud hvor har jeg haft meget at se til osv. Det må i lige bære over med. Har heldigvis læseferie nu, så kan nok få skrevet et par indlæg i ny og næ.

Som skrevet i mine tidligere indlæg, ville jeg skrive lidt om min sidste skoledag og lidt eksaminer, så det kommer her 😜

Jeg havde sidste skoledag onsdag den 24. Maj. Det var verdens bedste dag!! Godt nok var vejret ikke lige med os i starten af dagen, men det kom😋

På min skole foregår det sådan, at vi alle møder ind på skolen i vores kostumer (i kan se alle billeder i slutningen af indlægget), spiser morgenmad, holder taler og giver gaver til lærerne. Derefter kaster vi med karameller på hele skolen. Efter det, går vi i vores festsal hvor vi holder lidt tale og giver lidt gaver, laver en masse sindssygt sjov underholdning og selvfølgelig, viser vores nomineringsshow. Når vi er færdige i festsalen, går hele 9. årgang op på skolens tag og kaster med vandballoner på de andre elever, hvor vi efterfølgende går ud og leger i det skum brandbilen kommer med. Til allersidst spiller vi fodbold (jeg scorede, haha!) og rundbold og siger farvel og tak.

Planen efter skole, var så at vi alle sammen (min klasse og jeg) tog i kongens have, drak og havde det sjovt med alle andre som også havde sidste skoledag. Det blev vildt godt vejr i kongens, så det var megafedt!!

Om aftenen tog hele min klasse og jeg så hjem til mig, spiste en masse lækker mad, hørte musik og drak en masse alkohol. Vi havde det så sjovt, og det var seriøst bare den fedeste afslutning med min klasse. Kommer virkelig til at savne dem!


Nu er jeg jo så også kommet til de mundtlige eksaminer....:( Jeg mangler fire, for jeg har allerede været oppe til den første. Det var den fælles naturfagsprøve og min gruppe og jeg fik syv. Hvilket bare er mega fedt!! Vi havde næsten ikke forberedt os, og naturfag er virkelig ikke vores skarpe side, haha. Lækker start på det hele i hvert fald.

Jeg håber, at I nød indlægget. Her er lige nogle billeder fra sidste skoledag, som lovet 💋

Stay tuned!
xx, Clara <3

Likes

Comments

Hey Beauties! <3


Undskyld for, at jeg ikke lige har været så aktiv, som ønsket. Men jeg har simpelthen ligget møgsyg oven i alle mine synopser, som jeg skal til at have afleveret. Mega stress.

Jeg er blevet spurgt et par gange, hvad jeg mon skal efter 9. klasse. ( Hvilket er mærkligt nok, for jeg offentliggjorde det for et par uger siden) Heldigvis glæder jeg mig så meget, at jeg helt vildt gerne vil dele det med jer :*

Mandag den 14. August 2017 starter jeg på Greve Gymnasium STX. Det bliver hammerfedt!! Det er et helt nyt kapitel i mit liv, som jeg kan slet ikke vente med at tage hul på - 1. klasse om igen, har jeg lidt en følelse af. Jeg synes, at 10 år med stort set de samme mennesker, er alt for lang tid, i hvert fald de sidste par måneder. Snakken på min årgang og i min klasse handler heller ikke om andet, end at vi glæder os til at gå ud og starte på en ny. For ærligt talt, så er man pænt træt af folkeskolen, efter som sagt så mange år. Jeg glæder mig til at få så mange nye ven- og bekendtskaber i løbet af de kommende år. Udover det, glæder jeg mig selvfølgelig også til at se alle mine nuværende venner, som allerede er startet for et år eller to siden. Det lyder sikkert mega lamt, men jeg er ellevild over fredagscafeerne, gymfesterne og alle de arrangementer, som der foregår. Selvom alt det fis og ballade bliver skide sjovt, "glæder" jeg mig også til at lærer en masse nye ting. Fagligt i skolen, har jeg det rigtig nemt (ish, altså jeg er ikke supernørd, men forstå mig, jeg er ikke blevet rigtig udfordret det sidste års tid) og jeg glæder mig til at blive udfordret med en masse nye fag.

Det er helt sikkert ikke sidste gang, at der kommer et indlæg om skolestarten på gg, haha


Stay tuned!

xx, Clara <3

Likes

Comments

Hey beauties! <3


Det er konfirmationstid! At blive konfirmeret er jo en helt særlig dag, for det fleste. Det var det i hvert fald for mig. Jeg står og skal holde min lillebrors konfirmation den 12. maj, så det er liiige om lidt. Glæder mig sådan på hans vegne!

Når, men jeg tænke lige på at smide en collage op af det outfit jeg har tænkt mig at tage på. Jeg kan rigtig godt lige at det er lidt "frækt og rocket" med lædernederdelen, men samtidig med at jeg smider en lidt finere skjorte på. Det spiller rigtig godt, så det ikke bliver for overdrevet, til min smag. Stiletterne synes jeg bare sætter prikken over i'et. Det er mine yndlingsstiletter og jeg kan tage dem på til et hvert outfit for at pimpe det lidt op - jeg er fan!!

Håber, at I kan lide det!

Stay tuned!

xx, Clara <3

Ps! Skjorten er fra Sisters Point og kan købes hos Kings & Queens til 250,- Nederdelen er fra VILA og kan også købes hos Kings & Queens for 250,- Mine stiletter har jeg købt i Bianco til omkring de 650,- men det ser ikke ud til, at de har dem mere.

Likes

Comments

Hey beauties! <3


Puha, jeg kan næsten ikke trække vejret her for tiden. Mine eksamener banker på døren, og jeg har nu været til alle de skriftlige. Tror faktisk det er gået meget fint, hvis vi lige tænker udover matematik, for der er jeg ikke en haj..

Dette indlæg kommer til at handle om hvor, undskyld jeg bander, pisse skoletræt jeg er. Normalt ville jeg ikke have det godt med at poste noget negativt, men lige i disse dage kan jeg umuligt være ene og alene, om den følelse.

Som sagt banker eksamenerne på døren, men det samme gør sidste skoledag. Ærligt talt, så er sidste skoledag det eneste som motiverer mig lige nu. Jeg går seriøst hjem fra skole hver dag og sover. Heldigvis er vi færdige med pensum, så vi er rimelig overlagt til os selv. Det er også der jeg kommer på dybt vand, for så får jeg bare aaaaldrig lavet mine mundtlige eksameners synopsis.

Jeg ville faktisk bare lige fortælle jer, at det er helt normalt at være skoletræt og umotiveret for en stund. Og så ville jeg bare ud med mine frustrationer. Håber i kan rumme mig i dag, haha. Hav nu en skøn dag piger, I fortjener det bedste.


Stay tuned!

xx, Clara <3

Likes

Comments

Hey beauties <3


Jeg har længe overvejet, om jeg skulle skrive om det her på bloggen, da det er noget jeg er gået med stille døre med, siden 2015. Heldigvis skriver jeg jo om mine tanker og mit univers her, så I bliver de første der hører dette XD - btw, det her bliver nok et af de lidt længere indlæg.

I sommeren 2015, mødte jeg igennem min bedste veninde, den allersødeste fyr, jeg overhoved kunne forstille mig, på daværende tidspunkt. Vi klingede bare lige fra første gang vi så hinanden i øjnene, og som det mest kliché-agtige jeg nogensinde kunne sige, var det vel kærlighed ved første blik (badr!!) Jeg gik i lang tid og havde kun mine tanker og opmærksomhed på S, som jeg selv følte var gengældt fra hans side af. But no, love ain´t funny darling, og jeg fandt ud af, at S havde en kæreste, som han var dybt forelsket og forsejlet med. ØV! Jeg kendte ikke S så godt, men utroligt nok, blev jeg så ked af det, for damn hvor var jeg allerede smaskforelsket i ham.

Jeg kom hurtigt over S, selvom det var svært at undgå ham, da han på daværende tidspunkt også var min bedstevenindes bedsteven, ikke nice! Et par måneder efter jeg ikke havde set eller snakket med S, tog han kontakt til mig og nøj hvor blev jeg glad, det var helt så sommerfuglene fløj rundt i maven på mig igen - sindssygt barnligt, haha.

Når, men jeg begyndte så at ses med S, da han til min fordel var blevet single - og ready to mingle ;) Tingene mellem os gik ret hurtigt, og vi blev virkelig glade for hinanden. En dag i november, den 6. for at være helt præcis, sagde S til mig for første gang, at han elsker mig. Der sad jeg og blev overlykkelig og kun endnu mere forelsket i ham. Han klingede også virkelig godt med mine forældre og mine brødre, det vægter jeg meget højt, så det er bare skønt.

Nu sidder jeg så her 1 1/2 - 2 år efter, og er heldigvis ligeså smask forelsket i S, som jeg var dengang, og det er gengældt fra ham. Det sjove i det her indlæg er, at det på ingen måde er offentligt. Det er kun min familie og venner jeg snakker med, som ved vi stadig er sammen. Det eneste sted man ligesom kan se jeg ikke er single, er i min bio på insta, men så skal man virkelig også stalke mig!

Jeg ville egentlig bare så gerne ud med det her til jer, da I selvfølgelig skal vide hvem jeg er, og så er det en sød lille historie. S er endnu en smule hemmelig, derfor har jeg heller ikke lagt et billede ind af os. Dog kender I til ham nu, så han bliver også et aktivt emne på bloggen fremover. Men trust me, alt det gøjl skal nok komme snart, for jeg kan ikke holde det inde, hihi!

Stay tuned, tak fordi I læste med!

xx, Clara <3

Likes

Comments

Hej skønne læsere, håber I har en dejlig dag - det har jeg!

Som skrevet i mit tidligere indlæg går jeg jo i 9. klasse, hvilket betyder at jeg også (very soon!!) har sidste skoledag! Datoen falder onsdag den 24. maj, så der er lige knap en måned til sjov og balladen starter 😻

Jeg glæder mig helt vildt til, at vi alle sammen skal løbe rundt i vores kostumer og kaste med karameller, det bliver så sjovt. En anden ting som også er et stort højdepunkt på dagen, er vores nomineringer. Jeg ville ønske jeg kunne fortælle jer hvem vi havde nomineret til hvad, men who knows om der er en fra min skole, som læser med 😜

Efter vi har lavet alt vores gejl på skolen, rykker min klasse og jeg mod Kongens Have, hvor vi kan hygge os med alle andre som også har sidste skoledag - det glæder jeg mig også sindssygt meget til! Dog er jeg bare mega bange for, at vejret bliver dårligt, for det ser i hvert fald ikke lovende ud, lige nu.

Til sidst på aftenen tager hele min klasse og jeg, hjem til mig, får god mad - og en masse at drikke!! Hihi, det bliver også mega hyggeligt.

Men hensyn til mit kostume, så har jeg på nuværende tidspunkt allerede bestilt mit kostume hjem, og I skal glæde jer til at se det! Det bliver desværre ført i et andet indlæg, når vi nærmer os endnu mere!

Stay tuned, tak fordi I læste med!

xx, Clara <3Likes

Comments

Hej alle I skønne piger (måske drenge?)

Surprise! Jeg har startet min egen blog op, og jeg håber bare så meget, at I vil tage godt imod den. Jeg har altid drømt om, at have min egen blog, og har nu endelig taget mig sammen, til at lave en. Jeg er helt ny i det her blogger univers, så I må lige bære over med mig det første stykke tid, hihi!

Det her er egentlig bare et lille startindlæg, så jeg lige kan byde jer velkommen til mig og mit skøre univers.

Hvis det eventuelt skulle sidde et par nysgerrige sjæle et sted, kan I få et par facts omring mig her:

Jeg er 16 år og går ud af 9. klasse til sommer. Jeg arbejder i tøjbutikken Only/Pieces, som har lokation i Waves, Hundige. Jeg er fra Greve, og har boet der hele mit liv, og gør det stadig. Til næste skoleår starter jeg på Greve Gym. Jeg er tidligere elitegymnast fra TeamGym Greve.

Tusinde tak, fordi I læste med! Jeg håber, at I vil følge med fremover!!

xx, Clara <3

Likes

Comments