​Jag och min sis har startat ny blogg tillsammans! Vi får se hur det blir med denna sida men troligtvis tar det stopp här ett tag. Så följ med!! Det blir kul. Dröm att skriva med ens syster ju. nouw.com/ellenclara

Likes

Comments

I fredags överraskade jag och släkten min mosters syster Charlotte på frimis, där hon har en julshow med Boris René och Soulmates. Det var såå fint och vad blödig hon blev. Vi åt för mycket julbord och dansade till soul-julmusik. FINT! Senare på kvällen dansade jag på satin tills min rygg fick en nerv i kläm. Det märks att jag inte har varit där sen i somras.

Lördag! Vi (pappa) gör pasta! Jag och Carlos var bara moraliskt stöd. Pappa fick en pastamaskin i födelsedagspresent och han blev överlycklig när han fick testa den igår. Här ligger pastan på tork innan det ska kokas.

Voilà! Egengjord pasta med chilimarinerade räkor och parmesan. Fantastiskt!!! 5/5.

Likes

Comments

Likes

Comments

Tack helgen vecka 46! I sin tur och ordning har jag jobbat, men även hunnit fira fadern som fyllde 50 hela år igår! Han ville bli firad i fyra dagar i rad så...why not. Här får ni se:

Han bjöd över släkten från mammas + hans sida samt mig Carlos, Ellen och Simon på 3-rättersmiddag på lördagkvällen. Härligt ändå att komma hem från jobbet och få ett glas champagne intryckt i ansiktet medan han säger "grattis till mig". Världens härligaste & coolaste pappa e han.

Kidsen!! Bästa. Här drack vi rödvin som pappa hade skördat för några år sedan. Lite "sköna droppar" enligt han själv, vi höll med.

Söndag. Pizza och rödvin för att fortsätta firandet.

Oså var det måndag. Dagen då han faktiskt fyllde femtio. Jag hade fixat så hans favvopersoner kunde komma till Brogrens på kvällen för lite Afternoon Tea och champagne. Hade det kaotiskt på dagen när jag jobbade men bortom omständigheterna så blev det verkligen en lyckad kväll, och oj vad trevliga människor det finns ändå. Idag är jag nöjd och sliten. Det var det värt.

Likes

Comments

Här ser ni allt man behöver i liv1! Frukost och Lisa. Hade en ljuvlig dag igår då hon och jag gick tidigt till Lill-Annas för att premiäräta deras frukostbuffé. Vi var nöjda, satt där i flera timmar tills vi sedan köpte med en juice och drog vidare till väster för att se hennes nya lägenhet!! Såå fint och mysigt krypin hon numera bor i. Vi skrattade och pratade goja hela förmiddagen vilket var välbehövligt & väldigt fint.

På eftermiddagen drog jag förbi mitt jobb för att hälsa på mina guldkorn till kollegor ett tag. Efter det kollade jag, Carlos & mamma på när 400 personer sjöng i kör, som min morbror och hans fru höll i. Fin dag!! Fina människor. Tacksam är jag ja.

Likes

Comments

Heye bloggy det var ett tag sen!! Har haft en rogivande helg! Dock var jag med om en nära döden-upplevelse på ett demensboende då tanken var att hälsa på morfar, men istället blev indragen av hans dementa granne Ulla-Ida (who) och tvingade mig att stanna hos henne ett tag. Jag överlevde iallafall och hon var rolig. Vild och galen helg va. Har också druckit vin på paolos med Malin, sjungit i kör på jazzkonsert samt blivit kompad av kontrabas, vilket är det vackraste och koolaste instrumentet jag vet.

Idag har jag hängt med Sofie och Anna på Brogrens. Vi har hunnit spana på kattungar till Sofie, småplanerat våren och druckit fem koppar cappuccino. Ikväll ska jag bara kolla på breaking bad och äta linschips. Taco hej.

Likes

Comments

Tre kvadrater från i onsdags! Alva var hemma under förra veckan så då passade jag och Lisa på att träffa henne(<3) Fick inga bilder på dom dock.. Vi åt middag med mina föräldrar och drack lite för mycket rödvin innan vi skulle bege oss till Linda för att göra hyss. Mer än så säger jag ej. Supertrevligt var det! Sen har jag varit med carlos också ofc.

Likes

Comments

Dagarna går samtidigt som tiden står stilla. Jag jobbar, tränar och äter på repeat och är inte redo för en iskall vinter som tydligen ska vara den kyligaste på länge ??? hjälp mig.

Har haft en -underlig- helg då jag varit på två födelsedagsfester, åkt limousin med ett italienskt band (?) och jobbat jobbat jobbat. Veckans planer! Ska baka chokladbollar, sjunga på konsert och unna mig själv ett klädesplagg. Treat urself.

Likes

Comments