Halloj från en som är frisk och kry från höstsjuk-eländet!!! YAY! Är så trött på att ligga nerbäddad i sängen, dricka hostmedicin och bara ~kurera sig~. Men det gjorde sin nytta trots tråkigt.

Idag har jag på mig en orange tröja som jag fick av en favvo 60+ stammis på mitt jobb. Rita heter hon. Hon använde den jämt när hon var ung och ville nu att jag skulle ärva den :') Man blir blödig ja. Älskar den och kommer använda den flitigt, särskilt nu när det är höst.

Ikväll ska jag sjunga hos mamma, äta spaghetti vongole med carlos och förbereda inför en intensiv helg med jobb, dricka vin, bagarmässa i Stockholm (visst låter det amaazing) och mer jobb. E taggad 🌻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Morrn! Idag vill jag visa mina lifesavers mot le face! För ett år sedan hade jag akne och 0 koll på vilka produkter som var bra för just min hudtyp. Idag så mår mitt ansikte bättre än någonsin och det är framför allt på grund av min syster som är queen of hudvård har tipsat mig om dessa älsklingar ovanför! Samt är det viktigt med god sömn vatten yada yada. Vi går lite djupare in på min rutin! Vi börjar från vänster:

 Loreal Micellar Cleansing Water. Ett micellärt vatten som jag använder på en bomullspad över ansiktet varje gång efter jag har sminkat av mig (då använder jag mig av Garnier Makeup Remover). Detta tar jag så att allt smink verkligen försvinner.

Paulas Choice Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum. Använder detta serum som bas varje morgon innan jag börjar med resten av mina produkter. Den har ingredienser som gör att min torra och irriterade hud kan fungera normalt. Ens hud ser silkeslen ut. Låt serumet sitta en bra stund innan du fortsätter med övriga produkter.

Paulas Choice Recovery Enriched Calming Toner. Ett ansiktsvatten som är superbra för dig som har normal eller väldigt torr hud. Den innehåller starka antioxidanter som lugnar känslig hud. Perfect for moi.

Paulas Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid. 4-ver min favvo. Denna tror jag har varit den största orsaken till att mina finnar och min rodnad har bleknat bort samtidigt som den har lugnat huden. Detta är en exfoliering som är rena botemedlet för acne, förstorade porer och rodnad. TIPS!

Paulas Choice Skin Recovery Replenishing Moisturizer. Använder denna som både dag och nattkräm och den passar alla hudtyper, framför allt torr och känslig hud.

Paulas Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask. En mjukgörande ansiktsmask som jag använder 4 ggr i veckan och har under natten. Den dämpar inflammationer och rodnader. Sköljer sedan bort det på morgonen.

Likes

Comments

I början av juni umgicks jag med dessa! Standarden var att gå hem till Mathildas lägenhet efter man hade slutat jobbet för att dricka vin och gå ut och dansa. Vi hade också picknickhäng då sushi alltid var inkluderat.

Midsommar!! Vi hade firande hos Rebecca och det var jäättetrevligt såklart! Lekar dans god mat ja ni vet. Älskar det.

Fick vara med en babe nästan varje dag

Drack vin på frimis! Gjorde det mycket på grund av så mysig miljö + de spelade Stevie Wonder varje gång jag var där. Här är jag och solstrålen Filippa som i nuläget bor i Paris! Queenie.

Jag var på bröllop i Småland! Min kära kusin Linn gifte sig med Jocke :') Det var en av de vackraste kvällarna och alla var så glada och bubbliga. Kan jag inte få vara på bröllop jämt??

Här var vi hela kvällen efter bröllopet :')

Alghero i lav u. Åkte dit direkt efter bröllopet. 12 gånger har vi varit där nu, jag och lille familjen. Tröttnar aldrig och kommer aldrig göra.

Innan min -sommarsemester- tog slut åkte jag till way out west fest! Det var sååså härligt att få umgås med så mycket olika människor. Indie-clara från 2014 kom fram under Lana Del Rey-konserten och storbölade från början till slut, såg frank ocean, fick fuldansa till major lazer och moshpita till death grips(lol) men det var det roligaste.
Bug och bock för så fina + minnesvärda månader.

Likes

Comments

Det är tisdag 19:57 och jag är risig hostig frusen samt så sömnig att mina ögon slocknar var tionde minut och det har varit så prick hela dagen. Längtar mig bort till vin på gårdar och att få solkysst hud. Klyschan som man e. Men jag åker ju snart håll ut.

Likes

Comments

Idag hörde Malin av sig när jag jobbade och bjöd hem mig på vin när jag hade slutat och såklart jag sa JA<3 Lyllo mig som fick den lyxen på en måndag. Dagen har annars bestått av kaffe och vara trevlig mot människor. Imorgon är planen att vila vila vila och drömma mig bort på skin city.

Likes

Comments

Heye bloggy! Jag var på ett sånt himla fint firande igår hemma hos Lisa nr 1 Brynte. Gänget som är nyinflyttade i Stockholm kom hem till öret och överraskade henne :'( man blir ju rörd. Här sitter Axel och Maja och pratar om något -seriöst-.
Älsklingsungar!! till vänster har vi the birthday kid™. Sådär satt vi i hela kvällen & skrattade åt ca allt.
Här sitter jag och Ludvig och dricker Irish Coffee som dessert! Mysig tanke att vi har hängt med varandra sen barnsben. En ängel är han. När det började röra sig mot midnatt så tog vi bussen in till stan på grund av danssugna.
Satan is real only in Närke. Här poserar vi vid Nygatan och är påväg mot Satin. Vi dansade tills vi splittrades åt & jag tappade tidsuppfattningen helt och missade sista bussen hem. Klant! men det gjorde mig inget nu i efterhand för jag blev pussad till sömns. Idag är jag trött och hungrig. Är redo för en ny vecka och mitt viktigaste prio ska vara att ta hand om mig själv. Låt det hållas.

Likes

Comments