Att blogga igen did not go very well. Det borde inte vara så svårt. Det har egentligen inte hänt så mycket i mitt liv. VIlket jag egentligen tycker är ganska skönt.

Trodde alltid att jag var en sån person som inte skulle nöja mig med en enkel tillvaro men jag hade nog väldigt fel om det, antar att det beror på att jag träffat så många människor som kommit att betyda väldigt mycket på en relativt kort tid. Jag har liksom skapat en ganska trevlig vardag på donken som ändå utvecklat och fortsätter att utveckla mig som person hela tiden. Och det är väl egentligen det som allt handlar om, att man gör något som är betydelsefullt. Även fast det inte är att plugga vilket jag alltid tänkt det skulle vara så blir det inte alltid som man tänkt. Kan ju inte säga att jag inte stundtals känner lite ångest över det men än ska man ju inte dö liksom. Tid är väl allt man har egentligen.

Annars då? Jag har just nu semester. Fantastisk uppfinning det där! Har hela nästa vecka med och det är riktigt skönt. Har inget speciellt planerat egentligen men det är skönt att kunna hitta på mindre saker och vila ut. Var jävligt behövligt efter ett antal tuffa nätter på jobbet i allmänhet och lördagsnatten i synnerhet.

Jag o Sam // Meeeee

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mitt liv har rullat på just as usual vilket innebär jobb eller socialiserar mig så att säga. Har jobbar klart nattpassen för just nu så det är skönt att ha det lite normalt igen. Idag var jag ledig vilket behövdes efter tuffa dagar på jobbet, så det var väldigt efterlängtat att bara göra sånt jag vill. Jag har fikat med mormor, varit på väla med emma och hennes lillebror, shoppat skitsnygga kläder, fikat igen med dem och nu ikväll bara kollat lite serier!

Imorgon är jag också ledig. Livets liv ju. Ska dock upp vid 7:45, vilket är ganska snart inser jag? Anna ska ha NP så ska vara en bror och köra henne. Passar bra för då kommer jag upp i tid den dagen det ska vara 23 grader och sol. Tänkte ta en pw, sola, duscha och kanske träffa anmi ifall det passar! Sen jobbar jag hela helgen då det ska vara sol, men sånt är livet helt enkelt.

Likes

Comments

Har haft sköna dagar med både sol och vänner. Jobbade två nätter, fikade med två olika emmor i solen och igår var jag i Köpenhamn med den ena av dem! Confusing eller hur? I köpenhamn köpte jag bara ett par byxor, så det blev iallafall ekonomiskt. Alltid något! Hade hoppats på sol idag då jag hade NOLL planer och det händer typ aldrig. Inte för att låta populär för mina planer är typ oftast att jobba men idag börjar jag ju 22 och ALLA jobbar så jag måste helt enkelt vara ensam med noll planer tills dess, vilket är lite skönt eftersom det händer cirka aldrig. Men regnet öser så jag får titta på tv och dricka kaffe by my self helt enkelt!

Casually posing 4 the camera:-))) // Lunch med Emma 2 <333

Köpenhamn med min ofrivilliga modell!!

Likes

Comments

Det var inte igår man skrev här. Det har varit en månad fylld med ett 10-tal omänskligt tidiga uppstigningar (4:30), mycket jobb och ett försök att balansera ett någorlunda socialt liv också. Det har onekligen gått sådär. Nu känner jag mig ändå back on my feet. Nu väntar två veckors stängningar, aka 22-06 på jobbet vilket är lite jobbigt men gör det mycket lättare att ha ett någorlunda socialt liv.

Igår var det ju valborg, om någon sa till mig för ett år sedan att nästa år kommer du inte ens dricka och istället köra andra hade jag nog ba mhmm try me:) Nu ska jag inte försöka låta som en non-alcohol preacher för jag hade faktiskt varit ute på lördagen med ett antal från jobbet så det var typ anledningen! Bestämde mig iallafall ändå för att inte vara hemma så åkte till Höganäs på fest ändå, eller gjorde det mest för att få träffa vissa vänner så det var värt det helt klart!

Likes

Comments

Sitter just nu på min rast och har tryckt i mig mat, som vanligt alltså! Jag jobbar till 00 så det är inte mycket kvar. Det rullar på rätt bra på jobbet med så det är ju alltid skönt. Känner mig lite nedstämd också för saker jag inte kan påverka alls egentligen, så tur att man jobbar med bra personer idag som får en typ glad ändå:-) Saknar min Emma också som är i Spanien. Livet är tufft asså!

Likes

Comments

Idag gjorde jag högskoleprovet. En rätt tråkig sak men jag tror att det gick helt okej ändå! Nu ska jag iväg och äta med mamma och pappa. Vi ska äta på khai och mui i Helsingborg, gjorde ju det med Emma för ett tag sedan och det var nice! Min syster ska ha middag hemma så vi fick inte vara där, sucks to be us asså. Imorgon jobbar jag 6-15 så det blir trevligt med en lugn kväll för ska ju gå upp mitt i natten typ:-)

Observera mitt ambitiösa försök till outfitbilder!!

Likes

Comments

Idag är jag ledig! Det är alltid en skön känsla. Hade ju dock ledigt fredag-söndag så har inte varit såhär på länge. I fredags njöt jag av solen och shoppade, i lördags gick jag ut med donkengänget o en del andra och i söndags var det bage-mode och sedan krogbowling på kvällen. Så upptagen jag låter. That is not the case. Sedan har jag jobbat tills idag helt enkelt.

Har typ också ångest för jag var så dum och trodde det var en bra idé att göra högskoleprovet på lördag. Hade hellre jobbat tbh. Men kändes som att jag skulle förlora mitt intellekt och typ all kunskap om jag inte gjorde det igen nu. Känns som om jag klamrar mig fast vid tanken om att någon gång plugga om jag gör det provet. Är väl innerst inne bara rädd att man ska bli en av dem som inte pluggar och fäster sig för mycket med arbetslivet direkt liksom!

Fyra bilder från veckan. Jag innan jobbet, en ifrån lördags, en vacker morgon efter nattpass och sushi, life:-)

Likes

Comments

Sitter just nu ute och njuter av solen med morgonkaffet i handen. Är nog svårt och få en bättre start än så! Ikväll jobbar jag natt, 22-06 alltså, så det innebär ju alltid att man har en hel dag framför sig innan jobbet då jag knappast kan sova till 15 utan att ha jobbat natt dagen innan. Idag tänkte jag fixa lite småsaker bara, inte så jättespännande kanske!

Likes

Comments

Köpte denna jeansjackan i veckan. Vet egentligen inte vad jag tycker men den var typ slut när jag var i Köpenhamn så tänkte att den säkert inte kommer finnas kvar på väla om jag velar. Jag tror den kan bli rätt nice i vår faktiskt så känner mig ändå nöjd med den. Köpte den på zara iallafall och för 399 kronor.

Likes

Comments

Har haft dagar med jobb sedan jag sist bloggade. Kanske inte så ovanligt men ändå! Igår var jag iallafall ledig då jag inte fick jobba, goals haha. Skulle bli för lite ledighet då tydligen! Ikväll jobbar jag ett 6h-pass iaf så det är chill och sen avslutar jag med två 22-06 pass innan jag är ledig i tre hela dagar. Vet inte när det hände sist, kanske i november eller tidigare i höstas. Har faktiskt planer alla tre dagar, vin, utgång och krogbowling är planerna.

Just nu ska jag plugga lite, har nog inte nämnt det men har ju påbörjat min arbetsledarutbildning på donken så det tar sin tid. Speciellt när man heeeelt tappat bort hur man pluggar, sitter mest och tittar på boken? Snart ett helt år sedan man tog studenten. Finns dagar då jag saknar att gå på procce men det är inte ofta faktiskt. Har fått det så bra sedan studenten och lärt känna så himla fina och bra människor på jobbet. Såklart har mycket varit jobbigt också men har växt så mycket som människa sedan juni och the best is yet to come förhoppningsvis.

Älskar hur fina bilder jag bjuder på!! Nyvaken och my view atm. Så spännande innehåll här!!

Likes

Comments