HeaderIdag gjorde Amanda en stor förändring i sitt hår och kolla så himla fint de blev!!
Hur snygg är hon inte då?!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsIgår när jag hade vart och tränat åkte jag och mamma och hämtade suschi. Denna gången var de faktiskt på ett ställe som vi aldrig testat innan, men ganska gott tyckte jag!
Får aldrig nog av suchi!!

Likes

Comments


Efter att vi slutat på praktiken åkte jag och Rebecka till gymmet för att köra bodycombaten.
Älskar de passet! Dock tyckte jag att de idag var lite tråkigare eftersom dom testar på att blanda massa jättegammal koreografier... Menmen vi håller tummarna på att dom byter tillbaka snart.
Nu: äta och duscha

Likes

Comments
Eftersom att de var så fint väder idag bestämde vi oss för att sätta oss ute i solen och äta lunch. Så himla skönt när solen är framme, dock blåste de lite kallt menmen så länge solen är framme är jag glad!


Likes

CommentsEftersom att jag och Rebecka börjar klockan 10 varje morgon nu på praoen så har vi möjlighet att träna på morgonen. Så idag var en av de dagar vi tränar på morgonen och idag var de ben som stod på schemat, är så trött i benen nu va..
Nu: bussen till praoen
Hoppas ni alla får en otroligt skön dag i de underbara vädret! Puss och kram

Likes

CommentsEfter vi gått promenaden så gick jag och Amanda till mig då min mamma fixat lite fruktsallad till oss, så otroligt gott!, älskar att bara blanda ihop massa goda frukter och äta!

Likes

CommentsIgår efter att jag kommit till mamma mötte jag upp Amanada för att gå en lång promenad. Vi Mötte även upp William som följde med ut en stund. En bra avslutning på veckan helt enkelt!

Likes

Comments


Vaknade upp imorse hos Amanda runt 12 tiden då vi åt frukost och bara myste lite.
Åkte lite senare hem och nästan direkt in till stan med pappa för att kolla efter löparskor.
Visst fick jag med mig ett par hem också, mina gamla var både sönder och så fick jag ont i fötterna av dom..
Men dessa nya var otroligt sköna och ganska fina utvändigt också. Så nu finns inga ursäkter bara att börja springa! Just do it!

Likes

Comments

I torsdags blev de en lite förändring i håret då jag och Amanda färgade min utväxt plus att vi gjorde slingor. Väldigt nöjd då jag tycker de ser mer livligare och roligt ut när de händer något.
Nu ska jag bara boka klipp tid så att jag får bort allt de slitna för de finns de väldigt mycket av just nu...

Likes

Comments