Header

Igår bjöd jag hem de som ligger mig närmast för att ha en liten hejdå fest innan jag åker iväg i fyra månader. Det var hur mysigt som helst med tilltugg och mys. Det är inte långt kvar nu tills att jag åker: tre dagar kvar! Det är blandade känslor när det gäller att åka. Det kommer självklart bli hur roligt som helst då jag har sätt fram emot att åka dit ett bra tag men sen har jag skaffat en jättefin pojkvän här hemma i Sverige som jag nästan dagligen har umgåtts med under hela sommaren, så det kommer bli lite tufft men samtidigt en utmaning som jag bara tror är positiv för vårt förhållande!

Det är alltså dags snart och har börjat planera resan bättre nu då jag funderar på att börja vara i Sydney en månad, sen tar flyget till Cairns, därefter flyget till Darwin och till sist fira nyår nere i Melbourne. Tycker det känns roligare att flyga till helt olika ställen i Australien än att jag skulle bila östkusten vilket verkar vara en turistfälla.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Imorgon är det exakt två veckor kvar tills att jag sitter på flyget till Sydney. Det kommer ta två dygn tills att jag landar för att jag ska landa i både London och Hongkong på vägen. Åker alltså härifrån den 19 september och kommer hem i början eller i slutet av januari beroende på när utbildningarna börjar.

Först var min plan att stanna kvar i Australien i ett halvår upp till ett år men nu har jag ändrat mig och ska stanna där tre till fyra månader istället. Anledningen till att jag ändrade längden på min resa beror bland annat på att jag har bestämt mig för att inte jobba i Australien, utan bara leva life! Detta beror på att jag hellre åker på en kortare resa eftersom det är så extremt dyrt att leva där och dessutom kommer jag hem till den nya antagningsterminen så jag kan börja på universitet i Januari. 

Har valt att vara väldigt spontan med min resa och se vart jag hamnar beroende på vilka människor jag träffar. Har funderat fram och tillbaka över vart jag helst vill åka och vad jag vill se i Australien men det är så extremt stort och gör det därför svårt att veta. Det jag är säker på är iallafall att jag ska börja i Sydney en månad där jag kommer gå en Bartenderutbildning hos EBS. Detta ser jag fram emot väldigt mycket för att det verkar väldigt roligt och lärorikt. Detta kommer ge mig öppna möjligheter till att kunna arbeta utomlands och även hotell- och resturang branchen.

Likes

Comments