View tracker

  • 3 readers

Likes

Comments

1. Ett par Céline baby audrey solbrillor, sjukt balla och klassiska! Har dessutom inga solbrillor nu då ett par gick sönder (jätte tråkigt då de var svin dyra, inte jag som hade sönder dem heller), ett par blev stulna i Frankrike, och ett par glömde jag hos min moster som nu är bort tappade. Tytcker att jag kan unna mig en liten present haha.

2. Ett par vit/rosa stans. Har redan tre par men alla är limited edition och jag är därför väldigt rädd om dem, dessutom tycker jag att rosa är vårens färg i år. Tro mig, kommer vara fett trendigt snart.

3. Ett byredo ljus med doften "fleur fantome", har ett som börjar ta slut. Det luktar som tulpaner och passar därför våren något extremt bra! Stort tips.

Likes

Comments

För mycket photobooth bilder kanske? Current favvo låt, godspeed med Frank Ocean. Om ni inte har hört den så gå in och lyssna nu, ligger på hans album "Blonde". Den är på repeat just nu haha, och såklart så ligger den på min spellista komplicerat också.

Komplicerat är dessutom publik så checka den om ni vill haha, not promoting at all ;)

Likes

Comments

Simon är äntligen hemma! Efter att ha bort i Paris ett år, och pluggar just nu på Uppsala (juridik) så har jag min käraste bror hemma.
Vi skulle egentligen setts på Nero vid 10, hos mamma bor vi extremt extremt nära men jag sov hos pappa inatt som bor på blaiseholmen. Jag hade kämpat mig upp och hetsringer Simon när jag står nedanför.
Tillslut svarar han och säger att han är för bakis för att ta sig upp. Så, som den fantastiska syster jag är så köper jag med mig frukost upp. Simon sätter på en grym blues spellista. Morgonen blev toppen tillslut, puss

  • 8 readers

Likes

Comments

Åh saknar sommarn då mycket! Allt var kättare, sova, göra saker, vara glad. Allt helt enkelt. På tal om att sova, inatt så var jag med om det läskigaste någonsin. Jag hade precis vaknat frän en jätte konstig dröm, men min kropp vaknade inte med mig.
När jag vaknar så är jag helt klar i huvudet, fast kan inte röra på mig. Symptomet kallas för "sleep paralysis". Det betyder alltså allt jag nyss förklarat, beror tydligen på stress? Juste! Man är inte stressad på sommarn heller

  • 11 readers

Likes

Comments

  • 12 readers

Likes

Comments

Alltså Alice och Irran, shit. Känt er sen jag var hur liten som helst. Alice är ju basically familj dock (då hennes pappa är min gudfar och familjerna är as tajta), känns som att ha en syster som går på internat skola (Alice bor för övrigt i Hong Kong).
Älskar båda er så sjukt mycket käraste trollsystrar, vi är 4-ever.

  • 11 readers

Likes

Comments

Så sjukt otaggad på en hel termin av stress, men men. På tisdagar har via alltid idrott först, vilket betyder att vi börjar kl 09.00 istället för 08.30, Hyyype. Men darlings, titta. Jag har inte ens gått till skolan än och jag ser redan ut som en trtt zombie som har haft mens i hela sitt liv? Hjälp. 

Puss puss <3​

Likes

Comments

1. Jag satt och målade hemma och det blev något abstrakt men vet inte riktigt vad, vad tror ni? Började bara blanda massa färger och gick på känsla, mysigt.

2. Irran kom hem från Miami, vi firade genom att jag, Irran, Almis och Ove drack hemma hos mig och hade en sleepover. Extremt mysigt faktiskt.

3. Elsis is so fotogenic så jag behövde ta en bild, qt.

4. Vi packade ihop Johnnys gamla kungsholmen lya och förberedde honom för ett liv på "the south" (aka södermalm)

5.Jag hittade mina satin gucci pumps.

6. Tror att jag skulle på fest hos Alice här men är osäker om jag inte skulle hem till Linnea just där, osäker hahha.

Likes

Comments

Ove och Elsa, två av mina käraste vänner. Lite uppdatering iaf, jag blir ju bättre ;)

Likes

Comments