Gårdagen spenderades hos Majken, hon bjöd på snacks och drinkar. Mysigt!
Jag fick träffa mänga härliga människor som jag aldrig träffat förut, bla: Emelie, Andrea, Stella och Molly. Trevliga människor, mycket trevliga! Dock så satt jag nog mest med lowkey stjärnan barbro the dog (ni kan följa henne på instagram under namnet @barbrothedog).
Allt var mycket trevligt och skulle vara kul att göra om! Puss

  • 15 readers

Likes

Comments

Hello friends, I guess att man måste skriva ett "första inlägg". Jag heter Clara Strömbäck, varför bloggen heter just Claras life är ett internskämt mellan mig och mina två kompisar Majken och Iris (a.k.a, Majk och Irran). Jag går just nu i nian på en skola som heter Stims, och är skit stressad över gymnasiet men är rätt säker på vart jag vill gå. NI kommer se många av mina vänner om ni väljer att följa bloggen, b.l.a Elsa, Ove, John, Linnea, Majk, irran mm.

Ni kommer nog att se mycket konstigt, eller snarare speciellt. Jag älskar mode och ni kommer nog se mycket av det, och mina senaste draman (dock inte för detaljerat haha) och jag har redan bestämt mig för att använda kodnamn. Så,, snälla fortsätt läs och här har ni en liten sneakpeak av mitt life <3

Likes

Comments