Hey alle

Hvis ikke i har lagt mærke til det, er tøjbutikkerne begyndt at blive fyldt med stærke farver. Såsom denne kongeblå sweater, der lige fangede mit blik i H&M butikken. Jeg blev inspireret af Matilda Djerf til at købe sweateren, da jeg opdagede at hun havde lagt et billede op af en sweater, som jeg bare måtte eje. Hurtigt fik jeg købt en dejlig, farverig sweater, som pifter mit outfit lidt op.

Er du ligesom mig, hvor garderobeskabet kun er fyldt med basic tøj, så har jeg fundet to sweatre til dig, som er super lækre og tilføjer en farve til din garderobe. Hvis i søger efter en blå sweater, så klik her. Hvis i er mere til farven rød, så klik her.
Det er altså ret let at få lidt farve tilføjet til dagens outfit. To af mine yndlingsfarver lige pt. er helt klart farven rød, blå eller grøn. De 3 typiske farver. Jeg tog noget rød neglelak på fordi blå og rød matcher godt sammen, efter min mening. Og så får neglelakken bare neglene til at se pyntede ud.

Noget der dog ikke er så farverigt er tasken. Jeg tænkte jeg ville tage den med, da det også var et af mine køb i dag. I har nok spottet den nogle steder. Det er den kendte Nunoo taske, som er begyndt at være på mode og som er utrolig god til skole, rejse osv. Jeg købte tasken til efterskole, til når jeg skal hjem i weekenderne, men jeg regner med at få den brugt til gymnasiet. Den er super rummelig, og jeg har kun hørt fordele for den. Jeg vil helt klart selv anbefale den! Tasken er modellen "Mille" og i kan få den her.

Jeg håber dette blogindlæg inspireret jer til at tilføje lidt farve til outfittet!

xx Clara

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej alle!

Hvis i fik læst mit sidste indlæg, vidste i at jeg holdte fødselsdags- brunch og fest i går. Jeg havde en super god dag, både til brunch og til festen. Brunchen var super lækker, og det var så hyggeligt at mine gode venner holdte mig med selskab. Vi snakkede om alt muligt nyt, siden jeg ikke havde set dem i lang tid. De var der i 3 timer og derefter tog de hjem for at komme igen, bare lidt mere 'dressed up'. Så var vi klar til fest. Festen varede i 6,5 time og alle havde det sjovt med drukspil, dans, musik, snak osv. Jeg fik en masse gode gaver, som jeg blev virkelig glade for! Jeg fik bl.a. armbåndet fra Pernille Corydon som i også kan se på billedet. I kan også få det her.

Dagen i dag endte med film og oprydning. Min forældre havde været så søde at gøre hele huset rent om natten, efter jeg var gået i seng. Så jeg vågnede op til et rent hus, hvorefter sidst jeg så det, var der fodspor over det hele. Altså i stuen, tilbygningen, osv. Jeg skulle dog gøre mit eget værelse rent, hvilket var helt fair! Eftersom jeg troede jeg skulle gøre hele huset rent, var det heldigt jeg kun fik værelset og toilettet. Toilettet var helt klart det klammeste.

Efter et par timers rengøring og at havde set Moana filmen, fik jeg min gave fra mine forældre. De havde købt et Daniel Wellington ur til mig, som jeg har ønsket mig i et stykke tid. Jeg er rigtig glad for det, da det lige var det jeg havde brug for. Det er det ur i også kan se på billedet eller i kan finde det her.

Efter denne skønne weekend skal jeg tilbage på efterskolen og begynde på en ny uge. Jeg håber i havde en skøn weekend! 

xx Clara

Likes

Comments

Hey alle!

Jeg er kommet hjem fra efterskole denne weekend da jeg holder fødselsdags- brunch og fest i morgen. (lørdag d. 8 sep) Dette blogindlæg viser egentlig bare, hvad jeg kunne finde på at lave på en aften som denne. Det er et meget spontant photoshoot, som jeg lavede for mig selv.

Jeg satte hurtigt mit stativ op og satte mit kameraet fast. 1,2,3 klik og så havde jeg et billede. Det betyder ikke at jeg tog de her billeder på første forsøg, og så var det det. Nej, jeg tager flere billeder før jeg finder det gode - og i kender det sikkert godt! Man skal altid tage flere hundrede billeder, før man finder de(t) bedste. Det kender i vel godt?

Men i hvertfald, jeg var så hyped på at starte denne blog ordentligt. Så spekulerede jeg lidt over, om jeg skulle lave et blogindlæg om hvad jeg kunne finde på at lave, på en tilfældig aften som i aften. I starten, troede jeg disse billeder ville blive dårlige, men jeg endte med at redigere dem lidt, og blev så ret tilfreds. Jeg er helt vild med filteret der gør billedet lidt gruset. Det gør billederne lidt mere æstetiske.

Pointen med blogindlægget var at vise jer at spontane billeder kan blive super gode, men også at det ikke bare er et klik og så har man det "perfekte" billede. Det tog mig flere forskellige vinker, filtre og steder før jeg fandt de bedste billeder. Det kræver bare, at man gider bruge tiden på at tage og finde de gode billeder. Uanset hvad klokken er, så kan man altså godt lave et lille photoshoot, der bliver godt.

Jeg håber dette inspirerede og hjalp jer til at blive mere motiveret til at tage billeder, som sagtens kan blive super gode! Bare med lidt tid og redigering skal de nok blive insta-værdige eller hvad du nu ellers vil bruge dem til.

xx Clara

Likes

Comments

Clara Rosendal

Hey alle.

Det her er mit første blogindlæg, som kommer til at handle om mig, da jeg gerne vil fortælle lidt om mig selv som en start.

Først og fremmest er jeg sygt spændt på at starte denne blog! Har tænkt over det et stykke tid, og nu tænkte jeg "Nu det nu."

Det med at skrive en aften, morgen, middag osv. med te og musik er lige mig. Der er ikke noget bedre. Jeg har arbejdet på en "bog" som jeg egentlig skrev mere for mig selv, om at rejse, men den er jeg stadig ikke færdig med endnu. Så der ved i første ting. 

Bogen om at rejse, er faktisk skrevet på engelsk. Hvilket fører mig til næste punkt. Engelsk. Jeg elsker at snakke, skrive, høre engelsk. I fremtiden vil jeg gerne bo i England. It's a dream of mine. Selve landet England er fedt, men sproget er noget jeg har en stor interesse for. I engelsk timerne har jeg altid været lidt af en stræber.

Stræbere. Mine søskende er stræbere, hvis jeg selv skulle sige det. Men det er de på den gode måde, de begge to kæmper hårdt for deres karakterer. Jeg er den yngste i familien. Jeg har en storesøster og en storebror. De begge bor langt væk, men vi får det til at virke.

Så ja, jeg bor sammen med min mor og far. Selvom at på det her tidspunkt bor jeg på min efterskole. Jeg har planlagt at ligge flere blogindlæg op omkring efterskolelivet osv.

Her fik i et lille indblik af mig, håber i vil følge med!

xx Clara

Likes

Comments