1 8     N O V E M B E R     2 0 1 7

Så er det lørdag venner, som er min yndlingsdag på ugen!
Det er dagen hvor man hygger eller fester. Det at man har det sjovt eller kan slappe max af. Dette outfit er et mere festligt outfit, som jeg elsker. Outfittet er et jeg kunne tage på til en mere festlig lejlighed. Til fester vil man selvfølgelig altid præsentere sig selv godt.
I dag tog jeg og 2 andre efterskole venner (Freya & Julie) hen til Århus for at mødes med Karoline & Ditte, som også er fra efterskolen. Da vi kom hjem til Karo, gik vi direkte hen til Århus street food, da vi var lidt sultne. Derefter tog vi hen til Dokk 1, hvor vi tog disse billeder, som var ret så koldt. Her til aften, skal vi hygge med pizza og drikke lidt vin, hihi.
Håber i har den bedste lørdag og så ses vi næste søndag!
xx Clara

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

1 4   N O V E M B E R   2 0 1 7 

MIN FREDAG

Hey alle! I fredags var jeg hjemme fra efterskolen og havde forlænget weekend.Jeg vågnede op, løb en lille tur, og smuttede hurtig i bad. Jeg spiste lidt morgenmad imens jeg så min yndlingsserie lige pt! Hvis i ikke har set Stranger Things, kan den helt klart anbefales! Senere skulle jeg op på mit arbejde, hvor jeg lige sorterede i nogle blade. Efter blev jeg klippet, hvor jeg spontant besluttede mig for at klippe det kort. Jeg endte med at blive ret glad for resultatet, selvom planen egentlig var at gro det ud. Det må være planen fra nu af ;)
Hvis i vil følge mere med på min blog, kan i lave jeres egen bruger på nouw og trykke på følg inde på min profil.
xx ClaraLikes

Comments

1 0     N O V E M B E R    2 0 1 7 

I dag er det fredag! Endelig!!
Jeg har forlænget weekend, så det betyder jeg kom hjem i går efter jeg fik fri fra skole.
Dette er også et at mine yndlings-outfit. Jeg elsker skjorten under sweateren, det giver en lidt fin vibe. For ikke at være så "fin" i tøjet, tilføjede jeg nogle bukser med huller. At være for fin i tøjet på en hverdag, er ikke lige mig. Jeg har selvfølgelig pyntet med de samme smykker på, som i har set på de sidste outfit week blogindlæg.
Vi ses med et lidt finere outfit næste lørdag!
xx Clara

Likes

Comments

Contains affiliate links

8   N O V E M B E R   2 0 1 7

Hey alle!
I dag skal det handle om hvordan man beslutter sig for, om man skal købe trøjen, bukserne og så videre eller nej?
I kender det sikkert godt, det når man står i butikken og man har prøvet et item på, men man er helt i tvivl.
Her er nogle tips & tricks, som jeg altid bruger når jeg skal beslutte mig.
Disse spørgsmål burde hjælpe, jeg tænker altid på dem før jeg køber et item! Så undgår jeg et mislykket impulskøb. Jeg håber blogindlægget kan hjælpe dig med svære beslutninger.

xx Clara

DEN FØRSTE REGEL:
Hvis du nu har fundet en lækker trøje, du prøver den på, men du er ikke helt sikker. Læg trøjen lidt til side, det vil sige gem den et sted, hvor du kan finde den igen. Kan du ikke tænke på andet end trøjen? Smut tilbage, find trøjen. Når du begynder at tænke på trøjen, betyder det det bare er en du skal eje!

DEN ANDEN REGEL:
Husk du kan altid spørge dine veninder, men hvis nu du kun har en ærlig veninde, eller måske 2 der stemmer ja og 2 der stemmer nej, så er det lidt besværligt. Så er der nogle tanker du skal give dig:
1 tanke: Klæder den mig?
2 tanke: Hvilket outfit kan jeg sætte den sammen med?
3 tanke: Bliver du lykkeligere af den?
4 tanke: Mangler du den?
5 tanke: Vil du bruge den, minimum 2 sæsoner?

DEN TREDJE REGEL:
Hvis ingen af disse tanker, spørgsmål hjælper dig. HUSK du må gerne forkæle dig selv, og du kan altid sælge det videre. Du kan også give den som en gave, hvis nu det var mere din venindes stil, mors stil, kusines stil osv. Måske nogle andre vil få mere glæde af den?

Likes

Comments

2    N O V E M B E R   2 0 1 7 

Hey alle!

I dag er det torsdaggg og så er det snart weekend! Jeg glæder mig som en sindssyg, denne uge har været så hård. Vi har en projektuge for 10 klasserne, hvor vi skal skrive om hvad vi skal være. Ugen har været lidt stresset, men på søndag, når jeg har fremlagt er det overstået.
Jeg elsker striber og har kombineret mine to elskede stribede items. Jeg tog nogle sorte bukser på, med lidt vidde. Egentlig er det et meget basic outfit, som jeg også for det meste befinder mig i haha, men striber giver et lille finish.
Håber i har haft en god torsdag!

xx Clara

Likes

Comments

Contains affiliate links

1     N O V E M B E R    2 0 1 7

Hey alle!
Her er mit ønskede outfit i denne månede. Lige nu er jeg helt forelsket i skoene og jakken, som jeg bare må eje!! Jakken er fra Zara og elsker den brunlige farve, som passer lige til efterårssæsonen.
Bukserne er fra Levi's og kunne sygt godt tænke mig at købe nogle lignende. Det skal enten være dem eller nogle trompetbukser. Problemet med trompetbukser, er bare at jeg er lille, så de bliver altid for lange til mig.
Rigtig god mandag til jer og så glæd jer til allerede i morgen (torsdag), med et nyt blogindlæg!

xx Clara

Likes

Comments

RELAXED & SATISFIED WEDNESDAY
I dag er det onsdag og dette er et forslag på endnu et outfit jeg ville gå i.

Jeg har en tendens til at gå i sort tøj, og selvom outfittet fremstår meget basic, formår bukserne, t-shirten og skoene at holde outfittet lyst. Jeg har blot kombineret min sorte sweater med lyst tøj, netop for det ikke fremstår for mørkt.

Dette er et af mine yndlings-outfit, da jeg føler mig tilfreds og tilpas. I kender det sikkert, det at havde brug for en dag, hvor man er iført et outfit som man føler sig knap så tilpas i. Nogle gange skal man bare lige have den dag, hvor man ikke er helt tip-top i tøjet. Det gælder også humøret. Man har bare dage hvor man lige har brug for at føle sig knap så tilfreds og slappe af.
Husk at nyde det hele - Ligesom jeg nød denne lækre kajkage, hvorefter jeg følte mig lidt utilfreds, fordi det jo usundt. Derudover nød jeg bare at kunne være ligeglad og ikke skulle tænke på at være sund.

Nyd din dag, og på gensyn næste torsdag!

xx Clara

Likes

Comments

"To move, to breathe,
to fly, to float, to gain all while you give,
to roam the roads of lands remote,
to travel is to live.”

- Hans Christian Andersen

At rejse for mig er en glæde. Det med at kunne bevæge sig frit rundt og ikke tænke på andet end det øjeblik du står i. At ikke tænke på fremtiden, som nu allerede skal tages i beslutning eller idet mindste have en bagtanke om hvad man vil være som voksen. En af de ting, der stresser mig kan være fremtiden. Min største drøm, er at kunne rejse rundt, til de forskellige steder jeg ikke har set før.

Den fremtid, er selvfølgelig en jeg ville stræbe efter, og det bliver selvfølgelig ikke let.

Derfor, når jeg rejser, føler jeg at jeg lever i min drøm. I de 2 uger, eller mindre, som jeg er på ferie i. Jeg er så heldig, at være i en familie hvor vi rejser meget. Eller vi kommer hvertfald forskellige steder hen, og ser nye ting. Det jo det, der er det spændende.

Østrig - Februar 2017:

Rom - April + Marts 2017:

Spanien - Juli 2017:

At rejse for mig, er virkelig at leve.

Likes

Comments

YIN & YAN TUESDAY
Hey alle!
I dag er det tirsdag, og aftenen før, havde jeg lagt mit outfit klar til dagen der kom.

Jeg valgte min store sweater der er komfortabel og gør outfittet lidt mere afslappet. For at ikke være for afslappet i tøjet og gøre lidt ud af sig selv, tilføjede jeg mine hvide business bukser. Bukserne får looket til at fremstå lidt mere feminint. Jeg tog håret op i en hestehale, bare for at få håret væk fra ansigtet, men så kan man også fornemme øreringene lidt mere.
Jeg kombinerede outfittet med nogle hvide sko, for at det stadig er basic. De er dog blå bag på, som giver lidt farve, men stadig holder det neutralt.

Jeg håber jeres tirsdag var skøn, og så ses vi næste gang, med mit onsdags-outfit!
xx Clara

Likes

Comments

Hey alle!
Som i måske har opdaget på mit nyeste blogindlæg, har jeg fået farvet mit hår. Det er dog gået lidt væk, da det kun er vask af hårfarve. Jeg har altid gerne ville farve mit hår, bare en tand mørkere. Jeg besluttede mig så for at gøre det, og det endte en smule galt.

Jeg var gået i Matas med min veninde, og fik øje på L'oreal hårfarvning. Jeg tænkte, nu kunne jeg lige så godt prøve, så jeg valgte farven brun, som var lidt mørkere end min egen naturlige hårfarve. Det lignede det hvertfald.
Vi var kommet hjem, og begyndte på den lange process. Det tog cirka 1 time. Jeg tog håndklædet af, og jeg stod bare og kiggede mig i spejlet. Jeg begyndte bare at sige "Ej, nej, nej, nej" og "Hvad er der sket." Det var ikke blevet en tand brunere, det var blevet sort. Min veninde, Karoline, mente så at det var rigtig pænt til mig. Den dag havde jeg meget forskellige meninger omkring mit hår.

Jeg skulle lige vende mig til det. Det tog mig alligevel lidt tid.
Hele håret var heller ikke blevet farvet, noget af det havde ikke fået lige så meget, som andre steder. Det var ikke fordi det var så tydligt, men man kunne godt se det. Heldigvis lignede det bare lidt lyse striber.

Nu er jeg blevet glad for mit hår, men det forsvinder med tiden. Man skal altid vende sig til forandringer. Denne forandring var lidt større end ønsket.
xx Clara

Likes

Comments