For business requirements - clararosadj@yahoo.com

Hej piger!
Jeg var i weekenden inde og få lavet vipper hos @lashesbykamma, som ligger i Humlebæk. Det tog omkring halvanden time at lave og resultatet blev super godt. Jeg har selv korte vipper og hader at gå med mascara, så derfor var det oplagt for mig, at få lavet vipper. Jeg kan virkelig anbefale stedet, da det kun koster 400 kroner og simpelthen er super godt!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej piger!

Sælger nogle af mine ting, da jeg simpelthen aldrig får dem brugt.
Det her er nogle items i den lidt dyre ende, men der kommer også snart nogle flere, der heller ikke alle er i den ende.
Skriv i kommentaren, eller til mig på facebook, som I kan finde HER, Hvis I er interesseret i nogle af tingene, eller vil høre pris/mærke.

Likes

Comments

Contains affiliate links
Clean skin

Hey, i dag tænkte jeg at jeg ville fortælle hvilke få, men effektive produkter jeg bruger på en normal dag. Jeg har før lavet et indlæg med masker osv jeg bruger, det indlæg kan I tjekke ud Her.

1) Det første og vigtigste jeg altid gør, når jeg kommer hjem fra en dag med makeup på, er at rense det af! Det er ikke makeup der gør din hud grim, men den effekt den har på din hud, når ikke den fjernes. Jeg fjerner personligt selv min makeup med renseservietter.

2) Derefter renser jeg min hud med skintonic, da det lige får de sidste makeup/beskidte rester af. Her pt har jeg været rigtig glad for skintonicen fra Bioderma - det svinger dog meget fra sæson til sæson, hvilken jeg bruger.

3) Efter skintonic, tager jeg et tykt lag creme på, hvilket jeg gør både morgen og aften. Jeg kan personligt ikke ''leve'' uden creme, da det gør min hud så blød og lækker. Her fortiden bruger jeg meget en creme fra Beauté pacifique, da min hud har været meget tør, og denne creme er meget fed og fugter din hud godt.

4) Dette er ikke et produkt jeg bruger, men en ting der helt klart gør min hud pæn. Jeg drikker utrolig meget vand og grønsagsjuice, som jeg også har lavet et indlæg om Her. Jeg kan selv se og mærke forskel på min hud, hvis ikke jeg har drukket nok vand, så derfor drik vand!

Likes

Comments

Sticks'n'Sushi

Hey bloggen!
Jeg vil begynde at lave en lille foodguide, omkring spisesteder i København. Det første sted bliver en all time favorite, nemlig sticks. Som jeg har nævnt før, er jeg ikke fan af tang, eller fisk. Derfor er det altid sticks jeg bestiller, og deres lækre grøntsager - på mange forkellige måder. Prisniveauet svinger en del, så det kommer virkelig an på hvad du bestiller. Men det er et super lækkert, og hyggeligt sted, som man helt klart skal prøve.

Likes

Comments

Hej alle!

Det er for alvor begyndt, at blive varmt udenfor, så defor prøver jeg, at spise forholdsvist sundt (som jeg har nævnt før). jeg elsker selv friske ting om sommeren - så som frugt, juice og bær, derfor er dette hurtigt blevet en favorit morgenmad og tror jeg det vil forsætte med at være, i løbet af sommeren.

-- OPSKRIFT --

den tykke smoothie
Cheasy granatæble yoghurt.
Frosne jordbær og hindbær.
En smule vand til at blende.

toppings
Granatæble, tørret kokos og mandler
(Man kan dog putte hvad man vil på)

Likes

Comments

-- My favorite summer look --

Billi Bi støvler / Zara lædernederdel / H&M top / Balenciaga taske / Tiffany solbriller / Hermes armbånd

Hey girls!
Jeg fik en del efterspøgelser på dette outfit i sommers, over instagram. Så derfor tænkte jeg, at var på tide at fortælle, hvor de forskellige items var fra - nu da sommertiden er ved at komme tilbage. Jeg håber I kan lide outfittet, for det var i hvert fald et af mine yndlings i sommers.

Likes

Comments

Isabel Marant sko / Calvin Klein bukser / Zara hvid bluse / Meotine pels / Yves Saint-Laurent taske / Chanel solbriller

Hey piger!
Her i dag har jeg været inde på strøget og shoppe lidt, så jeg tænkte I skulle se mit outfit, og evt få lidt inspiration. I dag har det været rimelig koldt i vejret, så jeg "stjal" lige min søsters lækre pels, som helt klart er en jeg kunne finde på, at købe næste vinter.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey piger!
Jeg har lavet et indlæg til jer i samarbejde med @Lushlushcph, som er dette nye lækre brand, der sælger utrolig gode kvalitets varer. Nu da jeg selv bruger vipper når jeg skal gøre mig lidt ekstra lækker, vil jeg helt klart anbefale og fremhæve disse 3D false mink eyelashes, der kan genbruges op til 20 gange. De er i den bedste kvalitet, og jeg synes selv de slår M.A.C's til det fuldeste. Deres netfish strømpebukser er også klart en favorit, da de både er billige men også gør meget til ens outfit - en nat i byen, eller inden under et par jeans. Alt i alt, er det super god kvalitet og lave priser, som I helt klart burde tjekke ud.

Likes

Comments