Hverdags tanker

Hey bloggen.

Her i tirsdag kom jeg hjem fra Kroatien. Det har været en skøn tur med min familie. Vi var afsted i 10 dage med en overnatning i Østrig. Da vi kom til Kroatien var det ikke så varmt i starten, som jeg troede. Men i løbet i de 10 dage, blev det varmt. Jeg elsker varme og sol, men til sidst blev det lidt for meget. Nogle dage var der 27 grader, og andre dage var der 33 grader - det var skønt. Jeg fik selvfølglig taget nogle billeder, som i nok har set inden i læste det her opslag, haha. Jeg håber i har og får en rigtig god sommerferie, får nyt det "dejlige" vejr her i Danmark og måske kommer ud at rejse:)

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey bloggen.

Jeg har ikke været særlig aktiv her på bloggen, men nu synes jeg det var på tide, at dele lidt med jer. Her i sidste weekend var jeg på Fyn med min rigtig skønne veninde, Mille. Vi skulle over til en fødselsdagsfest, hvilket vi havde glædet os super meget til. Jeg var lidt nevøs, fordi jeg ikke kendte nogle ud over Mille - men det var pisse hyggeligt.

Om lørdagen kom en af Milles veninder og sov ved os, da Mille skulle på arbejde i nogle timer. Hun var pisse sød og vi lå bare hjemme ved Mille og hyggede. Vi holdet så en lille fest lørdag, for nogle af de samme mennesker vi havde været til fest hos fredag, hvilket også var ret hyggeligt.

Søndag sov i længe og vågnede egentlig bare stille og rolig. Mille og jeg skulle tilbage på efterskolen søndag ( Mille går på efterskole, der hvor jeg går på privatskole), så vi havde ikke lagt nogle planer. Det endte så med, at Mille og jeg gik ud for at tage nogle insta billeder, hvilket vi begge to syndes er ret fedt. Vi fik taget et par stykker, og nogle af dem kan i se her oppe:)

Alt i alt var det en pisse skøn tur og vi fik snakket, grint og hyggede:)


Likes

Comments

Hverdags tanker

​Hey bloggen

går (onsdag) sad jeg hjemme ved en veninde og skulle lave lektier. Vi hyggede os og lavede en kop kaffe (vi eeeelsker kaffe). Vi fik ikke lavet så meget, fordi så finder man altid lige på noget at snakke om, så skulle vi lave noget mad, så skulle vi tage nogle billeder og sådan gik tiden så. Vi sad fra kl. 15.00-18.00 og prøvede og lave lektier - haha

Da klokken blev 18.45 skulle vi ned og spile fodboldkamp. Jeg elsker fodbold og det med at røre sig. Jeg var meget nervøs i starten, men når man først kommer ind på banen er det fantastisk. Jeg elsker og skulle kæmpe for at vinde. Det giver i sus i maven og det er det fedeste:)Likes

Comments

Hey Bloggen

- Jeg starter en blog.

Måske kender nogen af jer mig allerede fra min Instagram: @CLARAREHNQUIST og/eller min lille Youtube-kanal: CLARA B. REHNQUIST, men nu har jeg så valgt også at blive blogger.

Jeg hedder Clara, jeg er 15 år og bor i Vejle, mere præcist en lille by ved navn Hedensted. Jeg er går til dagligt på privatskole i 8. klasse (jeg kan faktisk okay godt lide at gå i skole). Hvis jeg slev skal sige det, er jeg en meget åben og glad pige som elsker at møde nye mennesker, og opleve verden med et smil.

Hvorfor vælger jeg at starte en blog?

Tjo, jeg har faktisk fulgt meget med i de danske bloggers liv her på det sidste, og derfor blevet inspireret rigtig meget til selv at starte en op. Jeg går meget op i fotografering og det med "poste" billeder på en fed og anderledes måde. Jeg syndes det er et fedt fænomen, det der med at man bare kan lave det man elsker allermest, også derefter dele det med verden.

Hvad vil i kunne se på min blog?

Jeg vil komme til at lægge en masse forskellige billeder op fra min hverdag. Ligefra hvis jeg har haft en fed oplevelse, til hvis jeg bare sidder derhjemme og får noget lækkert at spise.

Likes

Comments