Header

Idag har jag och farmor farit runt på lite ärenden. Vi har handlat mat, blommor och jag har köpt en present till en kompis som fyllde här om dagen. Jag kunde tyvärr inte komma på hennes bjudning förra helgen på grund av jobb, så jag hoppas vi kan ses snart när jag är hemma i Örebro igen.

Just nu ligger jag bara i sängen ned matmoms efter lunchen. Jag åt ciabatta med avokado och skivade tomater, så gott!! Ikväll kommer även mamma och pappa hit, saknat de.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Fyndat nya jeans. Ett par Tommy Hilfiger jeans på 40%. De var lite tighta i låren och rumpan (som alltid), men de töjer ju ut sig såklart. Det är ett par flarn och korta lilla jag behöver lägga upp de en aning, annars älskar jag de!


Likes

Comments

Idag är det dags för match. Och det är även revansch dags till och med. Möter Norrköping och jag är så otroligt taggad. Är lite segt att ha sen match och gå runt en hel dag och bara vänta liksom.

Bilden ovanför var när jag gjorde min smoothie till att ta med till matchen. Nedanför har vi min goda frukost, älskar avokado macka!!! Jag ska alldeles strax göra lite lunch, hemmagjord hamburgare blir det!

Likes

Comments

Sitter här och pluggar. Just nu språkhistoria, faktiskt hur tråkigt som helst egentligen, men det bör göras.

Idag ska jag fortsätta sitta här och även förhoppningvis övningsköra en sväng och senare ikväll ligga i soffan med godis.

Hoppas alla har en bra lördag.

Likes

Comments