Godmorgon allihopa! Sitter i skrivande stund på bussen påväg till skolan och jag har en otroligt tråkig och sugig dag i skolan 😉

Har min idrottsprofil idag och sen prov på spanskan, så en rolig sak och en tråkig sak. Dock så kanske profilen inte heller är särskilt rolig då jag inte kan göra samma övningar som dom andra pga min fot..

Men jag måste sticka redan nu! Ett otroligt tråkigt inlägg men förlåt!
Hoppas ni har en bra dag! Puss😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Nu blir det ändringar här kan jag lova. Idag fick jag min dator och det blir i och med det väldigt mycket enklare för mig att blogga på en bättre nivå då jag har en ordentlig skärm att skriva på osv. det blir också lite roligare läsning för er för nu när jag har en dator så blir det ju enklare att skriva ordentliga inlägg. För vem vill egentligen sitta med en liten telefon och skriva inlägg? Det går ju bra för jag skriver alltid på min telefon ändå så jag är ju van men det blir så svårt att få en överblick av det hela. Eftersom det är en liten skärm så blir ju också allt annat litet. Bokstäverna blir små, det blir svårt att se stavfel och felskrivningar och det är svårt att veta hur långa inlägg man ska skriva för på telefonen så ser dom ju väldigt ofta väldigt långa och dryga ut men när man väl publicerat dom och sen tittar på bloggen från en dator så är det ju världens fjutt text och när man läser igenom texten så är man inte alls lika nöjd med den som när man skriver den. Man blir aldrig helt nöjd med inläggen då det känns bra först men sen när man kollar igenom dom ser de både fjuttiga och tråkiga ut.

Designen måste också få sig ett riktigt lyft. Jag tycker att det är fint med ljusa kalla toner på en design men även en personlig header och design så man vet vem det är som skriver bakom skärmen på den här bloggen. Utan att man för den delen känner mig, för jag trivs rätt så bra som en anonym liten 16 årig tjej som säger vad hon tycker och tänker och med sin passion och kärlek för hästarna. Dock skulle det inte alls vara fel om bloggen växte lite för den delen. Mer personer inne på bloggen = större inspiration till att inspirera är större chans att nå ut till alla tjejer och killar i min ålder som även dom kanske känner igen sig. För det är ju mitt mål med det hela, att nå ut till människor och inspirera. Det är sånt jag tycker är roligt. Det är det jag brinner för.

Jag ska även verkligen försöka att bli mer personlig i mitt skrivande. Jag kanske inte behöver dela med mig av allting men om mina tankar och hur mitt liv som 16 åring är. Någon kanske tycker sånt är intressant liksom ;)

Men ni får ha en bra kväll och vi får hoppas på ett riktigt lyft för både bloggen och den fullständigt värdelösa uppdateringen.

Likes

Comments

Molly, Tankar

Jag har sån sjuk motivation just nu! Har haft en sån svacka nu ett tag och ingenting har varit kul. Jag har ju alltid Molly och jag älskar henne över allting annat h hon får mig jämt på bra humör men hon är så otroligt känslig för mitt humör och det har skadat min ridning och gått ut över den. Ingenting har funkat ordentligt och det gör det ju ännu värre men nu så har det börjat släppa. Molly ska få en ordentlig genomcheck av min equiterapat och sen av våran veterinär och kolla tänderna och jag ska få en genomgång av kiropraktor jag också. Det behövs nu.

Jag tror att det blir super bra med en check nu så får vi en bra grund tills nästa säsong som jag hoppas att går bättre och ger ett bättre flyt än den förra säsongen med bättre ridning och stabilare rundor. Jag tror det blir super att lägga om systemet lite till när säsongen börjar så det blir ett stabilare resultat. Börjar bli trött på våra 4 fel nu 😉

Min tränare och mina föräldrar betyder så sjukt mycket för mig nu. Under 2017 blir det satsning fullt ut från min sida. Då ska jag ta ett riktigt kliv uppåt med ridningen resultat och allting. Jag ska inte vara nöjd med ett halvbra resultat. Jag ska analysera och se vad som blir fel. Hårdträning blir det. Jag är beredd på alla snedsteg som kommer med min satsning. Jag är beredd och redo. Jag ska bli bättre. Mycket bättre.

Jag vill bli bäst.
Jag vill bli bättre med alla snedsteg och den krokiga väg som det innebär. Jag ska klara dethär.

Likes

Comments

Tankar

Hej!
Jag går som kanske många utav er i julklappstankar. Vad ska man köpa? För hur mycket ska man köpa och kommer personen i fråga ens tycka om presenten?

Jag som hästtjej blir som många andra hästtjejer gladast för saker som är till hästen och har superlätt att komma på presenter till hästfolk eller kompisar som också håller på med hästar men mina föräldrar, far-och morföräldrar och lillasyster är väldigt mycket svårare att komma på till.. När jag var yngre gav jag jämt någon något från slöjden som jag gjort själv men nu så har jag ju inget sånt ämne längre och kan därför inte göra någon present, det blir ju genast mycket dyrare då har jag märkt😉

Egentligen tycker jag att det är dumt att det ska vara sån hets kring julklappar, julmat och jul överhuvudtaget när det egentligen bara ska vara en tid att sätta sig ihop alla nära och kära och umgås (vilken jag aldrig gör för att jag är i stallet hela tiden). Det är supermysigt men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte tycker om julklappar för det gör jag! Jag älskar känslan av att öppna en låda man absolut inte har någon som helst aning och vad som finns i. Vad som personen i fråga valt att köpa och om det är den där saken man önskat sig så otroligt länge eller om det är något annat fint. För visst är det så? Man blir lika nöjd och glad vad man än får för ngt, jag blir glad för att jag har sö mycket fina människor runt mig som älskar mig och faktiskt har råd att köpa presenter. Jag skulle dock inte bli ledsen om jag inte fick några paket, det finns ju oftast en anledning till det.

Som mina föräldrar. Dom förväntar jag mig absolut ingenting av. Dom kör mig och Molly överallt, betalar hennes foder, utrustning, stallhyra, täcken, ridkläder till mig, transport och även att jag får ha världens bästa vän vid min sida i vått och torrt. För så är det ju faktiskt. Hon är min absoluta bästavän som betyder allt för mig. Att mina föräldrar låter mig ha henne betyder mer än alla paket i världen. Inget kan någonsin slå presenten jag fick för drygt 2 år sedan på min 14:e födelsedag. Jag fick Molly och dom kommer aldrig att sluta vara dom absolut bästa jag vet pga det. ❤️

Men åter till ämnet.
Jag tycker det är väldigt svårt att komma på vad man ska köpa.. Framförallt till mor-och farföräldrar. Lillasyster kan man ju köpa vad man sjölv vill ha på ett ungefär och mamma och pappa vet jag ju nästan vad dom vill ha (jag har dessutom köpt världens bästa present till dom). Men farmor, mormor och morfar är dom svåraste att komma på vad jag ska köpa. Vad vill dom ha? Om man frågar så säger dom att dom inte vill ha något men dom stöttar ju och sponsrar lika mycket i min satsning som mamma och pappa? Dom förtjänar något riktigt bra.

Jag tycker sånt här är supersvårt och till och med tröttsamt. Har någon något förslag så får ni gärna höra av er liksom Hahah 😉

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon alla glada!
Ja, om jag skriver så, så menar jag inte mig själv så ni vet 😉 Jag är motsatsen till glad på mornar.. ett riktigt åskmoln faktiskt, men jag får leva med det för jag vet att jag blir på bra humör sen.

Den här dagen bjuder på massa tråkiga saker faktiskt. Inte alls en dag i min smak..
Börjar med min profil (jag ska berätta mer om den i ett eget inlägg sen) och sen har jag idrott och pga min fot kan jag inte vara med på något av det och får då bara sitta och ha tråkigt, vilket jag hatar. Hatar att sitta stilla och bara vänta och titta, min energi tål inte det. Jag har alldeles för mycket energi och tankar för att klara något så tråkigt ;)

Men efter det så ska jag och Nike skriva klart våran uppgift. Vi ska prata om hästar, eller inge hästar heller utan hästlivet, hur andra ser på på det och hur man klarar pressen och allt runt mentalträning och träning för sig själv och hästen. Vad som är viktigast och vad som hör ihop med vad osv. En mkt intressant sak som jag tror kan vara väldigt rolig. Jag och Nike har redovisning imorgon så lite bråttom är det att göra klart faktiskt. Men vi klarar det. Det vet jag, det är ju ett ämne vi båda två klarar av att prata fritt om och ett ämne som vi kan mycket om utan att det blir framtvingat och det känns skönt.

Efter det så ska jag ha matte och sen slutar jag. Jag ska då gå hem till mormor och fira henne för hon fyller år idag! Tror hon fyller 61 men kommer inte riktigt ihåg 😳

Så ja, inget stall för mig idag som det ser ut som nu så de är väl som de är men jag ska försöka tvinga mamma eller pappa att jag ska få natta hästarna ikväll eller iaf åka dit till nattningen så jag kan pussa lite på hennes lilla mule. Den bästa av dom alla❤️ (cheesy)

Hoppas ni får en bra dag för de ska jag ha!

När jag var duktig och bytte däck på transporten

Likes

Comments

Allmänt

På onsdag så kommer det bli ändring här. Mycket mycket ska bli bättre. Kan inte säga mer än såhär just nu men det kommer att bli en stor förändring på mycket!
Hoppas ni är lika taggade som jag 😉

Likes

Comments

Allmänt

Jag suger verkligen på dethär med att blogga.. Får aldrig in rutinen och dessutom känns det så bortkastat, jag har verkligen inget roligt att berätta om 😅 Men jag ska bli roligare jag lovar! Eller ja, ska försöka i alla fall😉

Likes

Comments

Molly

Hej! Dagen började bra, super bra till och med. Var glad och var på ett riktigt bra humör men det skrotades fort..

Jag skulle rida ut och orkade inte sadla så jag tänkte att jag skulle rida ut barbacka och det brukar alltid gå bra.. och det gick bra framtills att jag tog upp min telefon och skulle slå på min spellista och jag hörde ett prassel och tydligen hörde Molly också de för hon stack iväg i full fart och jag red på stalltäcket så jag gled bakåt så jag slog till henne på rumpan och hon la av världens bakutspark och jag flög i en båge i luften rakt ner på grusvägen som dessutom var stenhård och frusen. Jag landade på benen men mina ben vek sig och jag satte mig på min högerfot och jag har förhoppningsvis bara stukat den men det gör hur som helst otroligt ont och jag vet knappt var jag ska ta vägen. Det skulle nog vara enklare att bara lägga mig på golvet och dö för tillfället... Men jag gråter om vart annat och det är inte mest pga smärtan utan mest pga att jag är rädd.. rädd för att den är mer skadad än jag vet om och att jag inte kommer kunna rida på ett bra tag. Jag vill helt ärligt bara gråta och dö.

Jag önskar mig inget annat just nu än en hel fot och min häst. Ingenting annat.

Hoppas ni har en bättre eftermiddag än jag har i alla fall.

Hur jag spenderar min kväll..

Likes

Comments

Allmänt

Den här dagen har inte varit och leka med om jag får säga så😉
Vaknade med huvudvärk, illamående och mensvärk från helvetet och mådde inte alls bra men pappa skulle prova på och rida så jag pallrade mig iväg till stallet ändå och som tur var blev det bättre ju längre dagen gick!
Mådde verkligen otroligt illa och jag visste inte alls var jag skulle ta vägen, hemskt var de. Men det är somsagt bra nu!

Pappa red alltså för första gången idag! Superduktig tycker jag faktiskt att han var, både skrittade och travade på en av mina kompisars hästar Cola, ett sto på 8 år 172 cm hög! Modigt av honom som dessutom är höjdrädd!

Efter jag varit där och hjälpt till som för övrigt var supermysigt så åkte jag hem och värmde mig lite sen så drog jag till Molly direkt och fixade åt henne! Red ut i skogen rakt fram bara då hon gick ganska hårt både i torsdags och igår så hon fick gå ur sig lite spänningar och träningsvärk. Mysigt tyckte Molly men kallt tyckte Clara 😉

Nu ska jag iväg till Jossan och sova där inatt. Blev inget igår för de blev så sent och sen så mådde jag inte så bra så åker dit nu istället. Är så himla glad för henne, en av mina absolut bästavänner ❤️

Hoppas ni får en bra kväll för jag ska hitta på massa saker 😘

En otroligt söt häst som jag träffade idag! Vill sååå gärna ha en till häst, en lite större mer utbildad häst eller en yngre häst. Mitt sparkonto har börjats sparats på igen😉

Likes

Comments

Allmänt, Molly

Är ledsen men har verkligen inte tiden att berätta om hur träning var idag! Det gick bra, fina språng men jag blev nockad 🙄

Men berättar som sagt mer imorgon ska iväg nu!
Ha en bra kväll allihopa puss 😘

Likes

Comments