​Dagens pass blev ett rygg och triceps pass. Det kändes ganska bra trots träningsvärken jag har i nästan hela kroppen. Imorgon blir det vilodag. Detta körde jag:

  • Kickbacks
  • Sittande tricepspress 
  • Pushdowns 
  • Kabelpress, tricepsextensions 
  • Dips
  • Latsdrag
  • Sittande kabelrodd

Likes

Comments

Detta är nyttiga chokladbollar. Även kallade rawfoodchokladbollar. De kanske inte dem finaste ni har sätt men de är trots allt väldigt goda och nyttigare än vanliga chokladbollar. Gott att äta om man skulle bli lite sötsugen eller bara att ha som mellanmål. De är ganska svåra att forma eftersom smeten är lite kladdig innan den har varit i kylen, det blev den iallafall för mig.

I dem behöver man kakao, riven kokos, kokosolja, dadlar, mandelmjölk och kaffe. För mer exakt recept så är det bara att googla. Jag brukar gå ganska mycket på känsla när det kommer till dessa och använder därför inget speciellt recept.

Det är alltså dadlarna som får chokladbollarna att ändå smaka sött trots att man inte har i något socker.

Likes

Comments

Idag i skolan så var vi på gymmet sista lektionen. Jag är glad att jag har möjligheten att gå den linjen som jag gör eftersom det är så roligt, man blir inspirerad av varandra och man delar samma intresse med många andra i klassen. Idag körde jag ett väldigt kort pass tillsammans med Liv. Vi körde först 15 minuter på crosstrainern och sedan koncentrationscurl och sittande skivstångscurls. Jag gillar att träna med henne eftersom hon kan passa och göra så att jag orkar mycket mer än vad jag skulle klara av själv. Jag får verkligen ut mycket mer av det när det kommer till framförallt armövningar.

Likes

Comments

Varför citronvatten?

1. Citron är väldigt basist vilket hjälper till att neutralisera ph-värdet i kroppen.

2. Det stärker immunförsvaret eftersom det innehåller mycket c-vitaminer. Det förbättrar dessutom upptaget av järn i kroppen.

3. Citron hjälper till att driva ut toxiner, alltså gifter i din kropp.

4. Det kan minska sötsuget eftersom citroner har ett högt pektin-innehåll, det vill säga fibrer.

5. På grund av citronens gift-rensande effekt påstår citronsaft kunna trigga levern till att producera galla vilket är en syra som behövs för matsmälltningsprocessen.

Hur gör man citronvatten?

Använd inte kallt vatten eftersom kroppen tar ett tag på sig att bearbeta det och det krävs mer energi för att bearbeta kallt vatten än varmt. Pressa ut saften från en halv citron i ett glas och drick det direkt på morgonen på fastande mage, helst en stund innan frukosten.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Dessa fake-skinnbyxorna är ifrån Åhlens och den stickade tröjan är ifrån Gina Tricot. Två plagg jag tycker om mycket och kommer att använda mycket nu i vår. Plaggen är väldigt basic och går att kombinera med mycket andra plagg. Skinbyxorna tex är riktigt snygga att ha tillsammans med en stor vit skjorta. Mitt skal är ifrån Ideal of Sweden. (Samarbete)

Det ena armbandet är ifrån Marc By Jacobs och det andra är ifrån Balenciaga. Dessa plus mitt armband från Michael Kors är armband jag använder dagligen.

Denna polo-klänningen är ifrån Åhlens. En riktigt fin klänning att ha nu när det börjar bli kallare ute.

Skinnjackan är köpt på Tara. Den är ifrån märket Primeboots. Längtar tills det blir lite varmare så jag kan börja använda den igen. Mina örhängen är från Lily and Rose.

Likes

Comments

Contains affiliate links

1. HÄR - Riktigt bra mot finnar som kommer när de minst behövs. // 2. HÄR - På vintern får jag väldigt torra händer, då är denna riktigt bra. Den luktar inte jätte gott men den är riktigt grym. // 3. HÄR - Mitt absoluta favorit doftljus. // 4. HÄR - På vintern blir alltid mitt hår väldigt frisisigt och torrt. Då är denna perfekt. Den luktar så sjukt gott också. // 5. HÄR - På vintern blir även mitt ansikte väldigt torrt, så torrt att jag kan få finnar på grund av den anledningen. Denna ansiktsmasken återfuktar huden och får mitt ansikte ganska så mjuk. // 6. HÄR - Denna produkten är mot framförallt frissigt hår. Brukar ta den efter jag duschat eller efter att jag plattat håret för att topparna ska se friskare ut.

Likes

Comments