Contains affiliate links

Vinnaren till en personligalmanacka.se blir Ellen. Hennes motivering var '' Vilken bra tävling! Jag har tänkt köpa mig en almanacka, nu när skolan börjar årskurs 2 lär man ju planera ordentligt för att hinna ha ett liv. En almanacka som man får designa själv då hade ju vart perfekt!'' . Du kommer att bli kontaktad av personligalmanacka.se inom kort om med mer information.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår körde jag och Filippa ben och rumpa. Idag har jag sån sjuk träningsvärk. Vi körde bland annat mark, vadpress och squats. Vi körde även min favorit rumpövning, hip bridge på smithmaskinen. När jag kör den får jag sjukt bra kontakt. Ett tips när man kör den övningen är att verkligen knipa med rumpan , då tar det extra. Det gäller dock allt man kör. Tänk även på att alltid på att brösta upp er, andas bra och spänna bålen. Nu återstår det bara att se om jag kan gå imorgon. Träningsvärken brukar bli som värst två dagar efter för mig. Vill ni se mer träningarelaterade inlägg? Kanske mer detaljerat? Kommentera Isåfall vad ni vill se!

Likes

Comments

Idag blir första riktiga skoldagen eftersom vi förra veckan mest hittade på annat och gick igenom vad vi ska göra denna terminen. Efter skolan idag ska jag gymma med Filippa som också går tråningslinjen som jag. Vi ska köra ben vilket just nu är mitt favoritpass.

Likes

Comments

Då var första dagen i skolan avklarad. Jag var dock bara i skolan i cirka en timma för lite information, sedan fick man knalla hemåt. När jag hade slutat mötte jag upp Emma och var med henne en stund i stan. Det känns skönt att snart komma in i rutiner igen och det är extra roligt att massor av träning, massage och teori om hälsa väntar. Imorgon är jag faktiskt ledig, då ska jag nog bara ta det lugnt för det kan även jag behöva ibland.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Anledningen till den dåliga uppdateringen är att jag jobbar varje dag. När skolan väl drar igång blir det mer bloggande eftersom att tiden kommer att finnas då. Har precis sett mitt nya schema och är så taggad för detta året. Det är så mycket träning i olika former. Teori, massage, träning på gymmet osv. Det kommer bli det jag kommer att skriva om mest och på så sätt förhoppningsvis kunna inspirera andra som läser min blogg.

Likes

Comments

Eftersom jag är ledig idag passade jag på att träffa Matilda och Ellen. Vi åkte över till Marstrand och käkade lunch på Lasse Majas krog vilket var både gott och trevligt. Jag får verkligen ta vara på sista tiden nu på lovet eftersom jag börjar skolan inom en vecka.

Likes

Comments

Nu är det dax igen. Genom att kommentera detta inlägget så kan du vinna en almanacka som du designar helt själv och kan anpassa efter dina behov. Jag själv har valt att lägga in kolumner med dagens träning då jag gillar att träna. Genom att ha en almanacka får man bättre kontroll och överblick på dem kommande veckorna. Min almanacka är ett måste när skolan snart drar igång.

Detta inlägget är i samarbete med personligalmanacka.se. Släng iväg en kommentar varför just du vill vinna så dras en vinnare inom en vecka.

Likes

Comments

Igår så hade jag, Vendela, Felicia och Viktor en mini-kräftskiva, det var riktigt roligt. Efteråt drog vi ut. Idag ska jag och Felicia över till Marstrandön och käka lite lunch och njuta av att solen är framme.

Likes

Comments

Jag var precis hos frissan och såhär blev det. Jag är väldigt nöjd!! Det är lite kortare och kallare vilket känns väldigt fräscht. Jag valde dock att behålla min naturliga hårfärg i botten eftersom jag inte vill ha någon utväxt.

Jag måste verkligen säga att frisörsalongen ligger väldigt fint, att ha denna utsikten när man schamponeras är inget jag klagar på.

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw