Nu ska jag börja peppa mig själv och det ska jag göra här. Jag känner inte riktigt igen mig själv för tillfället. Ena sekunden så flyger jag på moln. Andra sekunden vet jag knappt vem jag är. Knasigt de där va, hur ens mående kan gå så upp och ner.

Igårkväll tog jag i alla fall tag i det. Jag var ensam hemma. Lyssnade på håkan, hade tända ljus och åt glass. Så då tog jag fram Michaela Fornis bok "jag är inte perfekt, tyvärr". Och så bestämde jag mig för att den boken ska bli min nya bästavän tills jag har lärt mig hur jag ska bli Clara till 100% och inte bara vara Clara i 90% av min tid. Vore ju roligare så!

Så det var min gårkväll helt enkelt. Kändes bra faktiskt, rastlös som jag är så har jag inte ensamkvällar så ofta men ibland behöver man komma till ro med sig själv och sina tankar.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Malls hade den bästa tajmingen i världen förra veckan. Fick ett meddelande i gruppchatten om nån var sugen på att följa med till Kenya om några veckor. Jag tänkte mer att "ÅÅH VAD JAG VILL DIT, men hur fasen har jag råd med det".

Sen tänkte jag mer och mer och insåg att just nu, i denna period i mitt liv när allt känns lite sådär halvbra kanske jag bör investera lite tid i mig själv. Och vad kan bli bättre än att få rymma till mitt absolut favoritställe med min bästakompis??

Så i slutet av dagen hade jag bokat Kenya <3

Kan knappt fatta det.. Har ju bott i Kenya under ett år. Det var även där jag lärde känna Malls. Så att vi ska få åka tillbaka och återuppleva allt under en vecka känns helt orimligt.


Likes

Comments

Sedan övergreppet har jag letat och letat efter någon som kan sätta ord på hur det är att komma tillbaka till sina rutiner. Hur man vågar ha sex igen på samma villkor som innan. Är det okej? Typ den tanken som har kommit och gått. Är det okej för mig att ha sex på samma sätt igen. Har jag en skyldighet att berätta för honom/henne vad jag har varit med om? Hur kommer hen att reagera? Vad ska jag säga?

Många tankar utan svar.

I senaste avsnittet av alla våra ligg (en podd jag är beroende av) hade dem besök av en tjej som gjorde det. Hon satte ord på nästan allt. Var helt paff efteråt. Nästan så jag satt och log lite för mig själv när podden var slut, av lättnad.

Har kommit fram till att jag ska fortsätta som jag gör nu.

- Fortsätta att prata med min psykolog på SÖS.

- Fortsätta med mina övningar jag får.

- Fortsätta med att vara stark.

- Fortsätta med att inte känna några måsten. Oavsett vad.

Likes

Comments

Vet inte om jag borde skriva ut det här ens, men vet ni vad? Jag har inte gjort något fel, jag ska inte skämmas, jag ska fortsätta stå upp för att vi tjejer inte ska bli utsatta för något såhär fruktansvärt.

Att inte ha kontroll över sin egen kropp var det läskigaste och mest förnedrande jag varit med om. Att känna sig totalt överkörd av någon annans vilja. Vad jag ville, det spelade ingen roll. Att en sovande och full tjej ligger i soffan där du råkar befinna dig inte ses som mer än ett objekt i dina ögon är vidrigt.

Du tog för dig och du gjorde det du behagade dig till att göra genom att använda min kropp trots att den är min. Min kropp hade ingen betydelse för dig. Min kropp som bär mig varje dag och har gjort i 20 år nu. Den mår helt plötsligt inte så bra på grund av friheterna som du kände för att ta.
Min kropp är nu rädd i större samanhang. Den tittar ned i marken istället för att möta folks blickar med min normalt sett pigga blick. Jag sover så fort jag lägger mig ned på grund av utmattningen som kommit då mitt huvud inte kan fokusera på annat än vad du har utsatt mig för.

Du har förstört mig och för det ska du för evigt skämmas. Jag mår skit nu, det har du sett till.

Jävla svin, äckel.

För tillfället lever jag i en bubbla. En mörk bubbla jag inte vet hur eller när jag kommer komma ur från. Kan skratta, kan le, kan gå utanför dörren men jag är inte där. Mitt huvud är inte med. Mina tankar är på en otroligt mörk och stressad plats. Ber du mig förklara vad som finns i mitt huvud ser jag 0 till 1000 saker. Stressen jag känner nu är maximal. Ni som känner mig vet att jag är en stressad person. Ni kan inte ens föreställa er hur det är nu.

Just nu känner jag mig som en börda, känner mig äcklig, känner skuld och samtidigt extremt mycket ångest och ilska. Kan skaka av ilska när jag tänker på det och samtidigt känna tårar på kinderna. Känner inte om jag gråter eller vad som händer med mig längre. Svårt att kontrollera känslorna när man känner så mycket samtidigt.


Vill avsluta med att säga att du med största sannolikhet inte vet vilka av dina vänner/bekanta som blivit utsatt för någon typ ax sexuellt övergrepp. Men snälla döm aldrig och försök att inte tänka och tycka så mycket.

Likes

Comments

Den här veckan har inta varit bra. Någonting har inte stått rätt till med min kropp. Känner det så tydligt när den försöker tala om det för mig.
Började veckan med att ligga förkyld hemma i två dagar. Försökte plugga men mina koncentrationssvårigheter tog över... Gick åt helvete helt enkelt!

Blev "frisk" och gick till skolan/jobbet på onsdagen. Sen har veckan rullat på. Har ändå inte mått bra. Kroppen har varit rastlös, seg, ledsen. Har gråtit mig till sömns varje natt utan någon större förklaring. Helt slut har jag varit trots extremt många timmar med sömn.

Hoppas nästa vecka kommer kännas lite lättare. Ibland mår man ju bara såhär. Inser nu att det även kan ha att göra med mina nya p-piller?? Att jag blir extremt ledsen under pms kanske? Hm.. ovärt isåfall. Detta ska följas upp!

  • 89 Readers

Likes

Comments

Har ju planerat att tatuera mig sen jag bodde i Kenya... Det är ju 3 år sen haha!! Sjukt att jag inte tagit mig i kragen och gjort det. I somras bestämde jag iallafall vad jag vill göra och det är fortfarande det jag tänker på så nu i veckan ska jag boka tid och bara göra det!!

GRL PWR

Finns det nått viktigare eller starkare?! Detta ska jag ha inprintat på min kropp tills jag dör. Bara för att alltid ha det med mig.

Sen har jag massa små som jag också vill göra. Bland annat en triangel på foten bara för att det ser så jäkla snyggt ut. Sen vill jag ha en svart prick på insidan av högerarmen. Den vet jag inte riktigt varför jag vill ha men har ett armband som alltid fastnar så det ser ut som jag faktiskt har en tatuering där och tycker de ser snyggt ut.

Här kommer massa blandade bilder på GRL PWR. Har inte helt bestämt mig för var den ska sitta men lutar åt insidan av häger överarm.

Likes

Comments

...jag har ju inte ens skrivit?!

VI FICK LÄGENHETEN!!!

Den var perfekt och vi kom så bra överens med hyresvärden så om ca 2 veckor bor jag inte längre hemma!!! Känns helt galet men så bra. Inte riktigt smällt det än då har gick så fort. Vi har liksom inte ens letat i 1 månad??? Bara hört att det ska vara omöjligt att få tag på boende i Sthlm men nej??? Var verkligen inte alls svårt...

Perks med att bo där jag kommer bo

- 10 min till jobbet
- 10 min till svampen
- 7 minuter med tbanan/tåget hem
- Kommer aldrig behöva lägga pengar på taxi
- Kommer kunna skutta hem om sommarnätterna
- Kunna cykla och handla

Varför jag kommer bli en bättre person av att inte bo hemma

- Kommer få bo med Alk <3
- Kommer inte finnas några gälla röster som ropar på en här hemma
- Kommer kunna ha folk hemma
- Kommer aldrig kännas jobbigt att gå hem efter jobbet för jag kommer komma hem till MITT EGNA hem


Likes

Comments

- Gå till läkaren och få remiss för ADHD utredning, äntligen tar jag tag i detta (!!!)
- Plugga som en liten galning
- Skriva Naturprovet
- Dricka vin för att jag varit duktig och skrivit provet
- Tatuera mig, har velat så länge så nu i veckan ska det bli av
- Börja rensa i rummet


baaiiibooiii

Likes

Comments

Har ju berättat lite om att jag och Alk kommer att bli sambos. Och nu är mina tankar konstant upptagna med att drömma mig bort. Vakna i puffiga täcken, pressa apelsinjuice på morgonen, se hur morgnarna blir ljusare och ljusare. Tända ljus på kvällarna och sitta i soffan och dricka tee. Dricka rödvin när vi lagar mat. Allt låter så himla fint. Tänk att kunna promenera hem under sommarkvällarna. Att kunna gå till jobbet. Herregud, vågar inte tänka på det för mycket!

Vi ska på en visning ikväll. En lägenhet här på Valhallavägen, vore perfekt verkligen. Håller tummarna att den är så fin som jag föreställer mig.

Kollar runt på hur vi enkelt men billigt kommer kunna göra den kommande lägenheten så perfekt som möjlig. Då vi inte har alla pengar här i världen får vi ju se vad vi har hemma som kan passa in. Tror vi har det viktigaste konstigt nog. Ska försöka få ihop ett inlägg med fina och relativt billiga inspo bilder!


Likes

Comments

Bor ju fortfarande i mitt lilla prinsessrum hemma hos familjen. Tröttnar mer och mer för varje dag som går. Helt sjukt. Får jag ett erbjudande att flytta imorrn så finns det inte en tvekan. Ge mig 1 timme och jag står redo att packa upp väskan.

Som tur är har jag ju en likasinnad vän. Alk. Denna fina lilla människa och jag ska nu bli sambos. Vi letar runt lite för tillfället och hittar vi nått som känns bra så slår vi till. Helst vill vi ju in till stan. Egentligen är jag öppen för allt, Vasastan, Östermalm, Gärdet, Söder osv. Men skönast vore det ju med Östermalm med tanke på jobbet och vänner osv.

Vi fick lite försmak i helgen faktiskt. Min farbror och hans familj bor för tillfället på Karlaplan. Dem åkte ned till Skåne ett par dagar och som tur var kunde vi ta lägenheten över helgen. Och detta låter ju nästan konstigt men allt blev bättre haha. Helt plötsligt hade vi inga problem här i världen. Vi kunde gå till jobbet på 10 min. Vi gick och handlade och lagade mat. Vi behövde inte komma hem om natten. Vi vaknade glatt och vi låg i soffan hela dagen som i en liten hög p.g.a. utmattning av helgen. Det var liksom bara vi.

Så skönt.

Både fredagen och lördagen spenderade vi på Spybar. WOHO. Älskar de där jäkla stället mer och mer. Eftersom vi hade lägenheten så hade vi köpt hem massa vin och snacks så vi samlade folket och höll till där innan vi tog oss närmare stan.


1. Vår otroligt mysiga fredagsmiddag 2. Alk 3. Skinkan, Alk, Emms 4. Vi upptäckte Houseparty, här är vi mkt förvirrade

Likes

Comments