Hej alla fina!

Hoppas ni har haft en toppen lördag, vi har bara chillat idag och nu ska vi bara titta på youtube innan vi ska sova.

Men hur mysigt är det inte att det bara är en vecka kvar till julafton?

varför vi inte har varit så aktiva är för att nu de sista veckorna innan jullovet så är det väldigt mycket i skolan,som vi prioriterat före bloggen helt enkelt.

Vi kommer försöka uppdatera lite mer nu under jullovet!.

Har ni några tips på vad vi kan ändra om på vår blogg?

POK /Tilda & Clara <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina

Förlåt igen för väldigt dålig uppdatering men de har varit väldigt mycket plugg och nu är både Tilda och jag sjuka,vi båda har feber...så klart de ska hända oss.

Hoppas ni har haft en bra måndag, för Tildas del har hon varit hemma, och jag har gått i skolan till 15:10 men imorgon blir jag nog också hemma och vilar eftersom jag också har fått feber.

Likes

Comments

HEJ ALLA FINA!

Igår vart det övernattning med våra fina vänner, vi tittade på tv och försökte göra the mannequin challenge vilket gick sådär haha.

Idag var vi lediga för att vi var i skolan i lördags så därför passade vi på att ta sovmorgon och göra pannkaksfrukost!!!

Efter frukosten har vi alla bara legat med täcke i soffan och tittat på film hela dagen precis som man ska göra på dom lediga dagarna. 

POK// Clara & Tilda

Likes

Comments

HEJ ALLA FINA!

Hoppas ni mår bra och har haft en bra lördag!

Våran vecka har bestått av plugg plugg och ännu mera plugg därav dålig uppdatering (sorry)

Vi har idag varit i skolan mellan 10:00 - 14:00 för våran skola har idag haft öppethus.

När vi kom hem till Clara var vi så himla trötta så vi sov mellan 16:00 och 17:30 sedan lagade vi middag och nu är välförtjänta av att bara få chilla i soffan å äta massa godis. 😚

POK// Clara & TildaLikes

Comments

HEJ ALLA FINA!

Förlåt för dålig uppdatering vi har inte haft några bra blogg ideér vi lovar att försöka bättra oss. Under helgen så har vi sovit över hos Tilda fredag till lördag, under lördagen så började våran morgon med frukost på sängen av Tildas mamma innan Clara skulle gå hem för att städa & träffa en kompis i stan. Tilda körde mer en chilldag i soffan med youtube & film. Idag söndag har vi inte gjort något speciellt,utom att vi grattade våra underbara pappor<3 Sedan så under eftermiddagen så har vi bara varit med varandra tills Tilda skulle bort på middag, & medan Tilda var borta så firade Clara sin pappa genom att fika & ge denna goding ni ser på bilden, som vi båda hjälptes åt att göra under eftermiddagen. Inatt blir de övernattning igen men nu måste vi verkligen sova eftersom det är skola imorgon.... söndagsångesten är brutal :(

POK // Clara & Tilda


Vill ni göra detta på bilden så här har ni det super enkla receptet. :)

200 gram Marabou polkachoklad

ca 1 näve polkagris

gör så här...

Smällt chokladen över ett vattenbad eller i mikron, medan chokladen smälter krossar du polkagrisarna till småbitar.

när chokladen har smällt så brer du ut den på ett bakplåtspapper & toppar sedan med polkakrosset & stoppar in i frysen tills den stelnat (ca 1 timme). Tips bryt den sedan i mindre bitar.


Likes

Comments

Idag är det klart att vi firar kladdkakansdag!

Nu ska vi njuta av denna "goding" & kolla på kockarnas kamp, hoppas ni haft en härlig Måndag POK //Clara & Tilda <3

Likes

Comments

HEJ ALLA FINA!

Idag när vi var i skolan så kom det en hel del snö som glittrar så fint på marken,ännu mer julkänsla nu när snön är här.(47 dagar kvar till jul nu hörrni!)

Likes

Comments