Tävlar om ett equipe schabrak här <-

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är sällan jag åker till stallet med mjukisar, för jag tycker det är bekvämare med ridbyxor faktiskt. Men idag blev det så för hade tänkt ett skritt pass i paddocken barbacka, men han var så himla fin så vi övade halter och inridningar och sånt där och han var super fin 😍 
Han är så fin att man bara går och väntar på bakslag tyvärr, det är så det brukar vara. Men denna gången hoppas jag verkligen att det går åt rätt håll.

Imorgon ska han få ett lugnt pass, går nog ut och går en runda med han. På Torsdag ska jag träna för Johanna och hästarna ska få nya skor. 


Likes

Comments

En sak som blivit så otroligt mycket bättre denna vår för mig. Jag har haft svårt att orka till stallet med alla läxor, sena praktik dagar som tagit på kroppen men nu känns inte sånt alls jobbigt längre. Det hjälper mycket med vår självklart. Men jag har lagt upp en riktig plan på hur jag vill ha det och jag satsar 110 %. Sedan så blir allt så mycket lättare om man har något att se fram till varje vecka, och det kan va så enkelt som bara en träning! 😄


Likes

Comments

Prova sadlar på Queen idag och Bella skulle iväg så fick rida henne, hon var riktigt fin idag! Pigg och glad. Rolig häst 😃Likes

Comments

När man fastnar på gamla bilder, och man minns tillbaks. Det är så tomt i stallet utan henne! Vi har super bra ponnyer men jag var så fäst vid denna häst. Säg inte någon häst jag blir fäst vid men det var något speciellt att sitta på den hästen! Hon står inte långt bort och har det bra men det känns som andra sidan jorden och hade jag haft pengar hade hon fått gått här och bli mamma och vart kvar hela livet. Jag antar att allt har en mening men att man bara inte förstått det än!

Som tur har jag en liten bit utav henne kvar iallafall, jag ser Gobie i Sam mer och mer för varje dag som går.


Likes

Comments

Man börjar bli bortskämd med detta underbara väder 😍. Idag har jag vart en snabb sväng i skolan och lämnat in ett papper så nu är Engelskan klar för gott! Idag står hästar på schemat som vanligt.

Igår red jag Sam och Queen, det blev mycket skrittarbete och skänkelvikningar och öka och korta! Vi la mest energin på skritten och traven. I slutet var han sååå fin så jag slutade när det gick som bäst. Så otroligt roligt att rida han! Nu är det ca 1 månad kvar tills tävlings debuten i dressyr och jag är så taggad 😄.

Sedan red jag Queen min systers ponny, har ridit henne 1 gång innan och det är en trevlig ponny med attityd ;) Hon är stelare i ena varvet så fokusera mest på att lösgöra henne och sedan lite slutor vilket hon tyckte va lite jobbigt men gick super sedan! En toppen ponny.  
På Fredag kommer Johanna & ska träna mig och Sam, skönt och få lite tips och sånt för nu var de längesen vi tränade för någon.

Sam tränas med Bella för Helena Lundbäck på Lördag så hoppas dom båda sköter sig ;)  Sam fick skutta lite i Söndags och hoppade lite titthinder och han var super. 

Likes

Comments

Tränade som sagt Kalinka igår, och det gick hur bra som helst och är så nöjd! 😍
Jag har bara ridit henne två gånger innan och de har vart lite skritt och trav ute på vägen men inget mer.
De var typ andra gången hon hoppa seriöst och vi hoppade gymnastikhoppning också så det krävs ju lite, vi kunde inte vara med på allt men det mesta!
Roligaste var att ägaren var super nöjd så det är skönt. Vi ska troligen vara med på en klubbhoppning om några veckor, fast väldigt lågt och bara komma runt och sånt där! Så hon ska få följa med några gånger till på träningar 👍

Likes

Comments


* Extremt mammig till mig!
* Jag har haft Sam i ungefär exakt ett år nu! Tiden går fort!
* Han är bra på att stämpla folk och vill helst krypa upp i ens famn om det är något läskigt, haha ;)
* Sam är 136,6 i mkh. 
* Sam har en tvillingbror!

Likes

Comments