Header
View tracker

  • 15 readers

Likes

Comments

Godkväll!

Jag har precis duschat och fixat mig inför kvällen. Hade egentligen behövt fylla på med nagellack också men är för lat för det. Nu på kvällen har mamma och jag varit på gymmet och varit duktiga. Sen åkte vi förbi stallet och lämnade lite grejer sen dess har det varit väldigt lugnt. Imorgon är det skola igen och jag har lust att dö.

Egentligen är det inget fel på skolan så jag tycker det är ganska "kul" eller så. Skönt att ha en rutin, att träffa folk och förhoppningsvis grunda för en framgångsrik framtid. MEN imon får vi ett nytt schema, inte för att det vi haft nu varit bra överhuvudtaget men det kunde tydligen bli värre. Jag får två nya ämnen Marknadsföring som låter ganska kul och religion som kan vara det tråkigaste ämnet som skapats. Samt att jag kommer gå till klockan 17:00 nästan varje dag.

Fuck my life.

Överst på min sökhistorik är iaf vilka jobb man kan få utan gymnasieutbildning.

Likes

Comments

Igår träffade jag Alice på lunch. Vi åt sushi eller hon PR sushi jag pt vegetariska så de får inte riktigt kallas för sushi. Men de senaste gångerna jag ätit laxen har den kommit upp men inte ner så jag körde på de säkra korten med något jag kan äta. Sen följde hon med mig hem en stund och sen till stallet. På kvällen sen åkte jag till en kompis och var där hela kvällen. Kom hem vid 01:30 något inatt.

  • 32 readers

Likes

Comments

Härligt att Peder ännu en gång kan få ridsporten att briljera! En otroligt stor förebild som kan bevisa för alla att ridningen har en plats bland alla de andra idrotterna. För visst är det så att vi som utför sporten vet om vilket jobb och prestation det är? Medans de killar som alltid retat oss tjejer för att de själva inte vågar ta kommando över 500kg djur! Så nu ännu en gång fick de svar på tal, den här gången utav någon någon de kan relatera till, en kille!

  • 82 readers

Likes

Comments

Idag så har pappa hjälpt mig att övningsköra lite. Var jättekul! Jag tycker dock det är väldigt läskigt fortfarande, haha. Men idag gick det bra och nu vill jag köra mer!

  • 106 readers

Likes

Comments

Idag har jag avklarat första dagen i skolan. Gick hyfsat smärtfritt och jag kan nog klara en dag till! Nu ligger jag och ser på "Breakfast at Tiffany's" riktigt bra film! Gillar den gamla eleganta stilen i den!

Likes

Comments

Ska fortsätta att utvärdera ansiktsmasker nu! Haha nej men jag testade en ny nu som skulle ha värmande effekt och det hade den verkligen. Men precis som den från Lush hade den en scrub i sig så jag har ännu en gång slitit upp hela huden🙈

  • 156 readers

Likes

Comments

Idag har det varit - 10 grader hela dagen, iskallt men så fin dag! Jättemysigt i stallet idag för Corolla kändes så glad och det smittade av sig. Har haft lite nedstämd känsla det senaste då han varit skadad så länge men idag var hon verkligen glad!

Likes

Comments

Jag beställde den här till mig och Alexandra nu innan jul. Jag har hört massor med bra saker om den och att den ska förvandla din hy. Men helt ärligt tror jag att jag fick mer finnar efter jag använt den? :/ Dock kan det vara för den är som en scrub när man tar av den och jag tar i lite för mycket och sliter av halva ansiktet!

  • 216 readers

Likes

Comments

Hej mina vänner!
Jag hoppas ni har haft en bra jul och ett ännu bättre nyår! Själv har jag haft en fantastisk jul och en ännu bättre nyår.

  • 228 readers

Likes

Comments