Header

Vet att jag sagt det innan, men måste verkligen bli bättre på att ta bilder. Sitter på snapchat dygnet runt men sparar aldrig bilder på mig och mina vänner! Aja här är en bild från helgen med Alice! Min mest spontana & roligaste kompis!

Likes

Comments

Det här är mina bästa smink köp. Jag gillar verkligen de här två. Highlightern är väldigt pigmenterad men jag gillar den för att den faktiskt fungerar. Tycker det är ofta som highlighters är mesiga och inte alls syns när man tar på dem. Den här syns väldigt bra men absolut inget överdrivet.


Bronzern gillar jag också väldigt mycket för att den är ganska kall. Så det går att countura med den utan att bli orange. Väldigt många säger att de tycker den är jättepigmenterad och lite svår arbetad. Jag förstår verkligen inte det? Om de trycker jättehårt eller drar på ovanligt mycket på borsten kanske. Jag tycker den är jättebra och fungerar perfekt, inte alls svår att hantera.

klicka på bilderna för att komma till annonslänkarna.

Likes

Comments

Godkväll!
Den här veckan har vi/jag tagit hand om en liten gullig C ponny. De har varit jättekul att rida en sån liten häst. Sen är ju Corolla under igång sättning så jag har inte fått rida ordentligt på väldigt länge.
Sen har jag och Alexandra kunnat rida ihop några gånger den här veckan. Jättekul eftersom vi aldrig kan göra det annars.

Likes

Comments

Hej!

Hur mår ni? Jag har en stor del under lovet (den delen som varit) suttit och tittat på en body ifrån Nelly. Haft sån beslutsångest framförallt om färg. Men sen igår på alla hjärtans dag så beställde jag de. Det blev en militärgrön. Hoppas verkligen jag kan ha den färgen, känner mig inte tillräckligt tuff. Aja det märker vi!

Klicka på bilden eller texten som är en annonslänk. Då hittar ni den!

Likes

Comments

Var så mysigt idag i skogen. Fåglarnas kvitter och Corollas hovar var de enda som hördes!

Likes

Comments

Hejsan!
Håller ni med om att lov är ca det bästa som finns? Nu när jag skrev det kom jag på att inte alla har lov samtidigt :/. Åh tycker synd om er som går i skolan nu!

Men i fredags näst sista lektionen fick jag en historia inlämning på 8 sidor!!!! Det låter just nu väldigt omöjligt. Men men det ska väl gå det också 👍🏼

Happy Monday

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej!
Jag måste se om någon kan relatera till det här? Jag har en sån fruktansvärd hatkärlek till onsdagar. Jag gillar den då jag har en kort skoldag och man har kommit in i vardagen ordentligt. MEN vi är ju som längst ifrån helg. Vilken väg vi än tar så är vi två dagar ifrån helg. Inte okej

Likes

Comments

Likes

Comments

I fredags var jag mamma, Alexandra och Andreas och såg på Johan Glans. Helt klart den bästa komikern enligt mig! Showen var super rolig och jag är jättenöjd!

När mamma väntade på att Alexandra och Andreas skulle få ut sina jackor passade jag på att gå tillbaka till läktaren. Sen så frågade jag lite oskyldigt scengubben om jag fick träffa Johan Glans. Haha snäll som han var gick han och hämtade Johan från loungen så jag fick träffa honom! Så glad! Haha

Likes

Comments