Header
View tracker

Idag ska jag berätta 5 saker om mig som ni kanske inte visste om? En del av er vet säkert redan det här men speciellt för er som är nya så kan det här vara saker ni inte vet om.


1. Det här året har jag varit utomlands 4 gånger. Malaga,Spanien i februari? det är lite oklart. New York,USA i April, Rhodos, Grekland i juni och senast Skiathos, Grekland juli.

2, Mitt favoritsmink är M.A.C läppstiften. Har typ 5 stycken och alla är super fina och luktar jättegott.

3.Jag snapar (har dagar) med så många så jag vet inte vilka alla är eller ens vad de heter.

4, Förra julen önskade jag mig en ny eltandborste då min gått sönder. Men jag fick ingen så det va det enda jag önskade mig när jag fyllde år. Eftersom att de taktikerna inte fungerade så ska jag i år inte önska mig en.

5, jag lyssnar nästan alltid på musik och jag tröttnar ofta på alla låtar innan de är slut. Så jag spenderar mer tid åt att byta musik än att faktiskt lyssna på den


Det här var fem lite udda fakta om ni mig som ni kanske inte visste om? Jag har i vilket fall en sak jag undrar. Har något sett årets julkalender? Jag har knappt tänkt på den, de senaste julkalendrarna har varit så himla dåliga.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Wiho är dag är det den tredje December och det är lördag. Det betyder att livet är underbart. Ikväll så kommer antagligen tjejerna hit för att jag är ensam hemma och vill ha sällskap! Så det ska bli väldigt mysigt.

Idag ska ni få lite julklappstips till pappa! Enligt mig är han den som jag har svårast att köpa till. Alexandra och jag får alltid panika över att komma på något bra. För jag anser att julklappar ska vara genomtänkta och inte bara för att presenter. Så här kommer några förslag till alla som har samma problem som oss.

Jag vet att min pappa hade blivit glad om han fått något utav det här. Halsduken är min favorit då den är stilren och väldigt snygg. Eftersom att det är affärslänkar kan ni klicka på bilderna för att komma till hemsidorna som säljer de olika produkterna!

Likes

Comments

View tracker

Idag är det den andra December och därför tänkte jag dela med mig utav ett måste på julen. Mean girls dansen! Jag trodde inte det fanns någon som inte sett den men det gör det tydligen. Så till er som inte sett den titta nu!

Likes

Comments

Första december kommer att ge dig julklappstips som passar en tjej!

Den presentasken till vänster är så fin! Jag älskar MAC`s läpp produkter de är så bra. Skulle verkligen vilja testa alla färgerna på bilden.

Ralph Lauren parfymen är min favorit. Jag fick den i julklapp förra året utav pappa. Så vet ni inte vad ni ska önska er eller ge bort så rekommenderar jag verkligen den här!

Klickar ni på bilderna kommer ni till sidan där ni kan köpa dem. (affärslänkar)

Likes

Comments

Bästa och roligaste mamman man kan ha. Det är så kul för jag har haft två stora inlämningar i skolan nu och då har jag bett mamma läsa dem. Hon är verkligen så ointresserad, igår när hon läst två av tre sidor flög hon upp från stolen på väg ner. "Mamma det är en sida kvar"
Ni skulle sett mammas blick 😹haha lilla mammi

  • 121 readers

Likes

Comments

Hola Amigos!

Har ni haft en bra dag? Själv har den varit så sjukt seg. Känns som att hela min dag bestått utav siffror. Företagsekonomi,Privatekonomi och matte. Sjukt trött. Sen blir jag extremt stressad utav privat ekonomi. Den ger mig mindre och mindre hopp för min framtid! Vet ni hur mycket pengar man måste tjäna för att leva gott i Sverige? Nej ta inte reda på det heller...phu

"Innehåller annonslänkar"

Likes

Comments

Likes

Comments

Den här låten gillar jag så otroligt mycket. Vet inte riktigt varför? haha men gilllar dels Billy mycket men också texten på den här. Så vill ni ha lite goa låtar med bra text så rekommenderar jag starkt den här.

Likes

Comments

  • 248 readers

Likes

Comments

Likes

Comments