Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår var det exakt ett år sedan jag såg min bästavän senast. Saknar honom så mycket och önskar jag kunde ta tillbaka honom! Inte gått den dag utan att jag tänkt på honom. Min finaste Selim!

Likes

Comments

  • 19 readers

Likes

Comments

Hej!
Jag tycker så synd om alla som inte har lika bra vänner som mig. Stallet har verkligen givit mig några utav mina närmsta vänner! Spelar ingen roll vad du gör eller vad du är så finns alltid någon där!

  • 45 readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår kom min nya mobil! Så kul att äntligen få en ny! Jag tycker om den. Designen är väldigt fin och den är väldigt mycket snabbare. Så en stor tumme upp för den här👍🏼

  • 86 readers

Likes

Comments

Jag har haft världens jobbigaste helg! I fredags var vi på Husaby hästklinik med Corolla. Hon har varit halt ett tag så vi åkte för att söka upp det. Troligtvis är det en gaffelband skada. Vi ska tillbaka om 3 veckor och kommer då få veta mer!

På kliniken!

Sen har jag varit sjuk under helgen och inte gjort alls mycket! 🤒

  • 112 readers

Likes

Comments

Dagens Tips Går till en väldigt bra låt. Alla ni som gillar Gossip Girl känner säkert igen den då den var med i säsong två där.

Likes

Comments

En del killar är fantastiska,otroligt bra och underbara. Men sen ibland så råkar man ut för att komma i kontakt med riktiga råttor! Typ killar man aldrig sätt innan som skriver "skicka bild dåå" Fick nyss spelet på en äcklig bonde som skrev sådana saker! Usch för er!

Aja bild på en bra kille iallafall!

  • 171 readers

Likes

Comments

Idag har jag haft så mycket läxor att göra. Men kändes som dem gick fort att gör ändå. Vet inte men kom väl in i ett bra tempo. Imorgon har jag 3h svenska prov och Samhällsredovisning. Hoppas det går bra!

  • 185 readers

Likes

Comments