Header

I lördags hade jag en super mysig kväll ihop med Thea! Vi var nere på Tullhuset,Piren och tog en drink. Det var fint väder och mycket folk så det var riktigt kul!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej!

Har hittat massa snygga nya kläder! Den rosa Bodyn har jag faktiskt redan köpt och fått hem. Den sitter jättebra och var väldigt fin! Har dock inte hunnit använda den än :/


Sedan kan vi ta en minut åt stronger träningskläderna? Vem vill inte ha dem? Har inte gjort det än men ska definitivt köpa dem. Gillar den färgen mest som är på bilden, den heter fiji.


Skorna och skjortan är sådana basic som funnits på nelly i hundra år men de är super fina. Speciellt skorna! Vet dock inte om jag vågar beställa skor eller om jag vill pröva dem innan... :/


Klicka på bilderna så kommer ni till annonslänkarna!

Likes

Comments

Kan någon snälla ta mig tillbaka till sommaren typ nu?? Är så besviken på maj, sista vårmånaden och nästa månad är det sommar. Iaf i kalendern så sjuk dåligt väder! Haha det är inte okej! Men Aja 71 dagar kvar till Spanien och 45 (!!!) dagar kvar tillsommarlovet!

Likes

Comments

Kan vi ta en minut och avguda den här hästen? Hur fin är hon inte? Corolla har dock blivit behandlad för kotledsinflamtion precis så hoppas ängeln blir bra snart!

Likes

Comments

Firade in våren med bästavännen! Vi var ett jätteskönt gäng som hängde tillsammans och det var kul!

Likes

Comments

Ärligt nu! Har ni hört en bättre låt? Hov1 absolut bästa låt. Lyssna på texten och håll med mig

Likes

Comments

Tänkte berätta lite om hur det var i New york nu när jag var där. Kan börja med att säga att det var otroligt varmt! Som mest var det uppåt 30 grader så vi har verkligen svettats bland husen!

Vi bodde jättebra läges mässigt. Precis vid Madison square garden så tog ca 5 minuter att gå till Times' square och en kvart till Flat Iron. Vilket var helt perfekt. Har ju tidigare bott både uppåt Central park och mitt i Times' square. Men det här läger var helt klart bäst!

Vi gick såklart en hel del på stan och shoppade inne i New York. Men nu var vi även en hel del utanför Manhattan vilket var ganska kul det med!

Likes

Comments

Idag fyller världens Bästa och finaste häst år!!! Önskar jag kunde fira med honom men får hoppas att haft en bra dag ändå❤️

Likes

Comments

Första Instagrambilden som 17 år! Är lite besviken så jag trodde att jag fyllde 18, men men 365 dagar kvar och jag är glad!

Likes

Comments

Som rubriken säger så har min uppkoppling i USA inre varit den bästa :/. Men tänkte skriv lite mer utförligt om resan ikväll!

Likes

Comments