View tracker
View tracker

Lifestyle

Dagen har varit ganska mysig ändå, jag och Aleks vaknade väldigt tidigt för att han lärde åka iväg till stan, sen somnade jag om i en timme för jag var så himla trött. Precis när jag vaknade skrev Emilia och frågade om vi skulle ses så jag mötte henne på samhället och vi kollade lite på julmarknaden som var här men det var inte så mycket att se. Vi gick hem till mig och la oss i sängen och kollade på film bara, nu väntar jag bara på att maten ska bli färdig för jag är vrålhungrig! Vi ska äta lite "julmat" jag är kanske inte största fanet av julmat men det går att äta ändå, har så himla härlig julkänsla nu, det känns som att det redan är jullov men det är ju faktiskt skola imorrn och då har jag en hel projektvecka framför mig, spännande!

Likes

Comments

View tracker

Lifestyle

Dagen spenderades i Uppsala med julshopping, mat & fika. Vi var först på ett ställe som heter Thuns utanför stan där jag hittade några julklappar, sen åkte vi till gränby och åt, fick även med mig blusen & jeansen på bilderna hem, och sen fikade vi. Fick i alla fall med mig några julklappar hem så det är bara några till jag lär fixa, just nu ligger jag bara i sängen och slöar som alla andra helger då ungefär haha. Ska väl inte göra någonting alls ikväll, är inte på det humöret just nu.. Hoppas ni har haft en trevlig lördag och även fortsatt trevlig.

Likes

Comments

Mode

Alla människor har en egen stil och det har du också. Kläderna på din kropp visar vem du är för att kläder är ett språk.

Oftast utan du ens vet om det så har du en alldeles egen stil. Om du går igenom din garderob och jämför plagg med plagg, påminner dom om varandra? i material, form och färg. Man brukar ju alltid ha några favoriter i garderoben, det är nog grunden till din stil. Tänk också på vad du vill att människor ser när de kollar på dig, hur vill du visa omvärlden vem du är?

Kläder beskriver personer väldigt bra, när man ska beskriva en person så använder man sig av hårfärg och klädstil för att man ska få den personen man förklarar för att förstå. Man ska alltid välja kläder som förstärker sin personlighet, låt dig inspireras av trender och mode men köp inte ett plagg som pojkvännen eller kompisen tycker är fint om inte du tycker det.

Var bekväm med dig och din kropp. Alla kan klä sig fint om de väl vill. Även du. Det allt handlar om är rätt plagg på rätt kropp.

Det finns så många olika stilar men det viktigaste är att du ska vara bekväm i din egen stil. Ingen har rätten att dömma dig.

Likes

Comments

Mode

Vem älskar inte att bära fina underkläder? Jag personligen tycker i alla fall att man känner sig mycket finare när man har snygga och fräscha underkläder istället för fula gamla mormortrosor haha, I alla fall tycker jag att jag känner mig finare i mig själv även fast ingen kanske ser underkläderna jag har på mig. Jag älskar att köpa nya underkläder det får jag nog aldrig nog av.

Likes

Comments

Dagens middag!!

Likes

Comments

Lifestyle

Hej på er!

I natt sov jag hos Aleks och vi skulle åka till skolan tillsammans i morse hade vi tänkt men när vi vaknade så fick jag reda på klockan 8 att jag var ledig hela dagen, och Aleks åkte inte in till stan förns klockan elva så då drog jag hem. Så himla skönt att både sminklektionen och svenskan ställdes in haha, ibland behöver man faktiskt vilodagar från skolan och nu fick jag ju lite extra lång helg. Jag kommer nog inte göra någonting alls idag faktiskt, har inte lust att hitta på nåt faktiskt, kommer nog sitta i soffan resten av dagen.

Trevlig helg!

Likes

Comments