Hej på er! jag har varit riktigt dålig på att uppdatera nu men i sådana svackor hamnar man och då är det lika bra att inte lägga upp något alls än att lägga upp dåliga inlägg.

I torsdags kväll så åkte jag hem till A och sov kvar där och så åkte vi tillsammans till skolan igår morse eftersom att vi började samtidigt, fredagen var väl en bra dag förutom att många i klassen kom osminkade till första lektionen för att vi skulle färga våra ögonbryn och ögonfransar på Material & Miljö lektionen men då visade det sig att våran lärare Lovisa var sjuk så vi fick göra lite teoretiskt istället. Efter det så hade vi Hantintro alltså klädstyling och vi kollade på lite olika tyger och mönster, sen slutade vi för dagen och då drog jag, Tilde, Alma och Emelie hem till Tilde i Östhammar. Vi åt tacos och efter det sminkade vi oss och lyssnade på väldigt hög musik och dansade lite hehe (supermysigt!!!), klockan åtta så gav vi oss av till bussen och mötte upp några fler tjejer, och drog oss då vidare på festligheter. Kvällen var bra, det var mycket folk som man inte kände där men att få vara med sina bästa vänner var det bästa!

Likes

Comments

Längtar så himla mycket till sol och värme, sommar är helt klart den bästa årstiden.

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag fick jag lite sovmorgon till klockan 09.00 vilket var superskönt att känna sig helt utvilad när man vaknar. Så nu sitter jag på bussen in mot stan och ska träffa Alma, Tilde & Emelie för att käka lite lunch innan vi ska åka och bada med klassen på fyrishov, vi tänkte även stanna kvar efter skoltid på fyrishov och softa lite.
Idag fick jag i mig en riktig och lugn frukost, varje morgon så stressar jag bara och kastar i mig en halv macka typ och jag behöver verkligen en bra frukost annars förändras mitt humör.
Ha en bra torsdag!

Likes

Comments

Pälsjacka HÄR // Sammetstopp HÄR // Diamantörhängen HÄR // Jeans HÄR // Remsandaler R //

Klänning i konstläder HÄR // Gucci väska HÄR

Åh vad jag längtar tills våren kommer och det börjar bli varmare igen. Jag har redan börjat planera några plagg jag ska köpa inför våren. Här är några rosa plagg som jag tycker är sjukt snygga och vissa av dom är även på rean, jag har börjat tycka att rosa är riktigt snyggt nu faktiskt!

Likes

Comments

- Jag bryr mig alltid för mycket om vad folk tycker om mig, hur jag ser ut, min klädsel, sminket, personligheten. Men egentligen ska jag för det mesta skita i det, eller man kanske inte ska helt totalt strunta i det för då kan man ju knappt få några råd om man t.ex har betett sig illa eller något sånt. Men jag försöker alltid att strunta i vad andras åsikt är om mig om den är dålig då, men det slutar alltid med att jag bryr mig alldeles för mycket istället och grubblar över det länge.

- Jag älskar att bara sitta och lyssna på musik och läsa texten samtidigt och liksom förstå vad låten handlar om, om jag hittar en ny låt så är det det första jag gör att läsa texten innantill. Man förstår musiken på ett mycket bättre sätt och då blir det roligare att lyssna också.

- Jag är den största perfektionisten. Jag kan nästan vara för noga med saker och ting ibland, det har dom sagt i skolan också att jag inte ska vara så himla noga med allt. Det kan vara från att jag ska göra ett klädcollage som t.ex och då måste det verkligen vara perfekt annars visar jag det inte för nån, till att det kan vara att en tavla hänger snett eller att en matta inte ligger rakt då måste jag direkt fixa till det så det blir rakt.

- Jag är alltid för tidig till allt typ, jag blir så stressad när det gäller att passa tider och komma i tid så jag är alltid för tidig. Det kan vara t.ex när jag ska gå till bussen och så står jag där i hallen och är jätte stressad och springer iväg till bussen men det slutar alltid med att jag får stå och vänta i typ 7 min ändå. Det kan även vara om vi t.ex ska i väg till några släktingar och vi ska vara där typ kl 2, då måste jag verkligen vara där 2 också eller lite innan helst. Jag hatar verkligen att komma försent haha.

Likes

Comments

Hallo!!
Nu sitter jag på bussen påväg hemåt, idag hade vi en vääldigt lång hårlektion och sen en timma matte innan vi slutade för dagen. På hårlektion gick Lovisa igenom hur man gjorde olika fästen för uppsättningar och visade några olika tekniker man kunde göra, sen fick vi testa att göra en uppsättning själva. Matten var jätteseg idag, som vanligt haha men jag ska sätta mig och plugga lite matte ikväll när jag kommer hem för att vi har prov i det i morgon bitti så jag är väl tvungen att plugga på lite i alla fall. Nu är jag väldigt trött och hungrig och vill bara lägga mig i sängen och kolla serier, så det ska jag göra när jag kommer hem.
Har ni något tips på någon bra serie? (Inte för läskig)

Likes

Comments