Header


Jag känner att jag är bara sjuk, jag undrar om min kropp kan vara något annat än sjuk. Nu är jag sjuk igen och alvedon, halstabletter, Spotify och gossip girl har blivit min knight in shining armor, den senaste veckan.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan, hoppas ni alla hade en bra midsommar med vänner och nära.

Här kommer lite bilder från gårdagen

Clara ❤️

Likes

Comments

Hej, idag har min dag varit ganska chill, pluggat och tittat lite på gossip girl, även om jag redan har sett alla säsonger 2 gånger… jag har precis tränat färdigt och cyklat 5k på 13min, 4km på 10min, så det är jag riktigt nöjd med. 💪🏼 när jag hade gjort det så följde jag några program. Och efter det så gick jag 1km. Dröm kroppen här kommer jag 😉

Clara

Likes

Comments

Hejsan Svejsan,

Jag sitter nu i lektion och har precis tagit en jävla massa prov! Som jag redan vet gick rent åt helvete 😖 men jaja så går det när man får reda på at man har prov 5min innan lektionen börjar.

Jag slutar om en 30min så ska då skynda mig hem och se om jag hinner simma 1km. Imorgon så ska jag och Clara (gille) plugga till matte finalen om 2veckor och på Söndag är det bara at ta det lugnt och på kvällen blir det Pitch Perfect 2 på bio.

Clara

Likes

Comments

Nu är jag hos frisören (min mamma 😏) och ska göra bruna och ljusa slingor i håret, så at det blir mörkare, så får vi se hur det blir Klippas ska det naturligtvis också göras. Så får vi se hur det blir. 💁🏼

Clara

Likes

Comments