Gårdagen va riktigt bra.
Tog det väldigt lugnt i början av dagen men sen skulle jag spela cup på eftermiddag/kväll.

Vi spelade i 99 serie men i mitt lag va vi ändå bara 01/02:or, ingen hade så höga förväntningar vi skulle bara göra vårt bästa och ha kul. Men vi vann 5 gruppspelsmatcher och förlora en. Men den matchen tog vi igen i finalen då vi vann över dom.
Jag tacklade en tjej i finalen sen höll hon fast mig så jag ramlade med huvudet i golvet, och min käke gick ur led. Men man spelar ju inte med käken så jag hoppade in i matchen lika fort som jag hoppa ut. Nu har den "hoppat" rätt igen men det var ingen skön känsla.
Riktigt roligt att all i laget ville och verkligen försökte och att vi kom så här långt.

Jag utsågs till bästaspelare men jag tyckte där fanns andra riktigt duktiga spelare som förtjänade det också.
Jag fick ångest ett tag över att jag var för hård men kom sedan på att de är 99:or vi mötte, men va nog ändå lite för hård. Har även brännsår på knäna som svider otroligt mycket, men ger man smällar får man vara beredd för att få smällar också. 

Ha en grym fortsatt dag alla 😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina, jag är skit trött fast sammanlagt sovit 5 timmar på 24h.

Jag var med i 24h cupen med mit lag som heter Sockertopparna. Jag sov ungefär en timme mellan 12-1 men inte mer. Sen klockan 6 imorse innan vår sista gruppspelsmatch så kände jag hur trött jag var men de är som man inte känner att man e trött på planen. Man bara kör och tar ut sig mer och sen när man slappnar av så är man ännu tröttare hahaha. Vi åkte tyvärr ut tidigt på morgonen. Men om vi räknar bort hur reslutat blev så har vi haft jäkligt roligt, både dag och natt. Detta är en riktigt rolig grej att göra. Mitt lag åkte hem till en och åt och typ vila för annars hade vi aldrig orkat. Men där var flera som sov i korridorer och omklädningsrum. Blev faktisk förvånad att där var så mycket folk på läktaren på natten.

Jag kom hem vi 12 idag och somnade i 3 timmar direkt. Sedan åt jag och la mig på sängen och somnade även då en halvtimme.

Ha nu en fortsatt bra helg, ska vila lite till tror jag. svårt att vända på dygnet nu.😘

Likes

Comments