Heysa,

I min efterårsferie var på Ibiza. Jeg havde aldrig været på Ibiza før og kan kun sige, at det er en skønt ø! Den er utrolig smuk og havet er krystalklart! Det var en mega dejlig ferie, min familie og jeg boede i et skønt hus med en utrolig flot udsigt. Det var sååå dejligt med noget sol og varme! Plus jeg er den største "vandhund" og elsker havet! Her ovenover har jeg samlet nogle stemningsbilleder og et par outfits fra ferien.

Håber I også har haft en dejlig ferie!

xx

#nouwoutfit

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links
#1 / #2 / #3 / #4 / #5

Heysa,

Her har jeg fundet mine favorit striktrøjer her til efteråret. Ja, jeg ved godt at størstedelen af dem er fra Ganni, men de er bare så smukkkeeeeee! Arghhh, kunne altså ikke lade være, hehe. Ihvertfald er striktrøjer i det hele taget bare mega lækre og essentielle til efterårs/vinter månederne. Der er ikke noget bedre end at sidde med en kop chai (eller te eller what ever...) og en dejlig, helst lidt over-sized, lækker strik. Og hvis man så kan se smart ud imens, det er da bare en win-win situation! Jeg er som sagt virkelig head over heels over ALLE Gannis striktrøjer, hvilket godt kan gå hen og blive et problem, da de ikke er helt billige...

Hav' en dejlig dag <3

xx


Likes

Comments

Heysa,

I dag har jeg været så heldig at få lov og "interviewe" de skønne piger Emma og Matilde fra bloggen og instagramprofilen, copenhagenshopper. Men I kender dem helt sikkert allerede! Er vildt glad for at få lov til at stille pigerne nogle moderelaterede spørgsmål. Jeg synes selv, de er mega seje og er mega vild med både deres blog og insta. Elsker deres tøjstil. Jeg får meget inspiration fra dem til min egen tøjstil, da den på mange punkter minder meget om deres. Herunder kan I læse om pigernes mode-tips- og favoritter.


Hvad er det fedeste ved tøj og mode?

Det fedeste ved tøj og mode er, at man får lov til at være kreativ, lege med farver og teksturer og forskellige udtryk.


Har I et ynglings-outfit, hvis ja, hvilket?

Vi har ikke et yndlings-outfit som sådan, men vi har et yndlings-udtryk. Det er det lidt barnlige, fransk inspirerede look. Med det menes, midi-skørter, sneaks og lette materialer etc.


Hvordan ville I beskrive Jeres stil?

Vores stil er meget dynamisk. Det skifter i perioder, men fælles for alle år og alle modebølger har nok været vores store fokus på kvalitet. Det er super vigtigt for os, at tøjet både føles lækkert og ser rigtig lækkert ud.


Har I et (eller flere) ynglings-items, hvis ja, hvilke?

Vi er vilde med tasker og har haft mange forskellige over tidens løb. Om det er Saint Laurent, Balenciaga, Proenza Schouler, Jerome Dreyfuss eller Carven, så er vi fans. Dette afspejler sig også gennem vores billeder på bloggen.


Hvis I har tøj-krise, hvad tager I så på?

Brede bukser, hvid tee, sneaks og en simpel kæde. Altid!


Hvordan og hvornår begyndte I at interessere Jer for mode?

Da vi fyldte omkring 13-14 begyndte vi selv at shoppe og så blev vi vel bare bidt af det... Mode er sjovt! :)


Hvor kan I bedst lide at shoppe og har I nogle ynglingsbutikker?

Vi shopper kun billige mærker online, livet er for kort til at tilbringe tid i store upersonlige butikker såsom Zara, HM osv. Vi shopper i fysiske butikker, når vi skal have noget lidt lækrere, og det foregår stort set aaaaltid i Nue Notes og Lovechild.


Har I nogle tips til at opbygge en lækker garderobe på budget?

Ja da! Lagersalg og trendsales er vejen, når man er på budget.


Håber I kunne lide denne lille modesnakk. Jeg synes ihvertfald, at det var meget fedt at få lov til at høre Emma og Matilde (copenhagenshopper) om mode. I kan finde dem på deres blog: http://nouw.com/copenhagenshopper og deres insta: https://www.instagram.com/copenhagenshopper/


Likes

Comments

Contains affiliate links

Heysa,

Jeg (eller min familie og jeg) skal snart havde bygget om herhjemme, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Vi skal have lavet nye badeværelser og jeg skal have lavet en hems, ihhh! Jeg har altid godt kunne tænke mig en hems, så jeg er helt sikker på, det bliver mega godt. Når jeg nu alligevel skal have lavet om og rykket alle tingene/møblerne ud af mit værelse, tænkte jeg, at det ville være en god anledning til at forny mit værelse. Har i lang tid gerne ville lave om på mit værelse, så her ovenover har jeg fundet en masse lærke indretningsting, som jeg virkelig gerne vil have fingrene i. Er især VIRKELIG vild med Stine Goya-vaserne, de er lige mine farver. Jeg synes virkelig også plakaterne er flotte, og den usynlige boghylde er rimelig nice.

Håber I kunne lide indlægget, hav en dejlig dag <3

xx

Likes

Comments

Heysa,

De her "fiskenet" er virklig trendy lige nu og jeg er også selv helt vild med dem! De giver bare et eller andet mega fedt til et outfit, især hvis det er et i en lidt anderledes farve. Jeg har selv det gule, som I kan se på billedet ovenover og det har jeg brugt super meget og været virkelig glad for. Endnu en bonus er, at de kun koster 50kr, (det gør dem på billedet ihvertfald). Mega nice! De er fra noget, der hedder orskov.dk, som jeg selv nok skal linke til :)

Hav en dejlig dag!

xx

http://www.formfarve.dk/shop/stringbags-219s1.html

Likes

Comments

Heysa,

Idag har jeg fået fingrene i mine "drømmesko"!!! Arghhh er mega glad! De er fra Notabene og var på 50% i en lille butik sæt på hvor jeg bor. Jeg synes de er så FEDE og mega "stylish". Faktisk kan de også bruges til ret mange outfits, selvom de er lidt out there, da de jo er sorte. Synes fx. er de mega fede med et par blå jeans, (som på billederne), en hvid skjorte og nogle guldsmykker. De er nok slet ikke alles stil men jeg altså helt VILD med dem! Ja ville bare lige dele min sko-glæde med jer.

Fortsæt dejlig dag <3

xx

Likes

Comments

Heysa,

I dag var min skønne veninde og jeg en tur til København. Vi spiste lækker frokost på Gorms i Torvehallerne (kan KLART anbefales) - bedste pizza i byen efter min mening! Vi fik også en dejlig iskaffe fra Lauras Bakery (også i Torvehallerne og kan også KLART anbefales). Derefter besøgte vi Ganni fruit shop, hvilket er en pop-op-shop, her i modeugen (Ny Østergade btw). Den var virkelig flot og mega GUL (elsker jo gul sååå mega nice). Vi gik også i masser af andre butikker rundt omkring og havde bare en mega skøn dag! Elsker altså bare København om sommeren! Og gætter på, at jeg ikke er den eneste?...

Fortsat dejlig dag <3

xx


Likes

Comments

Heysa,

Her er lige lidt outfit-billeder fra en sunny søndag aften. Det er faktisk første gang jeg lægger sådanne billeder op (altså billeder af mig i fuld person), er lidt "nervøs", fordi jeg synes ikke rigtig selv jeg er særligt fotogen eller noget. Men.. nu kaster jeg mig ud i det, hehe. Har været ret vild med midi-nederdele (hvilket jeg også skrev et indlæg om for ikke så længe siden). I det indlæg skrev jeg, at jeg havde fundet et par lækre nederdele i en genbrug på Vesterbrogade, en af de nederdele jeg har på på billederne her ovenover. Sammen med den har jeg min elskede Ganni trøje, som desværre er udgået, på. Mine sko er fra Adidas og min hoddie er fra weekday, (hvis nogen skulle være interesseret).

Håber I har en dejlig dag!

xxLikes

Comments

Hey igen,

I dag vil jeg lige fortælle Jer lidt om min helix piercing. En helix piercing er en traditionel piercing øverst i ørets kant. Min helix piercing sidder øverst i mit venstre øre. Jeg fik den faktisk i går, så den er helt ny. Jeg er super glad for den og havde tænkt på at få den lavet i riiiiigtig lang tid. Jeg fik min helix lavet ved en professionel piercer inde i København. Det endte med at koste omkring 450kr for både selve piercingen og smykket. Stedet jeg fik lavet den hos hedder Copenhagen Body Extremes, (lidt skræmmende navn, I know). Men personalet var super søde og uden tvivl MEGA gode til det de gjorde. KAN HELT KLART ANBEFALES!

Fredag formiddag, efter vi havde spist morgenmad, tog min mor og jeg toget ind til København for at få min piercing lavet. (Bare lige, hvis nogen af Jer overvejer at få en piercing: I skal lige være opmærksomme på, at hvis I er under 15, som mig selv er 14, skal man have en forældre med). Vi kom til "butikken", gik ind og spurgte, om de havde til til at lave en piercing på mig. De havde en tid om halvanden time, så der var lige tid til at købe en jakke jeg har kikket på ;). Det skal lige siges, at jeg var meeeeeega nervøs, så jeg gik rundt halvanden time og prøvede på ikke at flippe ud! Vi fik købt jakken og begyndte at gå tilbage mod "butikken". Da det var ved at være min tur til at blive piercet, skulle jeg udfylde nogle papirer + vælge, hvilket smykke jeg gerne ville havde i. Jeg ville egentlig gerne have haft en ring, men de anbefalede at få en stav istedet, fordi så ville helingstiden, (som er omkring 4-5 måneder), være hurtigere. Da jeg havde valgt mit smykke fik jeg forklaret, hvordan man renser sin piercing. (Hvilket er lidt besværligt, fordi den skal renses to gange om dagen, en gang med noget specielt sæbe og en gang til med et saltvandsbad). Da jeg havde fået forklaret alt det skulle piercingen laves. Min mor og jeg gik med ham, der skulle pierce mig ind i et rum ved siden ad. Han var super sød, (dog havde han alle mulige piercinger, tatoveringer og what not i ansigtet. Hvilket - host host - ikke var så pænt). Men igen, han var rigtig sød og vi fandt sammen ud af, hvor piercingen skulle være. Jeg var ret nervøs men han var rigtig god og fik mig til at slappe helt af. Han gjorde klar til at lave hullet, imens jeg lå og fokuserede på min vejrtrækning. Det tog kun 2 sekunder at lave hullet og det gjorde sleeeeet ikke så ondt, som jeg havde forestillet mig. Det hele gik super godt og jeg var mega lettet, da det var "overstået". Nu er det bare at passe godt på piercingen og sørge for at rense den.

Ovenover kan I se billeder af min piercing + mine andre øreringe. På venstre øre har jeg (som sagt) helix-piercingen og to normale huller på øreflippen. På højre øre har jeg også to normale huller på øreflippen.

Håber I kunne lide dette lidt anderledes indlæg og måske kunne bruge det til noget, hvis I selv overvejer, at få lavet en helix piercing.

Min trøje er fra Ganni btw på udsalg til 60%, det var så lidt hehe ;).

Hav en fortsat dejlig dag! <3

xx

link til Copenhagen Body Extremes: http://bodyextremes.com

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hejsa, det er godt nok hundrede millioner år siden jeg sidst har skrevet her på bloggen. Faktisk er der gået flere MÅNEDER siden sidst! Hvilket jeg er rigtig ked af, meeeen har simpelthen hverken haft "overskud" eller inspiration til at skrive. Tiden fløj bare afsted og så var der pludselig sommerferie. Jeg havde VIRKELIG brug for sommerferie, derfor har jeg også nydt den max. Men jeg glemte lynhurtigt alt om dette blog-"projekt" jeg har haft gang i, hvilket jeg synes er rigtig ærgerligt. Jeg vil rigtig gerne i gang med at skrive/blogge igen, men jeg tror ikke det bliver mere end et par gange om måneden, (ihvertfald ikke her i starten), men hvem ved måske bliver jeg mega glad for det og får lyst til at skrive derudad? Skolen starter (DESVÆRRE) lige om lidt, (som i om tre dage), arghh kan slet ikke overskue at skulle i gang igen. Op klokken halv 7.... uha' det bliver ikke sjovt. Nå, men nu til hvad indlægget egentlig skulle handle om, nemlig midi nederdele. Jeg er selv helt vild med trenden og var faktisk så sent som tidligere i dag i Prag, som er en mega fed vintage-butik, der ligger på Vesterbrogade, hvor jeg fandt to mega fede midi nederdele. Derfor blev jeg inspireret til at lave dette indlæg. Her ovenover har jeg fundet nogle af mine ynglings (midi)nederdele, der er "på markedet" lige nu. Nederdelene kan styles mega fedt både til hverdag med en t-shirt og et par fede sneaks, og til fest med et par stiletter og en fin top.

Jaa.. Det var så det for denne gang. Håber I kunne lige indlægget og har lyst til at læse med fremover, (selvom det måske ikke bliver så ofte). Jeg håber også, at I får en god skolestart, selvom det nok bliver lidt hårdt at komme i gang igen.

Fortsæt god dag, hilsen Clara.

xx

Likes

Comments

Nouw Magazine