Idag har vi också fått fira världens finaste Linnsis!! Linn, hennes rumskompisar, Matilda och jag gick ut ock käkade på restaurang vilket var väldigt mysigt. I helgen ska vi också fira med lite fest!

Bästa Linn! Jag är så himla glad att du är här i Santa Barbara med mig. Det är så bekvämt att ha en trygghet som du, en som bara fattar. Det är spännande och flytta till ett ställe där ingen vet vem man är, men det är också så himla skönt att ibland bara få vara med någon man faktiskt känner. Grattis på din dag bästa du!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu är skolan äntligen igång! Har längtat efter att få gå runt på campus när det är fullt med folk, träffa mina lärare och köpa skolmaterial. Igår hade jag bara en lektion, Marketing 101. Hade svårt att få grepp om vad kursen skulle innehålla men jag tror det kommer bli en hel del repetition för mid del. 101 kurser är ofta introduktionskurser och eftersom jag redan läst marknadsföring på gymnasiet kommer det bli som att börja om fast på Engelska och det tror jag kommer bli perfekt.

Idag har jag haft två ytterligare klasser. Marketing Online & Mobile som är en kurs om hur marknadsföring på sociala medier. Där ska vi driva ett project som vi ska marknadsföras och jag har lite tankar på att kanske välja bloggen till det.

Nästa klass var Biological Oceanography och den var till och med bättre än jag förväntat mig! Där kommer vi får lära oss hur vattnet påverkar klimatet och allt liv på jorden men också hur hur det kan finnas liv där det inte finns solljus. Fick flera gånger under lektionen gåshud för jag tyckte det verkade så intressant. Avslutningsvis berättade hon att vi kunde få extra credits genom att gå på en film festival där bland annat dokumentären Chasing Corals kommer visas. Där kommer det också finnas en panel som ska diskutera problem så som korallblekning, dessutom är min professor en av experterna i panelen. När jag hörde detta visste jag inte vart jag skulle ta vägen. Jag har sett Chasing Corals 5 gånger hittills och jag blir lika tagen och frustrerad varje gång. Den dokumentären är en av anledningarna till varför jag valde att läsa kursen. Till alla er som inte sett Chasing Corals är det ett MÅSTE!! 

Länk till Trailer - https://youtu.be/b6fHA9R2cKI​

Likes

Comments

Idag när vi vaknade var det mulet så vi passade på att göra ägg och bacon till frukost. Sen städade vi och kollade lite serier till vi såg att solen sken och då blev poolhäng. Senare ska vi också få lite tvätt gjord och ladda upp för första dagen i skolan. Ser verkligen fram emot att gå dit och se hur allt är. Idag är en riktigt bra dag och ändå är den långt ifrån över.

Likes

Comments

I torsdags bjöd Matilda och jag våra amerikanska rumskompisar på en riktig pannkakslunch! Även fast det tyckte det var som sladdriga crepes så gick det hem. Dock var det nog jag och Matilda som njöt mest, speciellt när vi fick värma på dem efter en utekväll i Isla Vista.

Likes

Comments

De senaste dagarna har vi inte gjort någonting. Att slappa på stranden, kolla serier eller bara gå runt i pyjamas en hel dag får en att känna sig mer som hemma. Det känns galet att jag redan varit här i två veckor nu men slödagarna får tiden att gå fort. Det har också varit väldigt behövligt och gjort att jag vant mig vid tanken av att vara här. Jag blir inte längre förvånad när en person jag möter på gatan säger hej eller när grannarna drar igång poolparty mitt på dagen. Jag känner äntligen att jag kan njuta av spontaniteten utan att den gör mig stressad. Kalifornien är inte så dumt trots allt och jag ser fram emot att kalla det för hemma.

Likes

Comments