Nu är det äntligen dags för en uppdatering. De senaste veckorna har verkligen varit fullproppade och jag har varit dålig på att uppdatera bloggen. Jag har dock en del inlägg som väntar på att jag ska skriva klart dem men jag har aldrig kommit till skott. De inlägg som är på ingång handlar om plast i havet och hajfensfiske, så ni inte tror jag slutat för gott.

För det mesta har jag spenderar tiden i biblioteket med plugg och project men vi har också firat halloween och spenderat tid med Matildas föräldrar medan dem var här. På den senaste tiden har jag faktiskt längtat hem som en tok. Trivs så himla bra här men nu ser jag fram emot att få komma hem och krama om alla, ligga på soffan och fira jul!

Här är några bilder ifrån när jag och min marknadsföringsgrupp var och filmade på State Street till vår project. Vi var uppe i Santa Barbara Courthouse som har torn med utsikt över hela staden. Satt mig sen på ett fik och pratade i telefon med nära och kära.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har vi spenderat dagen i Venice, Santa Monica! Detta var första lilla miniresan jag gjort här och det var så himla skönt att få komma bort från Santa Barbara för en dag. Jag, Sarah och hennes kompis Trent tog bilen dit och vår plan var att ta en lugn dag på stranden. Det slutade istället med att vi var på Piren och gick strandpromenaden längst Venice Beach, åt och turistade. Så himla härlig dag och liknande äventyr får det lov att bli fler av!Likes

Comments