Godmorgon!

Så underbart att solen skiner idag, det gör att jag känner mig lite piggare.

Jag hade glömt hur jobbigt det är med mörkret och de här korta dagarna. Jag blir otroligt stressad för att hinna allt jag ska göra men samtidigt ha tid till att njuta av dagen. Det känns som att jag bara har ett par timmar på mig och att sedan är dagen borta. Det värsta är att stressen gör mig oftast helt paralyserad, jag får nästan ingenting gjort och känner därför ännu mer stress. Det blir en ond cirkel. Jag ogillar verkligen den här årstiden. Jag vet att jag inte är ensam om det här, så om någon har nått tips till mig hur jag kan hantera den här stressen så tar jag tacksamt emot det.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Den här lilla boxen fick jag från mina underbara arbetskompisar när jag jobbade min sista dag förra veckan. Så otroligt gulligt! Produkterna har min absoluta favoritdoft från Rituals, Ricemilk och Körsbärsblom.

Om du handlar för 250kr så får du fri frakt just nu på https://www.rituals.com/sv-se/home .

Likes

Comments

Jag har de senaste veckorna blivit besatt av kokosgröt till frukost. Det är både otroligt gott men också snällt mot mitt blodsocker eftersom den innehåller lite kolhydrater och bra fetter. Detta gör faktiskt att jag knappt behöver något insulin.
Jag blandar också alltid ner kanel i min gröt, det är något som är otroligt bra för både kroppen och blodsockret. Varför? Jo de beror på att det finns antioxidanter i form av polyfenoler i kanel och dessa har en insulinliknande effekt på muskler och lever. Det gör att kroppen helt enkelt inte behöver använda lika mycket insulin för att hantera blodsockret. Detta är ju otroligt bra för både de som har diabetes men också alla andra.
Så mer kanel åt folket!

Ha en fin dag och ta hand om er.


Likes

Comments

Sitter och kollar på bilder från sommaren. Hjälp vad jag längtar tillbaka, jag är redan trött på kylan och mörkret. Jag blir också ledsen när jag ser på de här bilderna. Jag var verkligen sjuk, utan att veta om det. Jag kände ju innerst inne att något var fel, men förträngde hur jag egentligen mådde. Som tur är mår jag mycket bättre nu, jag är verkligen glad för att det pågår forskning och finns så bra mediciner.


På tal om det! Missa inte Diabetesgalan som går av stapeln ikväll, Sveriges första TV-sända insamlingsgala för diabetes. Klockan 20.00 på Tv3 och Viaplay.

Likes

CommentsVaknade upp i min egen säng med solen i ögonen. Lycka i kroppen med massor av energi. En vecka kvar innan vi börjar jobba igen så jag vill verkligen passa på att njuta av att vara ledig hemma, hos sig själv.
Buketten på bilderna fick åka iväg till William och Sabrina som fick en liten flicka för ett par dagar sedan. (var bara tvungen att ta lite bilder på den innan den fick byta hem.)

 

 

Likes

Comments

Instagram@clarasmortensen