Under de tre veckor jag befann mig i Kanada hann jag göra en hel del saker. Jag har bland annat cyklat en mil genom vingårdar, hajkat upp för ett berg, sett en björn och ätit jättegod mat. Men som ni ser på bilderna så var nog detta mina favoritsysselsättningar! ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Haha ja, dehär med bloggandet blev ju inte riktigt som tänkt. Men lägger upp bilder här mest i eget syfte för att ha något att kolla tillbaka på så inga ursäkter! Befinner mig just nu i Barcelona på en solstol och mår alldeles utmärkt.

Likes

Comments

Well hello, ett tag sen sist nu!
Sitter just nu på ett hotellrum i Banff, Kanada och kände för att göra ett blogginlägg haha. Har varit här i tre dagar nu och har 17 resterande dagar på denna resa. Hittills har vi mest shoppat, ätit och åkt bil och idag ska vi ut på lite äventyr.
Vi hörsss

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu har vi packat ihop det sista och ska bege oss mot flygplatsen, känns jättetråkigt. Hade inte haft något emot att stanna en vecka till haha! Men det ska ändå bli kul att träffa alla där hemma som jag saknat.

Likes

Comments

Haha ja hörrni! Nu har jag bara två dagar ish kvar här :( Som ni ser har ju gjort otroligt blandade saker... Vi har bland annat gjort otroligt mycket god mat och frukost, solat och faktiskt badar lite, tränat, festat (och träffat en vakt som ser exakt ut som Jay-Z haha) och bara haft det allmänt mysigt.

Likes

Comments