Igår så var det personalfest på det jobbet som jag jobbar på, jag städar på ett hotell som hör ihop med en restaurang så då hjälper jag till, inte det bästa jobbet men jag får ihop pengar och alla som jobbar där är så himla snälla och alla känner alla liksom:) Temat var afterski så alla hade klätt på sig skidkläder och underställ, och det var några som till och med hade gjort en solbränna i ansiktet som skulle vara från skidglasögona, haha! Sen körde vi också paketleken och jag vann två saker, Sju sorters kakor och ett linne med Guns N Roses på, och linnet är jag jättenöjd med eftersom att jag lyssnar på det bandet. Sen åt vi massa mat, det var inte så jätteavancerat så vi fick gulaschsoppa men det var gott ändå, sen fanns det ockå ett helt bord med bara massa chips och popcorn och ost och kex och massa sånt gott!! Lite senare på kvällen så körde vi karaoke vilket var jättekul, sjöng inte själv men det var det massa andra som gjorde så då kunde man titta på dom. Jag åkte hem runt 02.30 på natten och jag skulle ju till skolan så jag var ju ganska trött idag i skolan men det gick bra ändå;)

Imorrn så går jag sista dan i skolan innan jag får JULLOVVV!! Vi ska köra paketleken i klassen också så jag har köpt två påsar med skumtomtar för vem gillar inte skumtomtar?! ​När får ni jullov? Men nu ska jag snart gå och lägga mig så vi hörs:)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​I fredags så hade vi ju prov i skolan och jag tror att det gick ganska bra, sen när vi var klara med provet så skulle vi baka till julmarknaden som är nu på söndag, vi bakade mjuk pepparkaka!

Sen igår (lördag) så fyllde morfar 75 så då hade vi ett stort kalas med typ alla hans och mormors kompisar och alla kusiner och sånt, så det var väldigt roligt. På bilden ovanför så är det först jag, sen min kusin Anna och sen min syster Sofie:) På bilden längst ner till höger är min kusin Alex:) Jag kom hem nu när det här inlägget läggs ut så är trött nu.. Men det gör ingenting, det var längesedan jag skrattade så här mycket, haha.

På söndag så ska jag verkligen inte göra någonting speciellt, bara ta det lugnt hemma antar jag.

Likes

Comments

Idag i skolan så har vi haft julbord hela dagen och det har varit lite stressigt men ändå roligt! Såklart så har vi haft massa mer mat men har tyvärr ingen bild på det. Gillar ni julbord?

Imorrn så är det julbord igen hela dagen och sen på fredag så har jag prov. På lördag så ska jag på kalas så det ska bli jätteroligt och på fredag så ska jag kanske vara med mina kompisar, Patrizia och Ellen. Annars så händer det ingenting speciellt resten utav veckan.

Men nu är det inte alls långt kvar till jullovet som jag får på antingen onsdag eller torsdag nästa vecka, så det är bara att hålla ut det sista som är kvar.

Likes

Comments

Hej, det är då jag som är Clara och jag är 16 år och går första året på gymnasiet, restaurang och livsmedel på Campus Väst gymnasieskola i Lysekil. På fritiden så gillar jag att dansa, har också ett väldigt stor intresse för pingis som jag har spelat i snart nio år, gillar också såklart att umgås med mina vänner.

Jag kommer att skriva om lite olika grejer här på min blogg, allt från vad jag gör på min vardag men också väldigt mycket om mode som jag har ett stort intresse för. Jag hoppas att du kommer gilla min blogg och att du kommer fortsätta att läsa:)

Likes

Comments