Header

Efter 2h väntan fick vi igår beskedet att glaciären var stängd även då. Vi tog oss an en lite mindre fysiskt krävande aktivitet jämfört med att hikea, att äta byns godaste crepe. Restaurangen, med endast två sittplatser, är mer eller mindre ett litet hål i väggen där det serveras crepes ut på gatan. Supermysigt.

Idag vakade vi upp till ett aningen vitare landskap och liftar "on hold". Vi ska få besked 9.30 huruvida det är stängt idag med eller inte. Hoppas, hoppas, hoppas att det öppnar. Förhoppningsvis ska dom bara fixa liftar och backar efter de senaste dagarnas snöfall och storm. Isåfall tror jag det kommer vara helt magiskt när vi kommer upp.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var glaciären stängd pga. hård vind så jag åkte med tåget till Sunnegga för att gå en sväng. Slutade med att jag vandrade i drygt fyra timmar mellan 5 olika sjöar, det var otroligt vackert!

Likes

Comments

En dryg vecka in på årets Zermattläger och energin är på toopppp. Vädret har varit fantastiskt bra så långt men rykten går om att det eventuellt ska blir sämre imorgon och i övermorgon. Jag håller alla mina tummar för att vi kan träna som planerat imorgon då vi ska köra träningstävling! Vi kommer att köra en träning på 30 min och därefter ett kval samt finalåk.

Några morgnar har vi varit i backen lite tidigare och således även gått upp tidigare. Förutom att det har varit färre folk i backen har vi då haft lyxen att laga och äta frukost till soluppgången. Det är magiskt.

Likes

Comments

Var ett tag sedan jag lade ut något och ännu längre sedan jag skrev något till ett inlägg. Kanske dags att bryta den trenden nu.

Efter Kragerø åkte jag på träningsläger till Fonna med laget. Fick till både bra åkning och hoppning vilket kändes super med tanke på att det var första snölägret för säsongen. Därefter hade vi ett kort vattenhoppsläger i Åre innan vi åkte tillbaka till Fonna igen för att åka mer skidor. Jag blev dock sjuk i den sekund vi kom fram till Åre och fick vila istället för att hoppa vattenhopp men resten av laget körde på bra.

För tillfället är jag hemma i Ängelholm men ska åka upp till Åre för mer vattenhopp i slutet av veckan. Har passat på att jobba, träna och vara med familjen.

Igår åkte jag och Oscar till Nimis som ligger på kullaberg. Himla knasigt konstverk!

Likes

Comments

Dag 1
Dag 2

Likes

Comments

Havregryn. Mjölk. Chiafrön. Honung. Nektarin. Äpple. Apelsin. Kokosflakes.

Likes

Comments

Likes

Comments