Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Dag 1
Dag 2

Likes

Comments

Havregryn. Mjölk. Chiafrön. Honung. Nektarin. Äpple. Apelsin. Kokosflakes.

Likes

Comments

Likes

Comments

⟩ Prato ⟨

Fick med mig en andraplats från Europacupen i Prato. Skönt att vara tillbaka i toppen. De fyra sista EC-tävlingarna körs om någon vecka, känner mig sjukt peppad!!

⟩ Åre ⟨

Hade en magisk dag på berget.

⟩ Bad Gastein ⟨

Åkte ner till Österrike för att kolla Redbull Playstreet. Sjukt tävlingsformat där åkarna kör en slopestylebana mitt inne i byn. Kunde kolla på finalen genom panoramafönstren från hotellets spa, klagade inte :)).

Likes

Comments

Kom fram till Prato, Schweiz i förrgår och ska tävla här torsdag, fredag och lördag innan vi åker hem till Sverige igen. Igår hade vi vilodag och passade på att åka till Andermatt, ca 40 min från hotellet, för att äta lunch. Schnitzeln jag åt var lätt den bästa någonsin!!

Ikväll har vi första träningspasset i backen, weeeii.

Likes

Comments

Loke 1a, Albin 2a och jag 3a! Wow vilket lag vi är!

Kändes otroligt skönt att äntligen få sätta mina åk på tävling :) :) :)

Likes

Comments

"Dåligt resultat, bra prestation" - Loke Nilsson

Idag slog jag en av mina, för tillfället, tuffaste konkurrenter, min egen hjärna. SÅ HIMLA SKÖNT! Jag struntade i att tänka för mycket och började "göra" istället. Det som för någon vecka sedan kändes helt omöjligt kändes idag lätt som en plätt även om det tyvärr inte gick helt felfritt under tävlingen. Jag fick till ett bra kvalåk och låg på andra plats inför finalen. Väl där körde jag på bra men fick lite för lite fart och rotation in på andra hoppet varpå jag landade i baksäte och lyckades lösa ut min ena skida.

På finalens resultatlista står det DNF men vad gör det när jag vunnit över mig själv och fått tillbaka självförtroendet. Imorgon är det en ny tävling och jag tänker ge allt. Nu kör vi!

Likes

Comments

… den Österrikiska byn där bankkort och wifi ännu inte slagit igenom och liftarna nästan rör sig lika fort som sniglar!

Igår hade vi vilodag och passade på att ta några rundor i det lilla men mysiga skidsystemet. Det var molnigt i byn men halvvägs upp för första liften började det att spricka upp och på toppen var det strålande sol! Heeelt underbart.

Nu har jag precis kommit hem från den officiella träningen inför helgens tävlingar. Backen har en ganska snäll profil och det känns som att jag har koll på det mesta inför imorgon. Träningen blev tyvärr avbruten tidigare pga. två krascher där respektive åkare fick bli hämtad av helikopter varpå jag inte riktigt hann göra allt jag ville men det finns ju lite tid att träna imorgon också. Allt som allt känner jag mig sjukt peppad på att tävla igen! Lets gooooo!

Bilderna är från gårdagen.

Kram

Likes

Comments