Header

Efter jobbet mötte jag upp med Emil för att hänga lite. Skönt att få komma ut även om vädret inte är det mest inbjudande...

Kvällen bjöd på spänst/snabbhets-träning. Tyckte mig känna av att vi kommit ner på lägre höjd - efter zermatt - passet gick ovanligt lätt.

Tjohej

Likes

Comments

Mmmmmåndag

Ny vecka, -yeyyyy

Hade en kul helg där jag passade på att umgås med familj och vänner. Åt för första gången på Mello Yello i Malmö, rekommenderas starkt! Mysig miljö och himla god mat :)) Hälsade på min kusin som tillsammans med sin pojkvän håller på att renovera/bygga sitt hus, supercoolt!! Själv har man problem med att sätta upp en tavla. Nåja, jag tänker att skillsen kommer med åren.

Tanken med dagen är att hjälpa min kära far på hans företag och möta upp med en kompis efter det.

Bjuder på några bilder från en magisk kväll på Folgefonna, Norge där vi hade läger i somras...

Kram, ha en fin vecka!

Likes

Comments

Godkväll,

Många är de ting som ska fixas när man är hemma mellan läger. Styrde kosan till Snö och Sjö i Malmö under eftermiddagen för att kolla pjäxor inför säsongen. Skulle egentligen ha gjort det innan vi åkte till Zermatt men då fanns det inte så många skor inne. Känns som att vi hittade ganska rätt idag. Skönt :) Ska åka ner igen senare i veckan, alternativt nästa vecka, för att testa och fixa lite till.

För tillfället pryds mina skenben av ett majestätiskt tejp för att snabba på återhämtningen av mina stackars benhinnor. De tog ganska mycket stryk av underroterade framåtvolter i Zermatt...

Imorgon står det styrka på schemat. Kul!

Sov gott!

Likes

Comments

Så var vi tillbaka i Sverige efter tre grymma träningsveckor i Zermatt, Schweiz. Saknar redan snön och den vackra byn.. Dock skönt att slippa köra ofrivilliga konditionspass varje gång man ska ta sig någonstans pga. den höga höjden!

Idag blir det välbehövlig vila och lite duteliduttande, dvs allmänt fix.

Kram

Likes

Comments

​Efter gårdagens träning åkte vi över till den italienska sidan för kaffe och lite lunch. ​Magisk​ utsikt, fint väder och glada miner. 

Likes

Comments

Så vad det åter vilodag = långfrukost. Jag har tränat mycket på mina hopp de senaste dagarna och jag känner att jag tagit stora steg i rätt riktning. Kuuuuuuul! Har lagt upp ett klipp på mina frontflips på min Facebook sida för den som är intresserad.

Ha en fin måndag!

Likes

Comments

Innan video-möte utforskade jag och Hedvig en liten platå ovanför vårt lägenhetshotell. Knäppt att det är sensommar nere i dalen och full vinter på toppen. 

Likes

Comments

Allt som oftast när vi är på läger delar vi in dagarna i perioder om tre träningsdagar och en vilodag. Just nu är vi inne på sista träningsdagen innan vilodag och jag känner mig väldigt nöjd med denna period. Planen var att fokusera på det övre hoppet dag 1, nedre hoppet dag 2 för att sedan sy ihop det hela och köra helåk med trick den tredje dagen. På grund av dimma blev den andra dagens plan reviderad och vi fick fortsätta att hålla oss till det övre hoppet.

Så idag var förhållandena bättre varpå jag och Hedvig åkte upp lite tidigare för att träna på det nedre hoppet innan helåken efter lunch. Jag gjorde frontflip (framåtvolt) på det nedre hoppet, nytt för denna säsong, och bakåtvolt på det övre. Vanligtvis har jag tränat på frontflipen några dagar innan jag gjort den i helåk men inte idag vilket jag är sjukt förnöjd med! Hade en ganska stor miss i ingången efter det första hoppet men vi har ju fortfarande en del dagar på oss att få till allt innan lägret är över.

Bjuder på några bilder från när vi körde styrka ute i solen. Det var härligt.

Kram och Godnatt!

Likes

Comments

Igår gick vi som sagt en liten tur till en hängbro uppe i bergen. Jag är osäker på hur högt över marken den låg men alldeles tillräckligt för att det skulle kittla ordentligt i magen! Trots att den såg ganska robust och tålig ut började den gunga i otakt så fort någon sprang eller gick bestämt på den. iiiiiiihhhh

Likes

Comments