Header

Igår hade vi vilodag och jag, tillsammans med några andra från mitt lag och Australien åkte till en gård får att åka hundspann. Det var överkul och hundarna var så söta!!! Ville helst ta med mig alla hem.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! :)) Puckeln är ombyggd och idag är det officiell träning inför lördagens världscup. Jag är så peppad!! Vi ska snart göra oss redo för träning så tänkte dela lite bilder från i förrgår!!! Här är så magiskt vackert. Vi är norr om polcirkeln vilket gör att solen inte är uppe särskilt länge om dagarna, det känns som att den knappt hinner gå upp innan den är på väg ner igen.

Kram!

Likes

Comments

Tillbaka i Ruka för årets första WC. Den 9onde smäller det :))))

Likes

Comments

15 November!! Bästa dagen! Hehe...

Blev firad med sång och massa gott att äta av mina tjejkompisar på laget. Så himla himla snällt!! Hade fantastiska förhållanden i backen och fick till bra träning! När vi hade kört klart åt vi lunch och hängde på toppen innan vi tog sista gondolen ner i solnedgången. Myyyyys.

Likes

Comments

Efter 2h väntan fick vi igår beskedet att glaciären var stängd även då. Vi tog oss an en lite mindre fysiskt krävande aktivitet jämfört med att hikea, att äta byns godaste crepe. Restaurangen, med endast två sittplatser, är mer eller mindre ett litet hål i väggen där det serveras crepes ut på gatan. Supermysigt.

Idag vakade vi upp till ett aningen vitare landskap och liftar "on hold". Vi ska få besked 9.30 huruvida det är stängt idag med eller inte. Hoppas, hoppas, hoppas att det öppnar. Förhoppningsvis ska dom bara fixa liftar och backar efter de senaste dagarnas snöfall och storm. Isåfall tror jag det kommer vara helt magiskt när vi kommer upp.

Likes

Comments

Igår var glaciären stängd pga. hård vind så jag åkte med tåget till Sunnegga för att gå en sväng. Slutade med att jag vandrade i drygt fyra timmar mellan 5 olika sjöar, det var otroligt vackert!

Likes

Comments

En dryg vecka in på årets Zermattläger och energin är på toopppp. Vädret har varit fantastiskt bra så långt men rykten går om att det eventuellt ska blir sämre imorgon och i övermorgon. Jag håller alla mina tummar för att vi kan träna som planerat imorgon då vi ska köra träningstävling! Vi kommer att köra en träning på 30 min och därefter ett kval samt finalåk.

Några morgnar har vi varit i backen lite tidigare och således även gått upp tidigare. Förutom att det har varit färre folk i backen har vi då haft lyxen att laga och äta frukost till soluppgången. Det är magiskt.

Likes

Comments