Header
View tracker

Idag vaknade vi upp till ett riiiktigt winter wonderland varpå vi fick ägna dagen åt att köra midjedjup puder då puckeln var helt igensnöad. Underbart med puderdagar men också aningen stressande med tanke på att vi kör säsongens första tävling om en knapp vecka. Förhoppningsvis får vi ordning på backen till imorgon och kan börja träna som vanligt igen.

I vilket fall så hade vi en fantastik dag i backen.

Enjoy

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Från att knappt kunna se någon meter sig framför blev det mer eller mindre strålande sol efter lunch. Vi ägnade dagen åt att känna in puckeln och dess olika spår för att imorgon fokusera på det övre och nedre hoppet. För egen del känns allt toppen och jag ser fram kommande dagar.

Likes

Comments

View tracker

Efter 14 timmar i bil var vi äntligen framme i Kaprun, Österrike. Idag var första dagen på snö och även om vädret inte var det bästa kändes det fantastiskt att vara tillbaka i backen.

Nu vill jag ha mat.

Kram hej

Likes

Comments

Efter jobbet mötte jag upp med Emil för att hänga lite. Skönt att få komma ut även om vädret inte är det mest inbjudande...

Kvällen bjöd på spänst/snabbhets-träning. Tyckte mig känna av att vi kommit ner på lägre höjd - efter zermatt - passet gick ovanligt lätt.

Tjohej

Likes

Comments

Mmmmmåndag

Ny vecka, -yeyyyy

Hade en kul helg där jag passade på att umgås med familj och vänner. Åt för första gången på Mello Yello i Malmö, rekommenderas starkt! Mysig miljö och himla god mat :)) Hälsade på min kusin som tillsammans med sin pojkvän håller på att renovera/bygga sitt hus, supercoolt!! Själv har man problem med att sätta upp en tavla. Nåja, jag tänker att skillsen kommer med åren.

Tanken med dagen är att hjälpa min kära far på hans företag och möta upp med en kompis efter det.

Bjuder på några bilder från en magisk kväll på Folgefonna, Norge där vi hade läger i somras...

Kram, ha en fin vecka!

Likes

Comments

Godkväll,

Många är de ting som ska fixas när man är hemma mellan läger. Styrde kosan till Snö och Sjö i Malmö under eftermiddagen för att kolla pjäxor inför säsongen. Skulle egentligen ha gjort det innan vi åkte till Zermatt men då fanns det inte så många skor inne. Känns som att vi hittade ganska rätt idag. Skönt :) Ska åka ner igen senare i veckan, alternativt nästa vecka, för att testa och fixa lite till.

För tillfället pryds mina skenben av ett majestätiskt tejp för att snabba på återhämtningen av mina stackars benhinnor. De tog ganska mycket stryk av underroterade framåtvolter i Zermatt...

Imorgon står det styrka på schemat. Kul!

Sov gott!

Likes

Comments

Så var vi tillbaka i Sverige efter tre grymma träningsveckor i Zermatt, Schweiz. Saknar redan snön och den vackra byn.. Dock skönt att slippa köra ofrivilliga konditionspass varje gång man ska ta sig någonstans pga. den höga höjden!

Idag blir det välbehövlig vila och lite duteliduttande, dvs allmänt fix.

Kram

Likes

Comments

​Efter gårdagens träning åkte vi över till den italienska sidan för kaffe och lite lunch. ​Magisk​ utsikt, fint väder och glada miner. 

Likes

Comments

Så vad det åter vilodag = långfrukost. Jag har tränat mycket på mina hopp de senaste dagarna och jag känner att jag tagit stora steg i rätt riktning. Kuuuuuuul! Har lagt upp ett klipp på mina frontflips på min Facebook sida för den som är intresserad.

Ha en fin måndag!

Likes

Comments