Hej alla fina hoppas det är bra med er!
Med mig är det bättre just nu, det går upp och ner hela tiden.
Just nu i detta läge är de bra för jag har fått lite av mina grejer som jag beställt. Har ett sådant shopping beroende som är svår att bota så jag köpte lite smink och kläder när jag mådde dåligt.
Tänkte berätta lite om vilka jag tyckte var bra och vilka jag personligen inte tyckte om.

På den första bilden så är det Nyx prof. Makeup total control drop foundation i färgen Buff. Sedan köpte jag Inglot duraline , som är en olja man droppar i sminket för att göra de mer pigmenterat.
Sedan köpte jag Nyx prof. Makeup face and body glitter brillians i färgen gold.

Där efter köpte jag en concealer som jag kan kan använda till att skulpa ansiktet. L.A. Girl cosmetics PRO concealer HD concealer i färgen Toast. Sedan The balm Meet Matt(e) Trimony Eyeshadow palette och The Balm Bahama Mama.

Det som jag testade var concealern samt båda produkterna från The Balm och de var verkligen värt pengarna. Paletten är nog min nya favvis!

På andra bilden är det bara produkter från Wet N Wild som jag köpte av Yayday.se.
Första grejen var en smink borste där ifrån som jag verkligen gillade, syntes hår och väldigt mjuk funkar perfekt för contour.
Där efter testade jag deras Megaglow Highlighter i färgen Crown Of My Canopy. Där efter köpte jag deras populära Photo Focus Fondation i Soft Beige.

Jag testade alla produkterna och blev jätte impad av fondationen den var full tecknad samt riktigt fin. Borsten som sagt var super bra, men Highlighten gillade jag inte så mycket den var ganska mörk för min hy samt så var den inte så pigmenterad som jag ville.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 2 Readers

Likes

Comments

Hej alla fina, hur mår ni?
Jag själv mår upp och ner hela tiden för på senaste tiden har jag fått massor av motgångar. Det första är att min intensiv-kurs har gått upp och ner, då jag haft de svårt med vissa grenar för att bli en bra förare.
Själv är jag en sådan person som ställer höga krav och även fast jag inte kört jätte mycket med manuell bil så vill jag ha fläckfritt körande. Men de är svårt, speciellt när lärarna vill att man ska överdriva med massa saker som att kolla hela tiden osv..

Sedan i Fredags så hade jag teori prov och de gick åt helvete kan man säga, blev inte godkänd och de tog på mig ganska hårt.. Sen idag då fick jag veta att Lady Gaga ställt in hela sin Europa turné..,

Så mitt liv är inte en dans på rosor just nu haha! Hoppas ni mår bättre!

  • 7 Readers

Likes

Comments

Hej alla fina!
Hoppas de är bra med er, med mig är de tyvärr inte så jätte bra idag. Det har varit en skit dag kan man säga. Det började med att jag fick för lite sömn angående stress för körkortet, sen skulle jag iväg tidigt till körskolan för att sedan samåka till Sala där vi skulle ha risktvåan.
Så jag var redan jätte nervös..

Mådde nästan lite illa för jag var så nervös, samt migrän. Men när jag väl kom fram gick allt jätte bra och allt hade lagt sig. Men var jätte trött, så vi var där från 9-12 sedan åkte vi tillbaka till körskolan i Västerås.
Jag som hade sen körning satt och åt lite och plugga medan dom andra åkte runt kl 1. För jag hade min körning 14.40 vilket för mig var lite oroväckande för jag vet att de är mycket trafik runt 3 och 4..

Det startade bra när jag började köra, men sen efter några minuter känner jag hur jag blir mer och mera okoncentrerad.. Det märker även min lärare då jag körde extremt dåligt fast jag brukar åka bra med honom. Så han frågade mig hur jag mådde och jag sa ärligt att jag var jävligt slut i huvet. Han förstod direkt att jag inte kunde köra mera utan de fick bli en lektion på 40 min.

Vid detta laget kände jag mig redan gråt färdig för jag kände mig så dålig, och att jag kände mig mentalt oförberedd att hantera trafiken. Tror även han märkte på min energi jag hade att jag var besviken på mig själv, så han sa till mig när vi hade parkerat att jag får lägga mig i tid och ta nya tag imorgon.

Jag uppskattade det men var fortfarande gråtfärdig för att jag tar sådana motgångar väldigt hårt. Men vi tackade för idag och jag klev ur bilen och väntade på min skjuts. När jag märkte att dom hade gått in kunde jag inte hålla emot..

Det låter jätte töntigt, men blir otrygg i trafiken under stress och massa trafik och det är någonting man måste bygga upp och bli van med. Brukar aldrig gråta för såna här saker men är så under stress och press nu när man ska presterar varje dag samt är mitt teoriprov på fredag så är jätte nervös inför de med..

De som blev ännu värre var att jag såg på Facebook att min kill kompis som dog för nån månad sedan fyllde 18 år.. Samt att jag skulle hämta ut ett paket som har skickats fel så det gjorde allt ännu värre.

Så när jag kom hem grät jag ännu mer, för att allt skulle gå emot mig. Min kropp, mitt liv och vänskapskrets. Är så trött just nu men kan inte vila lite, så om denna text blir konstigt skriven så är detta varför. Men imorgon blir de nya tag, får sova längre samt bättre tid. Man ska alltid tänka på den ljusa sidan, men ibland får man gråta ut för de behöver man..

  • 15 Readers

Likes

Comments

Hej alla fina, förlåt för att jag har varit borta länge. Har varit fullt upp i livet då jag tog studenten i somras sedan haft fullt upp med vänner och sommarvikariat.
Denna sommaren har varit lärorik och bra, då jag funnit tillbaka kontakt med några äldre vänner. Samt gått igenom massa hemska grejer men även fantastiska grejer.
Avslutat vänskaper, hittat nya osv.

Denna sommar har alltså varit bra, nu när hösten kommer så blir de tända ljus på kvällarna och mera varma kläder på dagarna. Vilket är mysigt men också tråkigt då de börjar bli så mörkt ute.

  • 18 Readers

Likes

Comments

Hej mina fina, hur mår ni?

Själv så är det ganska så bra med mig förutom att jag är i en sådan plats i mitt liv där jag inte vet vart jag vill komma. Har så höga ambitioner och jag tror att de är det som gör att jag lätt blir nere, för jag vill vara där nu. Vill nå mina mål nu, vill inte ha ett jobb som jag inte trivs helt 100% med, vill inte leva mitt liv på samma sätt som många människor gör. Vill resa nu är jag är ung, uppleva olika städer och länder. Vill börja med Youtube, vill skriva min egna bok om alkolism, vill podda med någon. Skapa ett snyggt flöde på instagram med nyttig mat och snygga kläder och semester bilder. Så mycket jag vill uppleva just nu med det känns som jag är kvar på ruta ett, "vad fan vill jag göra?". Men det som är det komiska är att jag vet det. Men har ingen aning om vilket steg som är först. Men man ska alltid hålla huvudet högt och fokusera på det positiva.


Likes

Comments

Hej alla fina hoppas ni mår bra, själv så är jag fylld med lite ångest. Anledningen varför är nog för jag ska börja jobba, det är något nytt att försörja sig på lön istället för CSN. Med jobb kommer även mycket ansvar som jag är redo för, eftersom jag inte har något att må dåligt för på mitt nya jobb än så länge, och förhoppningsvis så förblir det så. Jag kommer dock inte jobba med detta under en längre period då jag vill jobba med djur. Helst djurpark då jag inte tror att jag skulle trivas på veterinärklinik. Vill hellre bli lite små lortig än ha kliniskt rent.

Men i alla fall är jag sjukt uppspelt för denna vecka, fast jag ej kommer ha något riktigt "sommarlov" i sommar då jag vill jobba och tjäna pengar. Så jag kan köpa lägenhet och flytta ut, vill helst köpa en lägenhet så därför måste jag samla på mig pengar. Sen är mitt nästa mål efter körkort och lägenhet att skaffa en hund, för kommer ej kunna bo själv i en lägenhet. Men man måste dock ha tid att ta hand om den, så det blir nog om ett bra tag. Är ansvarstagande så det skulle nog ej bli några problem. En annan sak jag skulle vela göra i sommar med vänner är att åka utomlands, till något land med fin miljö och mycket djurliv. Fick inte riktigt nog av att vara i Afrika för nu vill jag bara resa mer. Känner att jag har ganska många mål, för en annan sak jag vill göra är att skriva en bok. Samt starta ett eget företag, men där ingår det massa ansvar som jag är för ung för att kunna ta hand om.

Likes

Comments

Hej alla fina!
Hur mår ni idag? Själv så mår jag sjukt bra.
Studenten var igår och det var en av de bästa dagarna i mitt liv. Det började med att jag vaknar upp bredvid min tjejkompis och vi börjar sminka oss och klä på oss. Där efter så hämtade Alice oss hemma hos mig sedan åkte vi och plockade upp en annan tjej i min klass.
Där efter åkte vi vidare mot champagne-frukosten. Där hade vi bestämda platser så de inte skulle bli så grupp indelat (vilket de blev iaf). Vi pratade massor och sjöng och skratta, menas vi åt nutella och frukt.

Vi skrev våra namn i varandras mössor och drack upp våran champagne sedan var de tid att åka till skolan. När vi väl var där möttes vi av alla våra lärare, gamla så som nya. Jag hade tjatat på en viss lärare som jag ville skulle komma för hon är min favorit lärare och hat varit sjukskriven i över ett halv år. Så blev jätte glad och kramade om henne rejält.
Vi fick höra fina tal från elever och lärare, det blev nästan så man fick en tår. Sedan fick vi våra betyg samt en gul ros. De var efter det vi sprang ut, och jag har aldrig skakat så mycket av glädje som jag gjorde då! Helt fantastiskt!

När man mötte upp sin familj, släkt och vänner så kunde man ej sluta skaka var så upp i varv, jag fick massa student gosedjur samt blommor av dom och bilder som togs. Men de var inte en sån lång stund för jag skulle upp till flaket, med lite alkohol i kroppen så gick jag med snabba steg mot flaket.

Flaket var helt otroligt förstår nu varför gamla studenter säger att de är ett minne man alltid kommer glädjas av. Jag och min klass sjung och hoppade till musiken. Vi hade aldrig varit så trevliga mot varandra tror jag, fast nån person var fortfarande den samme vilket var tråkigt.

Efter flaket blev jag upp hämtad av min pappa som skjutsade mig till huset vi skulle fira mig i som var hos farmor och farfar. Möttes upp av min släkt och familj där samt min tjejkompis så jag var jätte glad och tacksam.

Timmarna gick och efter allt prat med alla blev de mat dags, de var sushi och massa sallader, paj, potatisgratäng, ostar, frukt. Så jag var i himmelriket för jag var as hungrig. Efter vi hade ätit så bjöd min mamma och syster på en överraskning, vilket var en dans till Lady Gagas låt. Hade fått veta innan att jag fick biljetter till Lady gagas konsert redan så ingen annan skulle köpa. Men var lika glad för de, sedan öppnade jag upp alla andra presenter.

Är så tacksam för allt jag fick och känner mig bortskämd, men ibland så måste man väl få känna på de med. Där efter gled kvällen på och jag var helt slut och hade ingen energi kvar så jag åkte där i från vid 8 ungefär. Sedan somnade jag riktigt skönt i min säng.

Min dag var otroligt bra trotts att man inte var sams med alla i klassen, vissa var fortfarande densamme men de flesta var trevliga. Kommer tyvärr ej ha kontakt med alla, men hoppas att man kommer att träffa alla någon gång i livet. ❤️

  • 103 Readers

Likes

Comments

Hej alla fina, hur mår ni?
Själv mår jag bra!

Just nu ligger jag i sängen och kollar på Hästnet, där de ligger häst-annonser uppe. Är as sugen på att skaffa häst verkligen, eller att bara flytta ut på landet och skaffa massa djur. Får nog leta upp en snygg bonde som kan ge mig detta haha!
Skämt åt sido.

Men skulle vara kul att skaffa en hund eller något när man har en egen lägenhet och stabilt jobb. Dröm hunden är ju amstaff eller fransk bulldog!

  • 111 Readers

Likes

Comments

Hej alla fina!
Hur mår ni idag, med mig är de bra!
Studenten börjar närma sig med stormsteg och jobb är klart för sommaren. Är så glad och nervös över studenten, är glad att min psykiska ohälsa ej tog över helt och förstörde mina fina betyg allt för mycket. Är sjukt nervös inför arbetslivet, och spänd på egen inkomst och snart kanske lägenhet.
Men nog om det, jag vill bara skriva lite om kroppsidealet också, har hela mitt liv fått höra av vissa människor i min närhet att jag borde tänka mer på min kropp. Att jag ej bör lägga på mig mer och att jag är tjock/mullig. När jag var som sämst så hade jag inget självförtroende, hade alltid tröjor som dölj mina bröst. För jag var inte redo att höra av killar på min skola att jag hade stora bröst.
När man kollade på tjejerna runt omkring mig så var dom långa, och smala samt fina. Vilket gjorde mig väldigt osäker på mig själv.

Ville också ha små bröst, smal midja och den där platta magen. Men istället var jag kurvig med stora bröst och lite mera fett på magen och rumpan.

När sommaren kom så undvek jag att visa min mage och bröst så mycket som möjligt, låg oftast på magen när jag sola. Gick ej och simmade när mina vänner gjorde.

Nu på senaste tiden så har jag börjar gilla många delar av min kropp, som mina bröst även fast de är as svårt att hitta passande BH:ar och tröjor. Min mage även fast den kan lämna fina veck när man har klänning. Min rumpa för den är fast och söt. För när man börjar att acceptera sig själv så börjar man gilla sina "flaws".

Bilden är på ett set jag köpte från Nelly för ca 1 år sen, när jag träffade en person som jag tyckte om väldigt mycket men han hade annan syn på hur kvinnor "fick" klä sig. Vågade aldrig ha på mig den för han tyckte man visade för "mycket" och att de såg "horigt" ut. Well, kiss my ass för jag är as snygg i den.

  • 121 Readers

Likes

Comments

Hej finisar, idag är det helg! Iallafall för mig, men hoppas ni har haft en bra dag det har jag. Eftersom att de var min sista veckodag för veckan sedan för att stressen börjar lägga sig sakta men säkert. Har ni också stress angående uppgifter?

Iallafall så blev det en tidig dag och jag och Alice myste i solen med var sitt istée. Sedan fick jag skjuts hem så var det bara att plugga. Imorgon under dagen blir det plugg sedan åker jag och hälsar på min mamma, myyys.

Adda mig gärna på Snapchat, Claralundmark. Puss🌸

  • 148 Readers

Likes

Comments