Idag är det sista dagen på lovet. Jag gick upp ganska tidigt för jag vill hinna med så mycket som möjligt idag. Just nu sitter jag och kollar på skam medan min ansiktsmask "värker" och dricker varmt citron vatten. Det är inte gott men nyttigt, ja vill hålla mig frisk hela vårterminen.Jag har hört att det ska vara jätte bra att dricka varje dag, så det ska jag försöka. Sen ska jag läsa en tråkig skolbok som är en läxa :(.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag åkte jag, Elsa och Ida pulka i skogen, ja precis vi var som 5 år igen. sen blev vi så kalla att vi behövde drick varm choklad för att bli varma igen. det var jättegott såklart haha!!! ha en bra kväll, för det ska jag vi ska gå på middag hos våra kompisar.

Likes

Comments

Jag trodde ett tag att det redan skulle bli vår nu när det var 12 grader ute. Dagen efter torde jag inte så längre för det kom väldigt mycket snö och blev ungefär -10 grader. Det snöar fortfarande och det kommer bli kallare, nästa väck ska det bli -17 grader på natten. Överlever man ens det, lite så känner jag. Jag gillar inte snö så mycket förutom att det kan vara bra när man åker skidor men det gör jag inte varje dag hela vintern direct. Då brukar jag kolla på sommar bilder och därför tog jag en fin bild från i sommars så man blir lite glad, iallafall jag.

Likes

Comments

Idag var det brunch med mina kompisar. Det var ganska gott har ätit godare men det var lixsom en mysig grej. Vi sov över från igår och imorse tidigt åkte vi dit. Just nu kollar jag bara på youtube, som vanligt med andra ord. Jag ska nog träffa någon/några kompisar senare idag också kanske. Ha en bra dag!!

Likes

Comments

Jag vill tipsa om mina favorit produkter som jag har. Själv tycker jag Anastasia Beverly Hills har det bästa ögonbryns produkterna. Jag använder inte så mycket smink på vardagar förutom ögonbryn för att jag tycker inte mina syns annars. Till ögonbrynen använder jag deras brow wiiz i färgen Carmel som är lätt att använda och det finns en ögonbryns borste i ena änden och andra sidan är det själva produkten som man skruvar upp. Sen för att dem ska hålla hela dagen så tar jag ett clear brow gel. Om jag inte andvänder något av det använder jag ett kit som heter Beauty express. Vilket är jätte bra också men det är en puder produkt som jag tycker är svårare att använda. Ibland använde jag contor kit det är jätte bra men det tar jag bara ibland som sagt. Det var några tipps jag har som jag själv gillar.

Likes

Comments

Alla har nog typ gjort samma saker idag. Alltså inget!! Eller jag jag har gjort en grej och det var att göra en egen slags ansiktsmask. Gjord på innehållet i Alovera växten jag bara bröt av en "kvist" från den. Sen hade jag det i ansiktet. Jag läste på någon blogg grej att man kunde göra så och då ville jag bara tästa när jag ändå hade så tråkigt. Hade på det i lite mindre än 30 minuter. Den återfuktare ganskabra, lukten av en Alovera var hemsk.Men annars kan jag rekommendera det om du har en sån hemma. Ida sov kvar här efter nyår och vi var med varandra till typ klockan ett. Men mer än det har jag inte gjort. Nu ska jag snart gå och lägga mig och eftersom jag blev så trött av att inte göra något idag.

Likes

Comments

Det här är nio bilder som ska vara en kort resumé om mitt år. Det är väldigt få bilder att beskriva om ett år.. Året började med snö och slutade med höst. I början av året åkte vi skidor i Italien. Det var väldigt roligt min familj och jag åkte med min kompis och hennes familj. Sen var det skola igen efter sportlovet. När jag gick i sexan så var jag med helt andra vänner än vilka jag är med nu. det är jätte tråkigt för vi hade verkligen jätte kul ihop, vi var 8 personer. Men alla fall dem var jag med i skolan. och om ni som jag skriver om läser det här ska ni veta all jag saknar vårat "gäng". Men man vet aldrig vi kanske kommer att vara tillsammans igen allihop. Innan sommarlovet skulle jag gradera i min karate till brunt med 1 sträck. Den graderingen gick jättebra. Sen när det blev sommarlov hade jag så himla kul med mina kompisar till och med dem jag inte kände som jag var med hade jag jätte kul med. vi var ute varenda kväll eller hemma oss någon, Med olika kompisar varenda gång. Så denna sommar lärde jag känna massor av vänner som jag är med nu med. Sen blev det en långresa till Italien vi bilade och stenade i massor av länder. Första två veckorna var var vi med en familj på ett ställe i Garda sjön. det är mitt favorit ställe i Italien där har vi varit nästan varenda år. Men sen de "två" sista veckorna var vi med en annan familj som vi har rest med en massa gånger. Då åkte vi till ett annat ställe i Italien som heter Toscana. där har vi också varit förut men det är inte så konstigt efter som det är så fint där och jättegod mat. Där hade vi hyrt ett jätte fint hus. sen på vägen tillbaka till Sverige stannade vi en gång till i Garda fast på andra sidan sjön. Där bodde vi i tre dagar men det var inte jätte fint väder som det var på alla andra ställen. Sen när vi var tillbaka i Sverige var vi på landet och jag var där med Elsa min kompis en gång. Sen var det nästa resa vilket var med innebandylaget till Finland där vi spelade innebandy så klart. Sen började skolan och högstadiet vi fick nya klasser som jag till en början var jätte ledsen att vi skulle byt men nu är min nya klass jätte bra. Hösten gick jätte snabbt. Nu har redan halva lovet gått. Fast en väldigt rolig sak jag gjorde innan jul var att gradera igen men denna gången var det till brunt bälte med två sträck. Det var först jätte oklart om jag skulle gradera, då det är egentligen ett års mellanrum när man kommit så långt. Såklart ska jag bli sjuk veckan innan och är hemma från både skolan och träningarna. men jag fick reda dagen innan om jag skulle gradera Jag var jätte nervös eftersom jag hade feber på graderingen men det gick bra ändå även om jag svimmade i slutet. Men då fick jag dricka massa vatten och sen blev det bra. Nu ikväll på självaste nyårsafton ska det komma en massa vänner till mig och min systers kompisars familjer vi kommer att vara 20 personer så det kommer att vara jätte kul, även om jag och mina kompisar kommer nog var för oss själva, hihi. men gott nytt år alla!!

Likes

Comments

god kväll,

Eftersom det är näst sista dagen på året så städade jag mitt rum för jag ville att det skulle vara fint till 2017. Så skulle man kunna tro att det var men det är för at jag inte gillar att ha det stökigt och för det andra så känner jag inte skillnad på årsskiften. Jag menar dem enda skillnaderna jag kan komma på är att man blir ett år äldre och på papperna i skolan, hihi. de är nog inte bara jag som alltid efter ett jullov får sudda och skriva om årtalet för man är så van med året innan. Det kanske inte direkt var jätte intressant information.

Likes

Comments

Mysiga byxor, mysiga sockor, mysig musik, mysigt lov.

Igår sov jag över med Ida, Elsa och Elsa hemma hos Elsa vilket var jätte roligt. vi åt god mat och efterrätt medan vi spelade kort. Dock köpte vi för lite mat,, haha!! Men det gick bra ändå vi blev mätta på efterrätten. Senare hade vi ansiktsmast på oss. Vi var riktiga nattugglor igår vi somnade runt halv tre vilket jag inte gör varje dag. Nu är jag bara hemma från att varit hos min kompis Nike med Elsa.​​

Likes

Comments