I fredags åkte jag och några från klassen till Kåbdalis! Det är en liten by som ligger mot Jokkmokk och Lappland. Vi åkte skidor hela dagen och var i princip ensamma i hela skidanläggningen! På den översta bilden är det jag, Agnes och Elin! :D

Likes

Comments

Så var det ju det där med bloggen. Jag vill verkligen försöka blogga för att dagarna går så snabbt och jag glömmer bort så lätt vad jag gjorde när. Tiden går alldeles för snabbt helt enkelt! Åker hem redan på torsdag och då har jag varit här i nästan fyra månader (=hela höstterminen är över). Dock åker jag ca 10 dagar innan alla andra då jag ska till Los Angeles!! Yay

Men höstterminen har rullat på bra. Har hunnit med två tentor, massvis av seminarier, många timmars grupparbetande (Nästan lite för många då vi mest har pratat. Vilket har resultat i väldigt utdragna arbeten. Men det har varit kul då vi har umgåtts samtidigt!), en hel del utgångar och trevliga bowlingkvällar på Olearys, massvis av snö, -21 grader kalla kvällar och inte minst har jag har det otroligt roligt tillsammans med alla underbara människor här uppe! Stämningen är så bra ♡

Vad har jag gjort idag då? Haha okej lite dumt att jag bestämde mig för att börja blogga just idag när jag inte gjort särskilt mycket. Vid 13 gick jag till E och för att plugga och sedan vid 15 kom resten av gruppen och så satt vi och pluggade grupparbete till 22 ca! Vi beställde pizza och pratade en hel del! Men imorgon har vi seminarie iaf :)

Här kommer lite bilder...

Detta är vid vattnet precis nedanför där jag bor just nu!

Denna bild är en snapshot från en timelapse jag gjorde. Är från bron vid Forskarvägen.

Likes

Comments

Jag uppdaterar ju aldrig bloggen märker jag. Har hänt mycket sedan sist. Har hunnit jobba hela (ja, hela) sommaren och blev uppgraderad, vilket var skoj! Och nu har jag flyttat till Luleå. Har också fått två jobb här som kommer dra igång snart men huvudsyftet med flytten är ekonomiplugg!
Har lyckats få en väldigt fin lägenhet och fina kompisar. Så detta känns superbra

Likes

Comments

På fredagskvällen, mammas födelsedag, firade vi henne med riktig sommarmat och vin. Jag tog rimmad lax och bland de andra var det blandad kompott med allt från cheeseburgare till torsk till toast skagen och sparris. Mums!! Efter det gick jag som sagt ut och sen igår firade vi ännu mer och bilder kommer i nästa inlägg. 

Likes

Comments

Har firat min mamma som fyllde 50 igår i två dagar nu. Har varit superkul med hela släkten. Vi åt middag igår på Holmen här i Saltis och sen åkte jag in till stan och gick ut med Jennifer. Sen tillbaka och upp idag för att fortsätta firandet.
Hur som helst hade vi det hur roligt som helst igår. Vi var på Pure hela kvällen faktiskt. Det var någon modevisning med bikinimode som var som ett event en stund på kvällen.

Likes

Comments

​Mötte upp Firuza och Cornelia för en lunch och kaffe igår. De hade aldrig träffat varandra tidigare och jag träffade Cornelia via min kompis för bara ett par veckor sedan! De verkade klicka bra och det var hur trevligt som helst. Jag och C tog en varsin laxpudding och F en räkmacka. Efter det tog vi en promenad till Odenplan för att plugga. 

Idag började jag med prformance Tough Viking på Sats och nu sitter jag med en kaffe på Nordic Light Hotel vid centralen. Har inte pulstränat på en vecka då jag jobbat hela tiden och fått en hel del styrka när jag jobbade på själva loppet. Så dagens pass var minst sagt hemskt.

Likes

Comments

Nya bodycombatpasset har gett mig en grym träningsvärk i magen! Styrkan på slutet innehöll flera övningar som jag aldrig kör för sidorna av magen. Kolla in slutet av videon den här videon https://www.youtube.com/watch?v=970uPg3oYsA

De har dagarna har varit fantastiska, ELLERHUR?! Jag har varit ute i solen varje dag sedan onsdag förra veckan. Varit nere på Holmen ett par gånger, promenader runt Saltis, solat, yogat, druckit vin, gjort smoothie, ätit toast skagen.

Igår hade jag heldag med mamma och vi började med hathayoga 60 min, sedan hade vi en timme innan bodycombat inne i stan så vi hamnade på Koloni i Saltsjö-Duvnäs. Vi tog en varsin kaffe och jag hann jobba lite med min excelproblem (håller på att lära mig det lite mer avancerat). Vid 14 åkte vi in och efter passet gick vid till gymnastikdelen inne på Sats Sofo! Jag håller på att lära min mamma handstående och hon lyckades faktiskt gå upp mot vägen och även stå fritt helt själv! Första gången!! Jag övade på handstående på parallel bars samt på en hand! Bilder från igår kommer i ett annat inlägg

Likes

Comments

Slog nytt rekord i fristående handstående! 40 sek!! Ska försöka filma lite mer men allt är liksom hemma med kläder som glider ner. Tog ett par bilder vid vattnet igår :)

Likes

Comments