Life

Jag uppdaterar ju aldrig bloggen märker jag. Har hänt mycket sedan sist. Har hunnit jobba hela (ja, hela) sommaren och blev uppgraderad, vilket var skoj! Och nu har jag flyttat till Luleå. Har också fått två jobb här som kommer dra igång snart men huvudsyftet med flytten är ekonomiplugg!
Har lyckats få en väldigt fin lägenhet och fina kompisar. Så detta känns superbra

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tidigare har jag bara gjort tårtor med färdiga tårtbottnar, kladdkaka och grädde men i år ville jag göra något nytt så jag jobbade med något som är väldigt inne just nu. Ni vet att det finns ton av youtubekanaler och instagrams därute som har tårtor som tema, eller i alla fall en del av sitt tema. De jobbar med fondant (sockerpasta) och olika verktyg. Tårtorna ser ut som tecknade versioner av olika substantiv. Jag inspirerades av Yolanda ("How to cake it") och gjorde en presentask. Det var svårare än jag trodde men var kul! Tog mig två dagar haha


Tårtan åt i vi lördags kväll och på dagen hade vi picknick i en park nära oss. Vi åt potatissallad med kyckling, spelade fotboll, drack champagne och fikade. Det var alla på min mammas sida, mormor&morfar och mammas två syskon och deras resp. plus barn. Så vi var väll 15-20 personer :)

Likes

Comments

Fashion, Life, Food

På fredagskvällen, mammas födelsedag, firade vi henne med riktig sommarmat och vin. Jag tog rimmad lax och bland de andra var det blandad kompott med allt från cheeseburgare till torsk till toast skagen och sparris. Mums!! Efter det gick jag som sagt ut och sen igår firade vi ännu mer och bilder kommer i nästa inlägg. 

Likes

Comments

Fashion, Life, Music

Har firat min mamma som fyllde 50 igår i två dagar nu. Har varit superkul med hela släkten. Vi åt middag igår på Holmen här i Saltis och sen åkte jag in till stan och gick ut med Jennifer. Sen tillbaka och upp idag för att fortsätta firandet.
Hur som helst hade vi det hur roligt som helst igår. Vi var på Pure hela kvällen faktiskt. Det var någon modevisning med bikinimode som var som ett event en stund på kvällen.

Likes

Comments

Fashion, Food, Fitness

​Mötte upp Firuza och Cornelia för en lunch och kaffe igår. De hade aldrig träffat varandra tidigare och jag träffade Cornelia via min kompis för bara ett par veckor sedan! De verkade klicka bra och det var hur trevligt som helst. Jag och C tog en varsin laxpudding och F en räkmacka. Efter det tog vi en promenad till Odenplan för att plugga. 

Idag började jag med prformance Tough Viking på Sats och nu sitter jag med en kaffe på Nordic Light Hotel vid centralen. Har inte pulstränat på en vecka då jag jobbat hela tiden och fått en hel del styrka när jag jobbade på själva loppet. Så dagens pass var minst sagt hemskt.

Likes

Comments

Fashion, Fitness, Life

Jobbade med hinderloppet Tough Viking denna vecka! Sjukt kul och peppande. SATS kör ju ett pass med ett flertal av hinderna på Regeringsgatan och det var via detta jag upptäckte loppet och på så sätt jobbade där! Jag vill springa antingen på Djurgården i sommar eller nästa år. Jobbet har varit blandat dagtid och kvällstid!
​Vad har jag gjort mer den senaste veckan då?
I​ onsdags var jag och Firuza på ett event på Café Opera och sen blev det utgång. I torsdag åt vi sushi och sen hängde vi i Kungsträdgården med en varsin glass och kikade på "Eurovision Village". Igår brunchade jag på Clarion i Skanstull tillsammans med Joanna och Antonia samt Joannas vänner då hon firade sin 26årsdag!! Sjukt gott!!
Idag har jag pluggat och imorgon ska jag träffa Cornelia och Firuza för en lunch på Orangeriet.

Fullt upp den senaste veckan alltså men jag älskar det! Det roligaste jag vet är att vara social och att få umgås med mina vänner :) !!

Likes

Comments

Fashion, Life, Food

Nya bodycombatpasset har gett mig en grym träningsvärk i magen! Styrkan på slutet innehöll flera övningar som jag aldrig kör för sidorna av magen. Kolla in slutet av videon den här videon https://www.youtube.com/watch?v=970uPg3oYsA

De har dagarna har varit fantastiska, ELLERHUR?! Jag har varit ute i solen varje dag sedan onsdag förra veckan. Varit nere på Holmen ett par gånger, promenader runt Saltis, solat, yogat, druckit vin, gjort smoothie, ätit toast skagen.

Igår hade jag heldag med mamma och vi började med hathayoga 60 min, sedan hade vi en timme innan bodycombat inne i stan så vi hamnade på Koloni i Saltsjö-Duvnäs. Vi tog en varsin kaffe och jag hann jobba lite med min excelproblem (håller på att lära mig det lite mer avancerat). Vid 14 åkte vi in och efter passet gick vid till gymnastikdelen inne på Sats Sofo! Jag håller på att lära min mamma handstående och hon lyckades faktiskt gå upp mot vägen och även stå fritt helt själv! Första gången!! Jag övade på handstående på parallel bars samt på en hand! Bilder från igår kommer i ett annat inlägg

Likes

Comments

Fashion, Fitness, Life

Idag har jag varit ute hela dagen! Solat flera timmar och avslutade med lite träning! Jag körde fram för allt mage men tog inga bilder under själva passet. Men tog lite bilder efteråt bara för att det såg så härligt ut!! Jag kommer längre och längre ner på mina splits också. Vilket känns sjukt bra! Missade lite med kameran haha men syns ju lite i alla fall!

Likes

Comments

Fitness, Life

Slog nytt rekord i fristående handstående! 40 sek!! Ska försöka filma lite mer men allt är liksom hemma med kläder som glider ner. Tog ett par bilder vid vattnet igår :)

Likes

Comments