Vaknade halv 8 imorse trots en väldigt rolig kväll igår, kanske till och med för rolig! Sista gången ute med kompisar i Sverige på ett bra tag, så det var bra att det blev ett bra avslut!

Har ägnat morgonen pt att dricka smoothie och packa, går faktiskt rätt bra. Nu sitter jag och väntar på Fanny som jag hoppas dyker upp snart! Sista dagen i Stockholm och det är sååå härligt väder, det gör mig glad!

Likes

Comments

Snart är det dags för rutiner, scheman, måsten och stress, men jag är TAGGAD! Jag är en person som behöver krav i livet för att prestera på topp. Ställs det inga krav kommer det inte speciellt mycket från mig.

Sitter just nu med min kalender, mitt favvopennskrin och min dator och är inne i ett inspo-mode, ni vet när man bara känner att allt man vill ta sig an kommer att gå! Tror augusti kan vara en stressig månad för många, efter semester osv men för mig är det en månad av inspiration och motivation!!

Likes

Comments

Om två veckor börjar jag mitt andra år på college! Ser jättemycket fram emot det, tror det blir minst lika bra som första året. Älskade att vara yngst på skolan, och att allt var nytt och spännande, men tror det kan bli skönt nu när man vet hur allt fungerar och vet mer hur man ska hantera allt!

Lite nya saker för iår:

Rummet! Ska bo med en av mina bästa kompisar Caroline. Vi ska bo i en av de nyaste byggnaderna på campus, och rummet kommer vara ca 10x bättre än förra året.

Student Government! Blev vald som en av min årskurs senatorer till student Government vilket ska bli jättekul! Alla som är med redan är personer som verkligen har koll på läget, tror jag kan lära mig mycket av dom.

Major! Våren 2018 ska jag välja inriktning, alltså det jag fokuserar mina studier på! Just nu lutar det mot Politics & International Affairs, med minor (mindre inriktning/sidoområde) i spanska och kanske ekonomi. Kan ju ändras totalt dock men tror det blir bra!


Förutom detta ska jag försöka fokusera mycket på bloggen på sidan, för det är superkul för mig själv att titta tillbaka på. Dessutom hoppas jag iallafall att min familj, vänner och ni andra som läser tycker att det är kul!!

Puss puss

Likes

Comments

Lagad av mig och min kompis Ami som är min tredje gäst från USA den här sommaren. Väldigt kul att ha folk som hälsar på för då har man helt plötsligt en anledning till att turista i sin egen stad!

Likes

Comments

En juice med äpple, fläder, ingefära, vetegräs och spenat. Hur gott låter inte det? Väldigt!

Likes

Comments