Bästa dagen ever. I lördags hade en fraternity på skolan grävt en grop, fyllt den med vatten och hade "poolparty", även kallad hurricane. Min favorit dag och kommer alltid att vara haha! Försök hitta mig på bilden ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

2 veckor kvar tills jag är klar med mitt första år på college! Helt sjukt, har typ inte ens hunnit smälta att jag ens går på college. Anyway, hade en väldigt stressig vecka förra veckan med mycket inlämningar samtidigt som jag hade två gäster här, så den här veckan känns rätt lugn! Nästa vecka är sista veckan med lektioner, och veckan efter det är bara plugg och finals!

Så om två veckor lämnar jag Wake, och gör lite detours (ska berätta mer om dom senare) innan jag kommer till Sverige den 12 maj! Har inte planerat supermycket av min sommar, men kommer nog mest jobba, åka till Skåne, få lite besök från amerikanska kompisar, äta massa svensk fräsch sommarmat, hänga med alla saknade kompisar och familjen och bara njuta! Min lillebror tar studenten också, och jag ska vara med på flaket. Studenten pt2! Just nu är jag på gymmet och skriver samtidigt som jag tränar på en sån där trappmaskin, tiden går mycket fortare om man gör något samtidigt! Sprang lite utomhus innan också så det ska bli väldigt skönt med en dusch sen. Puss och hej!!

Likes

Comments

Tror nästan det finns fler hundar på vårt campus än vad det finns elever. Var man än går ser man hundar, och det bästa? VALPAR! Vår Residence Advisor (äldre tjej som bor i vår hall) skaffade precis en hundvalp, bättre överraskning kan man väl inte få!

Likes

Comments

Ah den här veckan har varit extra bra! Katarina har varit här sen i lördags, och Edvin kom i tisdags! Pluggade extra mycket i förväg för att de skulle komma, så den här veckan har jag bara dragit Katarina till biblioteket enstaka gånger.

Så kul att ha gäster för då vill man automatiskt göra mer saker av dagen. Katarina följde för det meta med på mina morgonpromenader, och sen till mina lektioner! Hon var till och med där när jag hade min presentation i American Government & Politics vilket var kul!

Med Katarina har jag passat på att äta fräscha bruncher, haft picnic på The Quad och bara hängt! Sen Edvin kom har vi också kunnat chilla vid hans pool på hotellet, och i onsdags tog jag dom med mina kompisar på en comedy-show och sen gick vi ut sö de fick en riktig college experience.

Igår åkte Katarina hem, och idag ska jag och Edvin spela tennis och sen får vi se! Han sover just nu så jag är på gymmet och ska snart gå och plugga lite i lobbyn. Puss puss och glad påsk!

Likes

Comments

Våren är väldigt eventful här på campus! Förra veckan var jag på en danstävling, konsert och i helgen åkte jag till Greensboro till International Civil Rights Museum med några kompisar för extra credit points i politics!

Idag gick jag min vanliga morgon prommis, hade lektion och sen har jag gått på en CPR-kurs med cheer & dance vilket var sååå bra! Borde gjort det tidigare i livet men är glad att jag kan rädda något liv nu iallafall! Sen har jag även varit med i en Psych-study och svarat på frågor osv spm jag även får betalt för. Riktigt intressant och perfekt med lite extra pengar!

Har snart en till lektion och sen ska jag plugga massa hela dagen, för snart kommer Katarina och Edvin! Såååå taggad

Likes

Comments

En av många fina soluppgångar jag fått se när jag vaknat tidigt och powerwalkat de senaste veckorna. Helt klart min bästa avstressningsmetod som jag vill fortsätta med för alltid!

Idag hade jag inte tid att gå på morgonen, eftersom jag ändå vaknade 7 för att plugga till mitt prov jag har snart. Igår hade vi en danstävling mellan alla sororities vilket var SÅ kul. Svårt att förklara stämningen men helt klart en av de bästa onsdagskvällarna iallafall. Kom hem vid halv två så jag är glad att det snart är helg! Puss

Likes

Comments

Ibland känns det väldigt mycket som att jag befinner mig i en college film. Idag var en dag jag kände så lite extra mycket. Hela dagen har det vari soligt och 25 grader, och varje chans jag fått har jag suttit ute i solen och pluggat. Har hittat ett nytt favoritställe att plugga på, Starbucks uteservering på North Campus. Precis där jag kommer bo nästa år (vilket jag är hur taggad som helst över för jag ska bo med en av mina bästa kompisar i den BÄSTA byggnaden på hela campus). Kommer bli många plugg-sessions här i framtiden!

Likes

Comments