2 månader kvar till sommarlov!

Efter en vecka med 25 grader och sol känns det lite sådär halvkul att det är 2 grader och regn här nu, speciellt eftersom det var 20 grader och sol innan lovet! Typiskt North Carolina väder, men som tur är kommer värmen tillbaka nästa vecka. Har fyllt min kalender med massa roliga saker jag set fram emot så nu är den inte endast fylld med deadlines! Kan göra ett inlägg med lite nedräkningar någon gång i veckan när jag har tid!

Likes

Comments

Hat haft det sååå bra! En vecka kan verkligen göra att all stress från skolan släpper helt, och man inser att Wake-bubblan är just en bubbla. Älskar den men ibland är det skönt att komma ifrån den!

Har haft ett helt fantastiskt bra lov och mår väldigt bra nu. Åkte i fredags till Palm Beach, Florida, och stannade en vecka hos min kompis Katherine! Om ni kollar på Parneviks så kan jag säga att de bor precis där, vi åkte förbi deras hus till och med, så jaa livet där är precis som på tv!

Våra dagar bestod av frukost/brunch med smoothies/acai bowls osv antingen hemma eller ute på mysiga ställen. Sedan stranden, eller poolen, en och annan tripp till Mallen, manicures och massa roadtrips med Ed Sheerans nya album.

På kvällarna åt vi middag med Katherines familj, så gulliga allihopa och jag kände mig väldigt älskad haha. Senare såg vi mycket gossip girl och badade i hennes bubbelpool, och den sista kvällen åkte vi ut med båten vid solnedgången! Vi stannade mitt ute i havet där det fanns en sandbank så vi gick omkring mitt ute i havet, så coolt!

Varje dag gick vi upp vid 7/8 och gick och la oss 9/10 så jag är perfekt utvilad, glad och taggad på 2 månader till av skola och sen sommar! Puss och hej!

Likes

Comments

Har aldrig varit en "dog-person". Inte så att jag haaatat hundar men jag har alltid tyckt att dom är lite läskiga haha, men det har iallafall ändrats! Katherine har två hundar som nu är kära i mig. Hela familjen är överens om att de aldrig sett hundarna gilla någon mer än vad de gillar mig så något gör jag väl rätt i livet!!

Likes

Comments

Vi gör annat än att äta jag lovar!! Haha, nej men det är sååå härligt att ha en hel vecka fylld med massa fräsch mat. Vår mat på Wake är rätt bra men att få äta acaibowls, avokado toast, lax, sallader och dricka goda juicer och ingefära shots känns väldigt bra!!

Likes

Comments

Älskar färger, mönster och allt som är ~aesthetically pleasing~. Så fort jag ser något fint måste jag ta bild, älskar att pilla med VSCO för att få fram de finaste färgerna och kontrasterna. Allt från naturen till mat till klädesplagg, love it! Än så länge kommer det mest till användning till min blogg, instagram och VSCO men jag har lite planer på hur jag kanske kan få mer användning för det!

Likes

Comments