Galet längesen jag skrev något här! Jag lever iallafall, har fyllt 20 år, har haft en liten (stor) mid-life crisis, är med i en sorority, och det är redan typ sommar här. Pluggar för tillfället computer science och måste säga att det är väldigt coolt! Kan nog vara bra för mig också för jag är den minst tekniska personen ever. Yay!

(Har nästan seriöst inte tagit någon bild sen jag kom tillbaka så lite mysiga bilder från Madrid får duga!)

Likes

Comments

Jetlag är verkligen svårare att bli av med än man tror. I Sverige kunde jag verkligen inte somna innan 4/5 på morgonen, och i Vietnam och här vaknar jag vid den tiden och kan inte somna om. Så nu ligger jag vaken kl 6 och har ingenting att göra, weheyyy.

Likes

Comments

Southeners är inte så vana vid snö om man säger så. Alla event som skulle vara idag blev flyttade till imorgon, och Starbucks och många restauranger i Winston-Salem var stängda. Visst, det var en del snö men detta skulle aldrig hända i Sverige! Vi fick iallafall en helt ledig dag, vilket kändes otroligt konstigt. Alla var ute i snön först, och sen hängde jag med några kompisar och kollade på Gossip Girl, körde lite ab-workout i en lounge och sen åkte vi in till stan och åt på en restaurang/café som faktiskt var öppet. Mysig men konstig dag!

Likes

Comments

Äääntligen ligger jag i min säng och ska sova, har längtat i två dagar. Så mycket pågång den här veckan men just nu är det bara jag och sängen som gäller. Älskar förresten när folk kommer på briljanta presenter som man inte själv kom på att man behöver, som Edvin som gav mig världens mysigaste tofflor i julklapp! Godnatt!

Likes

Comments

Hemma! 25 h resa var inte så jobbigt ändå, lyckades sova rätt mycket och höll mig sysselsatt. Jobbigt dock är att min ena väska gillade den kinesiska kulturen så mycket att den kände för att stanna kvar! Hade inte gjort jääättemycket en vanlig vecka men just den här veckan är otroligt viktig så det passar inte bra alls!!! Förhoppningsvis kommer den imorgon till Wake men som tur är har jag världens bästa vänner som redan erbjudit mig att ta vad jag vill ur deras garderober.

När jag packat upp väskan jag iallafall har tog jag en nap och att vakna från den var det värsta någonsin. Är såååå trött men tog mig till Trader Joe's med Caroline och Kate och preppade med lite fräsch mat för veckan eftersom det inte är mycket öppet här, och nu ska jag snart på middag i stan! Puss

Likes

Comments

View tracker

2 veckor och ett varv runt jorden. Snart landar jag i North Carolina igen och har rest ett officiellt varv runt jorden. Åkte bara österut och är nu tillbaka på samma ställe, får man skylla på jetlag då? Har varit ett bra lov men nu är jag redo för rush, långa nätter på biblioteket, min födelsedag, vår på Wake (blir 20 grader i februari/mars) och massa annat jag inte vet om ännu. Life is good in the hood

Likes

Comments

Bilder från drömmigaste stranden vi var på igår. Sanden var kritvit och vattnet sååå härligt!

Idag är min sista dag, ikväll åker jag hem till Wake. Resan tar 25 timmar, riktigt härligt. Skämtosido kommer jag nog bli extremt rastlös men fick precis reda på att jag och min kompis Caroline är på samma flight från New York så det är vi väldigt hype över! Dessutom flyger jag över datumzonen, så min flygresa över stilla havet är 15 timmar lång men jag landar bara 2 timmar senare än jag lyfter, lite coolt ändå. Nu ska jag njuta av den sista solen, ses på någon annan sida av världen!

Likes

Comments

Imorse gick jag och mamma på Sunrise yoga vid stranden kl 6.30. Skulle kunna kännas tidigt men med min jetlag, som för övrigt är extremt konstig, var det inga problem! Vaknade 4.30 och eftersom alla mina kompisar i USA är 12 timmar bak och mina svenska kompisar 6 timmar bak så var alla vakna och kunde underhålla mig i två timmar. För att ta igen sömnen tog jag en två timmars nap på stranden på eftermiddagen, måste ju ändå vara bland det bästa i livet! Puss och hej nu ska vi äta middag och jag är väldigt hungrig efter både tennis och gym.

Likes

Comments