Woaaaawwww! Den här veckan var något utöver det vanliga. Att jag stannade på biblioteket från 3 på eftermiddagen till 2 på natten i måndags (med en halvtimmes paus för middag) förklarar väl ungefär hur midterm-week är för er som inte har upplevt det.

Hade mitt sista prov idag och var EXTREMT nervös imorse. Hade inte provet förrän 12 vilket var jobbigt. Jag gillar att börja med prov, och sen kunna slappna av men konstigt nog så presterade jag mycket bättre både på spanskan och ekonomin innan så jag kanske alltid ska vara såhär stressad och nervös? Provet kändes iallafall bra, men vågar inte hoppas på för mycket innan jag får det tillbaka. Känslan efteråt var iallafall bättre än något annat, jag var SÅ lycklig.

Efter provet hade jag styrketräning med cheer, ett möte inför resan jag ska på om några timmar och nu är det snart sorority-meeting. Kommer berätta mer om sororities osv någon annan dag, finns väldigt mycket att säga och det är en stor del av den amerikanska college-kulturen.

Nu har jag höstlov till på måndag, och om mindre än två timmar är jag och Kate påväg till DC! Är så taggad, hörs när jag är där! Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nästa vecka är full av viktiga prov innan vi får ett efterlängtat 4 dagars höstlov. Är väldigt taggad på att sätta mig på ett flygplan på onsdag, men har ändå redan en känsla av att jag kommer sakna Wake bubblan på den korta tiden? Tills dess är allt fokus iallafall på skolan, puss och godnatt!

Likes

Comments

Åt en väldigt god frukost på Whole Foods innan pappa åkte vidare till Kanada i söndags, bästa stället helt klart. Idag är det onsdag och jag har en uppsats att skriva, men sen är jag klar med det jobbigaste denna vecka! Resten är bara läxor vilket är skönt.

Den här veckan är "mental health awereness week" vilket passar rätt bra när det är som stressigast. I måndags fanns det en ice-cream truck och mental health screening, i tisdags åkte jag och Kate många gånger nerför en uppblåsbar rutschkana, och idag är det "art stress relieving" vilket jag inte har tid för men det är säkert kul! Är väldigt taggad för petting zoo imorgon och farmers market på fredag, så bra idéer ju! Nu ska jag på ett möte, adios!

Likes

Comments

Sitter just nu på biblioteket med Kate, klockan är halv 12 och vi ska snart gå tillbaka och sova. Ska först skriva ut några inlämningar, älskar att lämna in utskrivna saker, det känns verkligen som att man är klar när man väl är klar.

Anyways, älskar fortfarande min Wake Forest bubbla, till och med kanske ännu lite mer nu när löven börjar skifta färg. Wake Forest har blivit röstad det finaste höst-campuset i USA, så bilder på det kommer nog så småningom! Än är det inte så jättekallt dock, och jag skateade runt i shorts idag mellan cheerleading styrketräningen och ett ekonomi seminarie. Adiossss

Likes

Comments

Imorse var det riktigt kallt, 9 grader och jag myste runt i min supermysiga Abercrombie väst, mitt nya favoritplagg. På eftermiddagen blev det dock soligt och 25 grader så om det är höst eller inte vet jag inte riktigt!

Den här veckan kommer vara galen, hade ett prov imorse och har en massa andra prov och deadlines hela veckan. Känns som att alla har mycket den här veckan så det är väl bara att stå ut! Har iallafall en massa goda kaffedrycker, halstabletter (kan inte säga att jag är super frisk efter fotbollsmatchen) och så från Whole Foods nu när pappa varit här så jag ska nog överleva. Puss och hej!

Likes

Comments

Bilden förklarar läget här i Winston-Salem just nu. Lite översvämningar här och där, strömmen har gått på många ställen och regnet fortsätter att ösa ner! Har jag fått ett sms om att matchen ikväll är inställd? Nej! Vi ska stå och cheera i ösregn, vilken upplevelse, kommer bli så kul:)))))))Likes

Comments

Family weekend is here! Vädret har varit underbart nästan hela tiden här, men igår ungefär samtidigt som föräldrar och syskon rullade in på campus så började sideffekterna av orkanen Matthew visa sig. Så sedan dess har det spöregnat, och det ser ut som att det kommer fortsätta mer eller mindre tills family weekend är över.

Jag och pappa har iallafall haft det bra. Åkte till Village Juice och åt lunch när han kom igår och sen åkte vi och shoppade lite. Middag åt vi rätt sent så innan dess tog pappa en nap på hotellet och jag pluggade. Maten var sååå god, samma restaurang som vi åt på med mamma också dagen innan jag flyttade in. Känns så konstigt hur mycket som förändrats sedan dess. Love it! Idag ska vi gå på lite event och sedan ska jag bli DRÄNKT i spöregn i min cheeruniform. Är iallafall väldigt glad att jag blev uttagen till helgens game så lite (läs mycket) regn kommer inte stoppa mig från att heja på mina deacs! Puss puss

Likes

Comments

Imorse vaknade jag av att brandlarmet gick i byggnaden jag bor i. Alla gick ut i pyjamas och frös, men sen fick jag ett räddande sms av Katherine så 5 minuter senare låg jag nerbäddad under ett varmt täcke igen. Väldigt uppskattat kan jag säga.

De senaste dagarna har varit sååå bra. Har varit på topp humör hela tiden, haft väldigt kul, plugget har känts lätt och allt har bara känts bäst. Igår var det Wake Wednesday vilket är typ bästa dagen under veckan. Nu har jag snart cheer-träning och sen är det fredag= pappa kommer! Puss och hej

Likes

Comments

Att prata med kompisar/familj från Sverige får mig att förstår vilken bubbla jag lever i. Saker jag tänkte på hela tiden i Sverige har jag helt glömt bort, och saker jag aldrig någonsin tänkt på tar mycket plats i mitt liv nuförtiden.

Försöker läsa Aftonbladet och hålla koll på vad som händer i Sverige (och världen), men kan inte säga att jag är jätteduktig på den fronten. För det mesta är det det som händer här på campus som allt kretsar kring. Rör mig egentligen i en väldigt liten area, egentligen bara på campus området förutom när jag åker utanför för träning eller något annat. Ändå har jag så fullt upp, alltid något på gång, alltid något nytt att berätta eller få berättat för mig, och jag trivs så bra.

Det kanske konstigaste är alla människor jag träffat. Har känt dessa människor i mindre än 2 månader, men ändå känns det som att vi är så otroooligt nära. Vi går igenom exakt samma saker, och ändå hela olika. Extremt svårt att ens förklara men många av de jag för en månad sen skulle kalla strangers vet mer om mig än jag själv gör, på ett konstigt men underbart sett.

Lever i en bubbla, och jag älskar den<3

Likes

Comments