View tracker

Väldigt regnig och stressig dag, men som tur är lystes den upp av att alla samlades för Love Feast, en liten vandring med varsitt ljus i handen och julmusik och tal i Wait Chapel. Älskar traditioner och älskar Wake

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Förra veckan började det bli kallt på riktigt här. Det var till och med minusgrader under natten, och vana vid 20-30 grader som vi är var vi alla i chock. Igårkväll när jag gick från biblioteket förberedde jag mig på att frysa påväg till min dorm, men till min förvåning var det väldigt varmt! Kollade temperaturen, 14 grader, och idag när jag vaknade var det likadant. Sprang en runda, och mötte sen Vanessa för kaffe på Campus Grounds. Nu har hon gått till sin första class, och jag börjar om 30 min. Älskar att ha tid på morgonen till att bara vara, det behövs typ!

Likes

Comments

View tracker

Idag kände jag mig lite extra loved. Fick tre emails med topic "Package delivery", vilket är bland det bästa mejlen man kan få. Det bästa jag hämtade ut var mina efterlängtade brev/paket från familjen som vi trott kommit bort för det tog en väldans tid! Men nu är de här och jag är såå glad. Dessutom fick jag en ny väska, den är sååå fin och jag kan lugnt säga att den hjälpte mig att plugga idag. Har suttit på biblioteket sedan 3, nu är klockan 12. Men har tagit lite pauser med kompisar och hade styrketräning med cheer (+ julmusik) tidigare idag så min dag har inte endast bestått av plugg! Godnatt!

Likes

Comments

Är så glad att jag fick vara en del av the Tripodi-family över Thanksgiving, har varit så kul och mysigt. Hennes små-kusiner sa att jag är deras riktiga kusin nu, så jag antar att jag gjorde ett bra intryck.

Caroline och jag har blivit bortskämda med väldigt god mat, mycket sömn (vi sov mer än alla andra, antar att vi behövde ta igen den sömn vi missat under våra 3 månader på Wake), och underbart väder. Igår kom vi tillbaka till Wake och idag var det game-day! Sista matchen för säsongen. Tyvärr förlorade Wake men vi älskar våra deacs ändå, och vi fick nya dräkter så det var kul! (Och kallt för vi hade dom på oss även när det började bli kallare). Imorgon kommer resten av Wake tillbaka från alla olika håll i USA och jag längtar sååå efter att krama om alla. Det jag hört från alla mina kompisar är att de kände sig mer homesick hemma än vad de gjort på Wake. Vi älskar helt enkelt Wake helt otroligt mycket! Puss och godnatt

Likes

Comments

Campus börjar bli tomt och det känns väldigt konstigt. Hände alldeles för mycket igår, så idag har jag vandrat omkring i ett moln av förvirring, men som tur är börjar det lätta. Två av mina bästa vänner åkte hem idag, och jag saknar dom redan. Som tur är har jag relativt många som är kvar till imorgon, och några till onsdag precis som jag.

Efter mina lektioner och mitt prov idag gick jag tillbaka till mitt rum, la mig i min säng och kollade på Gossip Girl och kände för första gången sedan jag kom hit att jag inte behöver plugga en enda sekund. Har en lektion imorgon, men sen är jag ledig i 5 dagar. Tror alla behöver det här lovet!

Likes

Comments

Hade en riktigt bra fredag downtown Winston-Salem igår med några av mina bästa vänner, bland annat Annabelle och Kate på bilden! Idag är det game-day, matchstart kl 7 och stämningen är på topp!

Likes

Comments

Imorse sprang jag innan min första lektion och det var så fint och höstigt! Det är fortfarande rätt varmt här under dagen så det var väldigt skönt att springa under de få svala timmarna på morgonen!

Tiden bara flyger förbi här och jag vill egentligen berätta hur mycket som helst, men det är sällan jag hinner! Här kommer iallafall lite saker jag kände för att dela med mig:
•Idag var det "Pitsgiving", Thanksgiving at the Pit (ett av våra matställen). Det var bland det sjukaste jag varit med om. Folk hade scheman för när de skulle paxa bord och vissa satt där hela dagen. Hade turen att bli inbjuden av några äldre tjejer som hade ett bord med sin sorority hela dagen så idag har jag alltså ätit min första Thanksgiving måltid!
•Fick flyga idag! Alltså cheerleading, i en pyramid. Min coach har tvingat mig stanna på marken efter min hjärnskakning men idag fick jag äntligen vara i luften igen och det kändes väldigt bra!
•Saknar redan folk som ska åka hem över Thanksgiving, även fast de inte ens åkt än! Några av mina kompisar åker redan imorgon, andra på måndag osv. Separationsångest!
•Ska till Charleston och fira Thanksgiving med min kompis Caroline och hennes familj! Ska bli sååå kul och Charleston verkar så mysigt.

Nu har jag precis kommit hem från en match vi cheerade på, klockan är 10 och jag är i mitt andra hem, ZSR Library. Puss :)

Likes

Comments

Likes

Comments

Wake har en ganska speciell men rolig tradition när vi vinner stora matcher/turneringar. Traditionen kallas "Roll the Quad", och så fort det sprider sig att vi vunnit någon stor match springer alla till the Upper Quad och kastar toapapper över träden. Väldigt konstig tradition som sagt men ärligt talat ser det alltid väldigt fint ut, på något ironiskt sätt. Dessutom symboliserar det ju vinst, så oavsett om det är fint eller fult så är det en positiv syn!

Likes

Comments