View tracker

Hej på er!

Jag vet...det var ett bra tag sedan som jag var aktiv här på bloggen och jag tänker inte sitta här och hitta på ursäkter som inte stämmer. Så jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen och så går vi vidare.

Som ni kanske sett så har jag tagit bort alla mina gamla inlägg för jag kände att jag inte var så nöjd med alla och sedan vill jag börja om på nytt här på bloggen.

Just nu har jag motivation för det här och jag hoppas att den känslan kommer att hålla i sig. I övrigt så mår jag bra och livet rullar på. Det är en hel del i skolan just nu eftersom jag går i årskurs 9 och "det stora valet" närmare sig, gymnasiet! Gymnasiet är något som jag är så extremt taggad på och jag kan tänka mig att börja imorgon redan. När jag inte är i skolan eller sitter hemma och pluggar så umgås jag med familj och vänner. Men jag önskar verkligen att dygnet var några extra timmar längre ibland för tiden räcker inte alltid till. Men, men så är mitt liv just nu, lite stressigt som sagt var.

Nu ska jag starta dagen med lite frukost och sedan blir det lite julpyntning för idag så är det första advent. Jag längtar så mycket till julafton. Efter det så ska jag försöka plugga lite inför ett kemiprov jag har i början av veckan och sedan blir det bara att ta det lugnt tror jag.

Hoppas att du som läser detta inlägget mår bra och att du har en mysig första advent <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker