Bilder från igår, fredags. Hade det jätte trevligt hos mig och åt med Ida & Nellie, sen kom Alva och vi drog vidare mot lite festligheter. Sov sen med bra person så kvällen var väldigt lyckad<3
Nu är väl sommarlovet rätt så slut antar jag & det känns ändå okej, har haft den bästa sommaren nånsin omringad med bra människor exakt hela tiden. Må(r)tt så bra.
Och nu lär man väl komma in i lite rutiner igen så hade åtminstone tänkt mig att bli lite aktiv här igen, kul ju:P
Hoppas ni hare bra, PUSS

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Gått runt och filmat lite denna sommar och klippte ihop det till detta skojiga igår. Enjoy haha <3


Likes

Comments

[beautiful people beautiful problems - lana del rey]

Likes

Comments

Några höjdpunkter på senaste<3

Två veckor kvar av mitt sista sommarlov, det gör lite ont att säga faktiskt. Har mått så himla bra, tror knappt jag haft en dålig dag på hela sommaren. Jag försöker tänka bra tankar, att det ändå är sista året osv. Men kan inte inte bli ledsen heller, skolan har för mig blivit så ångestladdat och jag vill bara att allt ska stanna så som det är nu. Men det går ju icke så får ändra min inställning lite, hösten är väl mysig. haha.
Nej nu ska jag sova bort min lilla förkylning som jag så tajmat lyckats få och fortsätta ta vara på denna sommar. PUSS

Likes

Comments

alltså wooow vilken bra vecka jag har haft. Jag anlände till Emmabodafestivalen på onsdag med några tjejer och resten av oss som redan hade varit där 2 dagar hade satt upp (Tramp) campet så det var dit vi tog oss. Vi satt upp tältet, satt oss i campet och sen började en av dom roligaste veckorna jag haft, inte ens en överdrift. Det var spelningar hela dagarna och hela nätterna, (förstår inte hur jag lyckades somna inatt utan basen från camp baba hahaha)
Men som sagt, bästa jävla veckan med så himla fina människor. Skönt att vara hemma men vill redan tillbaka, fan vad kul vi hade<3

Likes

Comments