Godmorgon från Texas! Just nu är klockan 7.05 när jag började skriva detta inlägg och min buss går om 40 min. Jag sitter just nu och äter frukost som består av en vanilj yoghurt och en macka. Idag börjar skolveckan för de flesta eftersom igår var Martin Jr Luther King day, vilket betydde att vi hade en studiedag. Jag spenderade största delen med att spela kort med mina värdsyskon och att plugga. Lite senare hämtade Kendall upp mig och vi åkte och åt middag, supermysigt. Jag är verkligen superglad att jag har hittat en riktigt bra vän här som jag alltid har roligt med.

XO

  • 3 readers

Likes

Comments

1. Från Jullovet då jag var sjuk, helt sjukt att det var två veckor sedan
2. @ Sushi Fever med Kendall
3. Bio med Kendall
4. Selfie
5. Selfie efter golf practice
6. @ the golf course

  • 14 readers

Likes

Comments

När brukar du gå och lägga dig?


☾ Vanligtvis 11/12 på skoldagar, dels för att jag har golf till 6 varje dag och måste få allt plugg gjort och sen för att mina kära vänner/familj är vakna då, i och med tidsskillnaden.

När vaknar du?

☾ Ca 05.00 när jag ska duscha, annars runt 06.

Är du morgonpigg?

☾ Ibland, men just nu är jag verkligen inte det i och med att det är så kallt på morgonen men om jag har ngt planerat är jag alltid uppe tidigt. 

Vad gör du i sängen innan du somnar?

☾ Snapar, lyssnar på musik, checkar Instagram eller lyssnar på podcasts. 

Vad finns på ditt nattduksbord?

☾ Mina Beats &  läppsyl.

Hur är din säng bäddad?

☾ Så som alla bäddar den. 

Vilken låt är allra bäst att somna till?

☾ Favoritlåten eller country music.

Vad är ditt bästa sova gott-tips?

☾ Lyssna på musik/podcast och ha massor av filtar. 

Hur sover du egentligen?

☾ Jag sover på magen med ansiktet oftast till vänster och har mina armar under kuddarna.

Vad har du på dig när du sover?

☾VS Pyjamas eller MJ tröja och shorts. 

Hur är din sovfrisyr?

☾Uppsatt, antingen i en tofs eller fläta. Jag har nästan alltid haft håret uppsatt när jag sover, varför vet jag inte haha.

Vad har du för säng?

☾ Ingen aning

Vad gör du mitt i natten?

☾ Sover, snapar, facetimar ibland, kollar på film eller hänger med kompisar om det är helg. 

Hur gör du för att få ett mysigt sovrum?

☾ Välstädat och musik. 

Vad är det konstigaste stället du har sovit på?

☾ Kommer inte ihåg. 

Likes

Comments

To do:
1. Göra klart min US History Assignment & göra klart min matteläxa

2. Go for a run?

3. Städa

4.Chilla

  • 39 readers

Likes

Comments

1. Denna har jag nyligen börjat lyssna på och jag gillar den. Den handlar om hur livet är i LA jämfört med Sverige, jätteintressant!

2. Detta är min all time favvo pod! Jag gillar verkligen Hanna och Dasha, båda verkar vara oerhört drivna och roliga tjejer!

  • 43 readers

Likes

Comments

Tjena! Vardagen rullar nu på som vanligt och jag har äntligen lyckats byta från Kemi till Biologi, vilken lättnad!! Jag förvånas varje dag, hur alltid ngn tycker det är mega häftigt att jag är från Sverige, till exempel idag på franskan blev jag ihopparad med en kille som heter Duncan som tyckte att det var så coolt. Han ställde massor med frågor och fortsatte att påpeka hur coolt det var. Klockan ringde ut och jag begav mig ut ur skolan för att hoppa på skolbussen till golfklubben. Kl 2.45 kom vi fram och jag & de andra golftjejer började träna på direkten. Vårt golfschema är olika beroende på vilken dag det är, på måndagar och torsdagar spelar vi på banan, medan vi puttar, Chippar och slår på rangen på tisdagar. De dagarna vi inte är på golfbanan, som till exempel onsdagar och fredagar spenderar vi första halvan i klassrummet och sen tränar vi i skolans gym. Nu tänkte jag börja plugga, så jag kan lägga mig någorlunda tidigt ikväll.

XO

  • 45 readers

Likes

Comments

​Spara, Spara!

Ett misstag jag gjorde innan jag kom hit var att jag bestämde mig för att köpa en Stella McCartney väska för 7000 kr, vilket resulterade i att jag lite fattigare anlände till USA. Såklart ångrar jag inte mig i dagsläget, eftersom jag använder väskan i princip varje dag, men jag önskar att jag kanske kunde hade väntat ett år med att köpa väskan. Mitt råd till alla framtida utbytesstudenter är att ni skaffar ett sommarjobb och försöker att spara en del av er månadspeng från att ni får reda på att ni ska åka till att ni åker. DET KOMMER BARA GYNNA ER! Om jag hade gjort det, hade jag kunnat använt dem här 7000 kr till flera saker istället för en till att göra ngt kul med mina vänner samt shopping. Klockan är snart 11, så jag tänkte gå och lägga mig så jag inte är allt för trött imorgon.

Godnatt från Texas <3. 


Likes

Comments

Godmorgon från Texas. Igår kväll hängde jag med min bästa vän Kendall. Vi började vår kväll med att åka till Sushi Fever och beställa shrimp Tempura rolls, det var så bra. Sen runt 10 någonting började vår bio PASSENGERS, den var så bra. Nu har jag precis vaknat och ska snart gå upp. Idag måste jag plugga till mitt matteprov imorgon och städa mitt rum eftersom det är väldigt kaos just nu, på grund av att jag just nu ej har en byrå eller ett skrivbord.

Puss & Kram

  • 66 readers

Likes

Comments

Marc Jacobs flat pearl Star Studs

The casefactory case

Likes

Comments