Jag vill bara att nästa vecka flyger fram, eftersom det betyder att min familj kommer hit. Jag är extremt taggad på att de ska komma hit och jag ser verkligen fram emot det, jag kan nästan inte vänta en vecka tills de är här!

  • 9 readers

Likes

Comments

Jag är tillbaka! Denna vecka har varit otroligt stressig och jobbig, eftersom jag haft hur mycket plugg som helst och sen så var fredagen den sista dagen man kunde förbättra sina betyg. Anledningen till varför det var sista dagen att ändra sina betyg är för att här får man betyg var sjätte vecka och om inte de betygen är Passing dvs minst ett C får man ej fortsätta spela sin sport. Nu är jag iallafall superglad att denna vecka snart är över och att alla mina betyg är Passing, jag blir alltid så stressad sista veckan varje gång!:/. Under denna helg har jag inte gjort ngnting, vilket har varit otroligt skönt eftersom nästa vecka kommer bli fylld med mkt aktiviteter eftersom min kära familj kommer hit.<3

XO

  • 9 readers

Likes

Comments

Godmorgon allihopa!, här är klockan 9.39. Just nu har jag matte, men vi har gjort klart allt vi ska göra denna lektion så alla chillar. Jag sitter just nu och käkar vindruvor medan jag skriver detta, och såklart har jag igen ingen lunch med mig. Det är helt sjukt vad bortskämd man blir med skolmat i Sverige även fast maten inte är så himla bra så behöver man inte betala för skolmat eller göra sin egen skollunch som här. Jag saknar det!. Denna helg var väldigt lugn, i Fredags hängde jag med Abi och vi drog till ett Taco Ställe som var super!. I Lördags gjorde jag ingenting och igår gick vi på en konsert. Det var en kristen konsert med worship sångare, väldigt annorlunda från Beyoncé konserten som jag gick på innan jag åkte till TEXAS, haha. Konserten var väl helt okej, men jag tror den uppskattades mer av små barn och föräldrar. På tal om föräldrar så kommer min familj om mindre än 2 veckor!, jag är så taggad och har börjat göra ett schema med olika aktiviteter som vi ska göra. Om ngn annan utbytesstudent läser detta, kommentera gärna om ni har förslag på restauranger eller saker som jag och min familj kan göra.

Btw, Bilden till vänster är med Julia som också är utbytesstudent här på min skola och hon är också från Sverige.

Xo

  • 41 readers

Likes

Comments

  • 78 readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Imorgon börjar skolan för mig denna vecka, i och med att lärarna har haft den så kallade "February Conference" under både måndagen och tisdagen. Jag är väl inte jättetaggad på att behöva gå till skolan, eftersom det betyder att jag inte kan ta sovmorgon längre. Den här skolveckan kommer vara ganska skön för min del i och med att jag inte har så mkt plugg. Gårdagen och denna dag har varit väldigt lugnt, det jag har gjort är att träna, städa och hänga med mina värdbrorsor så mkt som möjligt. Idag så har jag gjort rent mina sminkborstar, eftersom det verkligen var dags för det och sen tog jag en liten promenad. Promenaden blev inte så lång eftersom den var obehaglig, eftersom en creepy Guy bromsade in bredvid mig och stannade och väntade på mig, medan jag blev lite rädd och vände hemmåt.

  • 78 readers

Likes

Comments

1. Beroende av?

Golf, Träning & Mobil. 

2. Du måste klä dig i en färg resten av livet, vilken?
Mörkblå eller grått.

3. Vad får du oftast komplimanger för?
Att jag är snygg, är lång, skön och bra på golf.

4. Dina planer under 2017?
1. Spela under 40 slag på en 9-hålsbana.
2. Ha kul
3. Skaffa Sommarjobb
4. Träna


5. Brukar du skratta för dig själv?
Haha oja, jag skrattar väldigt ofta när jag kollar på ett rolig klipp eller lyssnar på podcasts.

6. Vad är det konstigaste du ätit?

Sniglar eller Grodlår, haha.

7. Hur imponerar man på dig?
Genom att vara skön, rolig och spontan.

8. Vilken stad vill du bo i för resten av livet?
Stockholm, NY, LA eller Paris.

9. Vad längtar du efter?
Min familj som snart kommer hit och sen så längtar jag efter SOMMARLOV!

10. 5 saker du vill göra i framtiden?
Jobba som advokat, flytta utomlands, resa, köpa lägenhet och skaffa hund.

11. Serier du följer just nu?
Suits.

12. Poddar du följer?

1. Onsdagsbubbel
2. Veckans Bläcka!​

Likes

Comments

​Oj vad jag längtar efter sommar när jag ser alla dessa bilder! Det jag saknar mest från sommaren är att hänga med min familj och våran hund Kroxo som idag är en polishund. Förra sommaren var underbar, vädret var verkligen på topp och jag gjorde ngt varje dag. Jag spenderade oerhört mycket tid på golfklubben, vilket jag är väldigt nöjd över att jag gjorde eftersom jag nu är med i Golflaget. Nu har vi också flyttat in till stan, vilket är så kul och jag ser så fram emot att inreda mitt rum och ta promenader längs Djurgården. Denna sommar ska verkligen bli en av de bästa och jag hoppas verkligen att jag får ett sommarjobb och att vi (familjen) reser mycket. 

Likes

Comments

Snart är det tags för PROM! Jag är verkligen så taggad och jag har redan börjat kolla på klänning, så jag för en gångs skull är ute i tid. Vår PROM är i slutet av April eller i Maj. I USA är verkligen PROM helt annorlunda än i Sverige, här går alla verkligen in för det och det är glitter överallt. JAG SER VERKLIGEN FRAM EMOT PROM!!

  • 110 readers

Likes

Comments