Bild 1/ Hemkomst för mig
Bild 2/ Alicias brunch
Bild 3/ Pool häng hos Lisa <3
Bild. 4/ Gårdagens middag

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tjena, längesedan va?

Nu sitter jag på Austin-International AirPort och väntar på att borda mitt plan till JFK NY. Tänk att det gått 10 månader i TX och att jag nu ska tillbaka till Sverige. Jag har blandade känslor, jag vill verkligen inte lämna Austin där min vardag har varit i hela 10 månader. Aldrig visste jag att jag skulle bli så attached till Austin och att jag skulle träffa så härliga människor som jag vet jag kommer hålla kontakten med. Jag vill inte lämna, kommer min vardag vara lika bra hemma som den är här och kommer jag ha lika kul?.

Puss vi hörs i Sverige

Likes

Comments

Tjena, I am back at it again! Oj vad tiden flyger fram, kan inte fatta att det redan varit prom. I lördags var det prom och min bästavän Kendall hjälpte mig att fixa mig, hur duktig är hon inte på makeup. Efter det hämtade Tannas mamma upp mig och vi åkte för att ta bilder, men det gick inte så bra eftersom det började spöregna. Vi lyckades iallafall ta några bilder och sen begav åt oss för Cheesecake Factory för att äta middag, det var jättebra. Efter middagen gick vi runt i cirklar kändes det som eftersom vi inte kunde hitta till hotellet där prom var. Prom var slut vid 12 och jag sov över hos Julia.

Likes

Comments

Tjena, nu är jag tillbaka! Just nu befinner jag mig i NY med min underbara familj. Mitt plan lämnade Austin vid 7 och jag var framme vid 12. Dagen innan jag skulle åka var jag jättenervös för jag ogillar starkt att flyga själv, men det gick faktisk bra. Det tog ungefär 5 min för mig att checka in min resväska och gå igenom security, det var så smidigt. Efter jag var klar med security checken, gick jag och satte mig vid gaten och väntade där i några timmar. Runt midnatt anlände jag till NY och min kära mamma satt och väntade vid the bagage claim, det känns verkligen så bra att få vara reunited med min familj igen. Atm är klockan runt 6 och vi började dagen med att gå i butiker och besöka starbucks. Kl 12.30 hade päronen bokat brunch, och då begav vi oss mot Balthazar, maten var så god, se bilden nedan. Efter det gick vi ytterligare i butiken och nu är jag hemma på hotellrummet. Kl 20.30 ska vi vara på restaurangen för middag.

Xo

Likes

Comments

Hörni!!! Snart befinner jag mig i NY, och som rubriken lyder har jag aldrig varit såhär taggad. Anledningen till att jag är så taggad är att jag älskar NY, det är världens bästa city, jag älskar NY så himla mycket. En annan sak som gör att jag är extrem TAGGAD är att jag kommer få träffa min underbara familj igen + att det betyder att det snart är min födelsedag.

Puss Puss

Likes

Comments

God morgon från Texas <3. Från kl 9 till 10.42 (vilket är nu) så har det varit tornado watch, dvs att man kollar vädret och har på väderkanalen för att veta när man ska ta skydd för tornadon. Jag tycker verkligen det här är så jobbigt, för det betyder att jag måste vänta tills allt är clear för att bege mig mot golfklubben.

XO

Likes

Comments

Tjena! Förlåt för jag har varit frånvarande, det har hänt väldigt mycket på sistone. Förra veckan bjöd min American Uncle med mig på ett PGA golf championship och det var så kul. Vi började dagen med att ta bilen till ett Mall där shuttle bussarna till eventet gick. Runt 10.30 kom vi till championshipet och vi började med att följa golfspelaren Bubba Watson. Efter det träffa vi min golf coach som också var där med Ryan från mitt golfteam, eftersom att min golf coach varje år får biljetter, så det var roligt att träffa dem. Såklart ville de också att jag skulle säga ngt till svensken på svenska. Efter vi träffat de började jag och min American Uncle följa Alexander Norén, den svenska spelaren som slog otroligt långt och bra. Det var verkligen jättekul att se ngn från sitt eget land att tävla. Jag träffade även på hans blivande fru. Vid ungefär 3 åkte vi därifrån och begav oss på en liten hike, dock så var det lite läskigt för det blåste ngt otroligt.

Nu är jag i skolan och vi gör ingenting på lektionen, så skönt!

XO

Likes

Comments

Tjena! Oj, vilken rolig vecka det har varit, lite sad dock att den är slut. Jag kan fortfarande inte fatta att min familj var här, dagarna bara flög iväg och vi alla hade så roligt. Nu är det dags för nya tag, eftersom jag har väldigt mycket att komma ikapp med, i och med att jag bara gick i skolan en dag förra veckan. Någonting jag har att se fram emot är Springbreak som är nästa vecka.

Nu till min helg som har varit jättelugn så har jag spenderat mestadels av tiden på golfklubben, jag tycker synd om de på golfklubben eftersom jag har varit där i princip varje dag, hehe.

Nu är jag snart på skolan, vi hörs!

XO

Likes

Comments