Tjena! Det har varit alldeles för länge sedan vi sågs, så jag tänkte kika in här igen.

Förra veckan var en väldigt hektiskt vecka, jag hade mkt plugg. Dock blev det ett ganska tråkigt slut förra veckan, i och med att den slutade med att jag blev sjuk. Filippa, min syster har varit sjuk väldigt länge så det var väl bara en fråga innan hon skulle smitta mig, men i och med att jag har ett bra immunförsvar (peppar, peppar ta i trä) brukar hon inte smitta mig, men nu blev jag det. I fedags gick jag i skolan en kortis eftersom jag bara hade franska och efter franskan slappade jag hemma till 19.15 då Evelina kom hem till oss. Vid ca 19.40 fick jag skjuts av mamma till Elins 18års drink som var jättemysig. Tanken var att jag skulle gå ut efter drinken, men det hände inte eftersom jag kände mig sjuk så jag var hemma vid 12. Dagen efter dvs Lördag kände jag mig inte alls bra och låg i sängen heladagen, samma sak med söndagen. Nu är det måndag och jag mår lite bättre och idag har jag faktiskt gjort 2 ärenden som att hämta min mattebok i skolan samt köpa en miniräknare.

Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Man kan väl säga att det går lite dåligt att uppdatera bloggen dagligen, men jag ska försöka att göra mitt bästa. I fredags hängde jag med Lisa vid kl 3 och det var så varmt att vi var tvungna att ta en dricka vid Fridays för att hundarna vi passar skulle få vila. Efter det gick vi hem till mig där vi myste med hundarna och åt pizzan innan det var dags för AW. Jag tog en cola och lite vitt vin. Efter drygt en timme var det dags för mig att dra mig ut till Djursholm där jag hängde med mina allra bästa vänner <3.

Puss

Likes

Comments

Hej på er!!

Lisa här, eftersom att Clara kommer att spela golf hela dagen så bad hon mig att blogga till henne vilket jag gör mer än gärna eftersom att jag verkligen älskar att göra det. Om ni vill titta in på min blogg som jag haft i ca 6 månader så hittar ni den här! Min blogg handlar mer eller mindre om mitt liv, mode och även om saker som jag tycker är viktiga att ta upp, det vill säga problem i samhället eller bara tankar som jag känner att jag vill dela med mig av!

Ovan ser ni tre bilder på mig :)

Denna dag har varit extremt seg, shit vad uttråkad jag har haft det under förmiddagen, jag har varit på ett humör där jag vill göra massa saker och inte alls vara hemma men har inte haft några idéer på vad det är jag vill göra. Jag och Alicia (en gemensam vän till mig och Clara) åkte i alla fall in till stan och kollade i massa butiker och oj oj oj va snygga kläder det börjar komma nu, är så inspirerad så jag vet inte var jag ska vägen.

Nu är jag hemma i alla fall och ska snart äta (förhoppningsvis), vet inte riktigt var kvällen tar mig men förhoppningsvis så kommer jag vara med kompisar någon stans. Kvällssolen har ju visat sig så den vill jag absolut ta vara på!

Nu ska jag se till att uppdatera min blogg också men tycker att alla ska fortsätta kika in här på Clorrans (Claras) blogg, hon är världens snällis och ni kommer gilla henne utan tvekan ;)

Kram från Lisa <3

Likes

Comments

Hejsan, nu ska jag försöka börja blogga igen haha som om det går bra. Min bästavän Lisa sa till mig att jag bloggar ca en gång i månaden så då tänkte jag göra ett till försök i och med att jag är lite envis och att jag insett att jag saknar det. Det är ju lite härligt att blogga, eller hur!. Det som jag gjort dom senaste dagarna är att spela golf, hänga med kompisar och att äta gott.

Vi hörs lite senare för nu ska jag försöka att vara en bra dotter och hjälpa till i köket.

Puss

Likes

Comments

För 2h kom jag hem från Finland och det har aldrig varit så skönt att vara hemma, borta bra men hemma bäst som man säger. Mina 3 dagar i Finland har verkligen varit hur bra som helst och gänget från SGK som jag åkte med var hur härliga som helst och vi hade så kul tillsammans. Vi spelade 18 hål varje dag och varje dag spelade vi match mot finnarna. Andra dagen åkte vi till motsvarande Gröna Lund i Finland, där vi verkligen hade superkul förutom att en tjej som jobbade på tivolit försökte få oss att bli utslängda.

Puss

Likes

Comments

Tjena! Nu sitter vi på Barcelonas flygplats och ska borda planet om ca 1h. Vi har haft det supermysigt i Barcelona och det har varit så kul att få se den här staden, Barcelona är så coolt!! Nu ska vi till Bordeaux, där vi ska vara i en dag, därefter ska vi till Arcachon och sen ska vi till Biarritz där världens bästa Lisa och hennes familj kommer och joinar oss. <3

Xo

Likes

Comments

Äntligen åkte vi in till Palma och hälsade på min bästavän Bella och hennes familj som precis har skaffat lägenhet här, lägenheten och området var super mysigt. På kvällen åkte vi tyvärr tillbaka och senare gick vi på en TAPAS restaurang. Nu tänkte jag sussa.

Xo

Likes

Comments

Så skönt, dagen började med en prommis runt Strandvägen och nu har jag precis kommit hem. Dagens planer är rätt lugna dvs nr 1 på prioriteringslistan är att jag ska försöka städa mitt rum, nr 2 är att jag ska försöka fixa mitt CV och nr 3 är att jag ska spela golf.

Puss

Likes

Comments

Bild 1/ Hemkomst för mig
Bild 2/ Alicias brunch
Bild 3/ Pool häng hos Lisa <3
Bild. 4/ Gårdagens middag

Likes

Comments

Tjena, längesedan va?

Nu sitter jag på Austin-International AirPort och väntar på att borda mitt plan till JFK NY. Tänk att det gått 10 månader i TX och att jag nu ska tillbaka till Sverige. Jag har blandade känslor, jag vill verkligen inte lämna Austin där min vardag har varit i hela 10 månader. Aldrig visste jag att jag skulle bli så attached till Austin och att jag skulle träffa så härliga människor som jag vet jag kommer hålla kontakten med. Jag vill inte lämna, kommer min vardag vara lika bra hemma som den är här och kommer jag ha lika kul?.

Puss vi hörs i Sverige

Likes

Comments