Tjena, I am back at it again! Oj vad tiden flyger fram, kan inte fatta att det redan varit prom. I lördags var det prom och min bästavän Kendall hjälpte mig att fixa mig, hur duktig är hon inte på makeup. Efter det hämtade Tannas mamma upp mig och vi åkte för att ta bilder, men det gick inte så bra eftersom det började spöregna. Vi lyckades iallafall ta några bilder och sen begav åt oss för Cheesecake Factory för att äta middag, det var jättebra. Efter middagen gick vi runt i cirklar kändes det som eftersom vi inte kunde hitta till hotellet där prom var. Prom var slut vid 12 och jag sov över hos Julia.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tjena, nu är jag tillbaka! Just nu befinner jag mig i NY med min underbara familj. Mitt plan lämnade Austin vid 7 och jag var framme vid 12. Dagen innan jag skulle åka var jag jättenervös för jag ogillar starkt att flyga själv, men det gick faktisk bra. Det tog ungefär 5 min för mig att checka in min resväska och gå igenom security, det var så smidigt. Efter jag var klar med security checken, gick jag och satte mig vid gaten och väntade där i några timmar. Runt midnatt anlände jag till NY och min kära mamma satt och väntade vid the bagage claim, det känns verkligen så bra att få vara reunited med min familj igen. Atm är klockan runt 6 och vi började dagen med att gå i butiker och besöka starbucks. Kl 12.30 hade päronen bokat brunch, och då begav vi oss mot Balthazar, maten var så god, se bilden nedan. Efter det gick vi ytterligare i butiken och nu är jag hemma på hotellrummet. Kl 20.30 ska vi vara på restaurangen för middag.

Xo

Likes

Comments

Hörni!!! Snart befinner jag mig i NY, och som rubriken lyder har jag aldrig varit såhär taggad. Anledningen till att jag är så taggad är att jag älskar NY, det är världens bästa city, jag älskar NY så himla mycket. En annan sak som gör att jag är extrem TAGGAD är att jag kommer få träffa min underbara familj igen + att det betyder att det snart är min födelsedag.

Puss Puss

Likes

Comments

God morgon från Texas <3. Från kl 9 till 10.42 (vilket är nu) så har det varit tornado watch, dvs att man kollar vädret och har på väderkanalen för att veta när man ska ta skydd för tornadon. Jag tycker verkligen det här är så jobbigt, för det betyder att jag måste vänta tills allt är clear för att bege mig mot golfklubben.

XO

Likes

Comments

Tjena! Förlåt för jag har varit frånvarande, det har hänt väldigt mycket på sistone. Förra veckan bjöd min American Uncle med mig på ett PGA golf championship och det var så kul. Vi började dagen med att ta bilen till ett Mall där shuttle bussarna till eventet gick. Runt 10.30 kom vi till championshipet och vi började med att följa golfspelaren Bubba Watson. Efter det träffa vi min golf coach som också var där med Ryan från mitt golfteam, eftersom att min golf coach varje år får biljetter, så det var roligt att träffa dem. Såklart ville de också att jag skulle säga ngt till svensken på svenska. Efter vi träffat de började jag och min American Uncle följa Alexander Norén, den svenska spelaren som slog otroligt långt och bra. Det var verkligen jättekul att se ngn från sitt eget land att tävla. Jag träffade även på hans blivande fru. Vid ungefär 3 åkte vi därifrån och begav oss på en liten hike, dock så var det lite läskigt för det blåste ngt otroligt.

Nu är jag i skolan och vi gör ingenting på lektionen, så skönt!

XO

Likes

Comments

Tjena! Oj, vilken rolig vecka det har varit, lite sad dock att den är slut. Jag kan fortfarande inte fatta att min familj var här, dagarna bara flög iväg och vi alla hade så roligt. Nu är det dags för nya tag, eftersom jag har väldigt mycket att komma ikapp med, i och med att jag bara gick i skolan en dag förra veckan. Någonting jag har att se fram emot är Springbreak som är nästa vecka.

Nu till min helg som har varit jättelugn så har jag spenderat mestadels av tiden på golfklubben, jag tycker synd om de på golfklubben eftersom jag har varit där i princip varje dag, hehe.

Nu är jag snart på skolan, vi hörs!

XO

Likes

Comments

Shooting Range✅
Top Golf✅

Likes

Comments

Åååå vad kul jag har!. Idag var min familjs första dag i Texas och vi hade hur roligt som helst. Vi började dagen med lunch på Mama Foo's ett asiatiskt ställe som är jättegott. Efter det droppade mina föräldrar av mig hos mina hostparents och jag bytte om för golfen. Efter jag var ombytt kom de och hämtade upp mig igen och hela familjen åkte till Shadow Glen Golf Course, eftersom jag gärna ville spela första nio hålen eftersom jag har mitt tournament där imorgon. Efter det droppade mina föräldrar av mig och jag gjorde mig redo för kvällen. Det kom senare och hämtade upp mig och då åkte vi till Kendall's hus för att hämta upp henne. Efter upphämtningen av min bästavän Kendall åkte vi till The Domain (ett jättehärligt mall) där vi åt en supergod middag. Nu måste jag gå och lägga mig ska vara vid skolan kl 6.45 eftersom det är tournament day.

Godnatt

Likes

Comments