Tjena! Oj, vilken rolig vecka det har varit, lite sad dock att den är slut. Jag kan fortfarande inte fatta att min familj var här, dagarna bara flög iväg och vi alla hade så roligt. Nu är det dags för nya tag, eftersom jag har väldigt mycket att komma ikapp med, i och med att jag bara gick i skolan en dag förra veckan. Någonting jag har att se fram emot är Springbreak som är nästa vecka.

Nu till min helg som har varit jättelugn så har jag spenderat mestadels av tiden på golfklubben, jag tycker synd om de på golfklubben eftersom jag har varit där i princip varje dag, hehe.

Nu är jag snart på skolan, vi hörs!

XO

Likes

Comments

Shooting Range✅
Top Golf✅

Likes

Comments

Åååå vad kul jag har!. Idag var min familjs första dag i Texas och vi hade hur roligt som helst. Vi började dagen med lunch på Mama Foo's ett asiatiskt ställe som är jättegott. Efter det droppade mina föräldrar av mig hos mina hostparents och jag bytte om för golfen. Efter jag var ombytt kom de och hämtade upp mig igen och hela familjen åkte till Shadow Glen Golf Course, eftersom jag gärna ville spela första nio hålen eftersom jag har mitt tournament där imorgon. Efter det droppade mina föräldrar av mig och jag gjorde mig redo för kvällen. Det kom senare och hämtade upp mig och då åkte vi till Kendall's hus för att hämta upp henne. Efter upphämtningen av min bästavän Kendall åkte vi till The Domain (ett jättehärligt mall) där vi åt en supergod middag. Nu måste jag gå och lägga mig ska vara vid skolan kl 6.45 eftersom det är tournament day.

Godnatt

Likes

Comments

Saturday- Kayaking with Kendall & watch my hostbrother's soccer game. 11 pm- meet my family at their hotel.

Sunday- Hang out with my family. Lunch at 12.30 at an Asian restaurant with my hostfamily and family. After that, I think me and my family will pick my friend Tanna up and then we will go to the Shadow Glen golf course, since our tournament is there the next day.

Monday- Golf tournament day. Be at school at 6.45.

Tuesday- Sightseeing with fam in Austin.

Wednesday- Continue sightseeing

Thursday- play some golf and go to the mall.

Friday- Say goodbye to my family

Likes

Comments

Tjena! Äntligen börjar vädret bli riktigt fint här, igår var det 25 grader och jag lyckades bränna mig för första gången. Igår runt kl 2 åkte vi till golfklubben för dagens träning, vi började med att slå på rangen och det gick katastrofalt. I och med att det inte gick så bra, bad jag mina lagkamrater att kolla på mig och sen var det löst. Såklart ska man alltid slå bra när man ber om hjälp. Efter en timme på driving rangen, gick vi till greenen för att chippa och putta. Det gick superbra & jag satte flera chippar i koppen. Det var lite kul för varje gång jag satte chipparna i koppen så apploderade min golf coach's kompis och sa att jag var en champion, haha. Kl 5 blev jag hämtad av mina värdföräldrar och hemma chillade jag bara.

Hoppas ni alla får en jättebra dag!

XO

Likes

Comments

Jag vill bara att nästa vecka flyger fram, eftersom det betyder att min familj kommer hit. Jag är extremt taggad på att de ska komma hit och jag ser verkligen fram emot det, jag kan nästan inte vänta en vecka tills de är här!

Likes

Comments

Jag är tillbaka! Denna vecka har varit otroligt stressig och jobbig, eftersom jag haft hur mycket plugg som helst och sen så var fredagen den sista dagen man kunde förbättra sina betyg. Anledningen till varför det var sista dagen att ändra sina betyg är för att här får man betyg var sjätte vecka och om inte de betygen är Passing dvs minst ett C får man ej fortsätta spela sin sport. Nu är jag iallafall superglad att denna vecka snart är över och att alla mina betyg är Passing, jag blir alltid så stressad sista veckan varje gång!:/. Under denna helg har jag inte gjort ngnting, vilket har varit otroligt skönt eftersom nästa vecka kommer bli fylld med mkt aktiviteter eftersom min kära familj kommer hit.<3

XO

Likes

Comments

Godmorgon allihopa!, här är klockan 9.39. Just nu har jag matte, men vi har gjort klart allt vi ska göra denna lektion så alla chillar. Jag sitter just nu och käkar vindruvor medan jag skriver detta, och såklart har jag igen ingen lunch med mig. Det är helt sjukt vad bortskämd man blir med skolmat i Sverige även fast maten inte är så himla bra så behöver man inte betala för skolmat eller göra sin egen skollunch som här. Jag saknar det!. Denna helg var väldigt lugn, i Fredags hängde jag med Abi och vi drog till ett Taco Ställe som var super!. I Lördags gjorde jag ingenting och igår gick vi på en konsert. Det var en kristen konsert med worship sångare, väldigt annorlunda från Beyoncé konserten som jag gick på innan jag åkte till TEXAS, haha. Konserten var väl helt okej, men jag tror den uppskattades mer av små barn och föräldrar. På tal om föräldrar så kommer min familj om mindre än 2 veckor!, jag är så taggad och har börjat göra ett schema med olika aktiviteter som vi ska göra. Om ngn annan utbytesstudent läser detta, kommentera gärna om ni har förslag på restauranger eller saker som jag och min familj kan göra.

Btw, Bilden till vänster är med Julia som också är utbytesstudent här på min skola och hon är också från Sverige.

Xo

Likes

Comments