19. En bild jag aldrig publicerat förut


20. Din åsikt om hjälptyglar

Jag tycker att det är bra på hästarna som kan slapna av med det. Ambra t.ex går 1000 gånger bättre med graman. Hon slapnar av med det och då är det lättare att jobba henne rätt. Utan graman så springer hon med huvudet uppe i vädret och det går inte alls att jobba henne rätt. Sen finns det vissa hästar som bara spänner sig med graman och hänger sig i gramanen, då tycker jag inte man ska använda det. Så om jag ska sammanfatta det hela lite så tycker jag man ska ha det om det behövs, om hästen trivs med det och om man använder den rätt.

21. Något jag vill göra

Jag vill åka på ett meting och hoppa runt och bara känna att det går bra. 


22. Någon jag vill träffa

En pratande häst.

23. Någon jag vill träffa igen

Rolf-Göran Bengtsson

24. Hoppning eller dressyr?

Hoppning såklart!! :)


25. Mitt motto

 


26. Någon jag träffar vardagligen

Min mamma

27. Hur mina vänner beskriver mig


28. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år

Jag har flera jättefina storhäästar som jag tävlar det högsta klasserna med. Jag jobbar med hästar på heltid och har massor med bra hästskötare!

 


 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har bytt till blogg.se istället för jag tycker det är för mycket reklam här på nattstad. Jag hoppas ni fortsätter läsa min andra blogg, claralindgren.blogg.se no

Hejdå nattstad! no

Likes

Comments

Alla hästarna är ridna i ridhuset ett rejält pass, jag fick hjälp av Moa men jag red ändå alla. Dom var pigga och glada allihopa. Nu ser jag på sista delen av breaking dawn som äntligen kommit ut på swefilmer.com

Likes

Comments

Jag fick, ett jättefint täcke, två perfymer, två tröjor, ett par tolga skydd, en mascara, ett läppglans, en jättefin smink väska, två par örhängen, ett halsband, en olja till kroppen och håret, en duchtvål, en hårborste och ett schabrak. Sen fick jag också ett par blå byxor, fast dom var jag med och köpte! XD
Tack mamma, Mikael och mormor!


Likes

Comments

Har öppnat 2 packet än så länge och jag har fått ett par mega fina Tolga skydd till Naomi av mormor, tack så mycket mormor! Jag här också fått ett super fint anna scarpati schabrak av mamma och Mikael.


Likes

CommentsLikes

Comments

Nu e det julstämning i hela huset. Jag håller på att slå in paket, julmusiken är på och granen är på väg in!

Likes

Comments

Bloggen har varit lite nere nu de här 2 dagarna men det ska förendras.
Idag städade jag mitt rum först på morgonen, skiit tråkigt! Sen red jag alla förutom Ambra. Jag tog några små skutt på alla idag. Snowy var mer i luften än på marken under hela ridpasset, såå söt e hon! Naomi var jättefin, det känns så tryckt att hoppa henne. Emerald hoppade jag för första gången idag, bara lite lågt. Det första språnget sa jag bara, Jävlar! Hon hoppade jätte stort och drog upp både fram och bakben väldigt mycket!

Imorgon ska jag gå upp klockan 7 och försöka rida klart tidigt. Det tar ju ett tag när man har några hästar. När jag ridit klart ska jag och mamma åka iväg och göra det sista in för jul.
Nej nu måste jag sova så jag slipper den där dumma ögonsalvan!


Likes

Comments

Äntligen är det jullov! Så skönt och det är bara 4 dagar kvar till jul. 

Efter vi hade slutat klockan 11 så gick jag Ebba, Ackie, Tova, Gilda och Cajsa och åt men efter det var jag tvungen att åka hem för att fodra hästarna.

Mitt öga är fortfarande rött, gör ont och rinner, sen börjar jag få ont i det andra ögat också. Bara jag inte får ögoninflammation i det andra ögat också. I morse kunde jag inte öppna ögat för det hade klistrat i hop sig. Jag fick tvätta med varmt vatten i typ 5 min och efter det kunde jag inte se. 

Äcklig bild men ni ser i alla fall mitt äckliga öga!

Likes

Comments

Såå skönt, imorgon slutar vi! 2 veckor jullov och om 5 dagar är det jul! Wihoo, det enda bra på vintern!
Idag red jag Emerald, Naomi och sen lite på Snowy. Snowy är så pigg nu så jag måste sätta igång henne. Emerald och Naomi skrittade jag ut på, det gick bara att skritta för det är skit halt.
Nu ska jag bara slappa och se på Pretty little liars, har ni sett det? Om inte, gör det!! Jag har också ögoninflammation, ögat bara rinner och klibbar igen och så gör det bajsont!!!


Jag ser ut som en bulldog, haha!

Likes

Comments