​Hejsan igen! Nu är det äntligen sportlov och hela nästa vecka. Idag så slutade vi halv två som vi gör varje Fredag i skolan, men när vi slutade idag så var vi extra glada eftersom vi nu har sportlov 😊. Efter skolan var jag och mamma på Willys och köpte Fredags mys till ikväll och lite till imorgon, efter det köpte vi pizza och åkte hem. Imorgon kväll så jag och mamma åka in till Lisebergsteatern, För kl.19:30 så ska vi kolla på Jäkelskaparn i kikarn, vilket ska bli jättekul och jag har längtat till detta enda sen December förra året😊. Så jag ska försöka och ta lite bilder men kan inte lova att dom blir bra eller att det blir många, men jag ska försöka att ta några iallafall😊

Nu ska jag ta och chilla lite till ikväll för då börjar Fångarna på fortet😄 Så vi hörs imorgon. Puss o Kram😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igen! Hur har eran dag varit idag? Har den varit bra el dålig? Min har iallafall varit bättre än vad jag hade förväntat mig. Jag kom hem från skolan för ca 20 min sen, så nu sitter jag bara med datorn o har tagit lite dricka. I sommras förra året så var jag, min pappa o några vänner till oss på Böda sand, en camping på Öland i 2 veckor. Och när vi var där så uppträdde Tobbe trollkarl och Saraha som var med i melodifestivalen. Det bästa med det var att jag träffade både Tobbe och Saraha, jag fick ta kort med båda och fick bådas autograf, vilket jag är väldigt glad för. Så det var det bästa med campingen, och jag hoppas verkligen att jag och min pappa kan åka dit igen med dom vi var där med i sommras.

Nu ska jag iallafall ta och slappna av lite, så vi hörs imorgon! Puss o Kram 😘

​PS. Ledsen för dålig kvalitet på bilderna. ​😊


Likes

Comments

Hejsan! Idag har jag verit i skolan och haft bara 2 lektioner o dom var no och so. Vi slutade kl. 13:00 så efter det så gick jag hem och började att kolla på film :). Sen så åt jag och mamma middag vid ca 16 och vi åt makaroner med köttbullar, vilket var jättegott. Efter det så kollade jag på youtube lite och sen kollade jag i min mattebok lite. För imorgon så är vår första lektion matte och då har vi prov på geometri. Men vår mattelärare som vi har han började här efter vinterlovet och ingen av mina kompisar inklusive mig tycker att han är bra. För när han ska lära ut saker så fastnar inget och när man ska a hjälp så känns det som att han inte vill hjälpa en. Men hur som helst så ska jag gå och fixa mig för att sova, men först ska jag kolla lite på youtube :).

Så God natt o sov gott! Kramizar :)

Likes

Comments

God kväll! Idag har jag varit hemma och kollat på youtube o Netflix. Sen vid runt 18:00 så åt jag o min mamma middag. Vi åt potatiskroketter med grillad kyckling kryddat med grillkrydda. Samt att vi drack päronläsk till vilket var jättegott :). Hur som helst, imorgon är det Onsdag o jag ska gå till skolan. På Onsdagar så går vi i skolan 9:20-13:00 nämligen o vi har bara no och so. Men dock så är no:n ca 80 min o so:n uppdelad så först ca 35 min o efter lunch so igen på ca 30 min. Efter detta så slutar vi för dagen :).

Men nu ska jag iallafall säga Godnatt o sov gott, så hörs vi imorgon :) Kramizar :)

PS. Förlåt för dålig kvalitet på bilderna :)

Likes

Comments

Hej igen! har nu varit hemma hela dagen o bara kollat på youtube. Men kan man klandra mig, vad annars ska man göra när man är sjuk 😄. Hur som helst så vill jag bara säga hur mycket jag älskar snapchat💘. Man kan liksom göra allt där, skriva till sina vänner, ringa dom, ringa på "facetime" till dom och mycket mer, hur bra är inte det liksom. Jaja nu ska jag iallafall ta o kolla på en film o sen sova, för jag hade tänkt att gå till skolan imorgon.

Så sov gott, Kramizar❤ PS. min snap är: clara_best21

Likes

Comments

Hej, idag är jag förkyld o hemma från skolan, så varför inte passa på o skriva ett inlägg. Vita jeans är något som jag alltid har velat ha, men jag vet inte var man kan köpa ett par i en affär som passar, är bra o inte kostar så mycket. Ni får gärna komma med förslag till mig, för jag ser så fram emot att ha dom på sommaren. :)

Likes

Comments

Hej, jag hade tänkt att jag skulle börja att blogga här vilket ska bli väldigt kul. Jag ska försöka att vara aktiv :) Ni får gärna kommentera vad jag ska skriva om, kanske recensioner, mode mm. Så kan jag försöka att utgå lite från det. :)

Likes

Comments