Header

Tips & allmänt

Såna här videos kan jag sitta i timmar och kolla på... Ser ni hur gott allt verkar eller? Jag hoppas verkligen att vi tar och besöker någon matmarknad i Thailand när jag är där. Snart bara en månad tills jag drar dit!! Måste förbereda kameror osv att ta med för att få fina bilder. Vi hittade en sån där riktigt gammal filmkamera när vi städade ur vårt gamla kök, så ska nog fixa en filmrulle till den, så ska ni få se allt vackert efteråt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mitt liv, Mitt mående

Igår bjöd Tuva på fin-tacos, och på riktigt så har jag aldrig ätit godare tacos?? Det var hemmagjord salsa, entrecote, guacamole och och egengjorda majsbröd. F A N T A S T I S K T. Vi chillade där till ungefär halv elva, sen höll alla på somna in i matkoman så vi rörde oss hemåt.

Jag mår inte riktigt bra alls. Jag kämpar det gör jag, men känns som jag inte kommer någon vart. Begärde egenvård på vuxen psykiatrin igår, så nu är det bara att vänta. Vilket kanske inte är det optimala för mig, men u gotta do what u gotta do. Enda jag vill är att sluta leva som jag gör just nu, och förstå mig på mig själv. Ya feel me?

Aja, vi hörs när vi hörs hörni.

Likes

Comments

Mitt mående, Texter & tankar

Jag är alldeles grå och glåmig. Varför ser du så trött ut. För jag är det, på livet. Varför är inte du det. Trött på det som finns runt om oss. Trött på att behöva bevittna himlen gråta. Vandra runt i pölar av himlens sorg. Plaska runt i vätskan som betyder att något gör ont.

Lite komiskt är det. Hur vi så gärna vill hjälpa andra med deras smärta, men undviker vår egna ända tills det bubblar över. Himlen måste ha väntat alldeles för länge med att ta tag i det som skaver. För snart drunknar jag i dens sorg. Samtidigt som jag drunknar i min egna. Händelser och konversationer yr runt i mitt huvud medan jag gömmer mig bakom den stora luvan. Jag försöker dämpa det med musik men trycket över bröstet går inte att få bort. Det är däremot viktigt att veta att det inte kan regna för alltid. Även fast det känns som det.

Jag bara babblar om att bubbla och vet inte riktigt in eller ut. Jag skämtar om opassande saker och drömmer mig bort, så långt bort det bara går. Ovanför molnen.

Ibland önskar jag att jag var religiös och kunde tro på ett vackrare liv efter det här. Eller det kanske är tur att jag inte tror på det. För då hade det här nog tagit slut för länge sedan. Nej döden klarar jag inte riktigt av att prata om. För jag är rädd att hitta något som lockar. Tror jag? Eller så är det bara alldeles för skrämmande att tänka på. Och folk blir obekväma. Vadå döden. Vi ska inte dö än.

Likes

Comments

Tips & allmänt

Jag och syster köpte snaxx och kollade film denna lördag. Det fick bli Girls Trip, och den äääägde. Däremot ger den mig lite ont i bröstet då jag hade mer än något velat uppleva en vänskap som deras. JAG VET det är en film. Men just nu känner jag mig ensammast i världen, och då gör det ont. Tips från mig i alla fall om ni vill se en rolig film!

Likes

Comments

Mitt liv, Mitt mående, Tips & allmänt

Vid 13 mötte jag upp Tuva och vi tog en sushidejt. Jäääklans gott var det. Sen köpte vi med godis och satte oss i mitt kök. Mysigt hade vi det men jag var så himla trött vilket slutade i att jag tog en nap direkt efter hon åkt. Vaknade vid 18 igen och mamma bad mig laga mat, det blev det HÄR receptet, vilket var skitgott!! Älskar fan att prova nya recept. Sen har jag legat och grinat ett bra tag. När jag samlat mig tog jag och Xavier och satte igång ett avsnitt av Lethal Weapon och myste med snaxxx. Kan tipsa om den serien om du är sugen på en rolig men intressant kriminalserie (finns på Viaplay).

Annars så mår jag ganska så skit och gör mitt bästa för att överleva. Det finns inte mycket riktigt kvar för mig vilket gör det här skitsvårt. Utan Xavier vet jag inte vad jag hade tagit mig till.

Vi hörs hörni.

Likes

Comments

Mitt liv

Äääntligen har vi dragit igång med föreningen!! Vi hade första mötet idag och jag hade en bra känsla efteråt. Vi var nog runt 50 pers ändå, vilket är skitmycket!! Så där stod vi och flamsade framför alla och försökte få fram vettiga meningar. Det var i alla fall flera som tyckte att föreningen var intressant och det gör mig sååååå glad!! Den är så viktig och vi kommer göra vårt bästa för att göra det här till den vision vi tänkt! Går du på Vasa och missade första mötet men är intresserad? Håll koll på vår tavla, där sätter vi upp när nästa möte är och då är det bara att dyka upp. Kraaaam.

Likes

Comments

Texter & tankar

Jag kollar mot andra sidan sängen. Där ligger du, som alltid. Munnen halvt öppen och ögonen mjukt stängda. Till och med när du sover lugnar du åskmolnet i mitt bröst. Så länge min arm nuddar din vet jag att allt kommer bli bra snart igen. Inget ångestdämpande kommer någonsin fungera lika bra som din beröring och röst. Och det är lite läskigt att känna. Det är läskigt att känna så starkt som jag gör, för i mitt huvud är jag övertygad om att ingen någonsin kommer känna på samma sätt som mig. Alla har någon gång lämnat, till och med du. Men jag har förlåtit det och börjat förstå. Och det gjorde oss starkare än någonsin. Snart firar vi tre år. TRE ÅR. I tre år har du varit den som värmt mig när jag frusit och hållit om mig när det gjort ont. I tre år har jag varit kär i dig och bara dig.

Likes

Comments

Mitt liv, Mitt mående

Fredagen bestod av två ärenden till hälsocentralen; en träff med kurator och en träff med min läkare. Jag mår ju inte tipptopp these days, och jag funderade på om jag kunde höja dosen på min medicin, men tydligen går jag på högsta dosen. Det enda alternativet var då att byta medicin. Jag vet inte riktigt vad jag känner inför det. Faktum är att senast jag bytte medicin slutade det med att jag åkte ambulans... Vi får la se!

Senare på kvällen kom Tildis och vi åkte senare till en hemmafest och levde life. Mådde faktiskt skitbra. Och gårdagens kväll spenderades hemma hos Xavier utan Xavier. Hans syster och hennes blivande fru skulle firas med en möhippa - vilket var skitmysigt!! Åkte hem ganska tidigt pga att jag var så trött efter fredagskvällen. Vi åker ju till Thailand tillsammans för bröllopet så tänkte att firandet får fortsätta där!!

Nu är söndagen här - min planering och "ta-det-lugnt-dag". Så idag blir det städning och att se över kommande vecka. Passa på ni också att ta det lugnt och ta hand om er kropp och knopp. Puss på er!

HAR NI SETT MIN NYA HEADER?? TACK EMMA O<3<3<3<3<3

Likes

Comments

Instagram@prinsessanclxra