Igår var det äntligen dags för homecoming vilket är en ''formal dance''. Vi startade vår kväll på en china resturang, god mat och mycket skratt med fina vänner. Denna upplevelsen var verkligen helt ny för mig.

Vår privat chaufför ser lagom glad ut haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lyckan när man kommer hem från skolan och möts av paket från Sverige! Tack mamma,pappa och oscar! Uppskattas verkligen ❤

Likes

Comments

Likes

Comments

 Leonardo från brasilien, Nica från tyskland och Marta från spanien. 😁

Likes

Comments

Tänkte skriva lite om mina klasser jag har på High School. Det är nämligen så att man på många skolor har man möjlighet att välja sina klasser själv som utbytesstudent, men min skola hade redan valt mina klasser när jag kom. Så när jag fick ''My schedule'' tänkte jag se ifall det var möjligt att byta några av klasserna mot t.ex spanska, ''the gym class'' eller något annat praktiskt ämne. Men bestämde mig för att testa på de schemat som jag fått. Och nu efter en vecka på high school så är jag faktiskt nöjd med mina klasser, får lära mig galet mycket nya saker om allt möjligt.

Så såhär ser en vanlig dag ut 💁

First hour -  World Historey

Second hour - Algebrah

Third hour  - American Historey

Fourth hour - Home room 

Fifth hour -  Lunch

Sixth hour - Biology 

Seventh hour - Human anatomi 

Tänkte även skriva ett annat inlägg om hur annorlunda det är på high school och hur strikt det är och så. 

Jag gillar och trivs verkligen med deras system. Kramar ifrån mig! 😊

Likes

Comments

Ikväll är det hemma match för Harrisson Highschool så vi ska snart röra oss mot arenan för att stötta our class mates.  Vi kom precis hem från skolan så vi hinner antagligen bara vända nu, de är alltid så mycket på gång här, and I love it. 


Denna bild är från deras första match!

Likes

Comments