Bilder från igår då vi överraskade Hanna och Lovisa

Hej!
Jag får väl börja med att be om ursäkt för att jag inte uppdaterade någonting under gårdagen. Det gick helt enkelt inte ihop. Hade en hektisk skoldag och nästan direkt efter skolan åkte jag ner på stan för att möta upp några härliga tjejer. Vi handlade och fixade fika för att sedan överraska Hanna och Lovisa då de fyllt år! Det hela blev väldigt lyckat och vi hade en jättemysig kväll, verkligen.

Idag väntade ännu ett nationellt prov i svenska. Det gick bra tror jag, så det känns skönt. Vi fick faktiskt sluta när vi var klara så jag har varit hemma en stund redan.

Lite senare ska jag ner till stan för ett möte och sedan ha sånglektion!

Kram

Likes

Comments

Dagens lunch

Hej!

Efter morgonens NP, som kändes bra och gick relativt fort, bestämde jag och tjejerna i klassen oss för att åka ner på stan för att luncha på Ginger. Har nu testat sushi och det var faktiskt gott! Det ska jag absolut äta fler gånger.

Vi sitter fortfarande kvar på Ginger och bara pratar. Vi börjar inte fören om 1 timme ungefär och då återstår bara två lektioner innan vi slutar vid 4.
Efter skolan ska jag hem och skriva klart en inlämning och få det ur världen.

Kram.

Likes

Comments

Kvällens middag / selfie

Hej igen!
Jag följde med mamma och handlade förut då vi har nationellt prov i svenska imorgon och jag vill ha något att mumsa på under provets gång.
Vi lyxade till det och kvällens middag fick bli hemgjorda hamburgare, vilket var hur gott som helst!

Nu hade jag tänkt sätta mig framför TVn en stund med lite frukt och annat gott, sen ge mig ut på en kort promenad med hunden.
Hoppas att ni får en härlig kväll!
Kram.

Likes

Comments

Hej!

Tänker mig nu att jag ska starta upp en ny blogg, på en ny portal. Nouw är väl ändå den portal som trendar mest just nu, så det kändes som det självklara valet.
Jag tänker mig att bloggen till mestadels är för privat bruk där jag kan skriva av mig, men också en plats att bevara minnen på. Jag befinner mig ju trots allt i en tid i livet där det händer väldigt mycket som jag vill ta till vara på och minnas.
Men jag vill också dela med mig av tankar, tips, outfits och andra saker som annars tas upp i bloggvärlden.

Ni bör också veta att jag är väldigt ärlig och öppen. Så är det något som händer i mitt privatliv kommer jag förmodligen att skriva om det här. Jag älskar att skriva, det är som terapi för mig och anteckningarna i min telefon svämmar över ibland. Jag tycker om att fota också och ägnade mig åt det väldigt mycket för ett par år sedan. Intresset finns fortfarande kvar och jag ser bloggandet som en ursäkt för att damma av kameran igen, finns det något jag ogillar är det bloggar som enbart innehåller mobilbilder. 

Jag är verkligen inget bloggproffs, så förvänta er ingen daglig uppdatering jämt och ständigt. Jag ska absolut göra så gott jag kan, men ibland går inte vardagen ihop riktigt och det tror jag att vi alla känner igen oss i.

Oj, vad jag skriver!
Jag ser iallafall fram emot det här jättemycket, och hoppas att ni också gör det. Så välkomna, vänner och bekanta, totala främlingar också för den delen.
Kram. 

Likes

Comments

Instagram@clarakinnander