Sitter och pluggar med Lovisa, vi har checkat av det mesta på våra to do lists skämt och sido. Nej men vi har skickat i två inlämningar och pluggat till provet på onsdag. Nu ska vi snart gå ner till havet och sedan åka och handla! Saknar redan familjen där hemma.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi är hemkomna från England och har haft ett fortsatt trevligt och lugnt lov. Har träffat kompisar och ridit Texas och bara VARIT. I helgen har jag och mamma varit ensamma hemma då resten av familjen vart på golfläger. Vi har ätit gott och åkt och kollat på ponnys i bratteborg där jag träffade många kompisar och jag har varit många timmar i stallet. Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt för att ta tåget till Halmstad imorgon. 

Bland annat varit och hälsat på mina fina vänner i gamla stallet <3

Likes

Comments

Nu har vi landat i hotellrummet efter ett dygn i min favoritstad Brighton och kvällsmat ute i London. I skrivandes stund kal jag börja gråta närsomhelst för att det varit så mysigt att få träffa mina värdföräldrar igen och att familjen fått träffa dom :) Det är så kul att ha vänner över hela världen!!

Likes

Comments

Nu är vi framme i Luton och ligger och vilar på hotellrummet. Ikväll ska vi äta gott och ta det lugnt för att imorgon åka till Brighton!

Likes

Comments

Frisk och en glad Clara har nu lov och varit och hälsat på sin förra skola idag på förmiddagen. Ikväll ska jag och Texas på träning, kul!

Likes

Comments

Igår var det full rulle så hann inte riktigt skriva ner vad dagen hade och erbjuda.
Var iallafall på hfk 08.30-12.30, väldigt intressant. Jag och lovisa stod vid insläppet till framhoppningen. Efter det så åkte familjen och åt och sedan styrde vi bilen hem till Gnosjö. Jag åkte till Texas och red och det gick hur bra som helst!
På kvällen var filippa här och vi tog det bara lugnt för jag var hur trött som helst.
Idag då, hade planerat att sova ut men nä, jag vaknade halv nio med sprängande huvudvärk, jätte varm och superont i halsen. Så nu ska jag ligga i soffan och tycka synd om mig nästintill hela dagen

Likes

Comments

Sitter på engelskalektionen och gjort klart mitt arbete som vi ska redovisa efter påsklovet. Har bara en mattelektion kvar sen ska jag och Lovisa åka till klubben och hjälpa till på tävlingarna. Ikväll kommer familjen hit och det ska bli så mysigt.

Gustav klarade moppekörkortet igår, GRATTIS!! <3 Ser fram emot helg och nästa vecka går jag bara i skolan mån-tis, så gött :D

Saknar mina finisar <3

Likes

Comments

Härlig dag idag! Gick i skolan 10.00-13.40. Hade bland annat spanska redovisning idag och det gick bra tror jag! Fick C på mitt matteprov, första gången jag får högre än E i matte 1b så jag är jätte nöjd. Fick även ett samtal som fick en tung sten att lämna magen, så skönt!! Åkte till stallet efter skolan och skrittade Dolphin i 30-40 minuter och sen joggade vi i paddocken. Nu har jag precis ätit kvällsmat och ligger nyduschad med en påse godis i sängen. Nu tar jag kvällen! GOD NATT 

Likes

Comments

Sitter och äter frukost och skulle gärna sova några timmar till, men verkligheten kommer emellan. Idag är det skola 08.10-14.05 och stallet efter det. Ikväll ska jag och victoria förhoppningsvis på bio om jag hinner och orkar, insurgent ska vi se isåfall!😄

Likes

Comments