View tracker

En svart pälsväst var något jag tyckte fattades i garderoben! Idag skulle jag egentligen vara ledig från jobb med blev inringd att jobba 06.45-15.00 älskar det passet! Imorgon ska jag först jobba sedan är det julbord och personalfest med jobbet!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 2 readers

Likes

Comments

View tracker

Skaffade mig äntligen ett gymkort igen efter att jag sa upp det i somras, SKÖNT! Jag är sån som antingen tränar 5-6 gånger i veckan eller inte alls. Så jag har alltså inte rört mig på ett halvår, alltså inte ens gått promenad typ. Jag älskar att träna under vinterhalvåret, jag behöver det för att inte bli deprimerad när det är mörk hela tiden och det enda man gör är att gå till jobbet längta hem för att sedan komma tillbaka till jobbet igen.

  • 4 readers

Likes

Comments

View tracker

Min lilla kattunge<3 Min mamma är ju verkligen en cat lady hehe, vi har fem sibiriska katter som mamma ställer ut i olika länder och får olika priser för de är så fina<3 Vi föder även upp kattkullar, så denna filur på bilden är en av kattungarna som vi sparade från vår senaste kull. Så gosig!! Haha hon är som en docka man kan ta jättefina bilder på henne, sista bilden ville hon leka med kamerasladden

  • 9 readers

Likes

Comments

Idag är jag ledig från jobb och mormor kommer på besök, så jag mamma och mormor ska förmodligen ner till stan och strosa runt, handla julklappar, ta en fika. Jag ska försöka göra lite ärenden med så som hämta ut paket och skaffa mig ett gymkort igen. Ha en bra dag<3

  • 11 readers

Likes

Comments

Nu sitter jag och äter på Harrys med V och Kajsa, så mysigt!! Behövde lyxa till det en tisdag kände jag, ha en bra tisdagkväll<3

Likes

Comments

Min sommar började med att jag åkte till USA med mamma pappa och Philip. Vi bodde i ett hus i Cape Coral men var även i Miami lite fram och tillbaka under två veckors tid sedan flög vi till New York och var där över min födelsedag plus några dagar till.

Sedan var det dags för summerburst 2016!

Sedan var det min tur att gå balen och ta studenten, hade en så rolig tid!

Jag jobbade väldigt mycket i somras men hann ändå umgås med mina underbara vänner och åka till Mallorca.

Mestadels såg mina dagar ut såhär, underbart! Så tacksam över mina vänner<3

Mycket mat, frukt och choklad<3​

Likes

Comments

Äntligen gjorde jag valet och köpte drömjackan!!! Den kostar 4.800kr så har varit tveksam men jag gjorde helt klart rätt val att klicka hem denna skönhet! Kolla bara hur fint förpackad den är, ÄLSKAR att de har gjort det så personligt och handskrivit mitt namn, känns så lyxigt!

Den var förpackad med sammetsgalge och en fin skyddspåse<3

Såhär ser den då ut!!!<33333 älskar 3/4 armarna så man ser slutet av tröjärmen man har på sig! Detta är verkligen en Clara-jacka, päls, beige, mönstrad i pälsen men ändå omönstrad i färgen och de korta armarna!! Ni hittar den här https://www.bymalina.com

Likes

Comments

Precis hemkommen från bio med Fannie, Isse, katta och V<3 vi var på filmen Allied, jättebra film!!! Fällde en tår i slutet gjorde jag också haha. Två bilder från förra veckan då himlen var så fin. Här ser ni även utsikten från Philips lägenhet, DRÖM!!!

Likes

Comments

Igår gick jag och Philip runt på stan då det var julmarknad. Jag tycker inte de har så jätte mycket att erbjuda direkt men ändå lite mysigt. Vi tittade på lite inredning och Philip köpte julbelysning så det blev mysigt i lägenheten. Innan det åt vi brunch på bryggan vilket var riktigt gott! Har aldrig ätit brunch där innan utan bara deras frukost men brunchen är verkligen något att rekommendera!

Likes

Comments

Förra veckan var jag och fräschade upp mitt hår! Det var 1,5 år sedan jag slingade mig sist så det var dags kan man säga. Jag går till hårfin i stan där min syster är (grym!!!) frisör! Jättenöjd verkligen!!

Likes

Comments