Hej igen!!<33

Her den anden dag faldt jeg (C) over det her mega nice makeup mæekw, Milk Makeup, på insta! Det er med gode ingredienser, ikke teste på dyr osv!! Jeg gad mega godt ha´noget, men de shipper kun til US:(<3

Men glæder mig virkelig til at, jeg har mulighden for at bestille det eller det begynder at shippe til Europa!

Har samlet lidt billeder fra deres insta - https://www.instagram.com/milkmakeup/

Enjoy!!<33

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej vennerne!

...... Og glædelig mandag<33 I dag har vi fundet nogle mega fine accessories - temaet er meget blåt og pink, hvilket vi synes er en vildt pæn kombi her for tiden! Håber i kan få lidt inspo - Knus!!<33

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heej igen!!!

I dag har vi samlet lidt forskelligt konfihalløj!! Vi blev selv konfirmerede sidste år og havde begge en helt fantastisk dag! Vi håber i kan bruge det til lidt insiration og at i får en helt fantastisk dag, hvis I altså skal konfirmeres i år!<33

Enjoy, Knus!!<333

Likes

Comments

Contains affiliate links

HEYO derude!!

Vi har lige samlet nogle af vores ynglings items sammen, hvor der er de flotteste farver!!!!;)) Mange af tingene er på udsalg, men noget er også nyt - der er links nedenfor!!<33

Hope you like it!!!! Kram C & J<33

Likes

Comments

Heej Friends!!!

Idag har jeg, Clara samlet et par snapshots til part 2 af den her mini serie. Jeg var nemlig inde i byen med en af mine bedste veninder, Anna. Det var mega hyggeligt og vi shoppede en lille smule!!!<3 Vi spiste også mega lækker og hyggelig frokost på en café, der hedder Sporvejen inde ved Gråbrødretorv omme bag Stories, Zara osv. Jeg har faktisk været der før, men den kan KLART anbefales<33 Den er lang og smal, indrettet, som en sporvogn med små skilte og det hele - mega sjovt og hyggeligt!

Ennjoyyy, Knus!

Likes

Comments

Hej venner og veninder!

I dag handler det om det ultimativt mest prestigefyldte, gennemførte, anerkendte (and the list goes on) magasin der på gaden! Nemlig Vogue - men ikke om Vogue i trykt format - men i video-format på Youtube! Vogue Magazine har nemlig de mest cool Youtube kanaler, fyldt med Gigi Hadid, Kendall Jenner, Josephine Skriver, Miranda Kerr, Karlie Kloss, Selena Gomez og så videre og videre og videre. Videoerne byder på spørgerunder, beauty tips fra verdens topmodeller, 'behind the scenes' til Fashion Weeks, Vogue Cover Shoots, og meget andet, som de fleste drømmer om, men kun de færreste kommer til at opleve! Et mega nice univers, med godt humør og MEGA MEGET fashion! Der findes både 'Vogue Magazine' Youtube Kanalen, men også 'Vogue Paris' og 'British Vogue' og mange flere, men dog er disse 3 Vogue-kanaler de fedeste! På kanalerne finder man fx. 73 Question with: fx. Anna Wintour, Meryl Streep, Selena Gomez, Gigi Hadid osv, eller 'How to get a job at Vogue' med Alexa Chung - OG MEGET MERE!

Så henkast dig til VOGUE's glamourøse verden, og fall in love med the IT-Magazine in the world of fashion!! <3

Find kanalerne ved at søge på Youtube. ;-)


Likes

Comments

HeYo BLoGgeEn! 🌈

Idag skal vi for første gang snakke om musik! Nærmere bestemt, musik fra vores lille Danmark. ude i verden for Danmark mere og mere omtale i forhold til fx. desing og idag belyser vi de danske musikere, og vores faves! Hope you enjoyyy!


1. Noah Carter, Come Alive

Noah Carter er et af de helt store såkaldt THUG (voldig musik) danskere musikere lige for tiden. Han skyder direkte mod stjernerne i USA, og er allerede godt på vej i England. Noah Carters først single er produceret af Hennedub, som også producerer musik for bla. Kasi, Sivas og andre urban, street rappere. Som mange siger, fortjener Noah carter virkelig sin nutididige og kommende store succes, da han i fortiden har siddet inde - undet streg af Sivas i nummeret d.a.u.d.a, hvor Gilli råber: “Fri Noah carter” da han sad inde år tilbage. Og fri blev han og tog Danmark med storm. Vores fave-numre på albummet ‘Couch Dreams’ er ‘come alive’ produceret af Jens Ole Wowk McCoy, tidligere medlem af Ukendt Kunster, som har givet nummeret et slow-mood, der, ligesom resten af albummet, er værd at give et play på Spotify!


2. Phlake, IKEA episodes:

Som andre navne er Phlake ikke så fremmed for de fleste, da det efterhånden næsten ikke er acceptabelt at havde fløjet under Plhake’s radar. De to danskere, producer Jonathan Elkær og sanger Mads Bo Iversen, har før haft mega succes med numre so ‘Pregnant’ og ‘Angel Zoo’. Og i 2017 stod det nye Wierd Invitaions på gaden, med det gode-smukke IKEA episodes, som handler om turen i IKEA efter breakup, ret sjov situation at skrive en sang om - men det fungerer og det lyder perfekt!


3. Future Animals, Ask For It

D. 29 sep 2017 udkom den simple og lækre single på Spotify, som første single på gaden, af Future Animals! De to danske Stefan Forrest og Morten Ristorp, har tidligere produceret for Lucas Graham, med bla. megahittet ‘7 years’ i bagagen! :-) For ikke at glemme andre hitmagere, som bla. Kesi, der også har fået lavet megahits af producerduoen! Vi kan kun glæde os til hvad der kommer fra den danske producerduo fra nu af!


4. MØ, When I Was Young

Mø, eller nærmere Karen Marie Ørsted, er som bare skal næves, og så ved man hvem. For Mø har sin helt egen lyd! Hun lyser op på endu en EP (Kortere album med ca. 4-6 sange på) fra 2017, denne gang kaldet ‘When I Was Young’ ligesom det fantastiske nummer der medfører EP’en. Sangen skulle efter MØ’s egen udtalelser handle om hvordan hun har fundet sig selv, og hendes smag efter hun blev en af de mest streamede artister verden over, med MEGAHITTET ‘Lean On’ af Major Lazer i 2015! Nu har hun kigget tilbage på hvem hun var som ung, og hvem hun er nu! Og den hun er nu, laver det ene verdenshit efter hinanden - og ‘When I Was Young’ er ingen undtagelse!


Likes

Comments

Contains affiliate links


🌈 Heeyyy!! Allesammen,

I dag starter vi serien INSTA COOLKIDS, som handler om de mest cool, upcoming instagramers out there, på verdens største foto-medie! Idag skal vi snakke om @SofieSolStudio! Det er et mega cool brand, som laver kjoler i de viledste snit og farver! Kjolerne sælges hos Mads Nørgaard, men kan ikke findes på nettet - men det er HELT KLART et besøg værd i Nørdgaard på Strøget! Så bliv inspireret i Sofie Sol Sjøstrand's cool design og mega nice, farvede univers!

Alle billeder er fra INSTAGRAM PROFILEN @sofiesolstudio


Likes

Comments

Contains affiliate links

Heeej Allee!!

I dag har vi samlet endnu et fashionindlæg!!<3 Vi faldt nemlig over diise super fede HM tend pieces. Jeg, Clara, tror, at de kan købes online og også i de fleste fysiske butikker! Men de er ihvertfald mega nice, og så er et jo HM så det er ikke super dyrt!

HoPe YoU LiKe It!!!!!!!!!!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hejj skønneste læsereee!!!!!

En forening af alt det bedste fra breakfast og lunch giver den hyggelige søndagsbrunch!I I dag har vi fundet fem af vores ynglings brunchsteder til jer!!<3 (Cafeerne er i tilfældig rækkefølge) Vi elsker at gå ud og spise brunch, det er mega hyggeligt og en god start på dagen - det kan man jo have brug for i den kolde tid!

HOPE YOU LIKE IT<3<33 Knus


#1 FAR'S DRENG

Fars Dreng har to cafeer, som begge ligger i indre by og byder på virkelig lækker brunch, med frisk juice, en morgenburger(!!) og vafler så englene synger! Man kan nyde en brunch i de hyggelige omgivelser, med meget loose stemning! Cafeen blev også byens bedste i 2017, og det er jo også værd at tage med i overvejelserne, når man skal finde et godt sted at få morgenmad!

https://farsdreng.com

Ny Adelgade 7 & Rosengården 12 KBH K


#2 CAFE PIXIE

Cafe Pixie ligger på Østerbro, og ligger så hyggeligt placeret midt imellem hyggelige lejligheder på en lille plads, med markiser og blå borde. Her er brunchen mere serveret på en samlet tallerken, og også en smule american style - og ikke så nordisk. Men mega cool og hyggeligt! (Og så kan man kan de bedste bestille fritter i kilometers aftand, til sin brunch - enough said!)

https://www.cafe-pixie.com

Løgstørstræde 2 KBH Ø

#3 STEFANOS MAD OG KAFFE

Stefanos mad og kaffe er en mere low-key cafe, hvor man 'bare' får god kaffe (hvis man er til det) og sygt lækker bruch. Alt er sådan lidt tilfældigt på den nice måde, og mega autentisk - da man i princippet bare sidder på nogle plankeborde midt på fortorvet foran nørrebroparken. ;-) En god anbefaling til et mega cool sted om sommeren, da det er SÅ hyggeligt at side udenfor!

https://www.facebook.com/stefanoscoffee/

Husumgade 50 KBH N


#4 MØLLER KAFFE OG KØKKEN

Hos Møller er ALT gennemtænkt ned til mindste detalje - Urteolien på spejlæggene, chokoladecremen på den obligatoriske nørrebro-vaffel, det piskede smør - ALT! De har fortolket øllebrød, og det smager perfekt, og der er mulighed for at vælge en masse små delikate retter. - Næsten gourmet-brunch! Restauranten er stor og virkelig hyggelig indrettet, bla. med kig ud mod travle Nørrebrogade! <3 Man kan ikke betille bord, så kom i god tid!

https://www.facebook.com/kaffeogkoekken

Nørrebrogade 160 KBH N & Toldbodgade 5 KBH K


#5 WULFF OG KONSTALI

Mega lækkert bruchsted, hvor man for en fast pris kan få enten 5, eller 7 små retter. De serverer også mega lækre friske juices, som er så lækre! Deres fantastiske vaffel som serveres i en skål, med hindbærskum og dulce de leche, er hele besøget værd! - det er åbenbart en trend med vafler hos københavnercafeerne! Omgivelserne i alle de tre cafeer er lyse og lækre, og helt klart et besøg værd.!

http://wogk.dk/brunch/

Isafjordsgade 10, Lergravsvej 57 & Waterfront Shopping, Hellerup - Cafeen er stadig så hygglig ud til vandet!

Likes

Comments