View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Långhelg i Göteborg med sjukt härligt gäng blev ett perfekt avbrott från vardagen och jobb. Under söndagen hade vi adventsmys och gick på Jul på Liseberg, sen så har vi shoppat en massa (en hel del julklappar är nu färdighandlade vilket känns bra), varit på Universeum, ätit brunch, skrattat, ätit Sushi & Tapas, kollat Daniels handbollsmatch där de vann mot Sävehof, varit ut i lördags och helt enkelt bara haft askul.

Likes

Comments

View tracker

Om det är en bild som jag aldrig tröttnar på att titta på och en bild som betyder mycket för mig så är det den här på en nyvaken Eric tillsammans med Freja som här var alldeles alldeles nyfödd och precis hade kommit hem från BB. Tror faktiskt detta var i princip första gången vi var ensamma med henne för en liten stund.

Hon är verkligen våran lilla prinsessa/extrabarn haha finns ingen som kan få en att skratta/bli på bra humör som den busiga 2 åringen kan. Har man en dålig dag vet man att en bra sak för att göra dagen bättre är att åka till pappa och hälsa på denna galna goa unge men också storebror Zeb så blir humöret alltid bättre.

Världens bästa guddotter och lillasyster är hon, all kärlek till lillpigan - Freja Holly Wilhelmina <33

Men alltså titta bara på dessa 2 glädjespridare. Finaste någonsin. Foto: Rebecca Lundh

Likes

Comments

Jul och decemberälskare som man är så kändes det rätt givet för min del att köpa sig en julkalender. Ska bli så himla spännande och kul att få 24 dagar av överraskningar - Can't wait, hade helst velat öppna alla nu på en gång haha!

I år har jag en kalender från The body shop och är väldigt förväntansfull för innehållet, otroligt fin att titta på är den iallafall och på varje paket står ett citat vilket jag tyckte var nice

Dessutom har jag köpt hem ett litet kit så att jag ska kunna pyssla ihop en egen kalender åt Eric. Det tror jag verkligen han kommer att uppskatta

Likes

Comments

För någon vecka sedan bestämde jag mig för att framkalla en massa bilder. Insåg hur leds jag är att bara ha bilder på telefonen, datorn eller usb sticka. Det blir verkligen en heelt annan sak att ha bilderna framför sig på ett riktigt foto. Supernöjd med resultatet, beställde foton både från önskefoto och från mobilappen "framkalla". Very nice

Likes

Comments

Tb till fina vinter & vårdagar. Ser så mycket fram emot kommande vinter <33

Likes

Comments

Onsdagsförmiddagen spenderades i en frisörstol på Stinas Salong där grymma Emelie färgade mitt hår, gick från ljushårig till mörkhårig som ni ser ovan. Sååå nöjd!! Och glad att jag vågade ta det stora steget att bli mörk igen hehe

Likes

Comments

Helgen som varit har varit bra trots att den gått väldigt fort, jag skulle ju ha varit ledig men har ändå jobbat en del veckan och lite under helgen också.
Zeb och Tildis har bott hos oss nu tors-mån och det har varit supermysigt <3. Igår var vi på hockey, AIF mötte Narvik och vann med 3-2, efter den så var Tilda med Zeb så då passade jag på att träffa tjejerna och ha en supertrevlig utekväll. Bästa bästa kompisarna har jag.

Likes

Comments