Tb till fina vinter & vårdagar. Ser så mycket fram emot kommande vinter <33

Likes

Comments

Onsdagsförmiddagen spenderades i en frisörstol på Stinas Salong där grymma Emelie färgade mitt hår, gick från ljushårig till mörkhårig som ni ser ovan. Sååå nöjd!! Och glad att jag vågade ta det stora steget att bli mörk igen hehe

Likes

Comments

Efter en period utav betydligt mycket sämre träningsdisciplin än vad jag är van vid, sämre och mer oregelbunden kost är det nu dags att ta tag i saker ordentligt.
Den "gamla" Clara älskade att träna, tyckte om att äta nyttigt i kombination med att hålla igång och det var då jag mådde som
bäst. Senaste tiden har träningen mer blivit något jag tvingats göra och inte något jag sett fram emot så som förut och jag har innerst inne mått betydligt mycket sämre och haft mindre ork inför allt än för ett tag sen då min energi till allt var mycket bättre än vad den är i nuläget. Jag vet hur mycket bättre jag mår och hur mycket gladare människa jag blir när jag tar hand om min hälsa ordentligt. - Nu jäklar!!

Likes

Comments

Helgen som varit har varit bra trots att den gått väldigt fort, jag skulle ju ha varit ledig men har ändå jobbat en del veckan och lite under helgen också.
Zeb och Tildis har bott hos oss nu tors-mån och det har varit supermysigt <3. Igår var vi på hockey, AIF mötte Narvik och vann med 3-2, efter den så var Tilda med Zeb så då passade jag på att träffa tjejerna och ha en supertrevlig utekväll. Bästa bästa kompisarna har jag.

Likes

Comments

2 böcker jag beställt från Adlibris som kom med posten idag.
1. Michaela Fornis bok som jag väntat så på att få, "Jag är inte perfekt, tyvärr".
2. Chanel, "Collections and creations"

Likes

Comments

idag har jag och Eric målat, hängt upp tavlor, fixat och donat för att få i ordning i vardagsrummet och titta vad fint det blev:

Likes

Comments

Kom på att jag inte lagt ut något på något jag har köpt på väldigt länge och har ju faktiskt (trots att jag planerade att snåla hela sommaren/hösten...) slösat en del nu under sommarens resor. Införskaffat mig en massa nytt både i klädesväg och i inredningsväg och mer bilder kommer men ett exempel på nya favoriter är dessa rosa Adidas skor. Im in looove!! Modellen är Adidas Gazelle, de är från footlocker och fick dom i present av Eric när vi var i Paris och det var kärlek vid första ögonkastet verkligen. Bästa killen som skämmer bort mig med sånt spontant.

- Positiva nyheter:
Jag har fått jobb!! så från och med nästa vecka börjar jag gå på en anställning och med månadslön - wihooo vilken lättnad. Nu när vi vet att vi blir kvar i Kiruna ett tag framöver (i och med att Eric spelar hockey med AIF och när vi dessutom trivs väldigt bra i vår fina lägenhet) så känns det himla skönt och roligt att sommarens hårda jobb har lönat sig och jag fått jobb liksom.

Dessutom så trivs jag väldigt bra med att arbeta som personlig assistent i nuläget så det blir nog kanon detta. Firade anställningen med att ta ledigt en vecka nu innan jag börjar på allvar så har tid för att fixa i ordning i hemmet och sånt mys. Beställt hem lite inredningssaker så vardagsrummet är och blir ett projekt att fixa.

Likes

Comments

Helgen spenderades i Skellefteå och på Bröllop för min vackra moster Emelie och hennes Fredrik. Supertrevligt, avslappnat och mysigt bröllop då vigseln ägde rum på deras gård ute i Bergfors. Tack för ett lyckat bröllop och en väldigt väldigt fin dag.


Extra skönt med en sväng till Skellefteå också nu när mamma har flyttat dit så kul att få träffa alla efterlängtade och se deras nya fina hus.

Likes

Comments