ÄLSKAR VÄDRET OCH VÅRKÄNSLAN NU 😍

Fick så mycket vårkänslor när jag var ute med min kompis idag. Likadant igår (fredag) då vi kunde sitta ute och äta lunch och även jobba senare på lektionen efter lunch! UNDERBART!! Nu ska det bara bli lite varmare sen är allt på topp! lever för detta vädret på riktigt.. Ända sen i måndags har alla dagar varit jätte bra, alltså till och med måndag. MÅNDAG?! mina måndagar brukar vara skit men vädret och vänner gör en del vilket är skönt🙏

Det var ett tag sen... Kommer tillbaka lite då och då, har MEGA mycket i skolan som måste bli klart så vi får sen när nästa gång blir här :(


Hade gott tills vidare!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det var några dagar sen.. Har inte haft mycket tid över, har varit pissed off på människor och piss trött tyvärr. Men NU är jag tillbakaa haha!

Hade lite tråkigt idag när jag kom hem, slutar 12:30 tisdag onsdag, så tog lite bilder med en ljusslinga jag hittade, blev hyfsade bilder ändå tycker jag. Har aldrig fotat så här själv hemma men tusan det gick ju! :-)

Idag, 8 mars är det ju Internationella Kvinnodagen! Gillar verkligen att de gjort en dag för kvinnor för att uppmärksamma dem. Dock har jag ingen aning om hur man ska uppmärksamma det liksom ja dagen finns och har ett "namn" men ska man fira?Det är ju ändå en lite extra bra dag. Eller ska man bara ha en vanlig dag? Vad händer som är annorlunda på Internationella Kvinnodagen förutom att sociala medier uppmärksammar det med ett filter eller en notis i flödet? Dock gör de det för varje dag som har ett namn, men är det allt eller är det mer som händer för att lysa upp denna dagen extra? Det är en fråga jag ställt till mig själv emellanåt hela dagen haha. Nån som vet om det händer nått mer? :-D

Tills vidare, Hade gott! :-)


Likes

Comments

Hur mysigt är det inte med vår? Hyfsat varmt och soligt så man slipper gå med 3 lager kläder och svettas sönder. Jag längtar så mycket! Vintern är fin, ja om det är sol iaf eller inte snöstorm och blåst, det klarar jag mig bra utan. Men har varit så länge nu så jag är redo för en förändring på vädret. Bara jag som längtar?😍Med tanke på vår. Alla kläder man kan ha! Tunnare jackor (speciellt jeans jackor), T-shirts, SOLGLASÖGON, min stora favorit accessoar haha speciellt denna modellen, kan inte vänta!

Jag är riktigt sugen på att se vad våren och sommaren har att erbjuda mig i både klädesväg, inredningen i mitt rum och mig själv. Vad som än händer kommer du få veta ;-)

Hade gott! :)

Likes

Comments


Jag är Clara Igelström, en (än så länge) 16 åring från Helsingborg. Jag är en sån "typsikt svensk" person som folk kallar det. Blond och blåögd haha. Nä men jag är väldigt intresserad av inredning, mode och av att fotografera. Jag har rättare sagt blivit det på de kanske 2-3 senaste åren haha. Men det är till mesta dels det som jag tänkt att skriva om här + stora delar av mitt liv!


När det gäller både mode och inredning så jag gillar den här "cleana" stilen där det inte är mycket mönster och massor av olika färger utan simpelt och mycket svart, vitt, och grått. Modet jag gillar är mycket street men blandat med en stilren stil ish..😄

Jag som person skulle jag säga är en glad person oftast haha, kan bli lätt irriterad om det är något som verkligen stör mig. Jag är rätt feg faktiskt, rädd för rätt många saker har jag märkt men de största rädslorna jag har är spindlar (kvittar hur stor eller små de är😂) och clowner. Förutom det så skulle jag själv säga att jag har mycket humor men frågar du min familj säger det att jag saknar humor och jag kan också vara blyg ibland.

Som du kanske märkte med detta inlägget så har jag ALDRIG bloggat innan, är extremt ny på det och är inte en jätte van skrivare heller. Men träning ger färdighet så vi lär se hur det ser ut i framtiden haha!

Hade gott! :)

Likes

Comments