Jag sitter här i skrivande stund och har precis publicerat mitt första inlägg här på bloggen(som ni kan läsa här nedanför!).

Skolan idag gick väldigt snabbt. Min första lektion var inställd, min lektion därefter, som var matte, var enbart genomgång av ett övningsprov vi fått ut inför provet vi kommer skriva imorgon. Min sista lektion för dagen, som även var innan lunch, fick vi arbeta själva på. Sen åt jag lunch i skolan och snacket om vår studentresa till Kroatien var huvudämnet, är så taggad! Därefter satte jag mig på skolan för att plugga matte. Var kvar på skolan tills 17 för jag var med på extra mattelektion. När jag kom hem var det dags att ta tag i historia, som jag också har prov på imorgon.. Dock är det ett muntligt prov så det känns ändå ganska skönt.

Imorgon har jag som sagt två prov jag kan boka av! Längtar tills båda är över och jag hoppas att det ändå känns någorlunda okej. Har enbart ett prov efter det innan jag kan ta höstlov, aka när jag åker till New York(mer om det i ett annat inlägg!) Utöver mina prov har jag inga lektioner, men en lång håla på 3 timmar mellan proven, kommer utnyttja tiden till att plugga haha...

Nu börjar detta inlägg bli väldigt långt så tänker avsluta det här så hörs vi troligtvis imorgon efter mina prov!

xoxo

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg!

Jag heter som sagt Clara Herbertsson, jag går tredje året på gymnasiet och är 18 år gammal. Min skola heter ProCivitas och jag läser naturvetenskap med inriktning "natursamhälle"! Jag skapade denna bloggen för jag känner att jag vill kunna se tillbaka om flera år vad som hände i mitt liv här och nu. Sen vill jag även dela med mig lite av mitt liv och min vardag.

Jag hoppas ni vill fortsätta följa mig på denna resa!

xoxo Clara

Likes

Comments