"Så har jag lärt mig älska min struliga ADHD"

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej eller snarare godkväll rättare sagt?! Hur mår ni? Allt bra? Själv är det helt okej men förhoppningsvis bättre senare.

Vi kan börja med och snacka lite om vad som händer i helgen då jag och alla andra ska ha konfirmations avslutning på söndag, och är verkligen suuuper tagg! Dock liite små nervös då jag ska läsa "Vår Fader" och leda den, men antagligen kommer det gå galant. Men i alla fall, fredag imorgon vilket innebär att jag och mammsen ska in till storstaden och handla riktigt god mat inför konfirmationen då det kommer vara öppet hus hos mig ifrån cirka 13.00 till när det nu blir.

Men annars inför fredag har jag inget annat speciellt planerat, kanske dock att jag ska hem till Rania en stund. Och just det! Denna sommarn så har jag ju införskaffat mig ett sommar jobb och känner absolut på mig att det kommer bli så kul! Dock ska jag jobba på en tapp här på Donsö som heter "Strandtappen" där man kan tanka sina båtar, åka på vattenskoter safari eller köpa glass osv! Så att det kommer att bli såå kul! Eller vad säger ni?

Annars tycker jag att livet rullar på bra och allt annat är helt okej! Frågan är om ni har något bestämt denna helg? Isåfall släng in en kommentar! :)

Likes

Comments

Åhh! Är det bara jag som är helt in love i denna låten nu för det mesta då den är på repeat 24/7.

Och vad ska man ens säga till musikvideon?? Alltså den blir ju bara bättre och bättre!

Likes

Comments