Är det bara jag som är tagg inför halloween detta året?

Alla coola halloween sminkningar som alla yotubers lägger ut så att man får massor utav inspiration och blir som sagt tagg till max! Eller hur?

Här är i alla fall lite olika sminkningar som Helen Torsgården har publicerat på sin Youtube kanal och tycker verkligen att dessa är så sjukt coola! Håller ni inte med?

Så då tänkte jag varför inte göra ett inlägg där ni får se hennes sminkningar och få lite inspiration nu när man själv kanske ska på någon halloween fest eller något liknande när det närmar sig halloween.

Ta gärna en titt på något utav klippen och kommentera vilken sminkning du gillade bäst! :)


Likes

Comments

Igår innan när jag skulle på kalas i Lerum hos mina kusiner så var jag tvungen och springa in en snabbis på Lindex för att skulle köpa ett par svarta och vita strumpor och en vit ny bh (0m jag ska vara exakt haha) som verligen var akut. Men när jag väl var inne i butiken så hittade jag också denna underbara blusen och blev helt kär! "Den måste jag ha" kom bara upp och så blev det dock.

Tycker att den är så himla fräsch och classy med detaljen i mitten då den går lite omlott vilket jag gillar och som är sjukt snyggt. Den kommer självklart att användas mycket nu då den är enkel att matcha till, kan också bäras på middagar eller något liknande osv. Så detta var verkligen ett kap enligt mig haha.

Tror också att jag har sätt den innan på Lindex men aldrig tagit en närmare titt på den som jag antagligen borde gjort, men nu har jag den äntligen vilket känns bra.

Den var också på rea när jag köpte den så då var det ju ännu bättre haha!

Länkar blusen HÄR om någon utav er skulle vara ev intresserade av den! :)


Likes

Comments

Som ni flesta kanske vet så har Hm och "Kenzo Paris" hållit på med en kollektion som ska komma ut nu i november och jag är såå excited!!!

Har verkligen varit mycket uppdaterad om denna kollektion på Hms instagram och även hemsidan och är helt in love i plaggen!

Visst, vissa av dom är lite extra udda men sånt är rätt fräckt, i alla fall vissa plagg.

Har plockat ut lite favvisar som ska få komma hem till min garderob OM inte allt har hunnit sålt slut men det hoppas vi inte, haha!

Kollektionen kommer ut 3 November och släpps klockan 08:00, detta får inte missas, eller hur?

Klicka HÄR för att komma till kollektionen!


Likes

Comments