Förra lördagen åkte jag och min familj till stan för att gå på fotografiska muséet. Det var ganska bra men också ganska långtråkigt Hahah sedan gick vi någonstans (jag minns inte vad det hette hahahaha) och och åt glass. Jag tog lime sorbet glass och popcorn glass och guuuuddd!! popcorn glassen var det godaste jag någonsin har smakat. Ni måste smaka på den. Sedan åkte vi till IKEA och åt mat. Jag åt en Cesar sallad.
Kram<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen är det Eurovision!!!! Vi är hemma hos våra kusiner och kollar. Vi blev så många så jag och min kusin skulle gå till hanns rum å kolla på hanns tv men den gick sönder... Så nu kollar vi på en iPad som är typ 3 låtar sen hahaha.
Kram<3

Likes

Comments

Guuuudddd va jag e glaaaddd! Nu är det äntligen handbollscup. Idag spelade vi tre matcher varav två blev vinst! Måste bara säga att mitt lag är det bästa som finns. Jag lovar.

Likes

Comments

Idag var jag hos frisören vilket kanske var en dum idé eftersom att det var fredagen den 13:de men jag blev nöjd! Jag klippte bara det som var slitet vilket om man kollar på bilderna verkligen behövdes!
Kram<3

Likes

Comments

Hej! Som ni vet är jag på landet nu. Här är det väldigt varmt just nu som det nog är i ganska stora delar av Sverige för en gångs skull hahaha. Min familj tog en tur med båten för att köpa glass. Jag valde en Oreo glass och den tycker jag är skitgod. Idag har det också varit städdag här. Jag hjälpte inte till så mycket för att jag hade andra saker för mig (snapchat).
Kramis<3

Likes

Comments

Igår fick vi spontant några gäster. Det var väldigt mysigt. Jag tog även årets första dopp och det kan inte ha varit mer än 8 ° så jag bara flög upp Hahaha. Detta var vad vi åt^.

Likes

Comments

Vädret är på topp idag också! Vi åkte ut till landet för att ta det lugnt men om man har En lillasyster får man oftast inte så lugnt. Vi har haft vattenkrig, hoppat studsmatta och ska snart kanske bada.
Vi har även ätit glass och våran kompis har kommit hit.
Kramis<3

Likes

Comments

Idag när jag vaknade trodde jag att det var lördag. Sedan kom jag på att det var lång helg och att vi blev lediga från skolan igår, yaaas. så jag och några kompisar bestämde oss för att gå ut på picknick eftersom att det var så fint väder ca 20 ° C tror jag! Vi tog med oss grillad korv med bröd, äppelpaj med vaniljsås och, hallonsoda, loka Crush och massa vatten. Sedan gjorde vi något slags försök till yoga challange...
XOXO

Likes

Comments

Idag var det Valborg som jag tillbringade på landet. Vi försökte grilla marshmallows i brasan men de gick sådär och de blev brända...
Kramis<3

Likes

Comments

Likes

Comments