Hey bloggen!

Bloggen har stået stille i en lille uge pga jeg har haft meget travlt! I dag skal handle om min lille rejse makker, nemlig kufferten! At gå på efterskole i Jylland betyder også en lang vej hjem, og det må man sig jeg har! 3 timer. Dog er det sjældent jeg er på sjælland, min mor og jeg er for det meste hos min pap far i Silkeborg, så det er mega lækkert! Desværre er den lange vej hjem langt fra gratis, desværre! Det gør det til tider svært at se venner og veninder på én weekend, men indtil videre går det okay, så mon ikke det også gør det næste år? ;)

Skole året er desværre ved at nå sin ende, jeg glæder mig til at komme tilbage på VMSE igen næste år, men det vil aldrig blive det samme, og jeg kommer til at savne gangen og menneskerne SÅ meget, men jeg ser frem til endnu et år på det fantastiske sted som VMSE jo er!

Det var alt for nu <3

Clara <3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey bloggen!

I dag skal handle om noget meget følsomt og det er desværre noget der sker for mange bør og unge. Og det er nemlig at miste en forældre. Jeg mistede min far som 11 årig, min far døde af hjertestop. Han døde den 1. Maj 2013.

Der var lockout og derfor tog min søster og jeg til Aalborg for at besøge ham torsdag i stedet for fredag. Fredagen skulle have været hyggelig med en tur i biografen, og husker torsdagen som var det i går, og ikke mindst fredagen. Torsdag aften gik min søster og jeg i seng ca kl 21, vi sov altid sammen alle tre, sådan var det bare. Min far står op ved en 8.30 tiden hvor min søster står op kl 9 vil jeg tro. Jeg vågner ved at kunne høre hende råbe inde fra stuen. Det skal lige siges at der kun var os tre i lejligheden. Jeg springer op hvor jeg så ser min far med hjertestop i sofaen, tv'et kører, han ser kanal 6. Min søster og jeg finder hans telefon og ringer selvfølgelig efter en ambulance! Jeg tænker der er nød til at være en voksen inden ambulancen kommer, jeg løber derfor ud i opgangen og banker på hos naboen, men der bliver ikke åbnet. Da ambulancen så kommer bliver min søster og jeg ført ind i soveværelset med en læge der beder mig om at ringe til vores mor, hvilket jeg selvfølgelig gør. Hun taler med lægen og skynder sig selvfølgelig alt hvad hun kan hen til os, og heldigvis var hun i Århus da det hele skete og ikke København!

Vores far bliver selvfølgelig kørt akut på hospitalet men han når at dø 2 gange inden vi overhovedet når hospitalet. En gang i stuen og en gang i ambulancen. Hvordan min søster og jeg kommer ind på hospitalet, husker jeg ikke. Jeg husker jeg var inde og se min far lige da lægerne havde fået ham ind! Så husker jeg min mor kommer, min søster og jeg sidder i et rum med glasvægge, min mor taler med en læge og skynder sig derefter ind til os! Min far bliver efterfølgende lagt i koma, men der er intet der viser noget positivt. Efter 14 dage i koma beslutter vi (MIn mor, søster, farmor og jeg), at det er bedst at slukke for respiratoren, det ville ikke være værdigt at byde min far det liv, som ikke engang ville være et liv, men bare et menneske i seng der intet kunne! Min far sov ind d 1. Maj 2013 kl 15 <3

Min far og jeg har altid haft det mildt sagt skide sjovt sammen! Jeg kan ikke komme på et tidspunkt hvor vi ikke har grint og haft det mega sjovt. Jeg sætter så meget pris på at han var min far, jeg ser enormt meget op til ham! Der går ikke én dag hvor jeg ikke har lyst til ringe til ham, og fortælle hvad jeg har lavet i dag eller bare for at snakke! Jeg tænker tit tilbage på hvad min søster og jeg kunne have gjort, udover det vi gjorde! Før min far døde var jeg meget genert og stille. det er jeg stadig. Men at miste min far så pludseligt har givet mig noget. Det har givet mig at jeg gerne vil ud og opleve noget mens jeg er her. Det hele kan så pludseligt bare forsvinde!

Jeg bliver ked af det på andres vegne når de siger de synes deres forældre er irriterede! Før kunne jeg også selv sige sådan noget uden at tænke over det, men efter at mistet min far tænker jeg meget over hvordan jeg omtaler min mor især! MIn mor er den bedste og sejeste mor jeg kender! Hun er der hele tiden, og selvom jeg til tider synes hun kan være irriterende, er det over så små ting jeg ikke engang gider bruge tid på det. Jeg vil hellere bruge tid på at få så mange gode og glade minder med min mor og ikke mindst familie, som muligt! Jeg er et totalt familie menneske, men jeg må indrømme, efter min fars død har jeg ikke været vild med de her familie ting. Jeg føler tit jeg mangler min far, og det var især hårdt de første år at se andre med deres fædre. Det var ikke noget jeg som sådan lagde mærke til før, men efter at have mistet min far er der så mange små ting jeg ikke lagde mærke til, jeg i dag helt uden at tænke over det gemmer og husker!

Det var et lidt længere indlæg, men jeg håber at det gav jer derude et eller andet <3

Clara <3

Likes

Comments

Hey bloggen!

I dag har jeg været ude og spise med min skønne mutti! Det var super hyggeligt, og heller ikke noget vi gør så tit, desværre. Det er klart noget jeg håber vi kommer til at gøre mere i fremtiden! Min søster og mutti var i går i København og hygge sig lidt der, så i dag var det min mor og jeg der skulle have noget kvalitetstid! Efter vi havde spist lækker brunch gik vi lige et smut i byen. 3 timer, hehe:) Hverken mutti eller jeg gik tomhændet hjem, det er altid dejligt med noget nyt til samlingen!

Clara <3Likes

Comments

Hey bloggen!

Så blev det tid til endnu et indlæg, og denne gang kommer det til at handle om efterskole. Jeg nævnte i mit første indlæg, at jeg går på efterskole. Så jeg tænkte det var oplagt der skulle noget op om det!

Jeg går i 9.klasse på Vestbirk musik - og sportsefterskole (VMSE). VMSE er en efterskole spring fyldt med natur, gode lærer og glade mennesker. Den gang jeg skulle ud og kigge på efterskoler med min mor havde vi snakket rigtig meget om hvad den skulle indholde, efter det fandt vi selvfølgelig et par stykker, tog ud og kiggede på dem og bestemte derefter om det var noget. Da vi var ude og kigge på VMSE blev både min mor og jeg helt sikre på det her vat stedet! Trykke og faste rammer, høj faglighed osv! Efter at være kommet på efterskole har jeg fundet ud af en masse ting om mig selv, jeg hviler meget mere i mig selv, og kender mine grænser bedre end da jeg kom. Jeg har altid troet jeg efter 9.klasse skulle direkte videre på gym, og det er noget jeg har holdt meget fast i. Men efter at være kommet på efterskole, har jeg fundet ud af det måske ikke var det helt rigtige. Jeg tager nemlig 10.klasse igen på VMSE, og da jeg fortalte til min mor det var det jeg gerne ville, var hun meget forstående og støttende, hvilket jo bare var dejligt! Efter 10.klasse er jeg ikke helt sikker på hvad jeg vil, men det er jeg sikker på jeg nok skal finde ud af!

Hvordan vælger man efterskole?

Det med at vælge en efterskole kan være svært. Men man skal vide hvad man går efter, hvilken linje osv. Derefter kan man gå igang med at lede efter dem der ligger tæt på en eller længere væk fra en. Når man så er ude og kigge er det rigtig vigtigt man er ærlig med stedet, at man ikke tænker det kunne gå an, men at et bliver godt! At gå på efterskole er ikke helt billigt, og det tager tid og penge! Netop derfor er det vigtigt man er helt sikker på man ender på den rette!

Man bor jo på skolen?

Mange tror ikke det er fedt at gå på efterskole, netop fordi man bor på skolen. Når man er i skole er man i skole, når man har fri føles det som om bare at være hjemme og slappe af, eller hænge ud med vennerne. Man behøver ikke skille tingene ad fra dag et, det er noget der kommet helt automatisk, så don't worry!

Clara <3

Likes

Comments

​Hey bloggen!

Da jeg er ny i det der blogger-univers tænkte jeg, mit første indlæg selvfølgelig skulle være en lille intro af mig!

Jeg hedder Clara, jeg er 15 år gammel, bor på Vestsjælland med min mor og søster. Min søster er 17 år, og går i 1.g på STX. Jeg går selv i 9.klasse på Vestbirk musik - og sportsefterskole (VMSE). Der kommer et indlæg kun om efterskole! Jeg er født i København og vi boede der den første meget korte tid af mit liv, inden mine forældre blev skilt. Da jeg var 9 år gammel, flyttede min mor, søster og jeg til Silkeborg over til min mors kæreste. Der boede vi i to år, hvor vi så igen flyttede tilbage til Sjælland. Da jeg var 11 år døde min far meget pludseligt, og det var en kæmpe omvæltning for lille mig ( indlæg omkring dette kommer også). Bloggen her kommer primært til at omhandle mode, makeup, livet som teenager og alt det der følger med. Jeg har valgt at starte en blog fordi, jeg synes der er alt for lidt fokus på det her i Danmark! Jeg finder det selv super inspirerende at læse et eller flere blogindlæg om dagen, og har derfor valgt at starte min egen nu. 

Jeg håber I vil følge med i hvad jeg går og laver! <3

Clara <3

Likes

Comments